Igår kom vi äntligen fram efter förseningar vilket ledde till att vi missade flyget och fick vänta tills nästa. Så vi kom fram på kvällen istället för dagen, vilket inte gjorde så mycket. Direkt när vi kom fixade vi oss lite för middag och FEST. Blev kalaspackad och idag kalasbakis. Dagen har gått till att njuta av solen och havet!!! Man blir så lycklig i utomlandsvärmen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart dax, vi sitter på Arlanda just nu och ska snart gå ombord planet! Shit vad vi är exalterade! Att få lämna denna mörka kalla slaskiga Sverige känns otroligt skönt.

Likes

Comments

Wow, tiden går så sjukt snabbt om 24 timmar är jag påväg till Thailand!!! Är så sjukligt taggad! Är till och med taggad på flygresan haha.

Bilder från tumblr

Likes

Comments

Några bilder från veckan som varit hittills. (från söndags egentligen men vi kan låtsas att veckan började i söndags).

I söndags bjöds det på middag hemma hos Joel. Han tar hans om sina föräldrars lägenhet den här veckan, i stadshagen varav där dessa rulltrappor fanns som är ännu finare än de i Hötorget jag la upp bild på förra veckan! Det var jag, Sofia, Sebbe och Joel som hängde. Vi drack vin och drinkar, spelade yatzy och sån där frågespel som man behöver vara jävligt allmänbildad för och jag SÖG. Haha. Hade det sjukt mysigt, älskar oss!!!

Måndagen och Tisdagen var jag ledig, wow behövde det. Gjorde ingenting alls. Tog det bara lugnt, hade lite hemma spa på tisdagen där jag hade ansiktsmask, hårinpackning, skrubbade mig (är baby-len nu<3) och rakade benen. Så himmelskt skönt att göra allt på samma gång, kändes som jag kom ut ur badrummet som en ny människa.

Igår (onsdag) jobbade jag 10-18:30, när jag kom hem käkade jag granatäpple tills jag somnade haha. Älskar granatäpple så mycket, men så sjukt jobbigt att få ut alla kärnor, tog mig typ 15-20 minuter att "skala" två granatäpplen. Men det är värt det SÅ VÄRT DET

Likes

Comments

Mina favorit låtar just nu!!

Likes

Comments

Dessa apparna använder jag för att redigera mobilbilder (och även videos i glitché). Redigerar dock mina bilder väldigt lite men rekommenderar dessa!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Jobbar dock hela helgen men i don't mind, då går helgen väldigt fort och på måndag är det prick en vecka tills vi åker! Yey, är så övertagad. Ska bli så skönt att vara ledig, käka thai mat, sola, bada, dricka mängder med drinkar och singha. Aaaaah, kommer leva livet.

Bilder jag tagit från när vi var i Ios 2015.

Likes

Comments