daily life

Idag vankas seminarium mellan 13-17 och jag hade helst av allt sluppit det. Tror dock att hela klassen kommer vara där då det är obligatoriskt, och kommer man inte ska en essä skrivas. Alltid lika kul när de där som aldrig är där kommer bara för att slippa skriva en uppsats istället.

Om två, tre veckor är det dags för praktik, och det ska ändå bli helt okej roligt. Känner att det är dags för mig att få slippa skolbänken och göra något praktiskt istället. Detta kommer börja samtidigt som jobbet börjar igen så det blir mycket jobb, men det blir kul! Skönt att komma tillbaks till fyren.

Nu ska jag fixa det sista, stoppa i mig tidig lunch och bege mig mot bussen/slash/tåget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

daily life

Var och såg Beauty and the Beast i måndags, den med Emma Watson. Oh my, vad bra den var! Jag hade inte sett originalet så visste inte alls hur den skulle vara. Men som sagt, den var så otroligt bra!

Så idag satte jag igång originalet. Besvikelsen är stor. Den var inte alls lika bra. Och där är så mycket som är förändrat för att få in de mänskliga rättigheterna och hur männen ser på kvinnor. Jag ser hellre på den nya tusen gånger till än att se originalet igen.


Likes

Comments

daily life

Vi hade en fullspäckad helg.
I fredagkväll bowlade vi med ett annat par i en timme. Gick inte så bra som vanligt men det är roligt att slänga några klot sådär helt random. Det blev en tidig kväll för oss så efter vi bowlat gick vi hem och kollade en film innan läggdags.

I lördags väntade Johan Glans på oss. Så vi mötte upp två kompisar och njöt av 90 minuters stand-up. Och det kändes som en halvtimme. Efter det gick vi hem till oss och vi bjöd på tacoooo.

Och igår mötte jag upp mor och syster för fika, shopping på Väla och middag på Kinarestaurang. Där råkade jag beställa in den starkaste rätten någonsin. Helvete vad det brann i munnen.

Så det blev en lyckad med tröttsam helg. Nu blir det fullt upp i skolan med en presentation på fredag. Tjoho!

Likes

Comments

daily life, inredning

Köpte rosor för en vecka sen. Får se hur länge de lever. Har dem i ljus, håller jorden fuktig och ger dem kärlek. Hoppas de inte ger upp. Inte än i alla fall för de är så fina att titta på.

Nästa blomma ska blir en hög blomma att ha på golvet. Mm, längtar tills jag hittat en fin en.

Likes

Comments

daily life

Min katt är nog egentligen gjord för att bo utomhus. Han älskar balkongen mer än något annat. Får leta nät dygnet runt tills jag hittar ett som passar.

Likes

Comments

daily life

När man brukar ha en föreläsning per vecka blir man helt snurrig när det helt plötsligt är två till tre föreläsningar varje vecka. Jag menar, come on! Vi är inte byggda för detta. Nu är det i alla fall helg.

Idag ska jag tillbaka till gymmet efter två veckors uppehåll pga olika saker, ska nog bli skönt. Förhoppningsvis. Ibland blir jag trött på saker, och med saker menar jag min kropp. Är det inte det ena så är det det andra. Men idag står tydligen rygg på schemat. Det ska bli trevligt.

Likes

Comments

daily life

Helgen är här och herre vad skönt! Fast att jag varit ledig i princip hela veckan. Men det är något med helgen. Kunna göra ingenting utan att känna sig lat.

Idag har jag inte gjort mycket. Var ute och gick en runda med bra musik i lurarna. Så himla skönt, och skönt väder var det med. Ska försöka mig ut imorgon med. Annars får jag i alla fall mitt benpass som vanligt.

Ikväll tittar vi på mellon, vågar väl inget annat i Svearike. Hoppas på De vet du, Lisa Ajax och den som står mot Loreen. Men så blir det inte, det vet ju jag med. Möjligen Ajax i alla fall.

Likes

Comments

daily life

Igår var jag hos ortopeden för operation, om jag ville ha den. I ren skräck tackade jag nej för att hoppas på att det löser sig. Istället ska jag boka tid till hösten och bara göra det. För handen kommer ju inte bli bättre efter över ett halvår. Så det blev i alla fall en tuff dag igår och det kommer bli några jobbiga månader med en trött hand.

Nu vet jag i alla fall att jag faktiskt behöver operationen enligt både läkare och ortoped. Sen skiter jag i vad min sjukgymnast tycker.

Dags att åka hem från skolan och sova. Är alldeles för trött för mitt eget bästa.

Likes

Comments

daily life

Ny vecka men nästa delkurs börjar inte förrän på onsdag så har två dagar att döda. Idag blir det inte mycket gjort. Kanske städa undan det sista som vi tydligen inte gjorde igår, sen var jag tvungen att tvätta de nya påslakanen för fy vad de stack, haha.

Snart blir det lite lunch i form av en smoothie och knäckebröd. Mums. Ska köpa hem lite annat till smoothien idag. Brukar köra på banan, frusna hallon och kvarg/yoghurt men ska testa med mandelmjölk istället för kvarg/yoghurt. Antingen blir det bra eller äckligt.

Vi hörs sen!

Likes

Comments

daily life, träning

Idag hände något kul! Inte nog med att jag fick ett nytt PB i benpress så bokade vi en resa till sommaren. Destination: Kreta. Månad: augusti. Allt perfekt. Längtar såklart så det inte är sant.

Tillbaka till PB. För några månader sen var jag svagare än svagast i mina benmuskler. Det var tråkigt att träna ben just för att det kändes som att jag stod still i vikterna. Och det gjorde jag för att jag inte vågade utmana mig med en krånglig rygg och annat skit. Nu, någon månad senare har jag ökat benpressen med 20 kilo. Tyvärr har jag gått ner till lägsta vikten igen i knäböj för min teknik var helt jävla fel förr så börjar om från början. Men även där fick jag några PB innan verkligheten kom ikapp. Legday är bästa dagen på veckan. Love it. Älskar att se resultat. Inte ofta det händer liksom.

Likes

Comments