Modelljobb, Le Management

I ett tidigare inlägg lovade jag att länka till min sida på Le Management när mina bilder kom upp. Så här är den: Alice Hildor. Jag är med på både Sveriges och Danmarks sida:) Än så länge har jag bara polaroidbilder där tills jag får mer bilder från andra fotograferingar.

X

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens middag blev picknick vid havet med familjen och Ella. Vi satt i Skalvik och njöt☀💦🌾🐚

Likes

Comments

Mat, Vänner

Idag blev det go-fika på Condeco direkt efter jobbet. Supermysig att träffa Emma!

Likes

Comments

Inspiration, Mode

Rubriken säger allt eller?

Egentligen tycker jag rea i allmänhet bara är jobbigt. Det är så mycket folk, stökigt i affären och svårt att hitta rätt storlek. Men när det kommer till NKs rea är det ett undantag. Eftersom priserna är höga från början så gör 30-40% väldigt mycket på priset. Sååå värt ;) Jag lyckades övertala mamma att åka i fredags mitt i hennes arbetsdag och släppa in mig via hennes nyckelkort. Hahaha jobbigt barn. Men värt var det iallafall både för henne och mig. Det slutade med att vi åt lunch firade in helgen!

Likes

Comments

Mat

I brist på annat får ni ett inlägg om en riktigt god middag min familj åt i fredags. Vi gjorde en quinoa och halloumi sallad med rostade pumpakärnor, honungsmelon, marinerade champinjoner, oliver mm. Till åt de kallskuret och jag åt tofu. Somrigt och fräscht!

Likes

Comments

Frukost

Har är lite inspiration för morgondagens frukost! Scrambled eggs, avokadomacka och grönt te. Detta åt jag idag, ungefär kl 14 fortfarande i pyjamas. ÄLSKAR sommarlov!!!

Som ni kanske har märkt har jag nästan slutat redigera mina bilder helt. Det känns så härligt att ha naturliga bilder:))

Likes

Comments

Mat, Resor, London

Igår var vår sista dag i London för denna gången. Vi gick en guidad tur på svenska skolan, besökte banken och träffade sedan vår landlord. Mellan mötena åt vi snabbt på Wholefoods foodmarket. De hade ett grymt utbud av mat och jag kommer i princip äta där varannan dag sen när jag flyttar ;)

Likes

Comments

Resor, Förberedelser inför London, London

Andra dagen i London har varit intensiv. Vi har sprungit runt, stressat fram och tillbaka och knappt hunnit äta lunch ens. Trots det har vi haft roligt och hittat just huset för oss. Faktiskt hittade vi det redan igår men fick vårt erbjudande godkänt idag. I eftermiddags signerade vi men innan allt är klart måste vår landlord skriva på vilket ofta tar runt 2 veckor. Frustrerande att behöva vänta så länge innan man vet helt klart att man får huset!

Av de ungefär 15 husen vi såg var det bara 3 vi kunde tänka oss bo i. De andra var antingen för små, med för dålig standard eller med nåt annat hinder. Men om allt går som det ska får vi bo precis där vi vill, i ett mysigt område med bra standard. Men vad små alla hus är! Det går inte alls att jämföra med Sverige.

Detta äventyr blir bara mer och mer spännande och jag bara älskar hur det känns här!

Xx

Likes

Comments

Mat, Resor, London

Dagens middag här i London åt vi på en fin pizza restaurang. Jag åt en gryyyymt god vegansk pizza och det var ju riktig tur att jag var så hungrig innan. När vi bor här sedan kommer detta definitivt bli ett stammisställe :D

Likes

Comments

Resor, Förberedelser inför London, London

Så vad händer just nu och hittar vi något hus?

Ja, idag är vår första dag här och vi har åkt runt kors och tvärs över London. Vi har sett många hus och lägenheter. Än så länge är det bara ett hus vi verkligen gillar. Vi får se om det blir något av det! Imorgon ska vi på fler visningar vilket blir spännande (och lite tröttsamt).

Nu går vi snart ut på någon pub och äter middag! Kanske blir det fish & chips..:)

Ha det bra,

Xx

Likes

Comments