View tracker

And your heart's against my chest, your lips pressed in my neck.
I'm falling for your eyes, but they don't know me yet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jävla äckel som inte kan ta ett nej.

Likes

Comments

View tracker

Ska jag blotta mitt sårbara hjärta för honom? Ska jag våga släppa in honom eller har jag redan gjort det?

Likes

Comments

Något av det värsta jag vet är när jag är arg eller irriterad och kommentaren "har du mens eller?" kommer fram. NEJ JAG HAR INTE MENS BARA FÖR ATT JAG ÄR ARG. Visst mens kan ge en humörsvängningar pms osv. men killar kan väl också bli arga? Har de mens då också? Nej precis.

Jag hadde en vän som använder just ordet "mens" istället för "arg". t.ex. Jag får mens på dig. eller Har du mens eller? Hon uppmuntrar alltså killar/män (de är oftast killar som tror att mens påverkar humöret varenda gång) att använda frasen de flesta tjejer/kvinnor hatar att höra. Och varenda gång hon sa detta så förklarade jag för henne att nej hon/han har inte mens utan är bara arg. Men varenda gång fick jag ett nonchalant svar tillbaka att jo så är det visst.
Men så fel hon har.

Så till alla som läser detta, snälla sluta tro att alla tjejer som är arga har mens och fråga dem inte heller om just det för det gör de bara värre.
Tack på förhand! <3

(Publicerar detta igen då jag inte bryr mig ett skit om personen som kände sig träffad och bad mig att avpulicera.)

/A

Likes

Comments

Att störa sig på någon man inte vill störa sig på, det är jobbigt. Fast när en person säger sådana saker, ja då stör man sig. Väldigt mycket.
/A

Likes

Comments

Just nu vet jag inte vad som händer, allt är bara jobbigt och konstigt.
När jag skriver detta ligger jag i min säng och gråter. Klockan är 02.43 och allt är fel.

Helst så skulle jag bara vilja gömma mig, försvinna in i en egen värld där det bara är jag. Där jag kan återhämta mig och samla nya krafter.

/A

Likes

Comments

Är ledsen att jag inte bloggat på ett tag men känner inte att jag har tid eller ork att skriva varje dag så har bestämt mig för att bara skriva när jag har något på hjärtat!

Men i alla fall så har jag något jag vill dela med mig om. Nämligen en liten crush!
Jag har känt den här killen ända sen dagis men har aldrig riktigt umgåts med honom. Vi har gått i samma klass på låg pch mellanstadiet och var även i ett sånt där töntigt fråga chans förhållande. På högstadiet så hamnade vi i olika klasser men har fortfarande ett par lektioner tillsammans och det var inte för än i helgen som jag fick lite pirr i magen. Jag tänker inte tråka ut er med den historien men det känns ändå som att det finns något där.
Han är verkligen jätte fin och en riktigt bra kille men det finns ett problem. Nämligen mig. Jag är så rädd att ta steget, tänk så har jag bara fått för mig att det känns som att det är något? Eller blir det kanske något och sen krossar han mitt hjärta? Jag vet inte om jag vill ta den risken för jag har mått så dåligt i över ett år pga mitt ex som fortfarande skriver till mig då och då... Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.

Kändes bara könt att få berätta så jag slipper bära på detta.

Likes

Comments

Nationella i matte är klart och det sög. Jag kunde nästan ingenting alls och jag blev bara stressad av det hela... men det löser sig nog! Vi har matte lektion direkt efter men vi har ju bästa läraren så det blev pingis istället.
Puss & Kram!

Likes

Comments

Idag är det fredag, yay! Eller inte... Nationella prov i matte idag och jag är inte glad, jag är så dålig på matte och jag har väldigt svårt att förstå. Vi hade två delprov i onsdags och till min förvåning så var det rätt så lätt! Men jag hade flera klasskamrater som var jätte ledsna efter för att de inte hade förstått det. Nu hoppas jag bara att det ska gå lika bra idag!

Men det ska bli skönt med helg ändå, vi ska ha kalas på lördag med god mat och tårta och det ska bli mysigt att träffa släkten.

Unnade mig lite av en lyxfrukost idag!
Puss & Kram

Likes

Comments