Header

Framsida: stor skillnad kring mage/höfter, armarna samt dekltage (hals) har stramats åt.

Sida: Mage har tappats en stor del, största synliga resultatet var definitivt här!

Kickstart på 9 dagar som med resultat blev -3,6 kg och vilken skillnad på energi. Efter nio dagar så är det en fortsättning på F15 som jag hoppar på nu direkt.

Vad är en c9? Det är en nio dagars detox kur med fokus på att kickstarta igång din träning. De är ett program upplagt på 9 dagar varav de två första dagarna så fastar man för att låta kroppen rensas på slagg.

CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. En box kostar 1372:- och där ingår 2 aloe vera gel, en påse forever ultra ( protein) Fiber, therm, måttband, shaker, bok med instruktioner hur man ska gå till väga!

Kontakta mig för mer info!




Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er!

Det har blivit mycket uppdatering med forever just nu, och jag ska försöka blanda in lite mer vardag men jag skriver om det jag verkligen brinner för och vill nå ut till er och detta är verkligen en av mina största drivkrafter just nu.

När jag tidigare i mitt liv fått höra om network marketing som en del företag jobbar med så sa jag verkligen nej dieket till att jobbar med forever. Men med åren som har gått och jag har börjat inse hur mycket mer jag vill växa dels som person med också med karriär. Jag la in ett inlägg för ett tag sen just med hur svårt det är att få ihop en heltidsinkomst med ett huslån på 5 miljoner, och det är just det.

Jag är bara 22 år men jag vet att när jag är mamma och det är något jag verkligen har som mål i livet så vill jag inte ha mina barn på dagis från klockan 7-6 på kvällen och ha en trött mamma som kommer hem från en arbetsdag, jag vill kunna bestämma mina egna arbetstider helt på egen hand, jag vill kunna styra över min lön och kämpa för att komma upp till det jag behöver för att kunna ha min livstil som jag vill.

Men, att starta upp ett eget företag.. Med investeringar, personal som kräver sina löner, så många timmars jobb, lokalhyra, leverantörer som ska betalas, marknadsföring.. osv.. det är inte lätt idag att börja bygga upp en dröm!

Med network marketing så har du allting serverat, det enda du behöver göra är att visa jobbet för andra och visa produkterna! Du behöver aldrig lägga ni en insats med pengar eller en exakt tid på hur mycket du behöver jobba. Du väljer helt själv hur mycket du vill satsa och det enda du behöver satsa är just din tid!

Men det fantastiska med det är att du vet att vartenda timme du lägger ner lönar bara dig! Du väljer själv vilka du vill jobba med och få med i ditt team, du skapar nya kontakter och tar upp gamla kontakter vilket är helt fantastiskt!

Vill du veta mer om forevers business? Skicka ett mail så berättar jag mer!

kontakt: myaloeverajohanna@outlook.com

Likes

Comments

Godkväll på er!

Just nu befinner jag mig i stugan i Blekinge och här finns det inte allt för mycket att göra förutom att bada spabad och jobba med Forever. Det är just detta, jag väljer att lägga min fridtid på att lära mig allt om produkterna, allt om varför dom är bra och varför jag ska köpa och sälja dessa istället för det som finns ute på marknaden.

Jag gör detta dels för att jag tycker det är SÅ sjukt spännande och viktigt att faktiskt förstå och veta vad det är man köper och smörjer in sig med och dricker.

Jag var själv verkligen negativ till att börja jobba med ett företag som ska sälja produkter vidare till vänner, kollegor, kompisar.. MEN när jag själv använt produkterna i över 3 års tid och studerat skönhet-hälsa i 3 år så vet jag vad en bra produkt är, och det svider verkligen i mina ögon när jag ser hur alla i min omgivning köper hem dyra produkter som inte är en tredje del så bra kvalite som dessa. Så, när jag väl insåg det.. så var det ganska självklart att jag ville visa produkterna vidare till alla jag känner!

Ikväll så satt vi och diskuterade deo, jag har alltid använt forevers då det är ett stift som gör att det inte blir så blöt känsla som vissa andra blir. Jag visste även att det ska vara aluminiumfritt och det är denna, men jag visste inte hur farligt det var?

