Tjena mittbena! Kom nyss hem från Jönköping efter en go Hockeyhelg. Jag var där med region syd alltså alla spelare mellan 99-02 ifrån södra Sverige. Det gick inte dåligt men inte håller jätte bra. Jag har iallafall kört hårt i och med att min fötter är fulla utav skridskoskav.. Det gör så satans ont. Hoppas ni har haft en härlig helg. Kramiiiiiizar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hörni, jag har faktiskt börjat på riktigt att längta hem nu. Alltså inte sådär åh vad jag saknar Tor, familj och vänner. Jag längtar lixom efter vardagen med att bo hemma. Jag ska vara ärlig. Jag känner mig väldigt ensam just nu. Har inte någon riktigt bra vän i Linköping. Jag har Ella men hon bor i Norrköping och dit varken hinner eller orkar jag åka varje dag. Förra året hade jag ju Zelma men hon kände precis som jag en hemlängtan men det gick så långt att hon flytta hem. Jag saknar henne massor. På kvällarna när jag inte har träning ringer jag antingen hem till någon kompis eller Tor. Men jag är ingen som ger upp därför kommer jag kötta på hela hösten. Jag tänker att det kanske blir bättre när serien börjar. Kram på er och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Här är det jag köpte i Spanien förra veckan. Som ni ser är det inte ett enda par byxor med, kanske i och med att jag har så himla svårt att köpa byxor nu.. Aja jag ska väll inte gnälla det finns ju trots allt vissa som har det värre.. Hade gött, kram!

Likes

Comments

Nu ligger jag på soffan i min lilla 1a i Linköping igen. Skönt med lite vardag igen.. Hann precis till hallen för att ta lagfoto. Annars har jag inte gjort något sen jag kom hem. Veckan har varit underbar. Jag är så laddad för hösten och vintern. I Spanien har vi nästan bara legat på stranden. Bara sånt man brukar göra när man är på solsemester. Självklart blev det shopping också men det samlar jag ihop till ett annat inlägg. Hopps du har haft det bra!! Kram.

Likes

Comments

Äntligen framme i Alicante!! Älskar detta land, värmen, havet, människorna, glassen hahah. Hoppas ni har det bra i "kalla" Sverige.. Jag lever lajf här. Jag har faktiskt redan bränt mig efter bara två dagar på stranden.. Hehe. Kram från Spanien.

  • 188 readers

Likes

Comments

Japp, jag utser nu mig själv till en av Linköpings bästa banapannkaksbagare och stekare. Förutom att jag inte hade någon god topping då.. Det blir bättre i Spanien med färsk frukt och nutella hihi. Ha en bra tisdag! Kram

  • Mat
  • 216 readers

Likes

Comments

Shoppade lite nya skor idag, hur snygga? Jag älskar dom iallafall!

Likes

Comments

Nu har skolan dragit igång, jag erkänner det är rätt skönt att komma in i vardagen igen. Det känns nästan som om dagarna flyter ihop, tränar till sent vaknar tränar tidigt går till skolan äter och så åker jag till träning igen. Kul men också något som kräver planering. Därför kände jag att det var dax för en fysisk almanacka. Jag har innan haft allt i mobilen, men jag känner att jag vill ha en vanlig almanacka dels för att det är lättare att se men också för att öva upp skriv "stilen" igen. Hoppas att du trivs i skolan, känner att skoltröttheten redan smått börjat komma men det är bara att kämpa på! Hade bra så ses vi, kram!

Likes

Comments

Tjena mitt bena. Idag tänkte jag komma med tipset vi alla har hört förr, att man ska planera veckomiddagarna för att spara pengar. Innan har jag inte riktigt planerat, då handlar jag nästan varje dag, och vi alla vet att det blir något varje gång som man inte behöver men som hamnar i korgen iallafall. Jag har dessutom bestämt mig för att börja äta "nyttigt" för både mig och naturen. Jag tänker inte bli helt vegetarian men iallafall skippa kött så gott det går. Det finns ju faktiskt massor gott som inte är kötträtter. Jag tänker att det ska komma upp fler "mat" blogginlägg, det kanske är roligt att läsa om vad en liten tjej som jag lagar till mig själv. Hade super så ses vi. Kram.

  • Mat
  • 288 readers

Likes

Comments

Igår hade jag en fantastisk dag tillsammans med Tor och hans lillebror Rufus inne på Astrid Lindgrens Värld. Som vanligt bjöds det på fina teatrar och goda karameller. Rufus var mer för att leka än att titta på alla teatrar men det gör inget det var trevligt det med, vi gick iallafall på Ronja, Rasmus och så "åkte" vi Saltkråkan svängen. Super mysigt!!! På kvällen stod ispass på schemat vilket betydde en tågresa till Linkan. Det var superkul på isen, det var nämligen med mitt "vanliga" lag. Hade bra så ses vi. Kram

Likes

Comments