daily life

Ny vecka men nästa delkurs börjar inte förrän på onsdag så har två dagar att döda. Idag blir det inte mycket gjort. Kanske städa undan det sista som vi tydligen inte gjorde igår, sen var jag tvungen att tvätta de nya påslakanen för fy vad de stack, haha.

Snart blir det lite lunch i form av en smoothie och knäckebröd. Mums. Ska köpa hem lite annat till smoothien idag. Brukar köra på banan, frusna hallon och kvarg/yoghurt men ska testa med mandelmjölk istället för kvarg/yoghurt. Antingen blir det bra eller äckligt.

Vi hörs sen!

Likes

Comments

daily life, träning

Idag hände något kul! Inte nog med att jag fick ett nytt PB i benpress så bokade vi en resa till sommaren. Destination: Kreta. Månad: augusti. Allt perfekt. Längtar såklart så det inte är sant.

Tillbaka till PB. För några månader sen var jag svagare än svagast i mina benmuskler. Det var tråkigt att träna ben just för att det kändes som att jag stod still i vikterna. Och det gjorde jag för att jag inte vågade utmana mig med en krånglig rygg och annat skit. Nu, någon månad senare har jag ökat benpressen med 20 kilo. Tyvärr har jag gått ner till lägsta vikten igen i knäböj för min teknik var helt jävla fel förr så börjar om från början. Men även där fick jag några PB innan verkligheten kom ikapp. Legday är bästa dagen på veckan. Love it. Älskar att se resultat. Inte ofta det händer liksom.

Likes

Comments

daily life

Idag går det segare med tentan. Har skrivit tre meningar och är redan trött på det. Funderar mest på om jag kanske ska köra till gymmet för ett pass eller gå en runda i området. Behöver ta tag i livet, träningen och kosten nu. Går väl sådär med det med, en ond cirkel det här. Till slut ska det väl gå an. Ska försöka dra med mig sambon i mina förbud som sist. Då gick det bra.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och den tillbringade vi på en fin restaurang i stan. Sen tog vi bussen hem och mös i soffan framför Champions League. Han hade köpt blommor och choklad till mig. Den fina killen. Jag hade köpt hem en bukett med tulpaner till honom. För han förtjänar ju också något en dag som den.

Idag sitter jag framför datorn med hemtentan. Det går framåt, typ. Sitter mest med första frågan och ordnar om i texten för det låter förjävligt. Sen har jag två frågor till som ska svaras på. Än så länge finns där ett helt okej flow. Får se hur länge det håller i sig idag. Tippar på en timme till, max två.

Nu är det dags för lite lunch innan jag hinner äta upp hela chokladet från igår.

Likes

Comments

daily life, mat

Med två paket margarin i kylskåpet var jag tvungen att använda det. Köpte hem några äpplen och vaniljsås. Det blev mig en god äppelpaj, synd sambon tydligen inte tycker om paj.. Får ta långa powerwalks så att jag kan äta upp den.

Likes

Comments

daily life

Idag är en sån dag. Vaknat varje morgon denna helg av att ryggen varit stel som ett kylskåp och idag var det värst. Tur jag känner min kropp tillräckligt för att veta att det blir tusen gånger värre genom att sitta på de hårda stolarna i skolan. Så jag stannade hemma idag. Sitter istället och läser till hemtentan som vi har denna vecka. Börjat skriva lite smått.

Vi läser om media och kommunikation just nu, rätt så mycket om reklam och medialiseringsprocessen (Googla vettja! Vi fattar fortfarande inte vad litteraturen menar men Google is the shit). Det är ändå ett rätt så intressant ämne för det är så mycket som man inte tänkt på förrän man läser om det.

Nu får jag fortsätta plugga lite innan det blir en bensträckare, haha dööör. tillbaka till grundskolan. "Ta en bensträckare".

Likes

Comments

daily life

Tröttheten slog till idag. Efter att jag kom hem från sjukgymnasten satte jag mig i soffan för att kolla lite tv. Somnade nästan direkt och sov en timme. Är fortfarande helt utmattad så det inte är sant. Måste ha sovit dåligt eller så är en förkylning på ingång. Så idag får träningen vara bortglömd.

Likes

Comments

daily life

Blev väckt vid sju idag av Dobby. Ha jamade och var galet kelsugen men endast i storarummet. Så han fortsatte jama när jag la mig igen. Vid 10 ringde det på dörren, några sekunder senare öppnade rörmokaren dörren. Men tack så mycket. Fint uppvaknande en morgon såhär i februari.

Resten av dagen består av plugg och Gossip Girl.

Likes

Comments

daily life

Bjöd hem syster och far i lördags. Vi åt pizza på nya favoritpizzerian Åliven. Sen spelade vi Alfapet hela kvällen. Det tog oss över två timmar innan vi inte kom på fler ord.

Igår körde vi som vanligt ett benpass på gymmet. Blev inget ordentligt för mig för jag hade ätit för lite under dagen så var inte långt från svimfärdig. Sen körde vi hem och åt kyckling och tog det lugnt.

Det var helt enkelt en bra helg! Nu tar vi nya tag för denna vecka.

Likes

Comments