Idag är jag riktigt glad, men imorgon kommer jag vara gladare. Det är alltså mina 2 sista dagar av den här terminen den här veckan. Idag har vi egentligen en halvdag, så det här var den sista riktiga dagen. Sista dagen med engelska 11A. Och sista dagen med Government!! Kan inte beskriva min lycka. Kommer aldrig i hela mitt liv behöva ha samhällskunskap om jag inte själv väljer det. Det är min dröm sedan typ 7:an. Har världens största lyckorus i min kropp just nu.
De här 2 dagarna har dock inte bara bra saker, utan några hemska saker också, jag menar vi har final exams i varje ämne. Det är som nationella proven, fast istället för intryckt på typ 20 veckor eller vad det nu är, så har vi 5 prov på 1 dag. Hade Government och English idag, då det är mina ämnen efter lunch. Det betyder att jag har Forensics, Rec och Freshmen Focus imorgon. Tror att vi ska ta vårat Freshmen Focus prov hemifrån, vilket är wierd, men vi bestämmer inte så.
Jag, Leo och Joel hade också vår presentation om Sverige idag i Freshmen Focus, den blev väldigt lång kan jag säga. De andras har varit runt 15-20 minuter långa, och sen kommer vi där med 30+ minuter. Men hade kul, har inte tagit så mycket plats som jag gjorde där under tiden har varit här. Jag kände hur självsäker jag var, bara för att ingen annan visste om det vi pratade om. Efter presentationen så frågade han oss varsin simpel fråga. Fick frågan ”nu kommer snön när som helst, vad måste man göra för att det inte ska vara halt på trottoarerna?”, då svarade jag sanda, för det är väl det man gör så att det inte ska vara halt? Håller ni med mig? Han rynkade bara på ögonbrynen, så då sa jag skotta istället, och det var det rätta svaret. Men fortfarande det makes no sense för mig?
Vi hade också kort träning idag, vi slutade 5:45 istället för 6:15-6:30. För 6 var det något slags sport möte. Det var 15 minuter långt och Katrina och Jim var där i 2 minuter, bokstavligen. Men vi kunde inte åka hem efter det, för de började prata med Brocks (en amerikanare) pappa, så jag och Brock snackade också då. Har inte riktigt haft en riktig konversation med honom förut , men han är en väldigt härlig människa. Vi åkte hem typ 40 minuter senare, yay!
Gjorde sen alla tråkiga saker som äta, duscha, plugga och nu har jag bloggat. Men ska ta mig till sängen, så jag kanske klarar mitt forensics prov lite bättre.
Såå POK

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellå!
Så har egentligen ingen bortförklaring för att jag inte uppdaterat. Har bara varit jäkligt lat. Så får dra en veckouppdatering som jag gjort ett x antal veckor redan.
Varje dag har sett ut exakt såhär:

Gått till skolan som vanligt. Haft helt vanliga dagar, inget speciellt. I fredags kollade vi på film på engelskan men det är typ det enda spännande som hänt i skolan den här veckan. Efter 5th hour har vi gått till gymmet, jag har sprungit i typ 10-15 minuter, och sen har vi gjort mest core. Vid 3:45 säger jag och Cat hejdå till allihopa, och tar vårt pick och pack och går till middle school gymmet för cheer. 4:15 till 6:15 är vår träning men vi slutar alltid 6:30 men det gör inte så mycket för min del, känner att tiden går så snabbt i vilket fall, och det är väldigt kul att vara där. Sen kommer jag hem, äter middag, och sen vet jag inte riktigt vad jag gör. Men helt plötsligt r klockan liksom 9-10, och då går jag och sover (inte riktigt).

Men onsdagen var inte som de andra dagarna den här veckan., vi hade ledigt för det var första dagen på hunting season, så de stänger skolan den dagen för skolbussar blivit skjutna förut. Så jag, Cat och Alex hade planerat att åka och shoppa, men Alex kunde inte köra oss, så det blev ändrade planer. Cat kom hit istället och vi kollade på The Fault in Our Stars och lite Carries Diares. Men asså hallå, hur kan man inte älska The Fault in Our Stars, det är ju den bästa filmen ever. Älskar älskar älskar! Vi åt middag och sen började vi på vårt engelska projekt, eller snarare gjorde klart. Jag satt sedan från 7 till 10 med det. Men det spelade ingen roll för mig, för jag älskar sådana project, vi skulle alltså göra en presentation om oss själva, med typ vissa frågor som vi behövde svara på. Som t.ex. Vad är jag stolt över, hur har jag kommit till den här punkten i mitt liv, och vad är mina mål med livet. Blev riktigt nöjd med mitt resultat, skulle lugnt kunna göra om något liknande.

