Hej!!
Hur har eran dag varit? Min dag har varit ganska jobbig men ändå snabb som vanligt. Vaknade utav att Lova ringde mig på face time och sedan så snackade vi hela morgonen innan båda åkte till skolan. Efter skolan så var det dags för veckans roligaste tid! GYM!! Vi har fått gratis en timmas träning med en gemensam PT av skolan. Och som vanligt på en onsdags kväll så är det High Heels med bästa Elin❤️. Dansade för första gången i mina nya skor som jag köpte förra veckan men kunde inte hämta ut dom förens i torsdags!!

Hoppas att ni mår bra!!

Puss och kram A❤️🍂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Mycket bilder idag!!
Blev så himla inspirerad av att kolla på fall tumblr pictures där dom hade lagt ut liknande bilder till dom jag tog. Jag ligger här tio över elva på kvällen och kan inte sova. Har tänt ett Yankee candle ljus och lyssnar på Forni & Hamilton. Gillar verkligen lugnet i deras röster nu sent på kvällen och försöker bli lugnare. Idag har varit en chill dag hemma då jag inte mådde så bra tidigare i dag. Hade möte med min nya kontakt person och hon är verkligen jätte bra!!❤️😃.
Hur har eran dag varit? Hur har ni mått idag? Tycker ni att jag ska fortsätta blogga? ❤️

Puss och Kram A

Likes

Comments

Hej!
Denna dagen har varit mysig och lite väl slapp. Mådde jätte dåligt påväg till skolan och grät så fick en hel dag med att kolla på film och kolla på brev från första världskriget. Efter skolan så tog jag bussen hem och var där i ungefär 45 minuter innan jag åkte in till Alingsås igen för att fika med mamma och ha dansträning. Idag har det gått halva tiden på dans terminen och jag är så sjukt ledsen att det snart är slut😢. Jag kommer sakna alla fina personer efter att terminen har slutat och det är paus från dansen, men jag är redan taggad och vet vilka klasser jag vill gå nästa dans termin.

Jag hoppas ni har haft en jätte fin dag och att imorgon blir just eran dag!!

Puss och Kram A❤️🍁

Likes

Comments

Måndag: skola som vanligt och dancehall AVC på kvällen!

Tisdag: skola.. skola.. och ännu mera skola

Onsdag: val dag i skolan till Ungdomsfullmäktige, pappa dagen (27/3-15), Sjöng på Arena elva, failade på High heels uppvärmningen och har nu två stora blå märken på båda knäna och ont i hela högra hand, match mot Sävehof och AHK vann med 1 målskillnad (30-29).

Torsdag: skola skola skola skola. Två danslektioner. Street ny/fort och Dancehall ny/fort

Likes

Comments

Hej!
Idag har dagen varit helt sådär, var trött hela förmiddagen nästa. Segt var det men man får kämpa. Hade tur på matten då dom andra gick igenom prov vi hade i måndags men jag behövde inte lyssna för gjorde det muntligt istället. Efter skolan så hade vi gym timma med en liten gupp från skolan på Endorfin och PT:n vi har e såå bra!! Efter gymmet så hämtade mamma mig och körde mig till Arena elva och där var jag en timma och sjöng. Efter en timma så hämtade mamma mig igen och körde mig till Allebike då jag skulle ha dansträning med High Heels gruppen.

Puss och kram A

Likes

Comments

Hej!
Idag så var det första Uf dagen och I LOVE dessa dagar!! Idag så har jag plockat ur diskmaskinen, bytt vatten i vattenskålarna till katterna, bytt lakan och gått ut och gått. Idag så hade vi vikarie på dansen och vi hade min kusin och jag blev sjukt överraskad hur bra hon va som danslärare!! När jag kom hem så tog jag en snabb dusch och rakade benen så nu är dom Lena och fina plus att dom svider som f*n just nu.. innan jag gick och la mig så stretchade jag och mediterade och det var så så skönt!!
I morgon så ska jag till Östra i Götet på återbesök efter operationen och efter det har jag Utvecklingssamtal i skolan..

Puss A

Likes

Comments

Var hemma från skolan då min kropp sa ifrån och ville ha mg hemma för en vilo dag.

På lördag åker jag till Liseberg med SCUF (svenska celiaki ungdoms förbundet) syd och öst.
Jag hoppas verkligen att förkylningen går ner och lämnar tills på lördag så att jag klarar av den dagen utan att behöva äta en gång i sekunden för att få tillbaka energin igen.


Puss A

Likes

Comments

Tindras macka och fika,
Toast med ost och skinka

Daim bit med grädde

Glutenfri macka med ost och skinka
Chokladkaka med hallon

Hej!!
Vi två gick i skolan till lunch då dom andra 7,8 och 9 var på utflykt vilket vi inte var på. Vi fick som uppgift att själva göra en engelsk låt då vi var allt för lata för att göra matte.
😬
Iallafall så har jag haft det jätte roligt och jag har köpt lite saker som kommer upp på bloggen i morgon!

Puss A

Likes

Comments

Idag så slutade jag halv två och efter det så stannade jag kvar i skolan för att vänta på min frissa tid på vimpeln. Kan starkt rekommendera Nikita hair på Vimpeln i Alingsås. Min mensvärk har verkligen varit på max idag så är helt trött!!
I morgon så ska jag mamma och några från hennes jobb överraska klubbchefen för AHK som fyller 50 år på Söndag<3

Puss A

Likes

Comments

Hej!
Idag så hade min klass skolfoto och det gick så snabbt vilket var jätte skönt. Hela dagen har jag känt mig små sjuk och inte alls på topp, jag var så trött tillslut så dom sa åt mig att åka hem för att jag kunde verkligen inte koncentrera mig. Nu ikväll har jag 37,5 och antagligen så kommer jag få högre inatt..

Förlåt för att det har varit så dålig uppdatering ganska länge men har inte haft orken och har kommit på det alldeles för sent.

Puss A

Likes

Comments