Vilken otrolig rubrik.

Tycker att det är viktigt att vi omfamnar oss själva för den vi är. Att önska sig vara någon annan är fel. Att önska att man var bättre är rimlig.

Önskar man vara bättre, bli bättre då.

Önskar man vara som någon annan, bli dig själv.

Jag må vara unik, men jag är trots det bäst. Och jag intalar mig själv det varje dag. Jag kanske inte är bäst på alltid, men jag är bäst i någons ögon, mina egna framförallt. Jag vet att jag gör ett bra jobb när jag är på jobbet, jag vet att jag kommer att kunna lära mig det som föreläsarna går igenom, trots att jag inte kan allting än.

Omfamna den du är, glöm aldrig att du är bäst.

Ni får också en bild på Max, han vet att han är bäst och sötast och han ville bara visa er hur bra det går med lite självkänsla (man får sitta i mammas knä, lylloost)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Baserat på rubriken skulle man kunna tro att detta är ett sprudlande inlägg rörande fredagsplaner, men för mig blir sällan fredagar det. Älskar känslan av att en vecka är slut men samtidigt så ger det mig lika mycket ångest.

Dagsplanerna ser ut som följer:

08-11 Föreläsning

11-14 Pluggsession blandat med lunch

14-20 Jobb

Detta betyder att jag ställer alarm på kl 6.30 och kommer i säng tidigat 21.30 (15timmar)

Älskar att ha ett fullspäckat schema, att gå och lägga sig efter en sådan dag är en oslagbar känsla. Men ingenting slår mornarna, när jag kollar mina 15 minuter av nyhetesmorgon och dricker min obligatoriska kaffekopp.

Likes

Comments

Råkar vara så att jag tänkt att återuppta bloggandet igen, men med någorlunda bra självinsikt inser jag redan nu att det endast kommer att hålla i enstaka dagar.

Då vi talar om comeback är det dock viktigt att komma med något relevant, tänkte därför erbjuda vad någon skulle kalla en debattartikel (personligen kallar jag det mina åsikter)

Precis som vardagen tillåter så hade jag precis kommit hem från jobbet och klickade in på linked in, där såg jag en man som hade postat ett inlägg angående dennes barns skolgång, rättare sagt ett upplägg han ansåg passa sina grundsskolebarn.

Några av ståndpunkterna i inlägget bestod av:

- 30 minuters lektioner

- 1 timmes idrott

- Barnen skulle få hjälpa till att laga lunch

- Ett urplock av samhällesnyttig kunskap skulle undervisas, där ekonomi och programmering var några tillägg och kemi, naturkunskap och dylikt skulle prioriteras bort.

Som ekonomistudent kan jag inte annat än att älska taken om ökad ekonomisk kunskap i grundsskolan. Men skulle det ske genom att försumma något av det viktigaste ett barn kan få så kan jag inte finna någon som helst förståelse i tankegångarna. Naturkunskap är hundra gånger viktigare för ett barn som växer upp än konjunkturer, budgetering eller programmering. Att förstå hur männsikan blir till, att förstå vad vatten faktiskt är eller att kunna upptäcka en livfara är något jag finner stor tröst i att jag en gång i tiden fått lära mig. Samtidigt kan jag förstå den här pappan som vill att barnen skall få ett bredare perspektiv men som sagt inte genom bortprioritering av våra egna beståndsdelar.

Idrott i en timme dagligen? För att sedan få betyg baserat på dina atletiska förmågor? Uppmanar gärna unga att utföra fysiska aktiviteter, men för att man skall fortsätta när man sedan lämnar skolan är det väsentligt att man finna någon form utav njutning i aktiviteterna. Personligen avskydde jag idrottlektionerna mest av allt i skolan men har funnit det som jag tycker är roligt på eget håll. En hel ångestladdad timme om dagen och jag hade inte suttit här idag.

Effektivitet i all ära, men vet att det finns en anledning till att lektionerna är mer än 30 minuter och det ligger i att eleverna är ofokuserade generellt både i början och slut av en lektion. Hade man tagit bort en halvtimme hade det nog snarare resulterat i 20 mintuer av ofokuserat pladder och 10 minuter av effektiv lärotid. Talar bara utifrån mina grundskoleerfaranheter.