På torsdagen var det NHS (står för national honor society), vet inte riktigt vad det gick ut på men Lauren var med i det så var tvungen att gå dit efter träningen.

Fredagen stack ju ut lite också då, since det blev helg, så efter cheer (som vi hade i elementary school) gick jag och cat tillbaka till the high school, där Sarah mötte upp oss. Vi väntade på att Freddies basket träning skulle sluta, när den var klar skyndade vi hem, för att hinna duscha, men innan ens jag och Cat hann in i badrummet var Vincent, Leo och Justus redan här. Men vi duschade ändå, och sen duschade Sarah och Freddie också, vi åt mat och sen gick vi upp och kollade på någon film som Vincent valde, den hette Naked och var riktigt konstig och tråkig, så jag somnade typ. Men vaknade ganska snabbt igen och då var filmen slut, då satte de på sista biten av Sing (filmen vi såg på engelskan) och David hade kommit dit då.. Det var typ 30 minuter kvar av Sing så efter det började vi kolla på en skräckfilm som hette Hush och var riktigt obehaglig. Killarna gick hem vid 11, men vi kollade klart på filmen och gick sedan och sov.

På lördagen kom Becca vid 12, Cat var inte kvar då dock, hon hade gått vid 8 redan, Men jag, Sarah och Freddie tog oss upp och åt frukost vid 12:45, sen gjorde vi government, och kollade sedan ett avsnitt av Friends innan vi satte oss alla i bilen för att skjutsa hem allihop. Vi begav oss vid 4, lämnade Freddie, häntade Lauren, lämnade Becca, lämnade Lauren och tog oss sedan hela vägen till Shepherd för att lämna Sarah (vilket tog typ 30 min) sen åkte vi hemåt, hämtade upp Arthur hos hans kompis i Clare och åkte sedan hela vägen hem. Vi kom hem 5:50. Lång bilresa, men ändå mys, jag spelade massor med bra musik så det gjorde resan mycket bättre.

Sen hängde jag med Arthur hela kvällen, vi kollade på Hunger Games, älskar den filmen!! Och Katrina hade lagat väldigt god mat.

Sen blev det söndag. Jag vaknade vid 10 på grund av Thomas (är så sjukt trött på den där hunden alltså, tror han är mentalt sjuk, på riktigt, han gör saker som inte alls är normalt och slutar inte när man säger sluta, vilket han brukade göra de 2 första månaderna jag var här) som krafsade på dörren för att han ville ut, och slutade inte (som han brukar göra) när både jag och Lauren sa åt honom. När någon äntligen orkade släppa ut honom kunde jag inte somna om, så gick upp och åt frukost ohh gick sedan ut och sprang. Sprang inte ens, det var alldeles för kallt så körde i alla fall lite styrka för att få lite träning. Sen gick jag in, duschade och allt och sen ringde Feven, och vi pratade i mer än 2 timmar. När jag sa hejdå, ringde jag mamma och vi pratade i 1 timme. Det var riktigt härligt att prata med de. Efter det tog jag min dator, mina görlurar (min hörlur för bara en av de funkar), min laddare och satte mig i soffan och bloggade. Det tog alldeles för lång tid, usch, så min dator han dö, så tog en paus ohh fortsatte sedan. Känner att mina månadsinlägg tar för lång tid att skriva på en dag, har en ny plan för de.

Vid 8 började en film som jag och Katrina skulle kolla på, men vad hände? Jo vi båda somnade of course. Som alltid. Så vi båda tog varsin nap till 10 då David väckte oss. Gick och borstade tänderna och allt man gör innan man ska sova,’men när jag kom till min säng kunde jag inte somna om. Hade en riktigt dålig natt, och blir typ arg på mig själv när jag sover klockan 8 på kvällen. Men men, måste lära mig av mina misstag också.

Det var min senaste vecka, och har en ny plan för min blogg, så ska försöka med den ett tag nu, så vi får se hur det går.

