I Ungefär 4 veckor så kommer det bli ännu dåligare uppdatering då jag ska på Konfa läger utanför Alingsås!!
Hoppas att ni får en jättebra midsommar!!

Kärlek A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit fullrulle i skolan hemma och ikväll var det första dansuppvisning, i morgon kväll är andra och sista för denna tremin. När jag kom till Vårgårda så gick jag till Farmor och hälsade på någon timme efter skolan. Har haft det väldigt skönt hemma då jag kunnat vila lite innan så är nu pigg hehe...

I helgen så blir det Tubecon med mamma på Lördag och Semi 3 mot Sävehof. Det står nu 1-1 i matcher vilket är surt då det nu kanske kommer bli fem matcher istället för tre, men men. Har även ikväll spelat in lite musical.lys så har ganska många på lager.

Hej svejs Alice

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att ni får en grym vecka och mycket skratt💕💕

Likes

Comments

Hej!
Hur har eran vecka varit?
Min har varit upp och ner.
Onsdag: sträckte en muskel och trillade av cykeln och fick tre jättestora blåmärken.
Fredag: tappade bort (men sedan fick tillbaka) alla mina kort och hörlurarna på nordstan så fick dödspanik.
Lördag: Fick reda på att min extra farfar hade gått bort i onsdags.

Kommande veckan så blir det mycket dans då i morgon är det genrep och på torsdag och fredag är det dansuppvisning. På Tisdag så är det match och då ska jag hjälpa till där och på Lördag så ska jag och mamma på TUBECON i Göteborg.

Den 17 maj är det alltså begravning och då har jag sagt att jag vill sjunga.

Likes

Comments

Hej!

Idag så har det varit lugn/stressig dag. Slutade som vanligt vid elva och fick rusa till bussen för höll på att missa den. Idag var sista dansträningen för denna säsong😭. Men är så sjukt tacksam att jag har fått lära mig så mycket nytt!

Innan Jag åkte till dansen så tog jag faktiskt tag i mitt rum och möblerade om lite.

Likes

Comments

Hej!

Hur har eran Valborg varit? Min har varit fantastiskt bra. Vid tre tiden så kom mormor och morfar och vi tre åkte in till stan för att gå runt gerdsken vilket var sååå mysigt och så fint! Mormor tog massor av fina bilder, här är två utav dom. Vi stannade till vid en badplats och åt lite mackor och satt och lyssnade på fåglarna.
Vid halv sju så gick vi till Estrad och väntade på att Alingsås drill & dans, Musikkåren och Alingsås manskör skulle marschera in i Åhmanska parken.

Likes

Comments

Heeej!!

Idag så har det varit en sån bra dag som man bara längtar efter hela tiden!. Tog mig till skolan felfritt och var där som vanligt. Sedan gick jag till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta då vi skulle gå ut och äta då det var hennes födelsedag idag.
Idag så hade Viktor Frisk en föreläsning på Palladium i Alingsås, och innan det hade han signering på akademibokhandeln. Vid halv sex så kom mormor och morfar och hämtade mig vid Estrad och körde mig till dansen. Är sjunker glad över att ha fått börja på Allebike och att jag nu känner mig mer hemma där. Hann precis tillbaka till estrad så att jag kunde se det sista av matchen... OCH VI ÄR I SEMI!!! Känns otroligt ofattbart alltihop.

Aja

Godnatt!!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv så sitter jag på tåget mot Stockholm och tre dagar med Hedvig. Lite sjukt att jag och Hedvig har haft kontakt i en månad. I Fredags - Lördag var jag och mamma på gekås. Ha ett bra lov!

Dagens låt: din tid kommer av Håkan

Likes

Comments

Fredag

Hej! Hur mår ni? Själv så är jag i chock av händelsen tidigare i eftermiddags. Det är sjukt tungt att höra att hundar har blivit ner mosade och människor som ligger döda. Jag kan bara se kaoset framför mig just nu. Först när det började bombas på twitter så fattade jag inget men sedan så kom en notice från Aftonbladet "lastbil körde in i Åhlens". Hela vägen till Ullared så lyssnade jag och mamma på livesändningen och följde händelsen.

Ta hand om er<3

Likes

Comments