Header

Har velat ha två små hyllor bredvid min sminkspegel för mina nagellack ett tag nu. Men jag har inte hittat några bra, så då erbjöd sig min fina vän Andreas att tillverka två stycken. Tack så jättemycket för det, jättenöjd! 😃🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags morse åkte vi över till Danmark för en kort semester i Skagen. När vi kom fram i Fredrikshamn började vi med ett besök i Løkken, sedan åkte vi till vårt hotell i Skagen (Foldens hotell). Andra dagen fyllde pappa 50 år vilket vi firade på morgonen och sedan efter frukost hyrde vi cyklar. Vi besökte såklart bland annat grenen, Gamla Skagen och även en och annan kyrka. Sista dagen hann vi inte med särskilt mycket innan det var dags att åka tillbaka med båten till Göteborg. Men förutom att det blåste nästan storm både första och andra dagen hade vi det jättebra och mysigt!😃

Likes

Comments

Här är lite bilder på min nya kamera som jag investerade i för några veckor sen. Jag köpte den på Elgiganten, och allt som allt gick det på strax under 8000kr. Anledningen till att jag köpte en ny är för att jag tycker min tidigare systemkamera (Canon eos 500d) var så klumpig att ta med sig, så ville istället köpa en mindre. Detta är då Sony Alpha 6000 och den klassas som en systemkamera, men den är betydligt mer händig att ta med sig. Och kvalitén på bilderna är inget att klaga över, riktigt nöjd!

(Dessa bilderna är ju dock såklart tagna med min gamla systemkamera).

Likes

Comments

Beställde ett jättegulligt mobilskal härom dagen på eBay. Det påminde mig så mycket om Artax så kunde inte låta bli 😍🐰 Finns i mängder med olika färger (jag tog ju då det helvita) och kostade, inkl. frakt, endast 82kr när jag beställde! Ni hittar skalet här.

Likes

Comments

Jättenöjd med mina nya fina seglarshorts från Pelle P 😍 här

Likes

Comments

Dan-före-tentan. Inte alls taggad på att vakna upp imorgon... Då är det dags för tentamen i Redovsningens grunder & tekniker och det är såå svårt! Hade hemtenta i Ledarskap & Organisation i tisdags vilken det gick jättebra på så nu hoppas jag att jag klarar även denna 🙏😄 Sen kan jag ta helg med gott samvete och bara ha det gött ett tag framöver utan något plugg att tänka på! Börjar mina nya kurser nästa vecka - Säljteknik och Väveriteknik. Ska bli väldigt roligt!

Jacka - Nelly, hängslebyxor - HM, tröja - Åhléns, klocka - DW

Likes

Comments