View tracker

daily life

Jag kommer aldrig förstå hur man kan älska ett djur så mycket. Känner mig löjlig varje gång jag tänker på det. Jag vet inte om jag hade kunnat leva utan denna grabben, även fast han ligger i andra delen av lägenheten. Men jag vet att jag kommer ha två katter i vårt hem inom 1-2 år, sambon har liksom ingen direkt talan om det oooups. Väntar på att min drömkatt ska komma ut för försäljning, en brittisk långhår. Sååå söta.

Nu ska jag tvångsmysa med Dobbsy.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

daily life

Denna vecka har gått fort, fast det endast är onsdag. Jag trodde det var tisdag idag, och kände ångesten att ha flera dagar kvar innan helgen. Istället hade jag tur. Jag har passat på att packa ner ännu lite till i lådor och påsar, allt vi inte använder eller kommer att använda i köket är numera nerpackat, skulle vi behöva det är det bara att packa upp igen. Vilket jag inte tror. Helt sjukt att vi drar med oss allt norrut i staden, i större och finare lägenhet än den vi har nu, och kanske får trevligare grannar. Det hade varit ett stort plus!

Igår åkte jag ner till Malmö för att jobba med vårt arbete, kom långt på det och känns verkligen som att vi är på sluttampen fast vi har lite kvar att göra. Kommer bli skönt när det är över. Men det är dock skönt att inte ha en endaste föreläsning på drygt två månader.


Likes

Comments

View tracker

daily life, mat

Igår var vi på Väla för att fixa mobiltelefonen och tog en fika, sen åkte vi förbi Stampen morfar innan vi begav oss till Fredriksdals julmarknad. Så mysigt, perfekt väder, och vi fick med oss karameller hem.

Slutade kvällen med lite pepparkaksbak och träning. (Lägger upp passet senare)

Likes

Comments

träning

Igår tränade vi ben som vanligt en söndag. Det var riktigt tungt och jag fick personbästa i knäböj och benpress, snart vid mina mål innan nyår.

Passet:

Knäböj med skivstång 3set, 6-8 rep
Vadpress i Smithmaskin 4set, 8-10 rep
Benpress Börja med; 2set, 5-6 rep tungt.
Sedan; 1set, 10 rep lägre vikt, sänk och kör
10 rep till.
Avsluta med 1 set enbenspress.
Knäböj med kettlebell/hantel 3set, 10 rep 26kg, 10 rep 10kg.

Kör oftast rumplyft/höftlyft med fötterna på Bosuboll, 10 vanliga/ 10 specialare.

Then done!!

Likes

Comments

daily life

I lördags efter jag varit hos tandläkaren så var planen att köra till Tykarpsgrottan utanför Hässleholm. Så vi körde dit, efter en detour förbi Tyringe och gamla huset. Nittio minuter senare är vi nästan framme, en bilkö på 20 minuter fram till parkeringen. Vi hoppar ut och är påväg till nästa lååånga kö när vi hör någon prata i telefon om att det är 3 TIMMAR lång kö för att komma in. Kastade bilnyckeln till grabben och vi körde direkt.

Vi åkte istället in till Hässleholm och köpte en gran, en underbar gran. Så nu är vi klara med julhandeln.

Likes

Comments

daily life

Vilket fint väder det bjuds på idag! Synd jag är instängd med städning och plugg idag. Får dra mig ut lite senare till gymmet och slänga sopor. Och handla lite.

Annars så, ikväll ska jag ner i stan med en kompis för en drink eller två. Ska nog bli trevligt! Det kommer bli supertrevligt!!

Det är bara för mig att fortsätta med städningen innan lunch väntar, tacorester från igår. Mums!

Likes

Comments

träning

Jag har velat hela dagen om jag ska träna eller inte ikväll. Anledningen? Mina dagslinser håller på att ta slut, vill jag slösa ett par? haha. Men jag fick bestämma mig för att slösa på linserna och röra på fläsket.

Idag blir det tydligen axlar, brukar inte träna axlar så vet inte vilka övningar vi kommer köra men det kommer bli väldigt lätta vikter på grund av handen och svag i musklerna. 💪🏼

Likes

Comments

daily life

Första december. 23 dagar kvar till julafton. De flesta julklapparna är inhandlade. Julgröten är fantastisk.

Ska spela jullåtar hela dagen och bara mysa, framför datorn och uppsatsen. That's what I do best.

Likes

Comments

daily life, mat

Det blev en sen frukost idag så när jag höll på att svimma i soffan av hunger gjorde jag vid mina mackor. Inte helt överraskande blev det äggmacka, som jag älskar så mycket! Nu klarar jag mig i två-tre timmar innan lunchen kallar. Så länge ska jag skriva på vårt SAGen. Redan trött på det.

Likes

Comments

Igår eftermiddag åkte jag hem till mor och spenderade kvällen där med fika. Sen åkte jag (såklart) hem igen och kollade The Walking Dead.

Idag ska jag bara sitta och plugga, möjligen träna om jag för en gång skull är flitig under dagen. I eftermiddag är det julklappshandling. 💸💸

Så nu vet ni var ni har mig!

  • 8 readers

Likes

Comments