Har varit lite sådär på att fortsätta göra dessa "monday moodboard" inläggen:( men får så sjukt mycket inspiration av att sätta ihop såna här inlägg så måste börja igen!!! Haha.. Här kommer ett i varje fall;

Likes

Comments

I fredags var det dags!!!

Jag fyllde alltså den 6 januari, men lokalen var bokad till den 13, då jag var iväg på konfirmation över min födelsedag. Runt 15 personer blev vi och riktigt kul hade vi! Har kommer lite bilder från kvällen;

Mest snapchat kvalité men men, de får ni stå ut med..

Likes

Comments

Bad-utflykt med familjen, "powerwalk" i snön med Fideli, Ikea-trip med mor och pulkåkning med massa härliga vänner. De har jag haft för mig de senaste dagarna och här kommer lite snaps från det;

Likes

Comments

Gårdagens nyårs-firande inleddes med middag hos min kusin och hennes familj och avslutades med Lina och Josefin.

Inte så händelserikt men ändå, ett väldigt, väldigt bra avslut på 2016.

Gott Nytt År!!!

Likes

Comments

Dagen idag bestod bara av hotell-frukost, shopping, och fika. Så har inte så mycket att säga om den (den har varit jätte jätte härlig dock) utan här kommer lite bilder;

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag alltså i Stockholm, med Fideli och hennes pappa.
Vi åkte inte hit förens vid 15, och var uppe halv 17.30 ungefär. Då checka vi in på hotellet direkt, vi bor på "Quality Hotel Friends" som ligger precis vid Friends Arena, och packade upp och lite så.

Så fort vi packat upp bytte vi om och drog ner till gymmet. Vi var helt ensamma, vilket var jätte skönt, och gymmet var väldigt fint dessutom!

Efter vi tränat gick vi tillbaks upp till rummet (vi bor på våning 23 av 25😬) och duschade och bytte om. Sen gick vi in på Mos (vilken skum förkortning de blir haha) och åt middag på en jätte mysig italiensk resturang. Jätte gott verkligen. Glömde fota maten dock hehe...

Och nu är vi tillbaks på rummet och har inget mer planerat än att sova för ikväll.

xx Alice

Likes

Comments

Tanken var att börja göra ett sånt här inlägg varje vecka då jag insåg hur kul de var att göra dem och hur mycket inspiration jag får av dem haha;)

Likes

Comments

Vill inleda detta sena jul-inlägg med att önska er alla en God Jul!!! Hoppas ni alla haft en bra jul och spenderat den med människor ni tycker om.

Jag har haft en jätte bra julafton i varje fall, men inte alls fotat någonting... Så bjuder på en halvkass bild på vår julgran i år och två bilder på den enda julklapp jag tänkte dela med mig av, för att ny kamera betyder ännu fler bilder på bloggen! När jag kommer ihåg och ta med den vill säga, haha.

De va allt för detta korta, sena jul-inlägg, och än en gång. God Jul!! xx Alice

Likes

Comments

Min dag idag började runt 9, jag gjorde dock ingeting förens 12 då jag och mamma och Olle åkte in till Norrköping. Jag träffade Julia direkt och vi fika, jag fixa dessutom en av mina naglar som gick av igår:(( sen gick vi en sväng på stan. Jag fick med mig en kofta, som jag tror jag kommer ha på julafton, med mig hem. Hittade den på Vero Moda av en tillfällighet, and I Love it! Jag tog bussen hem runt 15 och har sen dess inte gjort någonting.

Just de, de två sista bilderna är de två julklappar jag fått än så länge. Den första är den jag fick idag av Julia och den andra fick jag av Alva igår, båda två blev as bra och tycker om dem massor !!;)

De va allt för detta inlägg😘😘

//AM

Likes

Comments

Hej på er!!

Nu har även vi lov (känns som alla fick de igår?) och det är verkligen såå skönt och välbehövligt. Har dessutom bara ett konfirmationsläger och en ny inbokad Stockholms resa med Fideli planerat under hela lovet. Så det kommer förhoppningsvis bli ett lugnt lov som bara spenderas med familj och vänner. Det är ju dessutom både jul, nyår och jag fyller snart år (!!), så detta lov lär nog bli bra.

Gårdagen bjöd på fika och lite shopping med Julia och Ida, fixade klart de sista julklapparna dessutom (lättnaden).
Till vänster är ännu en bild från igår och från Knäppingsborg i Norrköping, där vi fikade.
Knäpingsborg är ett hur mysigt ställe som helst att käka på, framförallt på sommaren med alla uteserveringar som finns där, men även nu på vintern är det jätte fint.


Idag hade vi julavslutning på skolan, och jag fotade såklart ingenting, efteråt drog vi ett gäng och käka och umgicks bara. Vi gjorde inget speciellt alls men hade ändå väldigt kul!


xx Alice

Likes

Comments