Jag har tagit paus från ett väldigt långt tag. Jag börjar igen här är nåra bilder💗

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering jag har inte haft tid och så men jag har inte så mycket och blogga om fören lite senare så då kan jag blogga om nåt kul iallafall men igår var jag med några kompisar. Sen var jag med Maja och vi åt utanför vårt hus på gräset vi grillade och åt jordgubbar och var där ett litet tag. Sen kom Johan skogström heter han. Och var dör och pratade med mamma och Majas pappa och mamma. Men jag bloggar nog lite senare.

Heej dåå!!! Kram Alice😘Likes

Comments

Idag va jag i stallet med Sarah och Maja!
Sarah red gamla landsvägen som det kallas och jag och Maja fixade i ordning Prinsens grejer. Idag var det leret och blött i stallet!
Prinsen var väldigt våt när Sarah kom hem från turen! Vi tog även lite bilder! Här kommer några bilder från idag!


Likes

Comments

Hej idag är det inte jättefint väder👎 Jag har varit sjuk och saknar inte skolan men kompisarna! Jag vet inte vad jag ska blogga om men ska med min syster till stallet sen så då har jag lite mer att blogga om! Kramar Alice!


Likes

Comments

Sjuk👎Mår ej bra as ont i magen ni skulle kunna snaps efter skolan snap; Alicebralis12❤️💞

Likes

Comments

Idag regnade det😢 Men jag cyklade till skolan ändå💪 Skolan var tråkig som vanligt👎 Utegympa👎 Usch jag ryser när jag bara tänker på det! Aja men vi körde fotboll och jag gjorde två mål💓 Sen var jag med en kompis och lite saker sen va jag med maja och hon hjälpte med min blogg! Skriv vad ni tycker att jag ska göra mer på denna blogg? kommentera isåfall👇kramar Alice HögbergLikes

Comments

Hej det här är min nya blogg! Hoppas ni gillar min blogg♥️ Min blogg handlar om mitt liv! jag älskar djur och hos min pappa har jag sex familje djur 5 hundar och en familje islandshäst! Det här är min blogg så fortsätt gärna och kolla in min blogg!💞 Kramar Alice😘


Likes

Comments