Jag tänker mycket och ofta. Jag har så mycket tankar om mig själv och allt som händer runt om. Jag skulle beskriva mina tankar som ett svart hål - de tar aldrig slut och man vet inte när eller om de kommer göra det heller.

Mina tankar fungerar precis som alla andras bara det att jag slutar aldrig tänka, försöker jag sluta tänka då kommer det ännu fler tankar.

T.ex. när jag försöker sova, då måste jag ju sluta tänka, eller hur? Men när jag försöker så tänker jag bara på typ demoner som är ute efter mig eller att det står en ovälkommen gäst utanför min dörr.
I genomsnitt för en människa så tar det 15 minuter tills de somnar, (om jag minns rätt!!). Men för mig tar det betydligt längre tid då mitt huvud aldrig håller tyst.

När mina tankar fortsätter snurra i 500km/h så blir jag allt räddare för mitt huvud och mina tankar tror alltid det värsta. Samma är det när något händer som min hjärna uppfattar som en fara.
T.ex. om jag ser att min pojkvän kollar en sekund längre på en annan tjejs instagrambild så börjar tankarna gå på högvarv igen.
''Alice, han vill ha henne!''
''Vänta du bara, du är inte lika älskad som du tror.''
''Han kommer lämna dig för henne. Du betyder ingenting för honom!!''

Jag blir verkligen upprörd för minsta lilla, det räcker med att min pojkvän gillat en annan tjejs instabild. Jag har sagt att jag inte vill att han gör så och han slutade med det. Han slutade gilla andra tjejers bilder och han tog äen bort två tjejer på snap för min skull. Ändå kan mina tankar inte hålla käften!?
Jag blir så rädd, blir så sjukt jävla rädd.
Blir rädd att han ska lämna mig,
blir rädd att han ska vara otrogen,
blir rädd att han ska göra något alls.
Han skulle inte göra något sånt, men det är mitt huvud som konstant pressar och stressar.

Sen har jag även jättestora problem med att läsa av folks känslor, kroppsspråk och ansiktsuttryck. Min pojkvän är ett jättebra exempel till precis allt, haha.
Nej men han brukar låtsas vara arg på mig. Typ att jag drivit och kallat honom ''pucko'' eller liknande. Då kan han hoppa upp ur sängen och säga ''sådär får du inte säga''. Han driver med mig för att jag tycker det är skitsvårt att läsa av folks känslor, han vet det men han gillar att driva om det.

Det här är mina problem - problem som jag ''lider'' av. Det är inte lidande liksom men det är sjukt jobbigt.
Kan man inte bara stänga av sitt eget huvud?Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! ♥
Vet att det var ett bra tag sedan jag skrev, (ehm, februari). Så jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite månadsvis om vad jag gjort sedan februari.

Mars - Jag skolkade lektioner för att vara med vänner i min parallellklass. Det gjorde jag för att klasserna i min skola splittrades varav de flesta av mina vänner hamnade i parallellklassen. Struntade även i nationella proven och gjorde inte dessa ordentligt. Sket verkligen i ALLT.

April - Jag spenderade nästan hela månaden med min pojkvän och allt jag tänkte på var honom. Brydde mig fortfarande inte om skolan och fortsatte som i Mars.

Maj - Börjar ta skolan lite mer seriöst eftersom jag snart går ut. Går på alla lektioner men jobbar inte så mycket. Försöker ändå bli godkänd i alla ämnen. Försöker även kämpa på med idrotten i och med vilket förhinder det är pga mina knän och att jag är rätt slö. För tillfället har jag just nu 6h ogiltig frånvaro, men jag bryr mig inte.

