View tracker

Hemma från Berlin, för 3 dagar sedan men inte haft ork att blogga. Har varit så trött? Brukar som jag sagt alltid gå upp vid ca halv 8 och käka frukost även fast jag börjar 12, men nu ligger jag och snoozar i 1-2 timmar varje morgon och när ja kommer hem från jobbet lägger jag mig i soffan eller sängen och orkar inte röra en fena. Har blivit typ extremt lat och trött. Så har på riktigt sagt till mig själv "orkar inte blogga vad gör en dag mer utan uppdatering" och legat kvar och zappat på tv'n. Så lat och tråkig haha!

2 bilder från Berlin som är uppe på instagram! Ska göra ett inlägg om Berlin strax där ni får lite andra bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första dagen i Berlin!!! Haha vi har faktiskt inte haft det fantastiskt om jag ska vara ärlig, vi har gått till jewish museum (jag vet är också chockad över att vi gick på museum) men det var inte alls vad vi trodde det skulle vara, handlade mer om självaste judendomen än andra världskriget så vi var besvikna! Då drog vi till topographie des terror och grät lite och fick sån sjuk ångest! Inte bästa beslutet att gå dit det första vi gör när vi kommer till Berlin... sen försökte vi hitta runt i Berlin men det gick ej så bra, efter det fick vi även böta för vi plankade på u-bahn. 60 euro var, yes va skönt! Haha... nu sitter vi på en italiensk restaurang och förbereder för en utgång, vi ska försöka hitta någon klubb som ej spelar techno, men det är svårt.

Likes

Comments

View tracker

Oj, igår blev det ingen bloggning pga bakis, trött och jobbade! I onsdags efter jobbet drog vi till Anti, där Joel är klubbchef(!!!) :). Efter det sov jag i stan hos Nora och jobbade hela dagen blabla inget kul att skriva eller läsa om. Just nu försöker jag packa, gud det är så svårt att packa för bara en weekend? Man blir så begränsad haha. Åker till Arlanda kvart över 4 inatt/imorgon bitti, fyfan. Men älskar tidiga flygningar ändå!!!

Likes

Comments

Endast 3 dagar kvar tills jag, Sofia och Sebbe åker utomlands (säger ej vart, vi har hållit det hemligt för alla, tror inte ens folk vet att vi ska åka bort haha). Är så in i bomben taggad, ska ta sjukt snygga bilder, ska försöka ta någon bild som jag kan ha som header också!! Tänkte också göra en video på resan, men ingen lång eller super seriös video, vet nämligen att jag inte kommer komma ihåg att filma så mycket så vill ej lova någonting bra. Vi är i alla fall bara borta i 3 hela dagar, hela resan var riktigt spontan och vi ville bara iväg någonstans så vi bokade i fredags. HUR NICE? Älskar att vara spontan, lever typ på adrenalinet man får av spontanitet.

Hittar ingen bild på bara mig Sofia och Sebbe?? Så tänk bort <Joel3 han ska ej med :(

Likes

Comments

Goooodmorgon. Har precis käkat frukost och gått tillbaka till sängen och lagt mig under täcket. Så varmt och skönt herregud! Gör det här varje morgon haha. Börjar oftast jobba kl. 12 men går alltid upp vid 7-halv 8 bara för att jag älskar att inte göra någonting innan jobbet och bara slappa. Så det är därför jag är tillbaka i sängen, älskar det! Igår träffade jag som sagt Nora, kollade hennes lägenhet som var jätte fin verkligen men hon har inte fått iordning allt och håller på och målar bord och grejer. Tror det kommer bli en sjukt mysig lägenhet! Sen gick vi hem till Ester, så jag hann se 2 av mina vänners lägenheter igår, riktigt kul! Shit, blev så sugen på att flytta hemifrån när jag var hos dem, så sugen på att inreda en egna lägenhet och bara få bo i ens helt egna hem?? hejdå ma&pa see you never bye.

Såhär såg jag ut igår, inget märkvärdigt.

Likes

Comments

Min kära far är fotograf, alltså har han väldigt många olika kameror som jag alltid får använda, så de inte bara ligger och samlar damm. Och igår visade han mig en av hans kameror (som han haft i 2 år men ej visat för mig!!) som är vattentät och vars viewfinder går att veckla ut så man ser sig själv, man kan även filma på den, hur nice? Perfekt för selfies, och mina kommande resor!!! Är supertaggad. Den är dock svin ful men det spelar ju ingen roll egentligen.

Likes

Comments

Idag sov jag ut lite då jag är ledig vilket var fett!! Känns som jag skulle kunnat sova till klockan 12 om jag inte hade något alarm på, så trött var jag. Idag ska jag träffa Nora som jag inte träffat sen juni (!!!) så vi har troligtvis mycket att snacka om, kul! Hon har skaffat egen lägenhet, så ska hem till henne och kika hur hon bor. Innan jag träffar henne ska jag förbi Åhléns för att köra ny foundation och setting powder. Ville prova kicks egna transparenta puder så köpte det för ca. en månad, och fy... Köp ej det!! När man fotar med blixt ser man allt vitt puder. Förstår inte hur man kan tillverka sminkprodukter och släppa dem när de suger extremt mycket? Varför?

Såhär såg jag ut!!! haha

Likes

Comments