Header

Idag är första dagen på flera år som mina ögon har fått vila fööör idag har jag haft mina nya brillor! Känns så otroligt skönt att äntligen kunna se ordentligt! Känns helt ärligt som att det lidrar min ångest lite genom att se klart, är det möjligt?

Snart så börjar min mattekurs, jag ska läsa till matte 2a eftersom jag inte hade den kursen i gymnasiet. Jag småplanerar lite i mitt huvud att jag så småningom ska läsa på universitetet.
Jag funderar på att läsa till personalvetare! men för att få läsa till det så måste jag klara min matte först sååå 1 steg i taget.

älskar att framtidsplanera!

Bara 1 månad kvar tills nästa sthlm resa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

A. en varm dag i köpenhamn.

Det känns som jag redan planerat upp hela mitt kommande år, trots att det enbart är Januari. Jag tror att det är mitt sätt att fly vardagen, jag behöver veta att det kommer komma någonting bättre än det som är just nu..

Jag saknar att skriva men det faller sig inte lika naturligt längre, mest pågrund av mitt jobb. Men jag behöver skriva.. ventilera hjärnan lite.

Så mitt år började bra! Jag har blivit faster till en liten tjej.. längtar så tills jag får träffa henne! Älskar att det börjar komma in mer bebisar i mitt liv & det är inte länge tills nästa bebis kommer!

Nästa månad blir jag 23 år & då ska vi upp till Stockholm under helgen för att bland annat hänga med min syster! Jag & A ska bo på Sheraton, äta på Brillo och sen även äta på Kasai (har så höga förväntningar på Kasai!!). Jag vill bara ha världens skönaste helg med mina favoriter.

I mars har jag tagit ut semester & då ska vi till Köpenhamn i ett par dagar. Jag har även bokat en frisörtid & planerar att bli mycket ljusare i håret! Är så sugen på ett riktigt riktigt ljust svall, man lever ju bara en gång.

I juni så blir det en vecka till Kroatien, ÄNTLIGEN. Längtat tillbaka dit enda sen jag lämnade för hela 2 år sedan.

Och sen finns det även planer på Sardinien 2 veckor i September.. har bestämt att detta är mitt reseår! Alla behöver ett sånt.Likes

Comments

Varit så otroligt frånvarande från min dagbok här.. det är aningen ironiskt eftersom det är här jag ventilerar mina tankar, kanske därför allt på sistone bara varit FÖR mycket.

Jag startade att skriva här på den här bloggen för snart exakt ett år sedan, jag behöver skriva & jag har i över 10 år(!) använt mig utav blogg-formatet. Jag trivs här, det är min fristad liksom.

Soo julen runt hörnet.. allt är så annorlunda jämfört med förra året då jag bara arbetade lite extra i butik. Har precis börjat få julkänsla så nu längtar jag massvis tills nästa helg!

På lördag ska vi ha trivselkväll med jobbet & vi ska vara hos mig innan = jag städade 10 timmar igår! så nu är allt väldigt fräscht & fint. På söndag ska A. & jag på dejt, bio & mat innan dess.

Just nu känns allt fint.

POM&FLORA med A. & Mia i lördags, mackan var väääldigt god!


Uppe bland molnen påväg till estockholmo.

Likes

Comments

Är helt obsessed med mitt nya hår, asså kolla skillnaden!

Likes

Comments

Skönhet

det här är jag med mitt nästintill ofärgade hår endast topparna var blekta sen länge tillbaka. Jag har på sista tiden mått lite dåligt över hur mått hår ser ut.. jag har sett SÅ trist ut...

Idag blev problemet löst, efter ca 4 timmar så blev resultatet såhär fint! Äntligen är jag blond & jag dör för hårfärgen!
Den väldigt populära tekniken som användes heter Balayage & därefter nyanserades håret i kalla nyanser. Det användes även Wellaplex som är liknande Olaplex, just för att skona mitt sköra hår.

Kan ärlig talat säga att jag aldrig känt mig så snygg som jag gör just nu!

Likes

Comments

Före / Efter

Mina naglar är väldigt sköra, de tål nästintill ingenting..
Så jag gick till en nagelsalong här i stan & bad om att få gelé över mina egna naglar!
Resultatet blev som jag ville, rent & snyggt.

Likes

Comments