Förra helgen var jag på loppis här på Värmdö och lyckades fynda en beige kappa och en kamelfärgad mocka bomber jacka för bara 140 kr!!! Är sjukt nöjd, har ingen bild på mocka jackan men har bild på kappan som jag kan visa, kanske inte de bästa bilderna men det duger för er mina 0 läsare haha.

​Kappan slutar under knäna/vid vaderna ungefär

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen inlindad i mitt varma täcke och tycker synd om mig själv, vaknade nämligen upp idag förkyld. Jag är sån som aldrig blir sjuk, har inte haft feber på flera år osv men blir ofta väldigt förkyld varje vinter och förkylningen håller i sig i flera månader. Har inte varit förkyld denna vinter, men nu har det slagit till... Usch, hoppas verkligen inte att det är som vanligt denna gång att jag kommer vara förkyld tills typ sommaren (haha på riktigt, det brukar försvinna runt sommaren), åker ju till London om ca 1 månad i 10 dagar och vill verkligen inte vara sjuk då! Får hålla tummarna och försöka bota min förkylning helt enkelt. Har riktigt dålig koll på vad man kan äta och göra för att bli frisk, får undersöka lite på stora vida internet.

​En bild från i fredags när jag var trött men super glad för det var min födelsedag! Och en bild från senast i London. 

Likes

Comments

​Hela collaget blev suddigt och rörigt men men, detta skulle jag vilja ha i min garderob just nu. Många av plaggen är plagg som man vet att ens ekonomi inte kommer räcka för på länge, men man kan alltid drömma :) 

Likes

Comments

Känns som jag har en liten dipp i mitt liv just nu, holiday dipp från OLW *detta inlägg är sponsat* gud vad kul. Nej, en dipp i livet, går inte till skolan så mycket pga att jag känner att jag missat grejer vilket (dum som jag är???) leder till att jag undviker mina problem och väljer att stanna hemma en dag till. Känner mig inte mentalt redo att göra någonting, nu när jag tänker på det känner jag bara sådan ångest över skolan, livet, framtiden, mig själv, allt helt enkelt. Jag känner att min framtid kommer att suga, hur kul är det då att gå till skolan eller göra något vettigt när jag inte känner någon mening med vad jag gör.

Är så rädd för att växa upp, rädd för att göra min grej, rädd för att ens hitta min grej då jag inte ens verkar ha något jag brinner för eller kan. Jag kan sjunga, grattis ställ dig i kö med 1 miljard till som kan sjunga. Vad har jag mer? Jag vet inte, jag kommer inte ens gå ut gymnasiet med en gymnasieutbildning, grattis långt du kommer komma i livet Alice.
Det enda jag gör om dagarna och nätterna är att tänka, hela tiden. Tänka på allt som tynger ner mig, jag fyller 20 om 9 dagar. 20 hela år. Om 9 dagar är jag inte tonåring längre och jag vill så gärna som 20-åring ha lämnat all min ångest, depression och problem hos tonåringen Alice. Så kommer det inte bli.

Likes

Comments

Blir så sjukt irriterad på mig själv, varför bryr jag mig så mycket om hur mitt feed ser ut på instagram? Det är bara en app och jag sitter och lägger upp, raderar, gör bilden lite mörkare, lägger upp, raderar, lägger på lite kontrast, lägger upp, okej det får duga. VEM BRYR SIG. Visst, jag tänker på hur andras feed ser ut och jag är nog inte den enda som gör det så det finns självklart folk som bryr sig. Men varför bry sig om en sådan liten sak? Känns som att hela grejen handlar om att man bryr sig om att andra ska tycka bra om en, eller är man så petig för att en själv ska känna sig nöjd? Jag vet inte, detta blev ett otroligt luddigt inlägg om en skit grej, borde jag börja om detta inlägg och skriva om något annat? Jag vet inte, jag är förvirrad haha.

Likes

Comments

I helgen gjorde jag om mitt rum, mycket är förvånansvärt ifrån Ikea och jag är riktigt nöjd över slutresultatet! Tyvärr har jag ingen bild på hur det såg ut innan, men nästan allt är nytt i rummet, klädstången, skrivbordet, sminkspegeln (som jag gjort själv!), sminkförvaringslådorna, gardinerna, sängkläder, kuddar, filt och fällarna. Tror det är allt.

Kanske inte världens bästa bilder, tagna för några minuter sen med min iPhone. Men tycker bilderna visar ganska bra hur det ser ut ändå!

Likes

Comments

5 länder som jag i framtiden måste besöka!
Utan inbördes ordning.

Maldiverna
Sett många, både kompisar och bloggare som varit där och allas bilder är så magiska. Skrikande turkost vatten, kritvita stränder, palmer längst stranden och häftiga små bungalows längst bryggor ut i vattnet. DRÖM!

Japan
Kulturen, modet, sushin, naturen, Tokyo. Aa det finns mycket intressant och fint i Japan att se. Inte så många som åker till Japan vad jag ser, några som åker till Tokyo men man ser aldrig folk som åker till t.ex Kyoto, Yokahoma, Osaka, Hirosaki? Känns så spännande att kunna säga till folk att man varit i typ Hirosaki, sjukt häftigt!

Bora Bora
Vem vill inte åka till Bora Bora, där har vi drömmen, visnings exet av paradis öar. Ser ni utsikten ifrån flygplanet? (bild2) wow.

Kuba
Sjukt häftigt, inte många som kan säga att dem varit i Kuba heller. Tänk att sitta och röka en riktig kubansk cigarr på stranden i solnedgången i fucking Kuba !?!

Jamaica
Vita stränder, berg, palmer, underbar befolkning, små söta byar, reggae, amazing dykning. Låter otroligt tillfredställande..!

Likes

Comments

Jag är en sjukt dålig och lat bloggare. Ändring på det!
Livet rullar på, snart löning, Åre bokat, lägenhet i London bokat, 20-årsdagen börjar närma sig med stormsteg och även London börjar närmar sig. Ja, livet just nu i denna sekund duger väldigt bra förutom att jag är nyvaken och trött, trots att jag redan druckit två koppar kaffe. Tänker inte catcha upp med er om vad som hänt under 1 månads tid, alldeles för trist att läsa om så jag säger bara hej igen och välkommen tillbaks till min myshörna. Hoppas jag lyckas bättre denna gång.

Likes

Comments