Header

Äntligen helg!! Kunde inte komma mer lägligt. Hade inga planer för den här helgen men det är lika skönt det. Maja är hemma så vi träffades en stund igår efter jag varit hos mamma och käkat. Idag drog jag och Matilda till Västerås och käkade och kollade lite i affärer (och köpte de på bilden vilket var mer fint än gott) och nu är jag hemma igen. Vid 19 ska jag och några fler tjejer till Lucila och ha myskväll eftersom hon fyllde igår<333 bra dag! 

Likes

Comments

Hej vänner! Det var ett tag sedan nu

Livet rullar på här hemma i lilla Köping. Jobbar som vanligt och träningen börjar äntligen bli en rutin nu vilket jag älskar. Kan faktiskt inte förstå hur jag kunde ha ett så pass långt uppehåll när jag vet att jag mår sååå mycket bättre av att träna och röra på mig. Allt annat går även det helt okej. Var i Stockholm hos Maja i helgen som var och vi hade det mysigt<33 Åt ute i fredagskväll och i lördags käkade vi pizza hut och sedan glass i solen<3 myz. Utöver det har jag blivit besatt av hov1, haha. Känner mig som tolv år igen men det är kul, har saknat att fangirla lite faktiskt. Podden är ju det absolut bästa, tvåa kommer väl deras utseenden och tre är deras låtar;);););) nejdå, men dom är bra helt klart! Nu vet ni att jag lever iallafall. Nu ska jag dricka upp min nocco och sedan ta ett baaad, standard varje kväll

Likes

Comments

Typ hundra år sedan jag uppdaterade?? Men det är väl inget nytt kanske. Vet inte ens vad jag har gjort dom senaste dagarna om jag ska vara ärlig. Har iallafall jobbat som vanligt, firat min bror som fyllt 25, tränat en del, fått lön och köpt nya hörlurar (!!!) och firat Valborg med bra personer hemma hos Emmi. Det är väl typ det. Jobbat även idag och nu ikväll har jag gått en powerwalk samtidigt som jag pratade med Maja i telefon♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ nu ska jag sovaaa för börjar tidigt imorgon.

Likes

Comments

Fick sluta 2 timmar tidigare i torsdags och sedan dess har jag verkligen bara varit hemma och tagit det lugnt vilket har varit sååå välbehövligt verkligen! Har umgåtts en hel del med mina systrar, Maja från Stockholm och Shaimaa från Sundsvall har varit hemma så har fått umgås med nästan alla mina favoritpersoner♥︎ Förutom det har jag spenderat alldeles för mycket pengar på pastasallad men vad gör det om hundra år?? Ska precis åka och köpa en till faktiskt:) Startar morgondagen med att gå upp 05 och börja jobba men det gör mig inte så mycket faktiskt, är glad att få sluta vid 13. Har även börjat kollat, och även kollat klart, på 13 reasons why vilket är en serie jag rekommenderar starkt!!!!! Hur bra som helst. Det är väl det jag har gjort dom senaste 4 dagarna, så vi hörs väl om 10 dagar igen:):) världens bästa bloggare

Likes

Comments

Kan inte fatta att man lever ett sådant tråkigt liv så att det är svårt att få ihop bilder till ETT inlägg i veckan, verkligen bara sorgligt haha. Jobbar iallafall mer än vad jag klarar av just nu, lever vidare utan att käka socker (lakto-ovo-grejen fungerade inte riktigt just nu) och försöker komma igång med träningen igen. Det är väl typ det mitt liv består utav just nu. Har äntligen fått tagit helg och längtar redan till torsdag nästa vecka då man får ta ledigt 4 dagar, såååå skönt och välbehövligt verkligen.

Ikväll ska jag käka pizza med pappa och sedan träffa Maja som är hemma från Stockholm♥︎ Hade inte klarat av om hon var där just nu, med tanke på allt som hänt, så är överlycklig av att hon är hemma i Köping med mig någon dag till.

Likes

Comments

Söndag= storstädning och promenad och den här söndagen var inget undantag. Var ute och gick på förmiddagen, åt sedan på MAX med familjen minus Moa som hade träning, åkte och köpte blommor och sedan städade jag köket och mitt rum så nu är det rent och vårfint! Vädret som var idag har varit helt perfekt, inte för varmt men absolut inte för kallt. Älskar våren!

Likes

Comments

En hel del har hänt sen vi hördes sist. Har fått reda på att jag fortsätter jobba på 100% fram tills mitt vikariat går ut sista juni (istället för att gå ner på 75%) vilket är skönt, behöver alla pengar jag kan få! Har även fått sommarjobb från och med första veckan i juli vilket även det är skönt! Blir på posten, samma ställe jag var på i somras! Och utöver detta har jag även påbörjat min sockerfria månad och även blivit lakto-ovo-vegetarian! (bilden på sushin är från i helgen och jag tog det här spontanbeslutet i söndagskväll hehe) Sjukt egentligen att jag, som konstant äter socker och kött, tog det här beslutet men jag kände att jag behövde en utmaning faktiskt. Än så länge är det inga problem alls, har klarat tre dagar utan kött och socker! heja heja haha. Som pricken över i:et har jag även beställt hem proteinpulver för nu jävlar ska man bli fit for fight igen!!

Likes

Comments