Varje gång tror jag att han kan ha ändrat på sig. Varje gång är hoppet så starkt att det tar över allt.
Enda tanken och det enda logiska är att han måste vara en bättre människa idag än vad han var då. Måste vara så.

Det är som den förbjudna frukten i lustgården. Borde egentligen inte smaka men kan inte låta bli. Jag förbjuder mig själv men efter några månader är jag där igen. I min säng sent på kvällen skrivandes ett meddelande till just honom.

Jag klarar inte av det här just nu och det vet jag om men långt inne i mig finns den dumma naiva flickan som en gång blev så fruktansvärt kär. Flickan som gjorde allt fel och förlorade honom för att senare inse att det knappast var hennes fel alls.

Varför ska det vara så svårt att släppa taget?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fått några kommentarer om att jag uppaderar lite dåligt vilket kanske är sant men jag har inte så mycket att dela med mig av.
Så kanske kan berätta om min vecka, jag har då jobbat hela denna veckan och det gör jag i församlingshemmet här i Hjo. Jag jobbar med en konfirmations grupp som ung ledare men några fler i min ålder. Det är inte mycket jag gör där men jag får betalt och det är mysigt att hänga med de underbara människorna där.

Vi har mest förberett för konfirmationen den här veckan och övat på texter och tal. Sen igår åt vi tårta med föräldrarna. Imlrgon ska dom då konfirmeras och det ska bli roligt att se men också himla tråkigt att våran mysiga tid tillsammans är över.

Det var lite om det och jag har ett kommande inlägg men jag ska finslipa lite på det och låta ämnet svalna lite.

Var ju ute en sväng hos Britta också såklart!

/A

Likes

Comments

Just nu vet jag inte vad som händer, allt är bara jobbigt och konstigt.
När jag skriver detta ligger jag i min säng och gråter. Klockan är 02.43 och allt är fel.

Helst så skulle jag bara vilja gömma mig, försvinna in i en egen värld där det bara är jag. Där jag kan återhämta mig och samla nya krafter.

/A

Likes

Comments

Är ledsen att jag inte bloggat på ett tag men känner inte att jag har tid eller ork att skriva varje dag så har bestämt mig för att bara skriva när jag har något på hjärtat!

Men i alla fall så har jag något jag vill dela med mig om. Nämligen en liten crush!
Jag har känt den här killen ända sen dagis men har aldrig riktigt umgåts med honom. Vi har gått i samma klass på låg pch mellanstadiet och var även i ett sånt där töntigt fråga chans förhållande. På högstadiet så hamnade vi i olika klasser men har fortfarande ett par lektioner tillsammans och det var inte för än i helgen som jag fick lite pirr i magen. Jag tänker inte tråka ut er med den historien men det känns ändå som att det finns något där.
Han är verkligen jätte fin och en riktigt bra kille men det finns ett problem. Nämligen mig. Jag är så rädd att ta steget, tänk så har jag bara fått för mig att det känns som att det är något? Eller blir det kanske något och sen krossar han mitt hjärta? Jag vet inte om jag vill ta den risken för jag har mått så dåligt i över ett år pga mitt ex som fortfarande skriver till mig då och då... Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.

Kändes bara könt att få berätta så jag slipper bära på detta.

Likes

Comments

Nationella i matte är klart och det sög. Jag kunde nästan ingenting alls och jag blev bara stressad av det hela... men det löser sig nog! Vi har matte lektion direkt efter men vi har ju bästa läraren så det blev pingis istället.
Puss & Kram!

Likes

Comments

Idag är det fredag, yay! Eller inte... Nationella prov i matte idag och jag är inte glad, jag är så dålig på matte och jag har väldigt svårt att förstå. Vi hade två delprov i onsdags och till min förvåning så var det rätt så lätt! Men jag hade flera klasskamrater som var jätte ledsna efter för att de inte hade förstått det. Nu hoppas jag bara att det ska gå lika bra idag!

Men det ska bli skönt med helg ändå, vi ska ha kalas på lördag med god mat och tårta och det ska bli mysigt att träffa släkten.

Unnade mig lite av en lyxfrukost idag!
Puss & Kram

Likes

Comments

Idag var det en ganska lugn skoldag och vi fick sluta halv två istället för tre vilket var riktigt skönt!

Nu på kvällen var jag i stallet och red lilla Cleo som vanligt. Men jösses vilket krut det är i den knasbollen! Vi hade ett litet hinder på kanske 50cm med språng bommar innan och efter. Vi jobbade oss uppåt och slutade på en oxer. För mig är det inte nödvändigt att hoppa högt utan det viktiga är att jag gör det bra! Men Cleo kan verkligen det där med hoppning, han bjuder på hinder och han lyfter både ben och rygg på ett mycket elegant sätt. Tycker verkligen om den ponnyn!

Nu ska jag ta mig en lång dusch och sedan mysa ner mig i sängen!
Puss & Kram!

Likes

Comments

Nu är det så att många av mina vänner har bloggar och jag tyckte det verkade lite spännande så tänkte testa på det! Jag kan förvarna om att mitt liv är ganska tråkigt men hoppas verkligen att jag kan hitta saker att skriva om.

Jag är då en 16 årig tjej med ett vilt humör och mycket åsikter som jag gärna låter folk runt om mig höra. Jag är en sådan person som syns och hörs och har nog varit en riktig bitch sedan jag föddes. Jag är hemskt bossig och vill helst att allt ska vara på mitt sätt annars blir jag inte särskilt glad. Jag bryr mig inte så mycket om andra egentligen utan kör mitt eget race och om de inte gillar det jag gör eller hur jag väljer att leva mitt liv, ja det är deras problem för jag är som jag är och kan inte göra så mycket åt det.

Det är nog den lite sämre sidan av mig men kände att jag vill vara ärlig här och inte bädda in allt. (Men vissa av de egenskaperna kan vara riktigt bra att ha ibland). Men jag kan också vara en glad och sprallig tjej som verkligen tycker om att göra andra människor glada. Som till exempel, vem älskar inte att köpa presenter till sina nära och kära och sedan se hur glada de blir? Eller att bara säga eller göra något lite extra snällt någon gång? Det är något av det bästa jag vet.

Det var lite grann om mig och jag hoppas att ni som kommer läsa detta gillar det! Puss & Kram!

Likes

Comments