FASHION

Hatt_ Lindex
Jacka_ Loppis
Tröja_ Gina Tricot
Byxor_ J. Lindberg

Hej!
Idag är det måndag och en ny vecka. Jag gillar inte måndagar och tisdagar så mycket för vi har så tråkiga lektioner i skolan, haha. Men tycker att alla dagar ändå går sjukt snabbt, liksom helt plötsligt är det tisdag.
Tycker det är väldigt mysigt ute nu med all snö, fast egentligen skulle jag vilja vakna upp på julafton och kolla ut genom fönstret och se att den första snön har lagt sig på marken och det är ett vinterland ute (mina fantasier, haha).
Hoppas det går i uppfyllelse!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu var det superlänge sedan jag bloggade. Har haft ganska fullt upp, eller det kanske är för att jag typ har kommit in i ett seriemood då jag kollar på One Tree Hill konstant (I'm in LOVE), men aja. Nu sitter jag och Evelina på bussen hem från skolan och ska ringa till Hannah. Så skönt att det är fredag!

Likes

Comments

Igår tog min kompis helt plötsligt några bilder på mitt öga😂. Blev helt fascinerad över hur det ser ut, särskilt när man ser det på nära håll. Det är så coolt att allting fungerar och alla små detaljer som gör att vi kan se. Det känns lite overkligt när man kollar på sitt öga och tänker på att det är genom detta jag ser allt, utan detta hade min värld varit helt annorlunda. Tycker det är så häftigt, haha. Igår satt jag och bara kollade på mitt öga och "wow, allting är så genomtänkt" 👁

Likes

Comments

FASHION, LOOK OF THE DAY

Keps (clique) liknande_ HÄR
Linne ( Pull & Bear)_ HÄR
Jeans (erikshjälpen) liknande_ HÄR
Skor (adidas)

Hejsan!

Nu är det HÖSTLOV! Känns så skönt. Tror jag har ganska fullt upp på lovet, men har väldigt dålig koll, asså, haha. Nu måste jag springa. Ska berätta om min Tanzaniaresa på Tonår ikväll.
Ha ett bra höstlov!

Likes

Comments

Instagram@alicehordegard