POK

Likes

Comments

Idag är det söndagen den 19 november, asså förstår ni att det är lite mer än en månad kvar till jul? Det är galet. Men 19 november betyder också 3 månader sedan jag lämnade Sverige. 3 MÅNADER! 3 månader är en fjärdedels år, men också ungefär en tredjedel av mitt år här. Tiden går för fort enligt mig. Har mindre än 7 månader kvar. Vilket känns så lite. Vill ha längre kvar än det, trivs ju så himla bra här. Bara om några saker skulle vara lika enkelt som i Sverige...

Det största som har hänt den här månaden måste nog ändå vara min födelsedag. Hade världens bästa dag, för det kan jag inte ljuga om. Har firat min födelsedag på träningsläger förut, och den här födelsedagen slog de födelsedagars stort. Och att fylla år i skolan var absolut inte så hemskt som jag målat upp det. Det var helt ärligt väldigt mysigt. Fick presenter och Cat hade bakat morotskaka till mig. Var inte alls beredd på att få paket från så många.

Har besökt Cops & Doughnuts 2 gånger, 2 måndagar i rad faktiskt. Det är typ en tradition här att man äter sin Birthday Breakfast där. Så första måndagen firade vi min kusins födelsedag, och måndagen efter det var det min födelsedag.

I slutet av oktober gjorde vi pumpor. Vi hade en riktigt skön dag ute, med typ 22 grader eller nåt, så vi slog hela familjen och Alex ute.

Jag var på en Pumpkin Patch med Halle, hennes bror och hans flickvän. Där förstörde jag mina skor av ler, men de är typ rena nu för det har regnat så mycket på dem. Men det var riktigt kul. Vi badade i majskorn, gick igenom en cornmaze och kollade på massor med djur.

Jag har varit i en Haunted forest 2 gånger och på Terror on 27 en gång till. Älskar verkligen det, har växt så mycket här. Jag menar skulle aldrig ens tänka tanken att göra någon liknande i Sverige.

Har också haft några sleepovers med mina tjejkompisar.

Har firat Halloween med massor med underbara utbytesstudenter. Vi var jag, Cat (Danmark), Sarah (Tyskland), Gabi (Brasilien), Gini (Italien), Arthur (Brasilien), Justus (Tysklad), Leo (Sverige), Eda (HongKong), Tape (Thailand) och Tony (Spanien).

Jag har haft Cheer Banquet, vi samlades typ hela sideline laget på Big Boy som är en restaurang i Clare. Där åt vi mat, år riktigt goda mozzarella sticks, och smakade Cats chicken quesadillas som också var riktigt goda.

Vi har haft en bonfire/poker kväll. Det var första gången jag spelade den slags pokern, kommer dock inte ihåg vad den kallades. Det var också samma kväll som Cat ramlade in i elden, men hon klarade sig bra.

Jag har varit på cheer tryouts, och kommit med i laget.

Och vi har varit på ytterligare ett CETUSA möte, som var för julen typ, så vi körde någin slags lek där vi bytte ”julklappar” med varandra. Alla studenter hade också gjort mat från sitt hemland. Så det provade, men kräsen som jag är så gillade jag inte majoriteten av all mat där. Men det var väl lite kul att träffa andra utbytesstudenter också.

Jag har varit på Ikea!! Bästa ever, kände mig så hemma. Köpte också härliga julgott, så är nu extra taggad på jul. Men de gjorde mig besviken på deras köttbullarna, men men, allt annat var bra.

Vi har kolllat på skoldraman, som var av "A Christmas Carol" och var super bra. De var riktigt duktiga.

Har också bara hängt med massor av vänner, som varje månad.

​Och jag tror att det var typ allt från den senaste månaden. Vi hörs snart igen!

POK

Likes

Comments

Hallå hej!!
Idag är jag pumpad som fasen. Vi kom precis hem från Ikea, tog typ inga bilder, men det kommer förmodligen en vlogg på Explorius hemsida om det.
Vi vaknade 7:30 imorse, var faktiskt inte ens trött, vilket bara är konstigt sinse jag sov typ 6 h och brukar vanligtvis sova 7-8 h varje natt och är död då. Men jag tror det var för att jag var så taggad. Vi åkte i alla fall iväg jag, Lauren, Katrina, Kate och Grandma.
Vi kom fram vid 10:30 och det var kallt som satan men var så taggad.
Vi gick igenom övervåningen, åt lunch, of course svenska köttbullar, men det smakade inte lika gott som i Sverige. Men det funkade. Tog också lingondryck bara för att det är svenskt, gillar inte det så värst, men kände mig tvungen. Och det fanns Småland där, min barndom!!!

