Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lyckan när man hittar får på skogspromenaden!

Jag har inte känt mig som mig själv på sista tiden, jag är yr ständigt & har dåligt humör. Från att vanligtvis vara en rätt så glad person känns det hemskt & jag blir stressad av mina oförutsedda reaktioner på saker. Jag som aldrig ens har känt av hur det är att ha PMS liksom.. Kan man reagera hårdare på sina hormoner bara sådär från ingenstans?

Jag borde inte känna mig uppgiven med tanke på hur mycket roligt jag har framför mig! Jag planerar A´s födelsedag & har bokat in en väldigt överraskning, planen är att inte avslöja någonting förens tiden är inne. Det är dock enklare sagt än gjort eftersom jag redan vill prata om det med honom.. rätt typiskt att ens bästavän också är ens partner! Efter födelsedagen bär det av till Kreta, känns så långt bort dock? tiden får gärna röra på sig fortare! Sista punkten på min " att se fram emot"- lista är så långt bort som nyår! Vi ska följa vår tradition även i år & åka på spa! Vi åker till Ystad Saltsjöbad i 2 nätter för att börja det nya året på topp!

Så egentligen ska jag inte klaga, kanske dags att börja tänka optimistiskt istället?

Likes

Comments

Bilder från Pinterest.

Det känns overkligt men - VI HAR BOKAT EN RESA TILL GREKLAND!

Vart ska jag börja? jag är så otroligt lycklig! I sommar har jag varit lite deppig över att se alla andras utlandsbilder & höra om andras planer när jag själv bara hade jobb på agendan. Men igår, efter non-stop resesökningar i timmar, så hittade vi den mest perfekta resan till Kreta!

Resan är betald & jag är så taggad så jag smäller av, äntligen!

Likes

Comments

Vardag.

Under Juli månad har jag haft mycket för mig, jobbat konstant & har knappt orkat göra någonting annat! Men nu sedan någon vecka tillbaka har det äntligen börjat lugna ner sig & jag har mer fritid än vad jag behöver! Saker som hänt sedan sist är att jag besökt Sarajevo, beställt hem massa nytt till hemmet, varit en sväng i Köpenhamn & spenderat tid på stadsfestivalen som ägde rum för inte så länge sedan. Det är lite kortfattat vad som hänt på sistone.

Annars då?

Vi har precis kommit hem från Växjö där vi spenderade natten. Vi var förbi Jysk eftersom jag fick för mig att vi behövde en bäddmadrass till vår säng! sagt & gjort så åkte vi dit, kollade ut en madrass & sen visade det sig att den inte fanns i lager.. men innan vi hann bli besvikna erbjöd expediten oss den dyrare madrassen för samma pris! Vi sparade 1200:- på det här köpet & vi fick en mycket bättre madrass! materiell lycka haha.


Bästa hämtmaten vi åt i fredags tillsammans med en flaska Kroatiskt bubbel ♡

Likes

Comments

Vardag.

Om några timmar börjar min resa.. mot min älskade.

Har haft otroligt jobbiga jobbpass nu i dagarna & min kväll kommer spenderas i soffan tittandes på nya säsongen av orange is the new black.

Åååå är så exalterad tills imorgon!

Likes

Comments

Vardag.

Bara 3 dagar kvar till semester!

Det är mycket här hemma & jag är redo för att fly landet.

Jag har ett litet problem & det är packningen, är så sjukt svårt att packa bra eller att bli färdigpackad liksom! Har packat en del kläder men är sugen på en sista runda på H&M för lite nödvändigheter. Älskar H&M.

Nu ska jag nog äta någonting onyttigt. Ciaooo.

Likes

Comments

Mode

Asså kolla in mina nya älsklingar!
Jag har velat ha dessa ett bra tag nu & igår blev de mina!
De är runda, guldiga & alldeles perfekta.

Dessa skönheter kommer pryda mitt ansikte många dagar framöver, de kostade 999:- & jag beställde de från Synsam.

Likes

Comments