Header

God kveld i stuen dere!
For et år 2017 var - mange gleder - mye spennende som har skjedd!
Suksess i bøtter og spann hos jentene jeg jobber med rundtomkring i Norge - både suksess i business og i livet ellers.

Jeg kan snakke mye om 2017 - det tar jeg i et annet innlegg. Nå handler det om 2018 og hvor bra året skal bli.
Først og fremst fokus på å komme inn i gode vaner. Og hvilken bedre måte er det ikke å kjøre et kost og treningsprogram designet for å skape nye vaner, gi energiboost, og komme inn i gode rutiner med trening?
Dere vet at det kun tar 20-60 dager for å legge om en ny vane?
Jeg er superklar til å komme i min beste form sålangt. Ikke bare for å se bra ut (obviously :D ) men for å føle seg bra. Føle seg full av energi, ren innvendig! Haha! (Det må være lov å si etter en jul med MYE goddis innabords?)

Hvis du også kunne tenke deg et step by step program, hvor alt er gjort klart til deg - det eneste du behøver er å bruke det dag for dag i så lang tid du selv ønsker for å komme inn i gode vaner og forbli der - så tar du enkelt bare kontakt med meg.
Jeg hjelper deg personlig, med oppfølging av både kost og treningsprogram - over den perioden du trenger for å komme deg dit du vil!

Min Mail er; Alice.terapeut@live.no
Men du kan også ta kontakt med meg på Fb.

De 9 første dagene av programmet utgjør en utrolig stor forskjell for både kropp, energi, og sinn!
Det er som en slags omstart for kroppen. Du bremser opp de vanene du er i allerede, og starter helt på nytt. Blanke ark!
De første 9 dagene er starten på fortsettelsen med enda hardere trening og mer balansert kost.
Kjempebra for oss som har spist litt for mye sukker i julen og som bare vil kutte det helt ut.
Det handler ikke om å trene hardt i løpet av disse 9 dagene, men å endre kostvaner.

Videre fortsetter man med alt fra 15 til 90 dager med fokusert endring i kost og trening. Du kan velge om du vil trene hjemme eller om du ønsker å benytte deg av vekter på treningssenter. Uansett vil man øke forbrenning og nå supre resultater.
Jo lenger man kjører programmet - jo bedre vaner skaper man! Og da er det SÅ mye enkelt å holde på dem, for å følge dem videre :)

Jeg gleder meg masse til å veilede alle de som skal endre sine vaner i 2018, slik at de kan nå et sunnere, sterkere og mer energirikt "jeg".

Ta kontakt om du ønsker mer info, prisinformasjon etc.
Mail; Alice.terapeut@live.no
FB: Alice Hamran

Vi skrives! :D

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Så utrolig morsomt å ta bilder :D
Disse bildene tok jeg 15 Oktober, så det er en stund siden! Men vi hadde det utrolig kjekt.
Syntes bildene ble kjempefine, har brukt dem til å lage julekort.

Hva syntes du?

Likes

Comments

Ukens Opptur;

- Treningsøktene, tiden med Leon, Lørdagen med beste wifey og film! Og ikke minst Fredagen, da møtte jeg på 15-18 stk som gjorde dagen min awesome med smil og klem. Bare på veien til varelevering fra Skien - Porsgrunn. Fantastisk!

Ukens Nedtur;
- Tiden går for fort, har ikke rekt halvparten av alt jeg egentlig skulle fått gjort...

Ukens Must Have;
- Tidenes crawings på sjokolade, atter en gang. Fatter det ikke, trodde jeg skulle bli supersunn igjen. Doh!

Ukens Motivasjon;
- Dagens treningsøkt, faktisk! Og gode telefonsamtaler med Wifey.

Ukens Motto;
- Think of all the good moments of this day, and keep a smile for tomorrow.

Ukens Oppnåelse;
- 70 kg markløft idag!

Ukens Tankevekker;
- Vær tilstedet i nuet. Og vær deg selv!
Jeg er så lei Janteloven, og er så giret på å bare vise verden at det er HELT ok å bare være seg selv. Ikke gidd å bruk fem flate øre for noens meninger om hvor bra du er. For du er god nok - og du er DU. Det er det ingen som kan gjøre noe med.
Jeg synter, danser, ler og sprer glede på snap og insta, og jeg gir så blaffen i hva folk tenker - for jeg er bare meg selv, Og jeg er mer enn god nok!