Sen åkte vi ner till undervåningen, gick igenom den och sen hittade jag glögg, pepparkakor och lingonsylt som jag köpte. Sen utanför kassorna hittade jag lösviktsgodis (!!!!) och julmust (!!!!). Lauren var den enda som vågade smaka julmusten o hon gillade den inte, men jag bryr mig inte för då får jag mer!!
Sen åkte vi hemåt, stannade på nåt outlet ställe för att hitta dressing clothes till Lauren. Jag hittade en ny plånbok som matchar min cozy coat, älskart!!

Sov sedan hela bilresan hem, var så trött, men satt inte så värst bekvämt så min nacke gjorde ganska ont, men fick lite sömn i alla fall, för det fick jag inte i natt.
Vi kom hem vid 4, och sen har det varit slappt som en vanlig helg. Ska äta lite mer köttbullar nu, och sedan vet jag inte, men antagligen städa lite på mitt rum, och sen så småningom sova.
Hoppas ni alla har det underbart vart ni än befinner er!!
POK

P.S. Bilderna blev väldigt suddiga, hoppas det inte gör för mycket.

Likes

Comments

Heyyy!
Nu är klockan 12:04 och det betyder att det egentligen är söndag, och vi ska till IKEA idag!!!! Men dehär ska handla om min ashärliga lördag. Alla planer ändrades typ under dagen men den slutgiltiga dagen blev bäst.
Så först och främst skulle Sarah (Tyskland) komma hit vid 10, men hon kom 11:40 istället. Men det gjorde ingenting för då hade jag tid att få ut lite ord från Magda. När hon kom hade hon köpt Starbucks till mig!! Vi la oss i min säng och kollade Riverdale, avsnitt 1, 2 & 3. Efter typ 10 minuter in på första avsnitten ringde mi madre och Oliver. Pratade lite hastigt med de, men la på för kände att det inte var rätt tillfälle att prata med de på.
Sen kollade vi nästan hela första avsnittet av American Horror Story Men när det var typ 20 minuter ville vi kolla på Mamma Mia, men tror jag fick virus på min dator av den hemsidan, men vet inte riktigt... hehe, inte bra, inte bra. Så vi satte på White Chics istället. Vi hade ett x antal pauser under alla dessa saker, då vi bara snackade, skrattade och åt lite mat.

Sarah skulle sedan gå hem 4:15, sen ändrades det till 5:15 och sen ändrades det igen till att Katrina skulle skjutsa henne och mig till skolpjäsen av dramaklassen. Lauren följde också med, väl där kom Leo och vi mötte Lillie (Sarahs hostsister), hennes pojkvän (?) och hans kompis. Och så kollade vi på pjäsen som var A Christmas Carol, och den var riktigt bra, men lååång.

Sen åkte vi hem, jag och Katrina pratade ett tag, sen gick hon och la sig, Lauren hade somnat, så jag gick för att borsta tänderna ohh kom på att jag behövde duscha. Så då duschade jag hahah, och nu ligger jag i min säng, redo för att sova. Plus att vi ska upp jättetidigt imorgon för IKEA!!!! Är såå taggad, så hoppas att det blir så bra som jag tänker mig.
Borde nog gå och transfer Lauren från soffan till hennes säng nu och sen ta mig själv till sömns också.
POK

Likes

Comments

Halloj såhär en dag senare. Klockan är 11:47 i skrivande stund så nästan 2 dagar senare. Men, bättre sent än aldrig. Det var alltså fredag igår och vi hade halvt planer hela dagen, men det blev aldrig riktigt bestämt något eftersom vi inte visste när vi hade cheer träning eller om Alex kunde köra oss. Men planerna blev i alla fall tillslut bestämda som planerat (nästan).
Vi hade ett assembly i skolan om typ Veterans day, som var oerhört uttråkande, plus att jag hade en Julia lutande mot mig, men det var okej.

Älskar de här bilderna. 1. Jag och Tony när han sa ”take picture, take picture of us 2” under lunchen. 2. Arthur och Olivia med samma pose. 3. Jag, Olivia och Sarah på rec när vi väntade på att det skulle ringa ut.

