Header

Vad sjukt detta känns, att sitta här och skriva en sammanfattning av sommaren 2016 när det känns som om den knappt börjat... Jag har jobbat sedan dag ett. Hela mitt sommarlov har bestått av jobb. Det är den enda tanken som existerat i mitt huvud när jag tänkt tillbaka på de senaste gångna veckorna. Men så satte jag mig och skulle välja ut lite bilder till detta inlägg och insåg att jovisst, jag har arbetat på heltid men den tiden som funnits kvar utöver har jag verkligen på bästa sätt tagit vara på. Det har varit 18-års firanden och konfirmation med god mat och härliga människor. Pizzakvällar framför fotbolls-EM, midsommarfiranden, en hel del häng på Marstrand och roliga fester på societetshuset. Sena sommarkvällar på havet, kvällsdopp nere vid bryggan, vin och midnatts-middagar med min kärlek. Vi fick till och med klämt in en roadtrip till Tanumstrand för att för en natt njuta av båt- och brygglivet med min fina familj som jag knappt sett röken av den här sommaren. Därför skulle jag säga att trots att vädret inte varit guld och trots att jag tror dom flesta precis som jag jobbat aset av sig så har vi skapat oförglömliga minnen att leva på till vintern, när det mörkt kallt och grått. Då kommer jag titta tillbaka på detta inlägg och glädjas åt vilka fantastiska vänner, vilken fantastisk pojkvän och familj jag har som delar dessa minnesvärda stunder med mig från sommaren 2016. 

Men värt att nämna är också att inte är den slut än! Imorgon bitti bär det av till Rhodos med bästa gänget och jag kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta detta kapitel på. En veckas sol, bad, drinkar och god mat, sooom vi har längtat!!!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såhär såg det ut igår kväll efter att vi med bubbel och sång mött en väldigt överraskad Anton på hans uppfart. Kvällen blev otroligt lyckad med femkamp, god mat, skön musik och härligaste människorna.

Framåt natten drog jag och Jacob hem till mig där familjerna samlats och ååh vad mysigt det var att ha alla på ett och samma ställe <3 Älskvärd lördag och älskvärt sommarlov.

Likes

Comments

God mat, god dricka, underbara vänner, fantastisk stämning, guld-väder och Håkan. Håkan, du tog mig till kärlek och du tog mig till dans. Helt oslagbart och jag kan inte sluta le.

Likes

Comments

Jag har nog haft världens bästa långhelg. Invigde den i fredags med Maja och Lina, köpte massa god mat och satt uppe på vår altan och myste hela kvällen, bästa tjejerna! Lite senare joinade även Anton oss <3 innan vi åkte in till stan för att agera taxichaufförer. Väldigt härlig kväll må jag säga med väldigt härliga människor.

Likes

Comments

Ärligt talat, denna dag är nog bland dom bästa i mitt liv hittills. JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! Äntligen, sooom jag har längtat och kämpat. De senaste två månaderna har varit absurda. Så mycket press och stress som nu helt lättat från mina axlar, vilken frihet. Senaste 5-6 timmarna har jag spenderat i bilen. Först tog jag en sväng ut till Marstrand för att kolla på alla fina treor på bal och sedan myste jag, Felicia och Karin med massa gott. Plockade upp min älskling och åkte ner till havet för att se vackraste solnedgången och ja, jag mår bara så jäkla bra.

Likes

Comments

Såhär firade vi våran saknade Adams 16-års dag i tisdags... Thaimat, kladdkaka, havet & solnedgången. Tillsammans är vi starka.

Likes

Comments

Här spenderade vi väldigt många timmar i lördags... På en uteservering i mysiga Nyhavn! Gick därifrån röda som tomater. Men det var det värt, så himla mysigt. Lite champagne och smørrebrød på det - life.

Likes

Comments

Kunde inte avslutat denna helg på bättre sätt! Runt åtta kom Lollo helt spontant och hämtade mig så åkte vi ut till Marstrand för att ta något gott att dricka och bara njuta av detta heeelt underbara vädret. Min fina fina vän vad du är bra. Senare joinade även Jacob och Mattias och vi satt och bara myste i några timmar, älskvärt. Fler kvällar som dessa ja tack. Kärlek till sommar och er!

Likes

Comments

Mat, mat och mera mat... Idag har vi suttit på en uteservering i Nyhavn och glassat i alldeles för många timmar. Åtminstone om man ser det ur mitt solbrända ansiktes perspektiv.. Grymt mysigt har det varit, bilder kommer imorgon.

Ikväll blev det middag på restaurang Köd - supergod, fin mat och väldigt trevligt. Imorgon bär det av hemåt igen så nu ska jag och alvisen sova gott i världens skönaste sängar. Life.

Likes

Comments

Igår kväll åt vi på en riktigt hipp restaurang utanför de "turist-täta" områdena som hette Bæst. Dom serverade endast ekologisk mat och dryck samt gjorde sin egen mozzarella, självklart var vi tvungna att prova deras pizzor. Sååå gott!

Likes

Comments