Nu har jag äntligen samlat mig efter helgens bravader. Jag har världens bästa familj och världens bästa vänner och jag är så lyckligt lottad att ha människor omkring mig som gör det motigt att lämna.

Mamma hade sagt en lång tid att jag skulle boka in lördagen innan helgen jag reser iväg, för då skulle familjen äta middag ute själva, som en fin hejdåmiddag, var det jag föreställde mig. Men vad jag inte visste var att mamma, i flera månader, planerat en överraskningsfest för mig med alla mina vänner. Så när jag hade fixat mig, sprayat i lite torrschampo i håret och klätt mig för en ”familjemiddag” åkte vi iväg. Väl i Borås säger mamma ”fan jag tror jag glömde stänga av spisen” och pappa säger att han inte heller stängt av den så den måste vara på. Så vi vände, jag var lite smått irriterad, vi hade ändå åkt hela vägen in till Borås. Sen när vi svänger in på vår gårdsplan så står det hur många bilar som helst där, jag känner igen några bilar som är några av mina vänners. Jag går sedan in, ser huuur många skor som helst innanför dörren och ser även en liten Marie titta fram vid köket, när jag väl är inne fullständigt forsar det ut människor från köket! Barndomskompisar, jobbarkompisar, klasskompisar, kusinerna och verkligen alla var där, och alla skrek ”surprise!!!!!” och nog var jag överraskad. Skakandes kramade jag om varenda en, jag kunde inte riktigt förstå i stunden att alla var där för mig, för att jag snart ska åka härifrån.

Det blev en så himla fin och bra kväll, mamma och pappa hade fixat käk i form av pulled pork. Jag hade tidigare under dagen frågat mamma varför hon gjorde en så stor gryta med kött, där hon svarade att några av pappas kompisar skulle komma på söndagen. Sen tänkte jag inte mer på det. Är så imponerad att varje person kunnat hålla det hemligt och inte försäga sig en enda gång, de hade ändå vetat om det sedan i augusti, då mamma hade skickat ut inbjudan.

Ingen är lyckligare än jag med alla vänner och världens finaste familj, och kvällen blev fylld av live musik och sång, dansande och förtäring av bubbel och rödvin!

Jag var mitt uppe i allt och kunde inte tänka på något annat än att bara vara i stunden så tog nästintill inte en enda bild.

TACK FÖR ALLT MINA KÄRASTE VÄNNER, OCH FAMILJ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej,
den 22 oktober lyfter jag från Sveriges marker och landar i Asien. Närmare bestämt, i Kina! Där startar min resa som sedan drar sig neråt i Asien och till slut avslutas i Australien.

Jag kommer vara i Asien i sammanlagt 1,5 månad ungefär och när jag landar i Australien i början på december är det meningen att det ska vara mitt hem ett år framöver.

Det kommer bli en heeelt fantastisk resa, det är jag övertygad om. Här kommer ni kunna följa min resa i ord och bilder, jag kommer skriva för er men huvudsyftet är att det ska vara en slags dagbok för mig som jag sedan ska kunna kolla tillbaks på.

Längtar så jag spricker, och nu är det endast tre veckor kvar tills planet lyfter, det känns overkligt. Men jag är så redo!


Bilder från när jag var med familjen på semester i Thailand i april detta året.

Likes

Comments