Jag har suttit och läst på olika sidor och artiklar om det nu och jag har nu gett bort deo till alla nära och kära för att det kunde vara så skadligt det kunde jag inte ens föreställa mig.

När det står på ett deo på maxi för 30:- att det är parfymfritt så är det istället tillsatt med aluminium, och det är hormonstörande, sådana ämnen kan påverka det endokrina systemet och det kan ge nedsatt fortplantningsförmåga och bidra till utveckling av olika cancerformer.

Aluminium stänger in porerna vilket för att vi inte kan bli av med de gifter som vi svettas ut. På lång sikt kan det leda till att man får ett nedsatt immunförsvar.

Kan ni förstå att så sjukt många går och köper ett deo på maxi för 30:- och det enda dom gör är att bidra kroppen till att utveckla cancer. Självklart så är det mycket man kan få det av, ex som att äta chips.. listan kan bli lång, men varför utstötta sin kropp för något man vet skadar den?

Sammanfattat så är jag ikväll faktiskt i chock, jag kommer att ge bort deo till alla i min omgivning enbart för att de verkligen ska byta ut dom där hemma! en deo på maxi är på 30ml och kostar ca 30:-

Ett deo från forever är på 92ml och kostar 69:- vilket är precis samma peng!

Tänk på detta nästa gång ni köper deo!




Här är bara en få av dom deo som är skadliga för kroppen.. så SLÄNG dessa mina vänner!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Och IDAG ÄNTLIGEN har jag semester i en hel vecka! Jag startade morgonen med att vakna upp med världens förkylning så det var inte den bästa starten.. MEN jag har ju en hel vecka på mig att hinna piggna till mig!

Idag kunde jag sitta ute på altanen och äta frukost, finns det något mysigare?

Jag börjar alltid min morgon med att dricka en shot av ren aloe vera för att det får min mage att må bra, och vad är det man säger.. mår magen bra så mår kroppen bra? Och ja, så är det verkligen! Det är en helt fantastisk grönsak som jag tycker alla bör dricka!

vad gör då aloe vera för inverkan på kroppen och varför är det så bra att dricka?

  • Aloe vera stabilisterar mag-tarm kanal.
  • Ökar upptaget på vitaminer såsom C, E , B 12 där C och E hjälper immunförsvaret och huden, B 12 behöver vi för minne, koncentration och balans.
  • Jag upplever mig piggare, sover bättre, lugnare mage och bättre hår, hud och naglar. Aloe vera är hudens bästa vän.
  • Proteinupptaget ökar vilket är bra för oss som vill börja dra igång med träning eller redan är i form.
  • Ökar produktionen av kollagen och elastan som är gummibanden mellan vår hud som gör att den blir tight och spänstig.


Likes

Comments

Hej på er!

När man är ledig i några dagar så passar man självklart på att åka iväg bara för att komma bort och få miljöombyte. Denna gången blev det till min vän Emma som bor i Stockholm med sin kille, underbara som dom är så har jag flyttat in och bott hos dom i 3 nätter och fler blir det.

Ni vet dom vännerna som verkligen verkligen är äkta och bryr sig på riktigt, när man ses efter år och det känns som att man avslutade en diskussion igår Det är något jag verkligen lärt mig att uppskatta och ta vara på, för dom finns inte överallt! Så ta vara på era äkta vänner där ute!

Efter några alldeles för många timmar ute på krogen så är man ändå förvånansvärt pigg, har man kul så tar inte tröttheten över än!

Imorgon blir min sista jobbdag sedan går jag på semester i en vecka! Blir helt underbart!

/ KRAM <3

Likes

Comments

Hallå på er!

Denna blåa klänning köpte jag på H&M för några dagar sedan och verkligen älskar den! Färgen, modellen och kvaliten! Den är lite tjockare i materialet så det går att ha denna på kvällar som är lite kallare då man fortfarande vill ha en klänning på sig!

Denna kommer absolut att användas väldigt mycket i somnar då jag verkligen bara äskar blått! För hela 249 riksdaler så blev den min!

/ PUSS!

