​HEJ!

Helgen har varit 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit ganska intensiv och väldigt lärorik på sitt eget sätt. I fredags så åkte jag till arena 11 vid Alströmer och var där nästan hela kvällen. Åkte hem illamående av att ätit gluten och nu väntar jag på att mina tarmar ska må bättre.
I Lördags så var jag på God moves genrep inför deras julshow decembernatt, dom var så sjukt duktiga och var nära på att fälla en tår.
I går kväll var jag och mamma inne i centrum och kollade på Vårgårdas tomteparad.
Idag har jag genrep inför dansshowerna Allebike ska ha ons, Tors och fre. Dom minsta har på Onsdag och vi större har på Tors och fre. Det ska bli jätte roligt att att äntligen få visa upp det vi jobbat under flera veckors tid.

Likes

Comments

Hej!!
Idag har det verkligen varit en degig dag. Har vara väntat.. och väntat och väntat på att skolan ska sluta. Efter skolan så var det äntligen dags för gym. Efter det så hämtade jag ut nya tabletter och tog en fika med mamma.

ALBIN KOMMER TILL ALINGSÅS!!

och jag har fått äran att med andra band spela innan och på en öppen scen på arena elva nästa fredag. Det ska bli så kul.

Efter dansen så åkte vi och hämtade ut ett paket och åkte hem. Trodde jag skulle få öppna två paket idag men tydligen inte:((.

Puss och kram A❤️

Likes

Comments

Heej!!
Mitt humör är verkligen på topp idag då solen lyst och verkligen tipp topp väder. Efter skolan så gick jag direkt och köpte en tomtelatte. Var dock inte beredd på att den skulle smaka så mycket latte. Jaja, gick till samma café igår och tog en chokladkaka med hallon. Vilka fina bilder man får på det café. Gick sedan till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta. Vi åkte direkt till Allebike för att köpa biljetter till julföreställningen. När vi kom till Vårgårda så sprang jag in och handlade lite frukost och sedan fortsatte vi vidare till Kina restaurangen och köpte med oss mat hem.

God natt!!
❤️❤️🌇

Likes

Comments

Hej!!
Idag har varit en god och ond händelserik dag. Alltid på första lektionen så är det svårare för mig att komma igång. Just nu så älskar jag måndagar då jag har dans på kvällen men dock var detta sista dansträningen för denna gången och nästa vecka är det träning men fika i slutet och fix med kläder och så. Efter lunchen så gjorde jag klart en uppgift i stan då det var mysigare och lugnare.
Mötte upp en kompis från Globen och tog en fika och handlade kläder på Gina. Linnéa köpte en tröja som hon var nöjd med och jag köpte två stycket som båda var nöjda med. Åkte hem med mamma och fixade lite hemma och fixade mig själv lite smått innan dansen.
Igår så hade jag en volontär dag med Ung Cancer med deras pärldagar<3.

Likes

Comments

Hej!
Igår så var det vanlig skoldag som vanligt...
på kvällen så var det match mot Kristianstad och vi förlorade med bara något måls skillnad;(. Allebike dansade på matchen vilket var super roligt.

Idag:
Idag så har jag bara jobbat med matte typ. Eter skolan som vanligt på onsdagar så var det PT träning. Efter träningen så mötte jag upp mamma på Vimpeln och vi kollade på lite julklapps idéer som vi kunde köpa till varande osv. Vid sex så var det äntligen dax för efterlängtad dans träning<3.
Alltid varje vecka onsdag eller torsdag beror på om jag orkar eller inte så tar jag alltid ompackning för att få mer fräschare hår, jag tycker det hjälper så mycket mer.
Hoppas ni har haft en toppen dag

Puss & Kram A❤️

Likes

Comments

Hej!
I helgen så var jag på Konfa läger med Konfa gruppen i Vårgårda för 03:or. I fredags träffade alla ledare i hols församlingshem och hade fredagen och lördag morgon att gör i ordning inför konfirmanderna. Till kvällsmat på fredagen så blev det hemgjord pizza vilket var jätte mysigt!! på lördagen började konfirmanderna droppa in efter elva. Vi lekte lekar, välkomnade dem. Till lunch blev det pasta sallad vilket var jätte gott. Efter det hade vi ett pass om bön, där konfirmanderna i slutet fick skriva era böner som jag på gudstjänsten dagen efter skulle läsa upp. Efter det var det ett pass om gudstjänst med modevisning<3. Till middag (som min grupp lagade) blev det tacooooss!!! Efter det blev det film och vi kollade på en film med Jim Carrey. Vid halv elva var det andakt och även det höll min grupp i. På Söndagen blev det städning och sedan avfärd mot kyrkan, på gudstjänsten höll jag i förbönen och var med och hjälpte till på nattvarden.

Likes

Comments

Hej!
Idag så åkte jag "äntligen" till skolan.
Planerade veckan och lite annat.
Efter skolan samma onsdagar så var det träningstimme, gick tio minuter innan det slutade för att hinna duscha då jag skulle iväg till Göteborg. Väl i Göteborg så skulle jag på en utbildning hos Ung Cancer för att bli volontär. Det var väldigt lärorikt och rolig stund.

I morgon så är det som vanligt skola och jag slutar 14.30. Mellan skolans vet jag inte vad jag ska göra men jag ser fram emot dansen:).
I helgen så har jag läger med en konfagrupp i Vårgårda då jag är ung-ledare.

Hoppas eran dag vart bra
❤️
XOXO A

Likes

Comments

Hej!
Igår hann jag inte att göra något inlägg då jag kom hem ganska sent, duschade, käkade och somnade. Inte hem vid lunch igår från skolan då jag inte alls mådde bra, jag är redan skoltrött!! Jaja. På kvällen efterlängtad dansträning med bästa dans gruppen<3.

Idag mådde jag inte alls bra, jag fick en panikattack innan jag skulle åka till stationen. Dock så missade jag tåget med en sekund
😓. Idag fick det bli en rest dag och ta nya tag i morgon!

Hoppas eran dag har varit bra!
Puss och kram A
❤️

Likes

Comments

​Hej!

Idag så var det en blandad dag med skratt och gråt. Tog en efterlängtad dusch när jag vaknade, har egentligen bara chillat på förmiddagen. Jag och mamma åt lunch ute då vi inte hade någon ide' på vad vi skulle äta. Efter vi hade ätit så körde mamma mig till Ann-Mari och då kollade vi på film, jag gick ut med hennes hund innan vi käkade kvällsmat. sedan körde hon hem mig och då kollade jag på Justin Biebers film och åt popcorn. Nu ikväll har jag bara kollat på Hellenius hörna. 

I morgon så börjar skolan igen! är både taggad och inte taggad. Det känns som att jag redan när jag kommer in genom dörren till skolan misslyckas. Är ändå taggad på att fixa mig inför i morgon.

På Onsdag har jag volontär utbildning på Ung cancers kontor och jag är så sjukt taggad!!

Ha en bra vecka 45!!

puss och kram A <3

Likes

Comments