Idag så var jag,Ida,Salma,Anton och Elias i Farsta. Det var meningen att vi skulle äta frozen yoghurt,men det blev mer. Vi åt först i Mc Donalds,sedan tittade vi runt i TBS.Sen därefter åt vi frozen yoghurt. Jag ,Salma o Ida bombade😅 typ medans Elias o Anton bara hade rätt så lite.Sist så gick vi runt lite till,sen så åkte vi hem.
Tack Ida,Anton och Elias som har gjort dagen helt underbar😄
Det var skit kul idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jippi nu så är det JULLOV😃 Så skönt att inte behöva gå upp så tidigt på morgonen och ha stress😋
De flesta har avslutning på fredagmorgon,men vi hade idag (torsdag) efter middag kl 16:00. Det gick ganska så bra,vi fick fika oxå😋
Men nu när det är lov så kommer det säkert att bli mycket uppdateringar här på bloggen!

Likes

Comments

Japp det är tisdag igen😧 Vi hade en till test idag om medeltiden😑Men efter de lills testet så fick vi se klart på Percy Jackson 2 idag. Vi hade julbord idag,det var ganska så gott.
Jullovet närmar sig,på torsdag är det sista skoldan, då så önskar jag att alla i klassen är i skolan den dan. Denna terminen gick as fort,det känns om det bara har gått 2 månader typ. Är det för att vi har haft roligt tsm?😄
P.S gillar ni min nya design på bloggen&den nya headern??

Likes

Comments

Idag så hade Jelena (våran engelska lärare) äntligen kommit tillbaka och har lektion med oss. Hon har varit borta nästan hela terminen så vi fick ha vikarie. Men på engelskan fick vi sjunga engelska julsånger och göra lite "julpyssel" kan vi kalla det!
Vi tittade på filmen Percy Jackson 2 mosterhavet. Vi hann inte se klart den,men hit tills var den jätte bra.
Vi åt lunch i högstadiet idag&kommer att göra det hela veckan för att de håller på att göra om matsalen i vår skola!
Det var bara 4personer som inte var i skolan idag men det känns som om vi bara va 15personer
i klassen typ😓 Det här är sista måndagen för i år vi har skola,vi kommer att få jullov på torsdag eftermiddag!😊

Tycker ni att jag ska fortsätta så här varje dag på kvällen att berätta om min dag? Kommentera gärna!

H
a en bra kväll❤️

Likes

Comments

Vi var i kyrkan idag för vi hade luciatåg. Fick städa ur våra lådor idag,jag hade riktigt många lösblad men jag fick hjälp av en kompis så det gick rätt så snabbt&såklart fick min kompis hjälp av mig också☺ Vi fick fortsätta att forska om vårat djur som vi började med igår,vi gjorde också multiplikationstestet på 3min. Till lunch fick vi äta risgrynsgröt😍
På första rasten gick det ganska bra,men vid andra rasten så hände det en olycka! På skolgården har vi fått lite "IS" så många i ÅK5 ramlade&det gjorde jag! Jag skulle springa till min kompis för att se hur det gick med henne för att hon hade ramlat,sen så halkade jag då så skrattade mina kompisar åt de😔 Ja,själv tyckte jag att det var lite kul i början men jag får ju också ont,som om "ni" som skrattade tänkte på och trösta mig! Verkar som om det är "Den 13e fredag otursdagen" för mih! Gjorde illa mig hela dan i skolan😥Idag var det sista gången vi har syslöjd för ÅK5. Som tur hann jag klar med mitt mobilfack som jag hade höllt på med i 5 lektioner typ😅
Snart e det jullov,det kommer att bli så himla kul😃

Likes

Comments

Det gick riktigt fort idag i skolan asso. Det är så skönt att sluta kl 13:00😌 Vi fick repetera de vi fick lära oss om ljus, för att vi ska ha prov nästa vecka!
Vi fick börja att forska om vilda djur. Jag tog panda,de e bara så söta😍

Likes

Comments

Idag så är det äntligen dax att ta "livmoderhalscancer sprutan". Det kändes faktiskt skönt efter jag hade tagit den och det gjorde inte så ont som jag trodde&vi fick frukt och dricka av skolsystern också!
Men det som var jobbigt var att vissa killar höll på att retas om det,att vi kommer att få cancer osv. Det som jag är arg och tacksam över samtidigt är att vissa killar retas hela tiden,andra är på min sida hela tiden. Som idag,efter jag hade tagit sprutan och sa hur det kändes osv,då sa en kille:
- Men va fan en spruta känns ju ingenting!
Då så sa den andra killen:
- Men en spruta känns faktiskt.
,det gör ont& det var en till kille som sa likande:
-Det är faktiskt den värsta sprutan i skolan!
När jag hörde vad de sa var jag jätte glad över. Ja,en och få retades med alla andra hjälpte. Det är därför man ska tänka pä det positiva&inte på de negativa!

Likes

Comments

Första skoldan efter höstlovet.... Så himla trött men är ändå rätt så glad att kunna träffa vänner som jag inte har träffat på en hel vecka typ! Morgondagen har varit skit Nice vi fick titta på en norsk film som heter Jørgen+Anne=sant
Den handlade om en spökhistoria och kärlek&var jätte bra men på vissa ställen så var det ...privata ställen som de visade!
Och nu så ska vi ha idrott så ha det bäst!

Likes

Comments

En helt ny dag men tråkigt väder som igår. Påminner mig riktigt mycket om allt som har hänt och är tråkigt. Mina tankar just nu är som vädret inte det bästa!

Likes

Comments

Asså gud vilket väder det är här i Stockholm😥 Det har regnat sen imorse när jag vaknade. Har bara kunnat sitta med mobilen och varit social.

Likes

Comments