Helo evrione! Nu har jag åkt flygplan i 12 timmar och det var HeMsKt! Skule aldrig villja göra om det, men det måste jag :´---( 3 gr till nämligen. Just nu är jag i Hong Kong och ska chilla här i typ 10 timmar, f1 tråkigt. D finns inget roligt här bara massa butiker som finns i sverige också, tex victoria secret som ni ser så fint i bakgrunden som jag är oerhört ointresserad av :Pppp. Anledningen till varför jag står ut med alla dessa hemskheter är för att jag ska till Nya Zeeland i en månad, både kul och trist.

Dehär är från när jag var i stockholm arlanda på joe and the juice och skulle ta en selfie men någon såg mig.

Jag vill bara förtydlig att jag inte hade kul. 


Nu har jag tappat bort mamma och iris också :------(((

Ajja hejrrårå 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är d måndag och jag tänker tipsa er om lite grejer

Första saken är ansiktslyft för knappt nåra pengar alls. Som ungdom nuförtiden har vi det ju ofta ganska tomt i plånkan och om man skull göra ett ansiktslyft hos en kirurg(vilka gör ansiktslyft??) skulle d kosta f1 mkt! allt du behöver för ett ansiktslyft är bara en badmössa, jag tog min lillasysters men alla olika funkar jätte bra. Sen sätter man på d1 och sen drar man upp lite mitt i pannan och så blir reslutatet såhär fint!

Klara fick inte till d lika bra :----((

Ett till lips är att ta ett glas framför ansiktet och sen fota

Det blir jättekul lovar, speciellt nu när d är grått o trist ute kan man behöva festa till d lite

​Nästa tips är ett låttipps

https://soundcloud.com/fallwinter15/karim-19-11-15-0053

Den är f1 bra, speciellt om du tkr om hiphop o rap o så, d är svårt att hitta äkta bra rappara nuförtin. D har f1 med sWaG yo. 

Tävling: Gissa vem av mina kompisar som har haffat han som rappar i mitten av låten typ (inte början o slutet alltså) på två olika tilfällen och snapat därimellan (fame diggger säger jag) Den som gissar rätt får ett fint pris

Likes

Comments

Hej här är en gif jag hitta som i min dator heter "gif jag tappar luvan". Denhär äf inte från idag, är mkt mer on fleek idag faktiskt. Funfact: idag har jag på mig min skoluniformkjol som jag hade när jag gick i skola i nya zeeland för då behövde man ha en sån

Dethär är jag nu, nu är jag väldigt yr, men all för bloggen 

Hjedå.

Likes

Comments

Hej och välkommen hit :---). Jag är lite nyfiken på vem du är som läsare, antingen är du min digitalt skapande lärare (det är därför jag har en blogg) isånafall hej hej Eva! Eller så är du min vän men om du inte passar in i några av dessa kategorier är det ju lite extra kul så hejhej och välkommen igen :)).

I denhär bloggen så tänker jag typ att jag ska lägga upp lite halvfina bilder och skriva lite om vad som händer i min vardag eller lite allmäna saker jag har på hjärtat. Jag tror faktikst att det kommer vara bra för mig med en blogg för då kommer jag ha en annan press på mig att göra kul saker på fritiden lol. Jag är faktiskt rätt taggad på att ha en blogg, har hållt på lite med bloggande förut men det dog ut ganska snabbt men jag hoppas att dehär kommer hålla i sig lite bättre :---))

​puss o kram, hörs snart igen <333

Likes

Comments