Header

wow redan den 19:e november. om ca en månad är det jul... shit. detta året har gått hur snabbt som helst, jävligt nice though since 2017 inte var mitt år. just nu sitter jag i mitt nyinreda rum hos pappa med tända ljus och ljusslingor. blir det mysigare???

jag kände att förra headern var för kopplad till sommar. även ifall jag längtar efter det så tycker jag att höstens mörka färger borde uppskattas.

för att vara ärlig så älskar jag hösten. speciellt när man sitter i 1h på pinterest och kollar på inspo bilder som man drömmer om. här är några (scroll down)

ox

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

måndag, måndag, måndag, oj vad jag inte gillar dig ibland....

13/11 och en månad kvar till lucia wtfffff.. alltså 2017 har gått så fort och jag hinner inte med i svängarna.

just nu är det väldigt mycket i skolan och jag jobbar på för fullt men faaan vad svårt allting är nu, prov hit och dit och negativt resultat hit och dit. orkar inte att få tillbaka resultat och känna samma misslyckande som jag alltid gör men vafan, har två 1/2 år på mig kvar att ge vad jag kan.

bilderna är från helgen då det var som sagt plugg på schemat! lördags var det sleepover med bästa leia och tyvärr fick jag inga bilder på henne, så det får bli på mig som hon tagit till sin blogg, haha. vi gjorde först tacos (gudagott) och sedan drog vi en spontanare till sf bio och kollade på "bad moms 2" och det var lätt den roligaste filmen på länge. recommend recommend!!

xo

Likes

Comments

3 grader på morgonen då man väntar på att stiga på den varma bussen som kryllar med folk som ska till jobb och skola. ah vardagen ser så ut och hösten är äääntligen här, alltså älskar hösten och dess färger.

(ovan) lite bilder jag tog häromdagen för att ge lite höst-feeling med en snygg outfit och bilder. dessutom är det faktiskt den årstid (+vinter) då man trycker i sig som mest mat hahahah, nä men for real, så det gäller att inte bli lurad och hålla igång träningen! gör många smoothies nu för tiden så kan visa det här någon dag .) btw, kör en liten #nyttiganovember då andra gutter kör på #noshavenovember

xo

Likes

Comments

nu blire en liten uppdate: en fredag fylld med skratt, en lördag med 1h walk på stranden för att sedan komma hem till te med ingefära och honung (börjar nämligen bli lite krassligt i halsen...). därefter blev det en tur till vellinge blomman och deras "fantasy garden" . hur underbar som helst.

imorgon blir det plugg, psykologi och danska. sedan hem till emi's förkrök och then till glow in the dark fest, taggish, lägger ut om det på måndag förmodligen ;)

mår btw faktiskt väldigt bra just nu, det är inte ofta jag känner mig såhär lycklig med livet. tycker endast att jag borde ta tag i träningen i och med att gymnastiken är borta. det blir bara svårt med alla läxor och prov, något som jag inbillat mig blir ett hinder. jahaja

xo alice

Likes

Comments

Subscribe