Chiapudding på havremjölk.
Valnöt, hasselnöt, mandel, tranbär, kokos.

Toppa med bär & bananskivor. Jag la även på lite kakao och kanel i efterhand.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sen jag kom hem har jag alltså bytt arbetsplats. Jobbar fortfarande som bartender men har bytt arbetsplats till en restaurang där det är mer fokus på mat än tidigare. Kul men nytt för mig som bara kört cocktailbar och klubb.

På jobbet borde dem tro att jag är super-oengagerad som bara inte lär mig att presentera menyn. Dem skulle bara veta hur jag går och högläser för mig själv. Men tro fasiken att jag lyckas komma i håg vad som är till vad när jag väl lägger ner pappret. Var det mango eller lime nu då? Cashew eller var det jordnötter till? Dör. Hur kan man vara så värdelös!

Borde spelat mer memory som barn.

Likes

Comments

Min nya favoritdag! Tbt häst.

Det här är Missy. En liten rödhårig dam som jag efter mina egna hästår började ha hand om när jag kom hem från Halmstad. Perfekt att ha häst när det passar en själv. Vi har hängt sedan 2012.

Hon är en liten dam med väldigt mycket egna åsikter och tankar. Tror att hon är störst bäst och vackrast. Hade inte tvivlat på att genom bara sin existens kunna stoppa tåg och har en fallenhet för att bli lite av en ångvält själv. Mycket häst i liten kropp som definitivt kräver att man är stark i sin hållning samtidigt som man försöker hålla i henne som en ömtålig kattunge för att inte trigga igång hennes inre vält.

2015

2012

2015. Tur att vi båda är lika barnsligt förtjusta i att busa runt på ängen!

Likes

Comments

Var på en inspirerande föreläsning på Sjöfartsmuseet med Catxall idag. För oss vegetarianer är tång super då den innehåller b12 och omega 3&6 utöver alla mineraler, vitaminer, jod och antioxidanter.

Både en miljö och hälsofråga att börja använda tång i kosten, som vi själva kan åka ut och plocka for no money.

Vi bjöds på picklad tång, hummus, pesto, knäcke och mjukt bröd - Allt med tång.
Fick fler bra inspirationstips på hur man ska använda det i matlagningen eller bara rosta som chips! Möjligheterna är uppenbarligen oändliga. Kika in på deras hemsida för recept!

Mer tång åt folket! 😊

Likes

Comments

Hej! 

Känns som att min förkylning ville komma tillbaka efter helgen, efter ganska kass sömn. Jag tog mig i kragen mot eftermiddagen dock, med lite ipren och gled hem till en kompis och drack honungste hela kvällen. Definitivt rätt aktivitet för mig.

Hoppas ni är friska och krya!
Kram på er

Likes

Comments

Årets första utelunch blev på Esperantoplatsen. Så sällan man är i dessa kvarter..!

Likes

Comments

En hyllningskonsert till Freddie Mercury som gick bort för 70år sedan. Lead singer och låtskrivare i Queen som jag är uppväxt med att lyssna på och som jag även själv spelat mycket när jag DJ:ade. Tycker det är lite sorgligt att jag missat tiden när man kunde se dem på riktigt.

Under pressure m David Bowie.👈 Radio Ga Ga.👆 We will rock you.👉

1 minut ihopklipp från konserten.

Likes

Comments

I kväll ska vi på konsert och se en Queen tribute. Ska bli kul. Passar på medan man kan göra saker på helgen innan jobbet tar över all ledig tid, haha!

Likes

Comments

Jag gjorde två varianter - Rödbeta, linfrö och solrosfrö & Aprikos och valnöt.

Ingredienser

  • 8dl mjöl. Blanda gärna vete-, råg och graham.
  • Nötter, frön, frukt, riven rotfrukt.
  • 3tsk bikarbonat
  • 2tsk salt
  • 5dl fil och/eller mjölk


Gör såhär:
Blanda de torra ingredienserna och därefter slår du på fil/mjölk och jobbar i hop en deg. Degen ska vara lite grötig i konsistensen, dvs inte för hård. Toppa brödet med havregryn innan du sätter in formarna i ugnen. Brödformen smörjs med smör och brödet ska vara i ugnen i 45min och 200 grader.

Låt brödet stå kvar och vila under duk under några timmar innan du börjar skära upp det.

Likes

Comments