Header

Vänner, Livet i London, London

Är på toppenbra humör! Träffade precis en ny kompis på en kaffedejt. Hon heter Delphi, är britt och bor nära mig. Vi kom i kontakt genom en gemensam kompis, Indira. Åååå ser ju bara fram till att träffa henne igen.

Innan tänkte jag lite på hur det skulle gå med engelskan. Det gick bra, såklart gör jag lite fel ibland och glömmer ord. Men jag lär mig snabbt och det handlar egentligen bara om att vara självsäker och prata på. Det får bli fel. Ingen bryr sig. I sommar tror jag min engelska kommer vara på topp om jag fortsätter så här! x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

London, Svenska skolan

Denna dagen var bara allmänt bra och rolig. Jag klarade ett seminarie och skolan hade Luciafirande. Sen tränade jag pilates och åt god mysmiddag med mamma. Men. En sak glömde jag... Nämligen att plugga fysik. Jag har en stor inlämning med långa uppgifter som tar enormt lång tid att göra. Suck! Men men, ska ta tag i den på nästa håltimma och nu i helgen. Det är ju trots allt snart helg, bara två dagar kvar! <3

Likes

Comments

London

Så vad händer denna veckan här i London?

Jo, på onsdag är det luciaföreställning och julmys wihii. På torsdag ska jag träffa en engelsk vän. Hon ska visa mig runt i Kingston och så ska vi fika. Lovar att uppdatera mer om det x

Vad som händer i helgen är lite oklart än men det blir iallafall träffa vänner och mycket plugg. Borde dessutom boka en klipptid och handla massa julklappar. Är det bara jag som inte ens börjat handla än??

Börjar längta ihjäl mig efter jullovet nu och allt gott som kommer med det. Varma brasor, glögg, tofflor, Kalles julafton, lussekatter, umgås, julklappar, mm...


Likes

Comments

Livet i London, Vänner, Svenska skolan

Årets julbak är avklarat! Det var otroligt mysigt att baka svenska saker här i London. Jag bjöd även på julbord innan vi började baka med saker jag beställt från en svensk affär. Vi hade sån tur igår för det började snöa vilket det nästan aldrig gör här.

Har massvis med pepparkakor över som jag ska hem och äta snart!

Likes

Comments

Frukost, London, Vänner

Älskar soliga mornar som dessa. Ta tåget till nån mysig stadsdel och äta brunch med gott sällskap. Det finns oändligt bra brunchställen här... Här är med Saga från gårdagen på ”The Local” i Chelsea.

Xx

Likes

Comments

Vänner

Ellen och jag är en lång historia och vi har varit bästa vänner i många, många år.

Nu passade jag på att åka ut till SSHL och träffa henne. Bästa beslutet på länge! Det var första gången på 4 månader, sen i somras som vi sågs!

Jag fick en rundtur på kampus, träffa hennes roomie, se hennes rum, fika i Sigtuna, träffa andra vänner och vara med i klassen.

Äkta vänskap är ju värd allt.

Likes

Comments

Modell, Resor, Le Management

Själva anledningen till denna stockholmsresan var ett årligt new Face event.

Lemanagement som modellagentur är hur bra som helst, väldigt personlig. Alla bokare är otroligt roliga och smarta! Ser fram emot att jobba mer med dem.

Det roligaste med eventet var att träffa alla andra modeller och bokarna. Älskar att lära känna nya!

Mer om goodiebagen kommer senare...x

Likes

Comments

Våga ta kontakt.

Dessa bilder knäppte jag på fina @idazeile Jag bodde hos henne i Sthlm. Från att knappt ha pratat med henne innan, är vi nu bra vänner.

Vem vet, nästa gång vi ses är det kanske här i London.

Likes

Comments

Mat

Kaféet Gast får mig att vilja flytta till Stockholm. Helt nyöppnat, cool design och godaste lussebullarna. Salladen var också svårslagen.

Xx

Likes

Comments

Resor

Nu sitter jag på planet och ska snart lyfta! Det är något skönt med att resa själv, man får bestämma allt och göra som man vill. Jag var bra i tid och åt frukost på Pret på flygplatsen. Det blev kokosgröt med mango. Nu ska jag njuta av min fönsterplats och ta en nap✈️

Likes

Comments