Nya inlägg

Tänkte lägga upp lite bilder från min sommar eftersom den sorgligt nog börjad lida mot sitt slut. Har haft en jätte härlig sommar och har verkligen hunnit med en hel del. Höjdpunkten var USA resan med min bästa kompis där vi var i 5 veckor. Nedanför får ni lite bilder där jag också kort berättar om vad vi gjorde.

I USA var vi några dagar vid stranden i Delaware. Stranden hette Dewey beach och det är ett av mina nya favoritställen. Allt var så fint och mysigt, gillade speciellt stilen på alla strandhus.

Mestadels av tiden var vi i Washington DC där vi gjorde allt möjligt. Till exempel var vi på utomhusbio, baseballmatch, shoppade, åt mat, firade 4th of july, gick runt till sevärdheter och mycket annat.

Resan avslutades med att vi åkte till New york med våra mammor och hade tre jättebra dagar där. Har alltid velat åka dit så det var häftigt att äntligen få se det.

Hemma i Sverige igen har jag solat, badat, jobbat, varit med kompisar, tagit det lugnt och nu har jag ungefär två veckor kvar innan skolan börjar.

Hoppas ni har haft en bra sommar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

kom hem från USA igårkväll och har sen dess bara packat upp och tvättat alla kläder från resan. Idag har jag mest tagit det lugnt och försökt få ordning på alla grejer. Allt som var nerpackat ligger lite överallt just nu. Hade i alla fall några jättebra dagar i New york där vi kollade på sevärdheter, åt mat i mängder och gick runt i affärer. Hoppas ni haft en bra dag, hörs snart!


Likes

Comments

Hej! Jag och min kompis är just nu i USA och har varit här i snart 4 veckor. Idag har vi bara tre dagar kvar vilket känns lite tråkigt. Vi har tillbringat mestadels av tiden i Maryland men vi har också besökt Delaware och Dewey beach. De sista dagarna kommer vi spendera i New york. Vi åker dit tidigt imorgon bitti och stannar sedan där i två nätter. Vi har haft en jättebra resa och det kommer kännas tomt att lämna detta ställe samtidigt som det ska bli skönt att komma hem igen. Kan skriva ett inlägg om vad vi har gjort under resan senare.

Likes

Comments

Hej! I den här bloggen tänkte jag mest skriva om mitt liv och min vardag. I nuläget bor jag en bit utanför Göteborg men om bara några veckor packar jag ihop mina saker och flyttar till London. Jag ska börja på svenska skolan i London och bo hos en värdfamilj i ett år. Anledningen till att jag skapar den här bloggen är för att jag ska kunna kolla tillbaka på mitt år i London och ha det som minne.

Hoppas ni får en bra dag så kommer ett nytt inlägg snart igen.

Likes

Comments