Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv så sitter jag på tåget mot Stockholm och tre dagar med Hedvig. Lite sjukt att jag och Hedvig har haft kontakt i en månad. I Fredags - Lördag var jag och mamma på gekås. Ha ett bra lov!

Dagens låt: din tid kommer av Håkan

Likes

Comments

Fredag

Hej! Hur mår ni? Själv så är jag i chock av händelsen tidigare i eftermiddags. Det är sjukt tungt att höra att hundar har blivit ner mosade och människor som ligger döda. Jag kan bara se kaoset framför mig just nu. Först när det började bombas på twitter så fattade jag inget men sedan så kom en notice från Aftonbladet "lastbil körde in i Åhlens". Hela vägen till Ullared så lyssnade jag och mamma på livesändningen och följde händelsen.

Ta hand om er<3

Likes

Comments

Hej! Hur har eran helg varit? Min helg har varit lite mer "konstigare" än andra helger. I går så var jag och Jossan i Trollhättan för THN Dance Festival, vi gick på tre stycken workshops men var bara på dom i några minuter just för att vi tyckte att det var svårt och egentligen inte hade orken. Sagt som gjort åkte vi hem men stannade till på Max.

Idag så har det det varit en händelse rik dag. Vaknade av att jag trodde att servar Lördag igen (hehe). Gick upp, duschade och sminkade mig. Pratade med H lite grann då det nu är bestämt att på påsklovet så drar jag till Stockholm! Ska bli skönt att få komma bort lite även fast jag åker till Ullared på fredagen och kommer hem på lördagen. Åker till Stockholm på måndag vid elva och är framme två och åker från Stockholm på Onsdagen.
Ikväll var det sista säsongsmatchen hemma och nu väntas det match mot IFK Ysta borta. Vi förlorade mot Lugi med 13-21.

Dagens låt: Din tid kommer ~ Håkan Hällström

Likes

Comments

Hej! Hur har eran dag varit? Min dag har varit sådär. Natten till idag (Torsdag) så har jag inte alls sovit bra. Jag grät i sträck två och en halv timme. Idag så har det varit jätte svårt att känna sig glad just för gårdagens händelse. Idag på morgonen så åkte vi till BUP för ennu ett möte vilket jag inte var så jätte taggad på då jag helst ville vara hemma i min säng hela dagen och gråta och prata med Hedvig. Efter BUP så åkte jag hem igen och åt med mormor. I eftermiddags så har jag bara legat i mitt rum i det tysta och kollat på film och ätit godis. Idag blev en sån här dag då man kände sig extra tom och sorgsen just för att nu fattar man att det är någon som saknas.

Dagens låt: For the love ~ Hearts and colors

Likes

Comments

Idag somnade Alexander in efter sin strid emot cancern. Idag somnade en utav allas förebild och idol in. Idag somnade Falkarnas falk in, idag somnade Alex "Lyckopillret" Falk in. Alex kommer alltid finnas i våra hjärtan, Vila i frid<333 #fuckcancer

Hej! Hur har er dag varit? Min dag har varit rätt så ledsam pga sorgen, Vid två så åkte jag till frissan och färskade upp mitt hår vilket var behövligt. Vid fyra så tog jag bussen till stan och sjöng. Idag var det lite svårt första gången men andra gången satte jag den. Åkte hem till mormor och hade tjejkväll med mamma och mormor då morfar var nere vid kusinernas sommar stuga. Tog en prommis hem efter halvleken.

Likes

Comments

Hej! Hur har er dag varit? Min dag har varit ganska lugn. Tog en morgon promenad vid tio, duschade och gjorde mig klar. Kollade på The original, har typ bara fyra avsnitt kvar vilket e sjukt tråkigt!! Har ni tips på vad jag ska kolla på för serie?
Men men
Håller på att lada inför dansträningen.
Idag har solen lyst hela dagen vilket va skönt. Det känns verkligen som att det är vår nu. Det är soligt typ ena dag och mulet ena dagen.

I morgon vid två så ska jag till frissan och sedan åka till Alingsås för att sjunga. Egentligen så spelar AHK borta i morgon i Skåne och mamma jobbar till fyra så behöver ta buss fram och tillbaka men man klagar ju inte direkt hehe.

Dagens låt: Galway girl ~ Ed sheeran

Likes

Comments

Sunday funday

Hej! Hur mår ni? Jag mår sådär. Ångest som vanligt på Söndagar.

Idag så var vi vid pappas grav och gjorde lite vår fint och satte dit lite blommor. Idag är et två år sedan nästan exakt som vi satt i pappas rum på sjukhuset och var vid pappas sida. I morgon är det två år sedan cancern tog över hans kropp och dog.


ska verkligen försöka gå till skolan i morgon och bara komma bort. Bättre att sitta där än hemma.

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra idag så jag ångesten valde rätt dag då jag behövde må bra idag. Har precis käkat och ska sminka mig lite. Tänkte faktiskt spela in en video till kanalen idag men dock vet jag inte vad jag ska spela in så kom jätte gärna med förslag. <33

Likes

Comments

Hej! Hur har er dag varit? Min dag har varit ganska lugn. Det var så fint väder idag så tog ett intervallpass på hagen vilket kändes super skönt. När mamma kom hem så gjorde vi tacos och hade taco kväll, mums.

Likes

Comments