Header

wooow trodde jag inte skulle skriva här igen, men nu är jag här...

jag känner att jag vill börja skriva lite mer igen här pga stress med skolan och livet allmänt, det kommer nog att kännas bra och skriva ner det :)

/ciao

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Näemen tjena.

igår stannade jag hemma från skolan för jag var (eller är fortfarande) jätteförkyld, jag hade precis blivit av med min förra förkyldning och så kommer denna slem/ret hostan, fyfan.

iallafall, jag gillar höstens färger men hatar höstens väder , alltså regn och rusk är bara för dåligt.... Här är ett collage som jag avgudar (riktigt tumblr)

Likes

Comments

Tjena Tjena.

Nu sitter jag i skolan och spelar transformice.

Sedan 13.00 ska vi ha matte sen elevens val, nice med så lite lektioner idag.. men ska spela nu så 

by bajs

Likes

Comments

Tjena Tjena.

Idag har varit en ganska chill dag, vi hade bland annat matte, svenska och teknik. Ganska kul... Men nu sitter jag med Elise och gör läxor tills imorrn (religion och fysik)

Ni får ha det bra så ses vi.

Ciao // Alice

Likes

Comments

Hey Guys.

Jag har ju Tagit en paus , men har bestämt mig för att forstätta med bloggandet nu. Hoppas jag ända får lite läsare.Som ni ser har jag också bytat tema på bloggen, hade tänkt göra ett collage varje årstid, denna är alltså höst. Hope you like it

/// Alice

Likes

Comments

Hej Hej, förlåt för dålig uppdatering men jag tog en paus från bloggandet, men nu är jag tillbaka.Jag är äntligen med mina kusiner och än så länge har vi superkul, vi hämtade Kinn,Ayla och Kelli igår på flygplatsen (Malmö Airport).

Idag ska vi till Trelleborg, och på lördag busfabriken, så det kommer bli så kul.

(Btw är Elise i Canada och jag saknar henne jättemycket)

Vi har tagit lite bilder till er, så ses vi.

Puss Puss

Likes

Comments

Hej allihopa, gud var jag har varit dålig på att uppdatera men jag kom hem från Mexico för två veckor sen och sen dess har det varit mycket, men nu hade jga tänkt att blogga igen så här kommer några foton.


Likes

Comments

Hej💗
I tisdags slutade vi 14.55 och sedan var det gympadags❤️ Vi körde redskap. Sedan åkte vi hem och tittade på Start på Eurovison sak haha💗
Idag var det friståendeträning men jag var inte med eftersom jag ska åka till Mexico 💕 Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig 🌴
Här kommer lite bilder från i går och idag
Puss puss💗

Likes

Comments