Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering, men har haft mkt att göra! Jag har inte så mkt att berätta om utan tänkte bara uppdatera lite! Hoppas ni har det bra!
Vad har ni gjort i helgen? <3

Likes

Comments

​Hejsan!

Idag var det jättefint väder. Eller ja det blev det på eftermiddagen. Imorse var det mulet och trissa. Men det var ju tur att det blev fint sen. Det är såå härligt med vår tycker jag!!

​Är det fint väder där ni bor?

Likes

Comments

​Jacka: Vet ej // Topp: Lindex // Jeans: Dr.denim // Skor: Nike // Solglasögon: Hm

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det onsdag som kanske alla vet. Jag har inte gjort så mycket idag. Men ikväll ska jag på dans så det blir kul. Det är alltid skönt att komma iväg någonstans, så man inte bara sitter hemma och är slö hehe. Men samtidigt kan jag tycka att det är skönt och behövligt att slöa säg hemma.

Hoppas ni får en bra kväll! <3

Likes

Comments

​Blus: Zara  Tights: Hm  Solglasögon: Hm

Hejsan! Idag så har jag varit på kalas hos min kusin. Outfiten jag hade på mig ser ni på bilderna. Ja jag vet inte riktgt vad jag ska skriva. Det har iallafall varit en superfin dag med fint väder. Men nu mot kvällen så kom det en massa moln och det är väldigt dimmigt. Men men hoppas det blir bättre. 

​Hoppas ni har haft en bra helg! Vi ses!! 

Likes

Comments

Hejsan!

Jag ber om ursäkt för att jag är den sämsta bloggaren på jorden. Men helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Det skulle betyda jättemycket om ni kommenterade vad jag ska blogga om!! Jag tänkte göra ett inlägg om vad jag köpte i Stockholm, om det skulle vara intressant?

Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi!! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är jag hemma ifrån Stockholm. Jag har dock varit hemma sen 6-tiden. Jag är såå trött och jag saknar Stockholm jättemycket!! Men men jag får tänka på att det var bra så länge det varade hehe!!

Hoppas ni har haft en bra dag!! <3

Likes

Comments

Godmorgon!

Det var ett tag sen jag vaknade men men. Nu är vi på stan och shoppar det sista innan vi ska fara hem :(
Vi åt en jättegod hotellfrukost idag! Den var verkligen såå god och man blev väldigt mätt.
Men det har iallafall varit jätteroligt!

Vi sed senare! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Idag så kom vi till Stockholm vid 10.30 och då gick vi till hotellet. Som tur fick vi checka in redan då, så vi gick till vårt rum som var jättefint. Idag har vi shoppat och ätit. Imorgon så ska vi kanske shoppa lite och sen åka hem. Men nu sitter vi på hotellrummet och tittar på Let's dance, äter naturgodis och chips och dricker juice.

Hoppas ni har haft en bra dag så ses vi imorgon! <3

Likes

Comments

Nu har jag ÄNTLIGEN påsklov! Imorgon så ska jag faktist till Stockholm och det ska bli jätteroligt. Just nu så sitter jag och dricker cola hehe. Men det ska faktist bli jättekul i Stockholm.

Vi ses <3

Likes

Comments