Generellt bra ståndpunkter, men mycket som talar emot det lika så.

bifogar en ny upptäkt (bra låt), lyssna!

Glöm aldrig att du är bäst


Likes

Comments


  • 109 Readers

Likes

Comments

Åh vilken hemsk dag jag haft idag...

Skippade sovmorgonen för att plugga till ett prov vi hade direkt efter. Så mellan 8 och 11 var mitt huvud helt inställt på EU och allt därtill. När man efter det har ytterligare tre lektioner och slutar 16:10 så är man lagom seg.

Sen tog jag och Lill en promenad till torget, hon skulle träffa sin pappa och jag skulle genomföra mitt andra arbetspass på donken. Det gick mycket bättre idag och det känns skönt. Råkade dock slå in fel några gånger men det är tur att kunderna har så pass mycket tålamod och att jag får så mycket hjälp av personalen!

Hoppas ni alla tittar förbi imorgon mellan 16:30 och 20:30! Då kommer jag antagligen stå helt själv i kassan hela tiden... Så kom och handla!

Rebecca och jag busade lite på rasten, det är sjukt vad rastlös jag blir när jag inte tränar (3:dje dagen i rad nu)
  • 109 Readers

Likes

Comments

Så mycket att lära sig på en gång...

Kom hem för ca. en timme sedan och känner mig helt slutkörd. Har stått upp i 4 timmar i streck plus att jag har lärt mig så mycket nytt på en gång. Jag har lite svårt att hänga med men det känns som att det kommer sitta snart!

Imorgon blir det pass nummer två, lycka till? Snygg bild på mig under rasten va? Riktigt nöjd med min pose faktiskt... Godnatt


  • 112 Readers

Likes

Comments

Haha sämst på att komma på rubriker men mitt hår luktar Redbull så fick inspiration därifrån!

Har precis lagt mig för kvällen och överväger vad jag ska göra på min sovmorgon imorgon, sova eller träna? Hm...

Börjar jobba imorgon förresten, så jag hoppas att ni alla tar en sväng förbi McDonalds i Stenungsund imorgon mellan 16:30 och 21:00!

Bjöd på Adventsfika idag förresten!  • 114 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu och äter godis och dricker vatten samtidigt som jag pluggar typ, eller jag har inte börjat riktigt än...

Fick inhandlat alla julklappar igår, dvs. till mamma och pappa. Jag och mina bröder och jag och mina vänner har bestämt oss för att hitta på något roligt tillsammans istället. På min shoppingtur hade jag både sällskap av Rebecca och Isak och när nordstan stängde gick vi och åt på PizzaHut. Både gott och mysigt!!

När vi kom hem, vid typ nio, fick jag en snilleblixt och snabbfixade mig för en sväng till Ucklum där Amanda och Lill var och partyade! Hade sjukt kul faktiskt, dans och prat hela kvällen och sen kom pappa vid ungefär tre. Det är lite luckor ifrån kvällen, men jag har väldigt fina kroppsmålningar... Haha typ tre autografer och en väldigt fin och stor logo där det står LIGGA? på min hals (som jag försökt att skrubba bort).

 

Likes

Comments

Gick upp vid 6 imorse och vid 7 var jag påväg från Ödsmål mot Stenungsund och gymmet!

Så dagen träning är redan avklarad:
1 timmes powerwalk
1 timmes BodyPump
1/2 timmes CX


Nu är jag hemma och laddar om för en heldag på stan med Rebecca!
  • 116 Readers

Likes

Comments

Har precis beställt årets första julklapp och till ingen mindre än mig själv. Haha, blev ett spontan köp på Lyko.se. Silverschampoo, hårolja och schampoo och balsam. Jag har börjat shoppa jätte mycket helt plötsligt, på denna vecka bara har jag gjort av med 1500kr och allt har jag lagt på mig själv. Nu har jag bara ca. 1000kr att handla julklappar och alkohol till nyår för. Aja, börjar jobba på måndag så då får jag tjäna lite pengar. 

(Klicka på bilderna för att komma till produkterna)

Matrix Total Results Color Care So Silver Shampoo 1000mlMatrix TR Blonde Care Shampoo+Conditione

Orofluido Elixir 50ml

 

 

Likes

Comments