Jag och Cat hade träning från 4-6 i Elementary School, Katrina kom och hämtade efter och vi åkte hem och duschade. Alex kom och hämtade oss med full bil vid 6:50. Då hade vi typ 40 minuter innan filmen startade. Vi skulle alltså åka till Mt Pleasant och gå på bio för att se Happy Death Day som är en skräckfilm. Men den var riktigt bra faktiskt, jag som inte gillar (gillade) skräckfilmer. USA har seriöst gjort något med min hjärna, vill göra allt som är läskigt för mig, som jag aldrig gjort i Sverige förut... Men jag gillar det i alla fall nu, såå, skräckfilmer blir det när jag kommer hem.
Efter filmen åkte vi till Burger King för jag ville ha min Chicken Samdwich, hahah. Sen tog vi oss vidare till Meijers (typ en department store som har allt), där vi hängde ett tag. William (Danmark) och Justus (Tyskland) provade klackskor, tills en personal kom och sa ”skulle era mammor vara stolta över er??”. Jag och Gabi (Brasilien) började sakta backa bakåt innan jag och Alex (USA) började asgarva och sprang aslångt därifrån. Vi letade upp de och de sa att personal snubben började skratta åt de för att de typ var så polite och sa förlåt 1000 gånger. Lite över 10 tog vi med oss allihop och drog hemmåt.

Hade en riktigt grym kväll, och that’s it.
POK

Likes

Comments

Idag var alltså torsdag, inte tisdag eller fredag som det kändes som. Torsdagar ganska mycket suger väldigt mycket. Det är bara liksom dagen innan sista dagen för veckan. Så det känns bara allmänt segt att gå till skolan.
Jag menar måndag är första dagen för veckan, vilket betyder ”ny dag, nya möjligheter” men oftast är ”vill ha heeeelg!!!” och ganska jobbig dag. Men just för att det är första dagen så försöker man ta tag i livet på nytt, och försöker att inte gnälla för mycket hur död man är efter helgen.
Tisdag så har man kommit in i ett bättre mood än måndagen och ”taggar” för veckan. Eller, kan inte ärligt säga att man taggar, men man är inte så bitter.
Onsdag är mitten av veckan, alltså hälften kvar, vilket faktiskt gör en lite positiv.
Och sen fredag är ju sista dagen innan helg. Så det finns ju faktiskt ingen stort att gnälla över där. Känner faktiskt av på folk att det är fredag på fredagarna här.
Och så finns det lilla torsdagen där mellan onsdag och fredag, den är för långt ifrån helg och är bara allmänt i vägen och bara gör en deppig. Alla behöver en paus från skolan för att vila upp, till och med lärarna.
Det kanske till och med märks på det här inlägget att det är torsdag, är liksom lite gnällig och trött på skolan, behöver min helg imorgon. Fast ändå samtidigt vill jag inte att helgen ska komma. Bara för att jag redan vet hur den kommer flyga förbi, men det kanske bara är så för att vi faktiskt har saker planerade för helgen. Vem vet?

Lite bilder från idag :D

Likes

Comments

Igår var det inte alls lika ”lalligt” utan det kändes mer som en tryout som jag tänkt mig. Vi gjorde massor med jumps, gjorde egna 8-counts och lite stuntibg men inte alls mycket. Efter en timme fick vi reda på vilka som kommit med i laget. Och jag kom med!!! Så efter 5:15 började vu med koreografin för round 1.
Skolan var som vanligt, vi hade ett SAT test (något stort test som jag tror är läsförståelse) i engelskan som sög, fuck 31 fel av 52, lyckat! Annars inget speciellt.
Efter cheer när jag kom hem åt jag middag och den gjorde jag lite plugg, och med lite menar jag pyttelite. Sen planerade jag och Lauren vår framtida träning, vi ska alltså börja träna tillsammans. Vi får se hur det går tillsammans med cheer. Men löser det på något sätt.