Likes

Comments

Godkväll på er!

en snabb update på dagens tripp till Köpenhamn. Jag och min kära moder bestämde oss för att åka över dagen då det faktiskt är väldigt smidigt med direkt tåg från Växjö - köpenhamn som tar 2,5 h vilket är INGENTING för att komma till ett annat land haha!

Sommarklädda som vi båda två var och shoppingsugna som bara den.. Jag hade beslutat mig för att jag är värd att köpa min drömväska på louis vuitton och in i butiken vi gick, sen fick man direkt skrivas in på en lista för att få hjälp, personalen står och tar betalt med handskar för att det inte ska komma bakterier på de fina väskorna, ah det är som att komma in i en helt ny värld!

Väskan fanns iallafall inte inne, jag ville slå till på en Neverful bag och jag var SÅ sugen! hade den funnits hade jag absolut köpt den! Får hoppas att jag får bättre lycka i Sthlm.

Köpenhamn var iallafall över min förväntan, jag har varit där någon gång när jag var mycket mindre och det är inget man direkt minns något av. Så utan förväntningar så åkte vi över och jag kom hem dygnsur efter cykelturen hem i regnet men också så nöjd och glad!

Alla danskar är verkligen vänliga och bryr sig om varandra!

Har ni inte varit där i sommar, så åk dit!!

Likes

Comments

Godkväll på er allihopa!

Igår stötte jag på en gammal kollega på Apoteket där hon skulle köpa någon fet kräm för att smörja in sig med då hon på senaste tiden har fått utslag och blivit väldigt torr på huden. Ni vet när huden verkligen skriker efter att få smörjas in? Värsta känslan någonsin! När man börjar klia på sin hud för att man är så irriterad och det är dels inte snyggt och verkligen inte behagligt.

Vi har bara en kropp och den måste vi verkligen ta hand om!

Man kan ibland tro att det bara är viktigt att köpa dyra hudvårdsprodukter till ansiktet och ja givetvis så utsätts det för mer skit under en dag som avgaser, solstrålar osv så den behöver en extra ömpyssling! MEN vi får inte glömma att vår kropp där vi har haft kläder med massa kemikalier på en hel dag.

Jag som verkligen ÄLSKAR forevers alla produkter då de är baserade på Aloe vera som gör huden väldigt återfuktad och mjuk. Jag vill berätta om dom för att det svider i hjärtat när många av mina vänner går hem med dyra produkter som det i stort sett enbart är parfym, vatten och konserveringsmedel i. Allt som gör att du behöver komma tillbaka och köpa ytterligare en kräm till för att din hud blivit så torr.

ALLA produkter som jag har stött på i mitt liv där både billiga och dyra produkter till huden är baserade på vatten och det är det första som står på innehållsförteckningen. Vad gör då vatten med vår hud?

Jo - Den torkar ut den!

Det jag vill komma fram till är att min kollega som jag stötte på under apoteksbesöket idag fick med sig några prover som jag hade på mig, för att testa och fick med sig en lånepåse med underbara produkter till huden. Här på bilden är våran duschgel som dels har en väldigt lätt och smidig flaska, ser väldigt lyxig ut och har en sån kvalite!

Denna är då baserad på aloe vera, örtextrakt som lugnar huden och hjälper till att bevara sin fukt, Den har en grön och lite marin doft.

Jag är väldigt säker på att hon inte hade behövt stå och köpa till fler krämer till dyra summor för att få slut på kliandet! Allt handlar om att byta ut sina produkter, för våra hudar är fantastiska! Talg som kroppen producerar smörjer kroppen så egentligen ska vi inte behöva smörja in oss med massa krämer! Men det är just det, när man börjar köpa hem billiga dushcgel som innehåller vatten, parfym och konserveringsmedel.. då är det inte konstigt!

Vad använder ni?

Likes

Comments

Denna helt underbara hudvårdsserien från Forever Living - Infinite har nu äntligen kommit hem i brevlådan och jag har nu använt den i några dagar och är redan helt förälskad. Att ha en fin och återfuktad hud är för mig ett måste, du har bara en hud och den ska du ta hand om! I det här kittet ingår 1 kosttillskott och 3 hudvårdsprodukter med fokus på anti-aging. Hudvårdsprodukterna passar alla hudtyper och män som kvinnor. Alla produkter är dessutom parfymfria.

