Header

London, Livet i London

Helt ärligt kommer jag sakna mitt rum rätt mycket. Iallafall min säng. Men det finns kvar orört om ett år när vi flyttar hem igen. Nu får jag istället inreda ett helt nytt rum vilket blir väldigt roligt!! 💭💭

X

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förberedelser inför London, London, Tankar, Tankar kring London

Tänk att det var en hel sommar sen jag sade hejdå till mina klasskompisar på skolavslutningen och tänkte "det är ju en hel sommar kvar tills jag åker". Ändå känns det som häromveckan. Min sommar har varit helt underbar på alla sätt och vis och tiden har gått snabbt. För snabbt. Alla väskor är nu färdigpackade och min garderob tom. Imorgon flyttar jag till London.

I flera år har jag läst bloggar om utbytesår och att bo utomlands. En ouppnåelig dröm. Ändå sitter jag här och skriver detta inlägget. Det sista inlägget innan jag lämnar mitt hem och flyger bort från Sverige. Känslan går inte riktigt att beskriva. Helt overkligt. Och sjukt. Och galet spännande.

Jag har aldrig direkt oroat mig för något. Kanske är jag stressad eller rädd, men sällan orolig. På något sätt jag kan inte riktigt se vad som kommer innan det händer. Jag är inte det minsta orolig för att flytta. Det känns så självklart och roligt. Som om inget kan gå fel.

Imorgon byter jag alltså mitt hem mot ett annat hem och ett land mot ett annat land. Jag är redo. Man ångrar bara det man aldrig gjorde.

Likes

Comments

Mode, Resor

With love from Bali.

Drömmer mig tillbaka och tittar igenom bilder från resan i våras. Oj, vad jag vill tillbaks! Och samtidigt finns det så mycket mer att se...🌙✨🌴

Baddräkt//H&M

X

Likes

Comments

Tankar

I hela mitt liv har jag tänkt på vad folk tycker och tänker om mig. Jag har anpassat mig, lyssnat och tagit in. Gjort det som så manga gör. Följer strömmen.

Under denna sommaren har det mer och mer släppt. Jag har haft så roligt och träffat så härliga människor. Jag har insett att jag bara behöver umgås med de jag verkligen vill träffa och som ger mig något tillbaka.

När man är så lycklig och känner sig så glad är det som om något släpper. Den där spärren som säger till när något kan anses vara konstigt eller annorlunda. Den finns inte kvar. Helt enkelt: man bryr sig inte. Folk får fan (ursäkta ordet) tycka vad de vill om mig. Jag kommer gå min väg oavsett och göra precis som jag känner. För jag vet att jag är lika lycklig och älskad ändå. Det kallas trygghet.

Likes

Comments

Vänner

...Girls.

Träffade dessa fina tjejer igår efter att jag ätit middag med Jennifer. Först hoppade vi på fel buss och gick vilse. Till slut kom vi till vår fest iallafall ;)

X

Likes

Comments

Inspiration, Vänner

Igår träffades jag och Jennifer i Slottskogen och satt och myste. Vi åt och pratade länge om allt sen sist✨ Kommer verkligen sakna denna fantastiska tjejen när jag flyttar.

X

Likes

Comments

Frukost

Idag hade jag sovmorgon och långfrukost. Till frukost lagade jag en grön smoothie bowl på avokado. Satt och åt i soffan och såg på en serie. Passade även på att ändra designen för min blogg. Nu ska jag ut och jogga till havet och tillbaka och sen blir det packning.

X

Likes

Comments

Mode

Såg nu att Weekday öppnat sin första affär i London. Blev såklart jätteglad då det är min favoritaffär just nu! Ska se till att shoppa massa där under året framöver Xx

Likes

Comments