Idag fyller min pappa år!!! Grattis världens bästa pappa. Han gör mig alltid glad och han har det största hjärtat. Tack pappa för att du tror på mig och alltid stöttar mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni vet när man känner sig usel och att ingenting man gör är bra. Så kände jag idag, och allt kom på samma gång.. Skolan tar kål på mig och när man samtidigt har sån sjuk prestationsångest blir det ingen bra kombo.. måste sluta med det!

Hoppas ni mår bra och att ni längtar till julen!! För det gör jag!!!
Kram på er!

Likes

Comments

Nu är det så fruktansvärt mycket i skolan och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt samtidigt som att man vill göra massa andra saker... som exempelvis vara mer aktiv här!!

Här är två gamla bilder på mig <3 Kramis

Likes

Comments

Har haft en supermysig och fartfylld helg med fina vänner & familj!! I fredags var det en myskväll hemma framför idolfinalen, och igår var jag ute på stan med två vänner.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ladda upp inför ännu en lång skolvecka... MEN imorgon får alla vi treor våra studentmössor och jag är så jävla taggad!!!!

På första bilden har jag helt klart min favoritjacka på mig just nu. Den är så himla mysig och varm. Älskar den! Jackan är från chiquelle.

Kram

Likes

Comments

Lugn dag i skolan idag & ett varmt bad har jag precis tagit. Så skön dag!!

Kram, hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

En liten bildbomb. Hope u like it <3

Likes

Comments

Jobbig skoldag resulterade till att jag åkte hem till Maxime efter skolan med Sandra och drack julmust och åt lussebullar. Så mysigt!

Börjar verkligen få julkänsla, älskar det! Nu saknas bara snön..

Kram

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst. Det var såå skönt att komma hem och bara ta en varm dusch & lägga sig i sin egna säng. Underbart!

Likes

Comments

Idag har vi varit på stan hela dagen och snart blir det julmat. Vi firar julafton lite tidigare i år med min pojkväns mamma och hennes kille plus massor av barn. Supermysigt att få göra det två gånger, har faktiskt en bra julkänsla!!

Hoppas ni får en mysig lördag!

Likes

Comments