– hydrating cleanser : Lätt, fuktgivande och mild rengöringslotion, som tar bort orenheter så som smuts, fett och slaggprodukter. Ingredienserna är valda med omsorg för den känsliga huden i ansiktet, men ändå är hydrating cleanser effektiv utan att torka ut huden. Med Aloe vera, solrosfröolja, glycerin, arginin, äppelaminosyra och glycinbaserade rengörande ämnen. Innehåller varken parfym eller sulfater.


– firming serum: Kraftfullt anti-aging-komplement till din dag- och nattkräm. Hög koncentration av aktiva ämnen som tillför extra mycket fukt och minskar upplevelsen av fina linjer. Med Aloe vera, peptider, jästextrakt, vassleprotein, natriumhyaluronat och arginin. Innehåller varken parfym eller silikoner.

– collagen complex: Vi vet alla att skönhet inte bara handlar om utsidan. Det här är ett modernt kosttillskott med kollagen, ceramider och cantaloupemelon. Med vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion, och biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud, hjälper collagen complex dig att fokusera på en välmående hud – från insidan och ut.

– restoring créme: En mycket återfuktande anti-aging-kräm med över 15 hudvårdande ingredienser, så som Aloe vera, acai, granatäpple, essentiella oljor och rödbetsextrakt. Jämnar ut hudtonen och texturen, mjukgör och återfuktar för ungdomlig känsla. Sveper lätt över huden. Innehåller varken parfym eller silikoner.

Alla ni som läser min blogg, vill ni veta mer om hudvårdsserien och vart man kan köpa den så kommentera i fältet så berättar jag mer!

/ PUSS!


Likes

Comments

Godmorgon på er! 3 produkter som jag aldrig skulle kunna vara utan är Aloe propolis, Gelly, och clearing.

Då jag har studerat skönhet-hälsa i tre år så har jag fått en hel del i ryggsäcken och kollar direkt på innehållsförteckningen när jag ska köpa något, jag frågar personalen om det är paraben och sulfatfritt. Vad är då det? Det är konserveringsmedel som löser fett. Tex i hårschampon så är det väldigt många som innehåller det, Om man har torrt och slitet hår så kan sulfater förvärra detta. De tränger in i hårets sprickor och och torkar ut innifrån. Håravfall och hormonella störningar har kopplats ihop med Sulfater. Som sagt så löser sulfater upp fett i håret, men problemet är att sulfaterna inte gör skillnad på överflödigt fett och hudens eget naturliga fett, vi blir då torra och irriterade.

nästan ALLA våra hudvårdsprodukter innehåller mest vatten, det är vad som står längst upp på innehållsförteckningen. När vi går och köper ex en nivea produkt så köper vi nästan hem en flaska med vatten och konserveringsmedel. Vad gör då vatten med huden? Jo, det torkar ut.

När jag fick se, prova, känna och klämma på Forever livings produkter så blev jag helt förälskad direkt. Produkterna är baserade på aloe vera ISTÄLLET för vatten. Aloe vera ger huden och håret fukt.

Aloe vera ökar produktioen av kollagen och elastyn “ gummibanden mellan vår hud som gör att den blir tight och spänstig, och med tiden så minskar dessa gummiband och vi behöver göra allt för att behålla dom!

Så dessa prisvärda produkter som är helt underbara för huden, håret och hälsan skulle jag ALDRIG sluta köpa!

Jag använder Gellyn efter man bränt sig på stranden, kliande hårbotten, återfukta topparna med, kliande insektsvett, aftershave, nagelbandskräm, fransnäring.. YOU NAME IT! Men bäst är den att bara ta i ansiktet efter en rengöring, tillsätta svalkande och helt underbar fuktbomb, bästa anti-age produkten!

Propolis är en fetaste krämen man kan få tag på, blanda ut med gelly för att använda som hudkräm eller bara propolis till torra ställen på kroppen. Lämnar inget överflödigt fett kvar på huden som vissa andra "fetare produkter gör"

Ha det underbart allihopa! och lär er kolla på innehållsförteckningen när ni köper produkter ;) Vi har bara en kropp, en hud, en hälsa att ta hand om!

Likes

Comments