mode

Jag beställde hem en klänning förra veckan som är lite tajtare än vad jag vanligtvis brukar bära. Anledningen till varför jag inte brukar ha tjata klänningar är för min mage putar alldeles för mycket. Anledningen till varför jag köpte denna otroligt snygga klänning var för att få en morot och sluta äta alla kakor och godisbitar.

Den är öppen i ryggen och är lite högre i halsen, den är perfekt!

Än så länge går det bra, bättre än vad det gick innan. När jag provade klänningen först såg den rent ut sagt förjävlig ut, fettet vällde ut åt alla håll. Men det tog emot i mitt hjärta att skicka tillbaka den. Så jag provade den igen och den satt bättre, inte bra, men bättre. Därför behåller jag den. Går det inte vägen så var det endast 249 kronor kastat in i elden.

Ni kan hitta klänningen r (adlink)


Likes

Comments

daily life

Något jag förändrat i inredning från förra lägenheten till denna är fönsterkarmarna. Förr var det tomt på inredning, nu är där ljusstakar, blommor och andra prydnader.

Ljusstakarna till kronljus är från HM-home, love them! De till värmeljus är från Ullared om jag inte minns fel, för där kan man också göra ett kap eller två.

Blomman och krukan är från IKEA och är ett riktigt kap. Kostade endast 29 kronor eller något för "paketpris".

Likes

Comments

daily life

Den när katten lägger sig mitt på soffbordet och sover. Jag har fått mig en speciell katt jag. Tur han är söt osv..

Det är äntligen färdigstädat i lägenheten och oj vad det gör mycket! Ska lägga in ännu ett nyårslöfte, hålla lägenheten städad varje dag. Men får se hur det kommer gå.

Likes

Comments

daily life

Egentligen borde man ha besök oftare. För då städar man oftare. Efter snart en månad i nya lägenheten har vi fortfarande inte fått undan allt från matbordet, sovrumsgolvet, soffbordet och i "datorrummet". Och detta av ren lathet.

Men imorgon kommer en kompis och då måste här vara städat och fint såklart! Har kommit en bit på vägen, och hela diskbänken är nu tom från pantflaskor och konservburkar som skulle slängas. Och visst ser det mycket trevligare ut! Och jag trivs bättre när det är städat.

Ska dricka upp mitt glas med juice (apelsin/ananas) innan sängdags. Är så himla trött idag, kan bero på att det varit mörkt i princip hela dagen.

-A

Likes

Comments

daily life

Var äntligen hos farbror doktorn igår. Efter två timmar i väntrummet kom jag in och fick "diagnosen" på handen. Karpaltunnelsyndromet var ett faktum och remiss skickades till ortopeden. Nu får vi se vad som händer efter det. Kanske operation, kanske något mildare. Så länge handen blir bra, eller bättre iallafall, blir jag glad. Är så trött på det nu.

Annars så var det opponering idag och herregud vad alla tänker olika. Fick kommentarer som vår handledare inte ens petat på. Får se om det går igenom ändå. Högskolan i ett fint nötskal.

God natt.

Likes

Comments

daily life

I fredags hängde vi i Helsingborgs arena för att se några matcher i nyårssaluten som är en turnering i fussball. Och idag gick vi dit igen för att se semifinalerna och finalen. Dessutom fick vi äran att se när knattarna lirade lite. De är ju bara för söta allihop! Ena målvakten fick hjälp av domaren att knyta skorna mitt under matchen, några ordentliga regler fanns inte, och när det återstod två minuter av matchen säger "kommentatorn": Alla spelare ska in på plan och spela nu. Så där var minst 20 förvirrade ungar som alla var vid bollen.

HIF vann i år igen och är inte förvånad över det, de ska ju faktiskt klara av att vinna mot lägre divisioner. Sen att jag inte håller på dem ändå är en annan femma.

Likes

Comments

daily life

Såhär satt vi en fredagkväll när Dobby ville mysa inne på toaletten. Vad gör man inte för sin älskade katt?

Likes

Comments

träning

Första träningspasset på länge är gjort och det blev rygg samt mage som fick brännas. Så himla skönt att vara tillbaka efter jul och flytt. Nu ska jag bara se till att gå iväg med handen igen innan den blir värre, synd jag inte orkar bara.

Just nu är maten i ugnen, det blir kycklingfilé med ris och lite beasås. Ska bli gott!

Likes

Comments

daily life

Köket har blivit min favvoplats i hemmet. Förutom vardagsrummet då såklart. Svart bänkskiva, stora ytor, köksluckorna är onpoint. Allt är perfekt.

Jag har med mig den fina marmorbrickan från förra lägenheten och har uppgraderat med fina kryddkvarnar. Jag mår helt enkelt bättre här!

Likes

Comments

daily life

Det här med nyårslöften. Jag har aldrig haft några för jag är usel på att hålla löften till mig själv men även för att jag ska VILJA göra något utan att ett nytt år är kommet. I år tänkte jag dock sätta löften, ett är redan satt sedan december men det är nu det blir lättare att hålla det.

Äta mer nyttigt och mindre godis/socker
Detta är något jag kommer få tufft med fast att det just nu känns som en lätt match. Min mage mår inte bra av allt socker utan blir uppsvälld och bubblig, mitt tandkött är inflammerat och behöver vila, och ja jag börjar bli för stor för mina jeans.

Inte låta folk behandla mig som de känner för
Detta år, speciellt, har visat mig människor som tror att de kan behandla mig lite som de vill och som det passar dem. Detta i sin tur har självklart gjort att jag mått som skit och låtit det gå ut över andra. Tills jag sagt ifrån, vilket har gjort att jag mått lite bättre om inget annat. Jag ska detta året säga ifrån direkt när jag känner att något känns fel, eller bara kasta ut personen ur mitt liv om det är det bästa. För jag är trött på det.

Visa uppskattning till dem jag älskar
Det är lätt att glömma bort att även visa uppskattning till de personer man tycker om och älskar. Det är lättare att visa sin frustration och besvikelse. Nu är det ändringar på det!


Har ni några nyårslöften?

Likes

Comments