Header

I söndags morse åkte vi över till Danmark för en kort semester i Skagen. När vi kom fram i Fredrikshamn började vi med ett besök i Løkken, sedan åkte vi till vårt hotell i Skagen (Foldens hotell). Andra dagen fyllde pappa 50 år vilket vi firade på morgonen och sedan efter frukost hyrde vi cyklar. Vi besökte såklart bland annat grenen, Gamla Skagen och även en och annan kyrka. Sista dagen hann vi inte med särskilt mycket innan det var dags att åka tillbaka med båten till Göteborg. Men förutom att det blåste nästan storm både första och andra dagen hade vi det jättebra och mysigt!😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är lite bilder på min nya kamera som jag investerade i för några veckor sen. Jag köpte den på Elgiganten, och allt som allt gick det på strax under 8000kr. Anledningen till att jag köpte en ny är för att jag tycker min tidigare systemkamera (Canon eos 500d) var så klumpig att ta med sig, så ville istället köpa en mindre. Detta är då Sony Alpha 6000 och den klassas som en systemkamera, men den är betydligt mer händig att ta med sig. Och kvalitén på bilderna är inget att klaga över, riktigt nöjd!

(Dessa bilderna är ju dock såklart tagna med min gamla systemkamera).

Likes

Comments

Beställde ett jättegulligt mobilskal härom dagen på eBay. Det påminde mig så mycket om Artax så kunde inte låta bli 😍🐰 Finns i mängder med olika färger (jag tog ju då det helvita) och kostade, inkl. frakt, endast 82kr när jag beställde! Ni hittar skalet här.

Likes

Comments

Jättenöjd med mina nya fina seglarshorts från Pelle P 😍 här

Likes

Comments

Dan-före-tentan. Inte alls taggad på att vakna upp imorgon... Då är det dags för tentamen i Redovsningens grunder & tekniker och det är såå svårt! Hade hemtenta i Ledarskap & Organisation i tisdags vilken det gick jättebra på så nu hoppas jag att jag klarar även denna 🙏😄 Sen kan jag ta helg med gott samvete och bara ha det gött ett tag framöver utan något plugg att tänka på! Börjar mina nya kurser nästa vecka - Säljteknik och Väveriteknik. Ska bli väldigt roligt!

Jacka - Nelly, hängslebyxor - HM, tröja - Åhléns, klocka - DW

Likes

Comments

Jag fick en sån himla crush på glasögon för några veckor sen, så jag gick in och provade en mängd olika glasögon i en mängd olika butiker. Det slutade med att jag köpte dessa från Smarteyes. Jag har inget synfel (vad jag vet iallafall...) utan har dem bara som en accessoar! Makes me look smart 😉

Tröjan finns här.

Likes

Comments

Vi förlorade en väldigt älskad familjemedlem för ett par veckor sedan och jag beställde därför hem denna muggen med massor av motiv på Artax som ett fint minne. Min nya favoritmugg som jag dricker ur varje morgon nu!
Artax var en av de finaste kaninerna man kunde önskat sig. Sååå social, snäll, trogen, mysig, fin. Ja verkligen allt! Han var inte som andra kaniner, utan kom alltid fram och blev jätteglad när man kom ner till buren, han gick lös i trädgården utan att springa iväg, man myste med honom i soffan och han somnade i ens famn.
Du är saknad ❤

Likes

Comments