Yeees jag showade brösten i oktober månad för dessa bilder! haha! Var ju tvungen att be Olivia att knäppa några bilder när vi hittade denna solros-åkern! så tack för det , nu har jag mina Tumblr bilder <3 Nej men visst blev dem häftiga ändå? :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Det var 100 år sen jag målade nu!! jag ger aldrig tid för det trots att det är något jag verkligen gillar att göra. Men nu har jag börjat på ett nytt projekt här, sååå bilder kommer när det är klart!

Likes

Comments

Hej ni!

Vem är egentligen jag, vad gör jag på fritiden, vad jobbar jag med, vad är mina drömmar, hur gammal är jag, vad händer i mitt liv den kommande tiden, blablabla? Det ska jag ta och berätta nu!

  • Mitt namn är Alice Jordebo och jag är 19 år gammal. 
  • Jag är halvt österrikare! 
  • När jag var 9 år gammal fick jag min första egna ponny Caramba. Vi tävlade mycket i dressyr upp till elit nivå och jag hade drömmen om att tävla SM. Men efter alla år med hästar, tro mig jag älskade denna livstil, så började jag tänka annorlunda. Jag ville se och uppleva något helt annat i livet och det kunde jag bara göra om jag tog beslutet att sälja min häst. Så våren 2016 sålde jag min älskade bästavän Caramba. Det värsta men samtidigt det bästa beslutet jag gjort i mitt liv.
  • Sista året i gymnasiet hade jag mycket tid till annat då ridsporten hade lagts på hyllan. Jag fick tid till mer plugg ( inte för att jag la den tiden på det tyvärr haha), mer umgänge med kompisar, mer fester, mer det sociala osv osv. Men mitt i allt detta insåg jag med vad tomt det blev. Jag kände mig väldigt förvirrad helt plötsligt. Vad jag visste var att det skulle bli otroligt skönt att få mer tid till saker och ting och inte behöva stressa hela tiden. Men jag saknade att ha mål och drömmar, att vara sysselsatt och att kämpa för något som betydde mycket för mig. För jag var ju så van vid det.
  • Jag har alltid haft en dröm om att efter gymnasiet åka till ett främmande land långt från mitt hemland. Just för att utmana mig själv, stå på egna ben, ta mig ur min komfort zon och för att lära mig engelska språket bättre. Så nu efter gymnasiet bestämde jag mig för att till vintern åka till Australien, helt ensam och på obestämd tid! Mer om detta i ett kommande inlägg!
  • Men tro mig jag jobbar, sliter, offrar och planerar för att detta ska vara möjligt att göra. Så det är ingen dans på roser ;) Den senaste tiden har jag jobbat på Mcdonald's och inom vården med funktionshindrade personer. Just nu jobbar jag enbart med funktionshindrade personer, ett väldigt mysigt jobb! Rekommenderar starkt om du vill få annat perspektiv på saker och ting.
  • Anledningen till varför jag slutade med hästar var dels för att jag skulle kunna förverkliga min dröm om att åka utomlands. Så även om jag efter hästtiden var förvirrad och uttråkad så har det ändrats nu. Jag har ett mål, ett mål som jag kämpar för att uppnå. Och det känns väldigt bra.
  • Så just nu jobbar jag så mycket jag kan innan jag åker iväg och ni kommer få följa mig på min resa!

Likes

Comments

Jag beställde då hem en gul resväska för några dar sen, haha och gul är den! Den rymmer 138L (STOR) , och har fyra hjul. En färgklick på resan helt enkelt 🍋🍋🍋 2månader kvar!! Gaaah!

Likes

Comments

19 ååååår blev jag igår. Tiden bara flyger iväg och om 2,5 månader befinner jag mig i Australien!! Det är höst i Sverige nu och vinter här när jag åker till sommaren, känns galet konstigt. Det är nu det händer saker, det är nu som de största förändringarna sker och jag är bara 19 åååår. Blir nästan lite tårögd. haha.

Följ mig på min resa om ni har lust :D

Likes

Comments

Snart flyttar jag utomlands. Till andra sidan jordklotet för att leva min dröm. Bort från den verklighet jag inte trivs i för att uppleva något helt nytt! 

Australien, Byron Bay.

Likes

Comments