Header

lite bilder från veckan

surf schack med finaste Sofie, annie och jag och photo session at 2 a.m on a wednesday... i alla fall ikväll blir det sleepover med lollo och fisen samt att vi ska kolla "IT" love it, kommer bli så jävla bra och mysigt.

puussss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hallå igår vad jag på recentiorsfest vilket menas med att alllaa ettor på alllaaa procivitas skolor i hela sverige samlas för en middag och ppp (party på procivitas) oohh cringe. maten var god och kvällen var helt ok. sry to say it but jag har gått på bättre fester haha. anyways... det var dock världens finaste utsikt över öresundsbrun och danmark. loovved it.

nu är jag hemma hos pappa och passar hunden medan dem är i florida (avis af) och jag har mestadels kollat new girl (currently obsessing over it), ätit, dansat, ätit lite mer och sedan inbillat mig själv att jag gjorde den läxan jag skulle göra idag, som jag inte gjorde... ahhh..

puss

Likes

Comments

haløjsa, idag har varit en bra dag och ja en väldigt bra dag. nice dag i skolan och därefter mysigaste fikan med Leisen (http://nouw.com/leiajonsson) och wow vad mycket vi snackade om, har inte träffat henne på så länge så det kändes bra att få pratat ut med henne. Därefter var det hem för att ut med hunde och byta om, skulle nämligen till dansakademin och prova på dans! det var hur roligt som helst och ska nog anmäla mig så snart som möjligt. ohh miii gosshhh so taggad. jaa inte mycket mer men mycket positiva känslor denna vecka aahh juste och imorgon är det middag och sedan fest på luftkastellet

kraammm

Likes

Comments

plugg plugg och så lite mer plugg är vad jag känner just nu... men ärligt sagt tycker jag det inte är så jobbigt att plugga längre, tycker det nästan är roligt att ha något man kan göra hela tiden. förut har jag endast sett plugg som negativt och jobbigt men nu är det något helt annat. och har också börjat tänka på dansen mer nu och vill satsa på den. alltså jag har inte börjat ännu men har tagit en "paus" från gympan då jag kan fokusera på skolan och liknande. so yeah. sista träningen är nu på tisdag och det kommer kännas superkonstigt i och med att det varit mitt liv i 11 fucking år. men vem vet jag kanske saknar det så pass att jag kommer tillbaka men ärligt talat tror jag inte det..

tänkte börja dansen 2018 och hoppas fan det blir ett "new year, new me" ahhaa

Likes

Comments

Subscribe