Igår så cyklade jag motionstrampet i Vårgårda och klarade det nästan på en timma med en paus också. I helgen så är det årliga cykel helgen och som vanligt så går jag på alla. På söndag så är det världscupen i cykling och man kan kolla på det på SVT 1, SVT play och live i Vårgårda om man nämnder för att åka dit.

Puss och kram A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll kom jag äntligen hem från Flen och stugan som lägret va i. I torsdags så hade vi lära känna lekar och badade på kvällen. På Fredagen hade vi femkamp hela dagen och badade och på kvällen spelade vi brännboll. På lördagen så hade vi en rätt chill dag då vi paddlade, badade och pärlade celiaki och SCUF armband. På natten så hade vi spökvandring och den var så grym!! Sista dagen alltså igår så städade vi ända till frukosten som va vid tio och vi blev helt färdiga!! Så tills föräldrarna kom så gjorde vi inte så jätte mycket!

På måndag åker jag och mamma till Stockholm då vi ska kolla på allsång på Skansen på tisdag kväll!
❤️❤️

Puss och kram A

Likes

Comments

Vaknade av mig själv vid halv tio. Direkt när jag vakna så brände halsen så mamma var snäll och gjorde en kopp te till mig. Tog en kall dusch och fixade i ordning innan jag skulle äta lite lunch innan jag och mamma skulle in till stan och shoppa lite och ha en mamma och dotter dag.Köpte ett par tränings byxor från Nike och strumpor. Tog insiativet och köpte ett par shorts för att såg tillslut att det va för varmt för långa byxor sååå. Hela kvällen har jag skrivit upp packlista till lägen nummer två som är på torsdag till Söndag. Till kvällsmat så blev det våfflor!
Hoppas att man slipper halsontet och hostan i morgon och för ett tag.

Puss och kram A

Likes

Comments

I Ungefär 4 veckor så kommer det bli ännu dåligare uppdatering då jag ska på Konfa läger utanför Alingsås!!
Hoppas att ni får en jättebra midsommar!!

Kärlek A

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit fullrulle i skolan hemma och ikväll var det första dansuppvisning, i morgon kväll är andra och sista för denna tremin. När jag kom till Vårgårda så gick jag till Farmor och hälsade på någon timme efter skolan. Har haft det väldigt skönt hemma då jag kunnat vila lite innan så är nu pigg hehe...

I helgen så blir det Tubecon med mamma på Lördag och Semi 3 mot Sävehof. Det står nu 1-1 i matcher vilket är surt då det nu kanske kommer bli fem matcher istället för tre, men men. Har även ikväll spelat in lite musical.lys så har ganska många på lager.

Hej svejs Alice

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att ni får en grym vecka och mycket skratt💕💕

Likes

Comments

Hej!
Hur har eran vecka varit?
Min har varit upp och ner.
Onsdag: sträckte en muskel och trillade av cykeln och fick tre jättestora blåmärken.
Fredag: tappade bort (men sedan fick tillbaka) alla mina kort och hörlurarna på nordstan så fick dödspanik.
Lördag: Fick reda på att min extra farfar hade gått bort i onsdags.

Kommande veckan så blir det mycket dans då i morgon är det genrep och på torsdag och fredag är det dansuppvisning. På Tisdag så är det match och då ska jag hjälpa till där och på Lördag så ska jag och mamma på TUBECON i Göteborg.

Den 17 maj är det alltså begravning och då har jag sagt att jag vill sjunga.

Likes

Comments

Hej!

Idag så har det varit lugn/stressig dag. Slutade som vanligt vid elva och fick rusa till bussen för höll på att missa den. Idag var sista dansträningen för denna säsong😭. Men är så sjukt tacksam att jag har fått lära mig så mycket nytt!

Innan Jag åkte till dansen så tog jag faktiskt tag i mitt rum och möblerade om lite.

Likes

Comments