Slipar fönster åt mamma för att vi ska bygga ett växthus tillsammans! (Även för att jag ska betala av min dyra väska hehe).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

Victoria's secret body mist (gift set) - 205 kr 

Maybelline age rewind concealer - light & nude, runt 60 kr 


Rimmel stay matte powder - transparent, runt 50 kr 

Real techniques starter set kit (eyes) - runt 250 kr 


Topshop lips - hazard, runt 60 kr 

Tangle teezer - liten, runt 130 kr 

Benefit they're real! mascara - runt 200 kr 

Urban decay naked 3 palette - runt 400 kr 

deo från sure & batiste torr schampoo - mini size, 15 kr st 

Likes

Comments


Har inte gymmat på cirka 2-3 månader, så det kändes ganska bra att äntligen ha gått dit! Närmsta "träning" jag har fått den här sommarn var när jag spelade tennis på Wii med min syster och märkte att jag fick träningsverk i armen dagen efter haha.

Men nu ska jag duscha, håller på med balsam metoden och mitt hår har faktiskt förbättrat sig, blir heller inte fett lika fort och det gillar jag :)!

Hejdå!
Ja, jag älskar paprika❤️

Likes

CommentsTyp det bästa jag vet, tyvärr har jag ganska ont i tänderna för jag var hos tandläkarn innan och spände åt tändställningen, så det går inte riktigt att njuta av den :( Snart kommer Alice och Emma hit, ska bli så kul! Har inte träffat Alice på heela sommar lovet... Men nu ska jag städa rummet lite i sista sekund hehe.

Ni får ha det så bra!😘

Likes

Comments

Har vart i Falkenberg i tre dagar nu, första natten på ett hotell och andra i en stuga på en camping plats. Inte den roligaste resan jag har vart med om direkt, men jag antar att vi försökte återfinna gamla resor från när jag var 8 typ... Vi reste inte utomlands denna sommaren eftersom vi var i Indien på påsklovet. Indien var dock nog den roligaste resan, inte bara för att det är den jag kommer ihåg mest, men även för att minnen kommer tillbaka till mig när jag bodde där som liten.

Men nu är jag äntligen hemma från den tråkiga resan, lyckan att komma på att man har glömt en halväten kladdkaka i kylen är ganska fantastisk, jag behöver alltid gömma mina bakverk i fruktlådan för ingen kollar den lådan så ofta, speciellt inte mina storebröder, vilket är bra.

Sitter här med melo som är min storebrors kompis hund, kompisen kommer från Schweiz (komplicerad historia) och sover över här några dagar men nu är dom ute å ränner, så hon ligger här helt ensam med mig som tråkigt sällskap eftersom chiuauaor inte är riktigt min typ av hund. Stella finns ju så klart men sen när har chiuauaor och golden retrivrar velat bli lek kompisar? Det klart att Stella alltid är ivrig och glad men melo blir helt ond i blicken av henne haha.


Ha d!
Borde inte skriva så här långa texter...

Likes

Comments