Kan inte sova, tänker på dig.

Likes

Comments

Kanske inte borde men jag saknar dig lite.

Likes

Comments

Nu mår jag inte särskillt bra. Det finns nog ingen speciell anledning till varför jag känner så här, utan jag har bara känslan av att jag inte räcker till. Jag är inte bra nog helt enkelt.
/A

Likes

Comments

När du inte orkar orkar jag för dig
När du slutat att hoppas jadå hoppas jag för dig
Jag upprättar dig kära när du faller omkull
När du inte tror mer ska jag tro för våran skull

När det känns tungt att leva är jag ditt hjärtats slag
När du knappt kan andas är jag ditt andetag ditt andetag

När mörkret mig omsluter
lyser du mina steg
Du stadig som en klippa
när jag tvekar och är feg
Och du är allt jag bett om
en början och ett slut
Och när jag har gått vilse
ja då är du vägen ut

När det känns tungt att leva
är du mitt hjärtats slag
När jag knappt kan andas
är du mitt andetag

Låt det komma som ska komma
låt det bli som allt ska bli
Jag är bunden till ditt hjärta
likt en fånge som släpps fri
Det går knappt att fatta
att du och jag är vi
Låt det komma som ska komma
låt det bli som allt ska bli

När det känns tungt oh leva
är du mitt hjärtats slag
När du knappt kan andas
är jag ditt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag

-Ulrik Munther-

Likes

Comments

Mitt år har varit både bra och dåligt men jag väljer att minnas det jag har mått bra utav och de framsteg jag gjort. Jag har förändrats till det bättre och det är inte mycket som jag ångrar. Jag hoppas och förväntar mig detsamma av det kommande året. Jag väljet ett år av glädje!

/A

Likes

Comments

Den är alltid på samma ställe och jag är fullt medveten om det, ändå lyckas jag att trampa i den om och om igen. Det är en dålig vana men jag vill egentligen inte göra något åt det, för vad vore livet utan felsteg?

Likes

Comments

And your heart's against my chest, your lips pressed in my neck.
I'm falling for your eyes, but they don't know me yet.

Likes

Comments

Något av det värsta jag vet är när jag är arg eller irriterad och kommentaren "har du mens eller?" kommer fram. NEJ JAG HAR INTE MENS BARA FÖR ATT JAG ÄR ARG. Visst mens kan ge en humörsvängningar pms osv. men killar kan väl också bli arga? Har de mens då också? Nej precis.

Jag hadde en vän som använder just ordet "mens" istället för "arg". t.ex. Jag får mens på dig. eller Har du mens eller? Hon uppmuntrar alltså killar/män (de är oftast killar som tror att mens påverkar humöret varenda gång) att använda frasen de flesta tjejer/kvinnor hatar att höra. Och varenda gång hon sa detta så förklarade jag för henne att nej hon/han har inte mens utan är bara arg. Men varenda gång fick jag ett nonchalant svar tillbaka att jo så är det visst.
Men så fel hon har.

Så till alla som läser detta, snälla sluta tro att alla tjejer som är arga har mens och fråga dem inte heller om just det för det gör de bara värre.
Tack på förhand! <3

(Publicerar detta igen då jag inte bryr mig ett skit om personen som kände sig träffad och bad mig att avpulicera.)

/A

Likes

Comments

Just nu vet jag inte vad som händer, allt är bara jobbigt och konstigt.
När jag skriver detta ligger jag i min säng och gråter. Klockan är 02.43 och allt är fel.

Helst så skulle jag bara vilja gömma mig, försvinna in i en egen värld där det bara är jag. Där jag kan återhämta mig och samla nya krafter.

/A

Likes

Comments

Är ledsen att jag inte bloggat på ett tag men känner inte att jag har tid eller ork att skriva varje dag så har bestämt mig för att bara skriva när jag har något på hjärtat!

Men i alla fall så har jag något jag vill dela med mig om. Nämligen en liten crush!
Jag har känt den här killen ända sen dagis men har aldrig riktigt umgåts med honom. Vi har gått i samma klass på låg pch mellanstadiet och var även i ett sånt där töntigt fråga chans förhållande. På högstadiet så hamnade vi i olika klasser men har fortfarande ett par lektioner tillsammans och det var inte för än i helgen som jag fick lite pirr i magen. Jag tänker inte tråka ut er med den historien men det känns ändå som att det finns något där.
Han är verkligen jätte fin och en riktigt bra kille men det finns ett problem. Nämligen mig. Jag är så rädd att ta steget, tänk så har jag bara fått för mig att det känns som att det är något? Eller blir det kanske något och sen krossar han mitt hjärta? Jag vet inte om jag vill ta den risken för jag har mått så dåligt i över ett år pga mitt ex som fortfarande skriver till mig då och då... Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.

Kändes bara könt att få berätta så jag slipper bära på detta.

Likes

Comments