Juni - Jag går ut grundskolan med tre A'n och ett starkt C i idrott. Dessa betyg är väldigt viktiga för mig då jag och pappa hade en deal om minst två A och ett C i idrott. Tro inte att han ser ner på mig om jag får mindre, vi hade en personlig deal om en viss belöning!
Jag är så himla stolt över mig själv för att jag faktiskt klarade det. Jag och min pojkvän kommer överens om att denna sommar är vår och inga förhinder kommer finnas.
Det ska bara vara vi två mot världen hela sommaren. ♥

Juli - Jag kom in på mitt förstahandsval!! Jag var så himla lycklig när jag såg att det lös grönt. Jag hade blivit antagen och godkände direkt jag fick reda på det trots att jag hade på mig till den 28e Juli. Jag och Lukas firar även ett år, (26e) tillsammans med god mat och annat mys.


- Det är vad jag har gjort och var jag varit. Men jag klarade mig och det var så jääävla viktigt att jag trodde på mig själv för annars hade jag inte haft dessa höga betyg. Enligt mig är det högt för jag trodde aldrig att jag skulle kunna klara såna betyg.
Om man fortsätter tugga om att man inte kommer klara saker så kommer man inte det. Man måste ha en viss inställning och se allt positivt för att annars kommer du stå kvar på ruta ett.

Ha det bra, kram! ♥

Likes

Comments

Jag växte upp lyckligt som pappas flicka bland lukten av bensin, motor och garage. Pappa lärde mig saker som t.ex. rätt form på en bits, ögonmått för rätt storlek på mutterdragare och hur man laddar ett bilbatteri. Alla de där sakerna har jag glömt bort nu i och med att jag började skolan, växte ifrån och inte hade tid med såna där "grabbgrejor".
Jag låter ju dum om jag inte kommer ihåg formen på en skruv som ska matchas med rätt bits, det är klart jag gör!

Bara just det att pappa har inte tid, inte jag heller. Det finns fortfarande bilder på när jag var liten och jag var såååå lycklig för att pappa ville ha med sin dotter i garaget. Jag är inte en normativ tjej i dagens samhälle.
Jag är uppväxt bland garagerock, bensin, olja som kladdades fast på händerna och drog till sig smuts.
Jag spelar datorspel som csgo, h1z1 m.m. Jag älskar även att pilla på motorer och lösa felen där i.
Det är bara den jag är!

Jag har växt upp hela livet med killar. Jag föredrar killkompisar för de förstår mig bättre och det känns rätt att vara med de eftersom de är som jag. De pratar gärna spel, motorer, kampsport och annat vilket känns skönt för mig. Jag hör hemma där hos grabbarna, de får mig känna mig värdefull och som att jag verkligen är någon. Självklart finns det även tjejer som är som mig som jag är vän med, men det är just specifika jag pratar om.

Jag har alltid försökt passa in hos tjejerna, bli medbjuden på t.ex. deras tjejkvällar, kanske en bio med de eller kanske en fest? Jag har även försökt matcha deras klädstilar, kanske ha en liknande tröja eller liknande skor. Jag hör ändå inte hemma där, jag syns ändå inte. Jag har aldrig blivit på riktigt medbjuden heller utan att behövt tränga mig på litegrann. Det känns inte rätt överhuvudtaget och jag förstår inte heller vissa tjejer, de verkar inte förstå mig på samma sätt som killarna gör.

Det handlar inte om att tjejer skapar drama. Det handlar om att det är helt fel umgänge om de pratar om t.ex. smink, kläder m.m. För jag fattar absolut nada. Även att de specifika tjejer jag träffat överdriver, skriker och är så löjliga så det inte finns. Jag säger nu inte alla tjejer, så missförstå mig inte. För som ni läst är jag inte alls i dem banorna som tjejerna i min närhet vilket gör det riktigt svårt för mig att förstå dem.

Det här är den jag är och jag är lycklig så. Folk har frågat om varför jag har så mycket killkompisar - det här är varför. Det handlar inte om att jag är player och leker med killars känslor som vissa säger och ryktar om mig. Det handlar helt enkelt om samma vänskap som alla har. Även att jag är så sjukt lycklig såhär.
Jag ångrar mig inte, jag vill vara lycklig & jag stannar såhär.

Likes

Comments