Hej! Nu vad det alltså söndag.. Den dagen man har mest ångest och är allmänt tråkig. Här där jag bor öser regnet ner och allt ser bara grått och trist ut. Jag har även försökt att fixa statisten här på bloggen vilket gick sådär.. Då min dator är så himla seg! Annonser och reklam över hela skärmen och en annons går inte ens att ta bort då inget kryss syns till.

Jag går iallafall i mjukis kläder och försöker kolla runt på andra bloggar och youtube, men med en seg dator så går det sådär.. Just nu bloggar jag med mobilen då det inte gick på datan av någon orsak..

Aja hoppas eran start på söndagen går lite bättre iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans igen, haha! Asså jag älskar verkligen våren och sommaren.. Alltså blommor och värme går ihop så jävla bra! Så jag tog kamera i handen och försökte få detta på bild.. Vilket gick sådär.Alla bilder blev inte så bra men jag fotade väldigt många.. Dock så krånglar min dator jätte mycket så jag har bara 2 bilder på vår/sommaren och 2 på min lilla katt Zally (såå söt) att visa er.

Snart blir det grillat på menyn, kött& klyftpotatis med grillad majs <3 Så himla gott!! Synd bara att man är vegetarian .. Haha skämta skulle inte kunna vara det, så mycket som vi grillar här hemma , haha.

Nej men , hoppas ni har en bra dag så ses vi i nästa inlägg! Kika gärna in på min Instagram och så får ni gärna följa,gilla & kommentera.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag verkligen inget att göra.. Kvartersstädning utomhus är inget direkt för mig och håller mig helt enkelt därför inne. Solen skiner och det är ca 17 grader ute, snart tvingar väll mamma ut mig och lillebror haha.. Dock blåser det kalla vindar. Men ,men inte ska vi klaga, när värmen äntligen har hittat hit.
Lördag är det iallafall idag vilket är härligt, inga måsten eller läxor (eller matcher). Grill kväll blir det ikväll och chips och godis framför tv och kollar på gladiatorerna. Lätt sådana dagar jag gillar :). Bara slappa med familjen som avslutas med god mat och tv ,haha.

Tänkte bara dela med mig av en ny favorit låt på Spotify: &quot;hey mama (feat. Nicki Minaj & Aftojack)"- David Guetta
Fast de flesta har säkert hört den :)

Likes

Comments

Hej och välkomna till denna nya blogg! Jag heter Alice och är 14 år men fyller snart 15 (såå taggad!) då jag är 00.
På min fritid så spelar jag fotboll med bästa laget vilket är Eik F01, ja jag spelar med 01:or men det finns en förklaring. Men den är för lång att skriva, och ni skulle inte förstå heller för den delen. Jag vet inte vad jag mer ska skriva, så om det är något ni undrar så får ni kommentera! Följ mig på instagram : Alicemariaas . Så får ni ha det bra!

Likes

Comments