Hej! Hur har er dag varit? Min dag har varit ganska lugn. Det var så fint väder idag så tog ett intervallpass på hagen vilket kändes super skönt. När mamma kom hem så gjorde vi tacos och hade taco kväll, mums.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag

God kväll! Hur har er dag varit? Min dag ha varit spännande, På förmiddagen gjorde jag inte så mycket utan bara slappade kollade på serier och tränar på sången. Och nu kanske ni tänker "men herregud har inte hon skola" jo men jag har valt att sätta ner foten och säga till skolan skarpt.

Men men nog pratat om det

Morfar kom och hämtade mig lite innan fyra och körde mig till stationen så att jag där ifrån kunde ta bussen in till stan. Gick direkt till kulturhuset för att sedan där träffa lite kompisar och göra en grej som jag längtat efter nämligen sjunga. sjöng en gång själv och en gång med Wilma innan jag behövde dra till arenan för match. Idag så gjorde Madhouse med flera från Allebikedancestudio comeback vilket var ganska skönt haha. Men matchen slutade förlust för oss vilket var segt.

Idag så gjorde jag beslutet och anmälde mig efter om och men till UKM 2017 så nu behöver jag inte tänka på det mer utan att träna på texten och lära mig den utantill.

I morgon så ska jag på möte med skolan och sedan hem igen vilket känns ganska skönt, Kan säga att jag inte är taggad på att sitta klockan otta på morgonen och få skit kastat på mig så önska mig lycka till..

Dagens låt:
Hasslade av Labyrint

Likes

Comments

Hej! Hur har eran dag varit? Min dag har varit fullbordad med saker. Mormor kom och åt och sedan åkte jag till henne och blev bjuden på frukt och glass haha. Har mest pluggat och kollat på serier. Ibland kan jag nästan undra vad problemet med mig är..
Ikväll så hade jag dansträning och servar nog en av dom bästa<33 jag kände att jag kunde kämpa så mycket jag kunde och jag lyssnade verkligen på det Elin hade och säga... "Ni är här för att göra fel", hon är inte som dom andra danstränarna jag har haft. Elin vet nästan något om varje person i hennes dansgrupper.

Blev överraskad av en gjort hon sa till mig. 12 stycken Inklusive tre danslärare gör comeback i timeouterna i morgon på matchen och det gjord enig förvånad haha.

Likes

Comments

Hej! Jag har precis duschat, fixat mig, städat undan lite i mitt rum. I dag vaknade jag glad och pigg, Börjar nästan tro att Kvällsångesten varje kväll bestämmer hur jag ska må dagen efter vilket jag kanske olyckligt vis måste leva med i mitt liv. Realen av dagen ska jag bara plugga då en uppgift i svenskan ska in denna veckan.

Men Men

På onsdag så är det match och som vanligt på sånna onsdagar så ska jag ta en sväng till kulturhuset innan.

Ta hand om dig<3

Likes

Comments

Sunday<3

Hej! Hur har eran helg varit? Min helg har varit ganska bra. I går så åkte jag och mamma till Partille arena och kollade på Sverige - Tyskland i handboll. Sverige vann med typ tre poäng. Efter matchen så åkte vi till Allum och kollade på underkläder och jag hittade två calvin klein trosor. Gick oxå till panduro och köpte lite pärlor då jag har fastnat för att pärla armband med ett budskap. Gick till Elgiganten och träffade en från 2015 års PH Tim. Han var jätte snäll och verkligen jätte lätt person att prata med. Gjorde inte så jätte mycket när jag kom hem utan mest chillade och pluggade lite

Idag blir det en hemma dag med plugg och kanske träffa en kompis. Kanske åker till mormor oc morfar och kollar på en handbolls match.

Ta hand om dig<3

Likes

Comments

Fredag

Hej! Hur har er dag varit? Har precis avslutat pluggandet för idag och ska nu sätta mig och kolla på serier tänkte jag. På morgonen så var jag på BUP och fick reda på resultatet på ett ``test´´ som jag gjorde i måndags. Fick skjuts utav morfar hem med kusinernas bil då morfar lånar den för att kunna ta sig till Kungshamn på måndag och fixa i kusinernas sommar stuga.

Ta hand om dig

Likes

Comments

Torsdag

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra tack. Har precis duschat och sminkat mig efter ett intervallpass ute i skogen. Där jag bor har vi en kohage och nu på våren och sommaren när kossorna inte burkar vara ute så kan man springa runt och träna vilket är superbra.

På schemat idag:

Dammsuga

plugga

handbollsträning


Ta hand om dig<3

Likes

Comments

Mello final!!!!!

Hej och Godkväll! Vad har ni gjort idag?. Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag har varit helt slutkörd efter igår då jag gick upp tidigt och kom hem sent. Men så är livet som ett fan till två tonårspojkar hehe.

Men Men!

Jag och mamma laddar upp med musik och peppar inför mello. Vilka tror ni kommer vinna ikväll? Jag tror antingen FO&O Robin eller Benjamin.

Likes

Comments