Nu tar den här bloggen en liten pause. Tack alla som följt min resa :)

Jag har landat hemma, ska vara lite ledig och försöka få ordning på alla grejer såsom dator och telefon. Den här bloggen kommer bli fylld av musik och fotografi vilket är vad jag kommer att hålla på med här hemma. Vi hörs om någon vecka!

Take care, Lots of love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt sista stopp längs östkustresan, Cairns!

Eftersom man inte får bada i havet då det är varmt och skönt för både stingers och hajar så hänger man vid Lagoonen

The Esplanade, strandpromenaden som passerar hamnen och Reef terminal om man vill åka ut på barriärrevet

Tidvattnet är ganska sjukt här....

Likes

Comments

Idag åkte jag ut på en snorklingsbåt från Cairns. Träffade en superhärlig finlandssvensk. Barriärrevet här var helt otroligt. Ariel kan mycket troligt finnas på riktigt. Ett undervattenssamhälle. Har sett fantastiska fiskar, snorklat mitt ovanför en vitfenshaj och sett en mussla på 1m. Så vackert så det är svårt att ta in!

Likes

Comments

Så sugen på filmkväll så har handlat massa frukt, morötter, chips och dipp. Nu hänger jag vid poolen innan de andra kommer hem. 36 grader i dag och jag såg på snap att det snöade hemma i natt. Wtf. Sverige shape up, jag vill ha sol när jag kommer hem!

Likes

Comments

Rensade ut resväskan för att få plats med mer, he he.

Med tanke på att det är sjukt krävande att springa runt mellan olika butiker och bära tunga kassar laddade jag upp en asgod halloumiburgare.

Emilia har klagat på att jag är dålig på att matcha så, nu vet du vad du kan förvänta dig när vi ses. Kompromissade med bh dock, bättre än ingen?

Likes

Comments

Har checkat in på hotell btw. Uppgraderat backpacker livet. 😉

Avslutar med balkonghäng och rödvin. Life is great. 🍷

Likes

Comments

Har kört dagsutflykt till norr om Cairns. Daintree är jordens äldsta regnskog vilket är coolt. Vi avslutade trippen med en cruise på en krokodilflod. Bull sharkes bor där med men dem höll sig mer under ytan. ;)

Likes

Comments