Igår åkte jag, Lucas och Molly till väla i Helsingborg för vädret var jätte dåligt och vi ville hitta på något eftersom jag åker om 8 dagar!! bara plus att Lucas knappt hemma något innan jag åker pga handboll. Iallafall jag köpte Cola tröjan på den ena bilden nedanför från Zaras killavdelning.

Min mormors gamla ringar jag alltid använder / Lucas tröja

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ätit för många hamburgare / köpt en väldigt orange tröja / hängt med Tove

Jag i min nya silverkjol med Bob efter en fika med Lucas och hans kompis

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från en skön helg i Sofies hus i Båstad. Jag tog tåget i fredags när det var sol första gången på länge. Vi har badat båda kvällar i havet som var förvånansvärt varmt, kollat lite tennis i regnet och ätit god mat. Igår var vi också inne på ett galleri som gav oss idén att vi själva skulle göra en tavla, så vi köpte färg och satt hela kvällen och fixade faktiskt! Har tyvärr ingen bild på tavlan men fin blev den iallafall.

Likes

Comments

Hej och välkomna hit och till mitt första inlägg! Jag heter somsagt Alice och bor i Lund, Skåne. Anledningen till att jag startade denna blogg är bland annat för att det är kul att ha som en typ av dagbok men också för att jag ska iväg nu till hösten till Nairobi för att läsa mitt andra år i gymnasiet där. Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag åker! Här kommer ni alltså kunna läsa om min vardag och hur det kommer vara nere i Kenya.

Nedanför kommer lite bilder från mitt sommarlov hittills, bland annat från när jag var hos min kompis hus i Italien och lite mat ;). Hoppas ni fortsätter läsa!

Likes

Comments