Idag fuck vi tillbaka testen från Engelskan och det gick somsagt hemskt. Vi gick igenom tips för att göra det enklare, och det funkade bättre. Vi ska fortsätta med det imorgon också. Vi hade vårt sista prov innan finals (hoppas jag) i government, och det kändes faktiskt bra för att inte ha pluggat så bra.
Efter skolan hade vi vår första riktiga cheer practice, och stod på riktigt på exakt samma ställe i princip hela träningen. Men koreografin blir riktigt bra, så har inget att gnälla på.
Åkte hem, åt mat (har ingen aning on vad det var men den hade en stor pickle i den, och klarar verkligen inte pickles, annars var det gott). Gjorde några av mina läxor, och tränade sedan med Lauren, så kommer antagligen ha träningsvärk imorgon också...
Nu ska jag nog i alla fall sova, är så utmattad
POK.

Ni får en bild från Halloween som jag aldrig postade.

Likes

Comments

Idag blir det tyvärr ett inlägg med bara text, men ni överlever. Idag hade vi i alla fall en helt vanlig dag i skolan. Inget speciellt hände, förutom att en sådan automatsak som man kan köpa mat från tog min dollar sedel, och att jag knappt kunde hålla ögonen öppna during government...
Efter skolan däremot, jag och Cat gick till gymmet för att hänga med grabbarna en stund innan vi tog vårt pick och pack och drog oss bort mot middle school gymmet för cheer tryouts. Trodde vi på riktigt skulle stå på led och göra olika saker, men det var typ som en vanlig träning. Så det var ganska lugnt, kul men jobbigt. Jag gjorde några flickisar (bakåt handvolter), men kunde själv känna hur mycket jag böjde benen, men med lite träning kommer det nog bli bra. Vi stretchade och gjorde massor jumps (det svåraste), det är när man hoppar och typ sitter i split, lite svårt att förklara men typ så. Och så stuntade vi, backspottade mest och baseade en 2 gånger. Backspotting är svårt men kul, så hoppas på att bli bättre på det. Dru som vi flög är väldigt petig så hon fick mig att känna mig som skit, men men, vet att jag inte är skit, är bara van med basing, och har aldrig backspottat förut, jag kommer lära mig.
Vi var klara 6:15, men ska tillbaka imorgon, då får vi också veta vilka som kommer med i laget. På onsdag börjar sedan våra riktiga träningar. Så taggad är jag!!!
Nu ligger jag på golvet och har försökt göra lite forensics för har prov imorgon, men ärligt jag gillar inte den klassen och behöver inte prestera A:n här så vad gör ett prov?
Vi åt också min födelsedagstårta idag, en vecka senare. Och så tog vi en syskonbild.

Men det var allt jag hade att säga för nu, höres och synes allihop.
POK

Likes

Comments

I natt ställde vi tillbaka klockan 1 timme, så nu är det 6 timmar mellan mig och Sverige igen. På grund av det fick jag en timme extra sömn, inte för att jag använde den, men ändå. Katrina kom in vid 10 för att jag skulle ha tid att baka min svenska kaka, innan vi var tvungna att åka. Men hade redan varit vaken i 30
minuter då. Tog mig upp, gjorde lite frukost, och satte sedan igång att göra min Silviakaka. Trodde att den failade, men det blev faktiskt riktigt god.

​Tog sedan en dusch och sminkade mig och allt det man gör innan man ska iväg. Sen tog vi vårt pick och pack och åkte mot en kyrka i Mt Pleasant där vi skulle ha ett möte med alla utbytisar här i närheten. Det var typ ett jul-möte, blandat med internationellt. Alla utbytesstudenter tog med sig någon slags mat från sitt land, så det fanns galet mycket mat, men inget som fascinerade mig alls (förutom min Silviakaka och någon brasiliansk version av chokladbollar). 

Vi hade också alla tagit med sig varsin $5 gift och hade en lek med dem, som var kul. Fick slutligen en Mid Michigan kopp och ett par Detroit Tigers cozy socks, och det var lugnt det bästa.

Vi tog bilder och drog oss sedan hemåt, dog i soffan när vi kom hem och har bara stannat här sedan dess. Är riktigt utmattad och vill sova nu, men vill ändå inte att det ska bli måndag. Mest för att det är tryouts imorgon för competitive cheer och har blivit asnervös från ingenstans. Borde vara taggad, både för tryoutsen och för att det är den sista helveckan innan lov och ny trimester. Vet ju innerst inne att tryoutsen kommer gå bra. Vi får se vad jag tar vägen när det här inkägget är publicerat, men lovar att jag ska uppdatera hur tryoutsen gick imorgon!
POK

Likes

Comments