View tracker

Hej håller just nu på att göra mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu ska jag rida Sigge han ska bara få ta det lugnt inför tävling imorgon🔜🔝

Likes

Comments

View tracker

Hej har inte kunnat blogga uppe oss Anna. Dagarna uppe oss Anna har varit super. Igår bär jag kom hem trimmade jag Miller och Sigge båda va super fina. Idag ska jag rid ut på båda det är super fint väder super ☀️ inte ett moln på himlen. Imorgon ska Sigge tävla😊

Likes

Comments

Hej är snart i Umeå har bara 10 mini kvar sen till vinden tar det 30-40 mini.

Om ni vill ha mer uppdatering så kan vi lägg till mig på Snapchat❤️

Likes

Comments

Hej har haft fullt upp hela morgonen men nu sitter jag i bilen påväg mor stan för mamma ska klippa och färga håret. När hon är klar bär det av mot Umeå😄 så kul men kommer sakna hästarna hemma.❤️vi hörs mer under dagen.

Likes

Comments

Hej har inte hunnit blogga så mycket idag. Men har hunnit varit på Birsta kommer visa i ett inlägg imorgon vad gör köpt. När jag kom hem så gick jag ut och red Sigge ha va pigg och super glad.😎

Likes

Comments

Hej sitter just nu i bilen påväg till Birsta och ska köpa lite saker. Sen ska jag hem och rida. Sigge ska få komma ut i skogen undra hur pigg han kommer vara nu när han vilade igår och är klippt.
Miller har jag inte bestämt än.

Likes

Comments

Hej har haft fullt upp idag,klippt Sigge, ridit Miller och varit hemma. Imorgon ska jag och mamma åka in till Stan och köpa täck byxor. Ska även rida Sigge ute till stan. På onsdag åker vi upp till Anna tror jag.

Likes

Comments

Ska snart gå ut och klippa Sigge. Det är första gången han blir klippt.

Likes

Comments

Godmorgon klockan är 6 när jag börjar skriva det här. Igår va båda hästarna en dröm tror verkligen att vilan på 2dagar va bra. Idag ska Sigge och Miller träna styrka.👌🏼 vi få se vad som händer resten av dagen.

Likes

Comments