Mina favorit låtar just nu!!

Likes

Comments

Dessa apparna använder jag för att redigera mobilbilder (och även videos i glitché). Redigerar dock mina bilder väldigt lite men rekommenderar dessa!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Jobbar dock hela helgen men i don't mind, då går helgen väldigt fort och på måndag är det prick en vecka tills vi åker! Yey, är så övertagad. Ska bli så skönt att vara ledig, käka thai mat, sola, bada, dricka mängder med drinkar och singha. Aaaaah, kommer leva livet.

Bilder jag tagit från när vi var i Ios 2015.

Likes

Comments

Min lilla thai-kris i förra inlägget är löst! Vi har en plan och resan kommer bli grym självfallet så nu känner jag mig lugn igen haha. Ska fota och filma massvis, så kommer langa feta bilder och en eller två feta videos. Det kommer bli lite backpacking, eller snarare flashpacking med resväskor haha. Anyway, var ledig idag vilket var skönt! Men vem lägger ett jobbpass klockan 6 på morgonen dagen efter en är ledig? So I need my sleep now. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Streeeess, åker till Thailand om 2 veckor och självklart ska vi dit monsoon vädret är sämst! Vi ska till Koh Samui och Koh Phangan... där de varit översvämning av allt regn. De ser ut att blir bättre, men fortfarande moln och regn, kommer typ bara bli 6 dagar sol av våra 17 dagar i Thailand haha. Så sitter just nu och försöker lösa en plan B, typ åka till Phuket sidan istället där det är liiiite bättre väder iaf... Svårt, man vet ju inte heller vad det blir för väder exakt för ändras hela tiden känns det som.

Från vår resa i Kroatien i somras, bästa resegänget!!!! Nu ska även Moa med, feeett!!

Likes

Comments

Heeeej, hoppas ni haft en bra helg! Det har jag haft även fast det varit en jobbhelg! I fredags käkade ju jag middag i stan som jag skrev, blev Boqueria istället för Grill och hade jätte mysigt! Vi stannade där ett tag efter middagen tills vi drog en snabbis till kåken.
Sen i lördags, igår var jag på bio med Stella och såg Passangers. Riktig nagelbitare herregud... Men jätte bra! Jag borde gå på bio mer känner jag, det är mysigt!

Likes

Comments