Jag växte upp lyckligt som pappas flicka bland lukten av bensin, motor och garage. Pappa lärde mig saker som t.ex. rätt form på en bits, ögonmått för rätt storlek på mutterdragare och hur man laddar ett bilbatteri. Alla de där sakerna har jag glömt bort nu i och med att jag började skolan, växte ifrån och inte hade tid med såna där "grabbgrejor".
Jag låter ju dum om jag inte kommer ihåg formen på en skruv som ska matchas med rätt bits, det är klart jag gör!

Bara just det att pappa har inte tid, inte jag heller. Det finns fortfarande bilder på när jag var liten och jag var såååå lycklig för att pappa ville ha med sin dotter i garaget. Jag är inte en normativ tjej i dagens samhälle.
Jag är uppväxt bland garagerock, bensin, olja som kladdades fast på händerna och drog till sig smuts.
Jag spelar datorspel som csgo, h1z1 m.m. Jag älskar även att pilla på motorer och lösa felen där i.
Det är bara den jag är!

Jag har växt upp hela livet med killar. Jag föredrar killkompisar för de förstår mig bättre och det känns rätt att vara med de eftersom de är som jag. De pratar gärna spel, motorer, kampsport och annat vilket känns skönt för mig. Jag hör hemma där hos grabbarna, de får mig känna mig värdefull och som att jag verkligen är någon. Självklart finns det även tjejer som är som mig som jag är vän med, men det är just specifika jag pratar om.

Jag har alltid försökt passa in hos tjejerna, bli medbjuden på t.ex. deras tjejkvällar, kanske en bio med de eller kanske en fest? Jag har även försökt matcha deras klädstilar, kanske ha en liknande tröja eller liknande skor. Jag hör ändå inte hemma där, jag syns ändå inte. Jag har aldrig blivit på riktigt medbjuden heller utan att behövt tränga mig på litegrann. Det känns inte rätt överhuvudtaget och jag förstår inte heller vissa tjejer, de verkar inte förstå mig på samma sätt som killarna gör.

Det handlar inte om att tjejer skapar drama. Det handlar om att det är helt fel umgänge om de pratar om t.ex. smink, kläder m.m. För jag fattar absolut nada. Även att de specifika tjejer jag träffat överdriver, skriker och är så löjliga så det inte finns. Jag säger nu inte alla tjejer, så missförstå mig inte. För som ni läst är jag inte alls i dem banorna som tjejerna i min närhet vilket gör det riktigt svårt för mig att förstå dem.

Det här är den jag är och jag är lycklig så. Folk har frågat om varför jag har så mycket killkompisar - det här är varför. Det handlar inte om att jag är player och leker med killars känslor som vissa säger och ryktar om mig. Det handlar helt enkelt om samma vänskap som alla har. Även att jag är så sjukt lycklig såhär.
Jag ångrar mig inte, jag vill vara lycklig & jag stannar såhär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments