Vill verkligen komma igång med bloggandet på riktigt nu, men har inte riktigt motivationen, så nu ber jag er om hjälp med tips om vad ni vill att jag ska skriva om och så om ni har något speciellt inlägg ni skulle vilja att jag skriver!
Tack på förhand! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja så blir det lätt när man jobbar inom äldrevården, så jag ska strax till jobbet nu, börjar jobba klockan elva och jobbar till nio :)
Jag har tänkt att försöka komma igång med bloggandet igen nu, men har saknat motivationen att skriva för de har inte varit brist på saker att blogga om men har bara inte haft någon ork, men ikväll efter jobbet så ska jag försöka sätta mig och skriva lite mer!
Ha en bra dag! :)

Likes

Comments

Nu när det är så nära till studenten så har vi knappt några lektioner så idag är jag ledig, så klev upp kring strax efter tio för att inte sova bort hela dagen idag, och sitter nu ute på balkongen och äter frukost i det härliga vädret!
Innan jag har tänkt att ta en liten promenad, och påvägen tillbaka kanske jag går in en sväng på stan och så för har lite jag ska kolla på till lägenheten.
Sen blir det nog mest troligt grillning till middag idag, bara vädret håller i sig!

Kommer seriöst att svettas bort när jag är på min promenad, men så går det när man lämnade ALLA sommarkläder hos mamma ☺️☺️😁😁
Men jag får väl kolla om jag hittar något par shorts när jag lix skulle förbi stan tvärt sen ☺️☺️

Visst är mina nya muggar/glas fina?
Jag tycker om den supermycket, köpte fyra stycken som en liten inflyttningspresent till mig själv ☺️☺️

Likes

Comments

Idag så blev de första frukosten på balkongen innan jag ska på jobbet mellan 11-21 idag!

Likes

Comments

Då var jag och mina saker flyttade! Och jag och min älskling är äntligen sambos nu! Och jag är så lycklig!
Så då får jag kalla mig för Pitebo nu oxå, även om de kommer att ta ett tag att vänja sig med de ☺️☺️

Likes

Comments

Allt är nu nerpackat och står ute i väntan på att pappa och släpet kommer så att vi kan packa in allt i släpet och sen börja åka mot Piteå och mitt snart så kallade hem! ☺️☺️

Likes

Comments

Idag så börjar vi flytta mina grejer till Piteå!
Pappa kommer när han slutat jobbet klockan fyra och då åker jag, mamma och pappa med allt så ska packa klart de sista nu, känns så skönt att de äntligen är dax nu som man har längtat sista tiden nu.
Men jag kommer så klart lämna kvar kläder och smink och sådant eftersom att jag kommer att sova kvar hos mamma sen när studentveckan början, men blir då förflyttad till extra sängen under den tiden ☺️☺️
Men där har ni en liten uppdatering över läget för mig iallafall, jag vill inte lova förmycket men jag ska försöka hinna uppdatera så mycket som möjligt idag om hur det går :)

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men jag har behövt börja prioritera om då min kropp börjat att säga ifrån, har börjar om att svimma igen nu och vi går på linjen att det är stress som de beror på...
Och jag har väldigt mycket med skolan, studenten, flytten, pendla mellan Skellefteå och Piteå på helgerna, kompisar och allt så då blir det bara för mycket tillslut för mig!
Så har som sagt fått börja prioritera om nu och då är det blandannat bloggen som fått lida..
Så vi får se hur aktiv jag kommer att vara på bloggen, men jag kommer nog titta in lite och då och skriva nåt litet inlägg!
Men då vet ni iaf vart jag håller hus! Vi hörs när vi hörs! :)

Likes

Comments

Nu är det snart dags för jobb för mig men hade väldigt gärnat legat kvar i sängen kan jag lätt säga!
Men det kommer nog gå bra ändå, Jag får ju komma hem och sova klockan tolv innan jag ska tillbaka på jobbet igen då klockan fyra :)

Igår kväll så testade jag brun utan sol, och jag är typ ändå nöjd, det här var inte den mörkaste färgen så den passade väldigt bra för mig, de syns men inte förmycket och jag tycker att jag lyckades med appliceringen helt okej iaf, lite fläckigt på händerna men annars är jag nöjd! :)

Likes

Comments

Jag brukar försöka starta mina dagar med en smoothie, det är enkelt att göra, smidigt att ta med sig om man inte hinner äta hemma, och så är det gott, och man kan variera sig från gång till gång!

Idag så fick det bli en hallon och mango smoothie med mest mango!
Så idag hade jag i detta:
1 Bannan
Lite hallon (fryst)
Dubbelt så mycket mango (fryst)
Babyspenat
Två skedar naturell kvar
Lite mjölk (för att göra den lite mer lätt drucken)

Även min lillasyster gav tummen upp till dagens smoothie :)

Likes

Comments