hej alla! ★
Jag har haft en dröm enda sen jag började i ettan på min skola. Vi har som tradition på skolan att fyra kandidater skriver varsin motivering till varför just den ska bli lucia och sen får HELA skolan rösta på sin favorittext varav den som skrev den blir lucia. Alla glada, majoriteten vinner.

Min dröm är då alltså att vara lucia. Jag skäms över mig själv dock-, jag känner mig inte tillräcklig för att få stå där längst fram och sjunga de första raderna av den finaste jullåten jag vet - nu tändas tusen juleljus. Den är så sjukt fin och det skulle vara en ära om jag fick stå och sjunga där.

★ Förra årets nior var sjukt musikaliska och även niorna ca 10 år tillbaka innan det. Sedan kommer min generation som inte alls bryr sig eller vill/vågar. Den enda jag vet på hela skolan i nian som säkert skulle vilja vara lucia också är en människa i min parallellklass - Clara. Hon är så sjukt fantastisk! Hon är vacker, hennes sångröst är sjukligt fin. Hon förtjänar verkligen platsen som lucia, men hon har mig som motstånd och jag vill också ha den platsen.

Jag ska verkligen göra allt för den platsen och jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att mina bästa vänner o systrar Mariana och Tove kommer på kvällen då för att uppdatera snap med bilder och videos på mig och ge mig uppmärksamhet. Hahah nej men det är bara det att jag vet att jag har deras support, deras kärlek och värme. Jag vet att de tänker: "kom igen nu förfan, du kan!" För de vet vilken scenskräck jag har. Det sätter mig också i en lite knivig position hahah, jag vill verkligen! Men jag är så rädd att jag ska skämma ut mig eller att bli dömd. Vad skulle mina killkompisar säga tillexempel? skulle de skämmas för att jag sjunger? Jag vet att tjejerna är typ: "you go girl!" Men frågan är bara om killarna cheerar på mig också? Jag får tänka på det längre fram. Jag lovar att ni får en uppdatering på om hur jag gör osv, haha. Vi hörs.
Kram! ★

  • 7 readers

Likes

Comments

hej alla! ♕
ughh.. jag går i årskurs nio nu och det är sjukt segt. Jag har aldrig riktigt varit typen som vetat hur jag ska lära mig, hur jag ska finna motivation till att göra klar den där uppsatsen eller hur jag ska sluta stressa och få in skiten i tid. Jag vet inte hur och jag har aldrig vart den människan som är kapabel till sånt. Det är jättesvårt.

Vi hade en svenska uppgift för inte så längesen som jag faktiskt lyckades både bli klar med, var nöjd med och även lämna in i tid. Jag är fortfarande sjukt stolt att jag lyckades, haha.

Jag har lärt mig att jag är en praktiker, alltså en människa som måste göra saker för att lära sig. Det är superjobbigt för mig med tanke på att vi i princip endast har böcker eller wikipedia. Man måste läsa eller kolla/lyssna på antingen en bok eller en film. Jag kan inte göra det, jag lär mig inte av en sån sak oavsett hur hårt jag försöker. Skitsamma, jag ligger efter med ca fyra uppgifter/uppsatser atm och jag har inte en jävla aning hur jag ska fixa det.

Ger långsamt upp på min framtid, men kan jag pusha och kämpa så går det. Go, go, go.
Kram! ♕

  • 16 readers

Likes

Comments

Hej på er! ♡
Jag ska idag iväg på en utbildning 08.30 med en kille från parallellklassen. Vi ska utbildas i något som heter ett "elevskyddsombud", vilket då på något sätt ska vara bra för både en själv och ens CV. Jag kände att jag ville göra det här för att jag älskar att lära mig och testa på nya saker - plus att jag ska sommarjobba sommaren 2017 och tänkte; varför inte?

Om det nu ändå är så bra att ha körkort när man ska skaffa jobb och samt att det är bra om man gjort någon slags grym insats i "skolsamhället" som t.ex. elevrådet eller elevskyddsombudet så varför the f not? Jag har varit med i elevrådet när jag gick i fyran I believe, jag har Am - körkort vilket ger mig rätten till att köra näst intill alla LGF - fordon som finns och att jag nu ska ta denna utbildning! Hur bäst är det inte att kunna ha såna små saker på sitt CV som kanske kan förändra allt totalt?

Om man jämför mig med någon annan som ska söka sommarjobb som varken har något slags körkort eller annan elevsamverkan överhuvudtaget är det klart man väljer mig med tanke på att jag är kapabel till mycket mer och jag har några utbildningar som kan ta mig längre, eller?

Ska vara vid busshållplatsen vid senast 08.20 så passar på att ligga kvar i sängen ett tag med en mysig bok.

Kram! ♡

Likes

Comments