Likes

Comments

Herlighet, gårdsdagen gikk virkelig bare sykt fort avgårde. Startet dagen med masse Leon-tid, så litt jobb og leon tid, og så avsluttet jeg dagen med å holde foredrag sammen med denne snuppa.

Jeg og May Hilde har det utrolig kjekt i lag på jobb. Enda vi ikke er i "samme team" så er vi det likevel, og jobber veldig bra sammen. Gleder meg sykt, for til April neste år skal vi to + Leon reise til Dallas - Texas sammen. Vi skal på 40-års feiringen til firmaet vårt. Gurimalla jeg gleder meg! Texas liksom, howdy cowboys :D Here we Come!
haha, neida, men det blir nok en vanvittig opplevelse som jeg gleder meg kjempemasse til. USA for første gang i livet, med de beste menneskene i verden, tror jeg kommer til å kose meg gløgg ihjel altså.


Veldig glad i denne snuppa altså!
Nå skal jeg og Leon Nathaniel ut å handle litt til julegaver i julegavebutikken min. Søstrene grene har mye morsomt.
Etter det er det trening på G.
Følg meg gjerne på Mojomums sin snap i dag - idag er det min tur til å være der!

Likes

Comments

Åh, som jeg har gledet meg til idag!
Det er noe med denne julen, jeg ELSKER julen. (Ja, jeg vet, det er fremdeles 1,5 måned + litt til, til jul) men jeg får julestemning allerede i begynnelsen av oktober!!
Og det er fordi da begynner planleggingen min. Enten julemesse, eller julekalender. I år ble det julekalender!
Ellers hadde det blitt Nissefruenes Julemarked, med eget lokale og masse utstillere. Jeg elsker følelsen jeg får av å stå på julemarked, men i år ble det rett og slett litt mye med tanke på at jeg er alene med en baby og det er mye som skal ordnes, og masse ansvar.
Så da kjører jeg en fantastisk hyggelig julekalender istedet. Og det beste av alt, du kan allerede melde deg på.

Trykk på denne linken, for å melde deg på Alice's Julekalender 2017.

Gleder du deg til jul?
Mer informasjon finner dere på linken over.

Likes

Comments

"If You think You are stuck in a situation: There is no situation, it’s only the past you have been experiencing. You are now! Start now! You will never have this moment back!"

Å være mamma, samt bygge opp en hjemmebasert business på samme tid, er ikke hokus pokus. Det blir ikke gjort på sekundet eller på dagen. Men over tid. Og det er så absolutt verdt det!
Tiden man har nå, er ikke tid man får tilbake. Så tiden er det mest verdifulle vi har. Tid folkens, den tiden som de aller fleste rundt meg sier de har lite av. Har ikke tid, har ikke tid til noe om dagen. Hva bruker man tiden på egentlig? Er det ikke slik at man jobber, så man kan ha tid, eller - har jeg missforstått? For det virker som at jobben tar all tiden... Tiden man skal bruke på det viktigste i livet, kjærlighet, venner, familie, barna våres. Det er jo det vi ønsker, i bunn og grunn?

På samme tid (haha) så er det et utrykk som sier; Penger kan ikke kjøpe lykke.
Men.. Jeg tror faktisk jeg må si meg uenig i det. For er det noe penger kan kjøpe, så er det tid. Tid er lykke.
Og dette gjelder kun hvis man jobber for seg selv og styrer sin egen hverdag. Da kan man bygge opp en business, som kan gjøre deg økonomisk uavhengig, slik at du kan bestemme over din egen tid - med familie, barna dine, venner. Slik at Du kan reise jorden rundt, og være mer fleksibel.

Så vil Du være en av dem som følger det du drømmer om? Vil du, så kan du - ingenting er umulig.

Jeg jobber hjemmefra, jeg styrer min egen tid. Bestemmer selv om jeg skal ha hjemmekontor dag, slik at jeg kan være fleksibel og nyte tiden med babyen min - det aller viktigste i livet mitt. Han som ligger å spreller med beina og tygger på matta si. Han er verdens fineste og jeg elsker hvert sekund jeg får tilbringe med han, nå mens jeg jobber, og ellers! <3

www.alicehamran.no
For inspirasjon til å jobbe hjemmefra.

Likes

Comments

Ukens Opptur;
- Wow, er vi allerede på Søndag :o Shitt, denne uken her har gått rasende fort! Opptur var nok Jentekveld med taco og goddis hos May-Hilde - my work bestis. Var såklart på en rundtur på brotorvet først for å shoppe puter til sofaen hennes! Og JEG fikk være med å plukke ut! haha, loved it!

Ukens Nedtur;
- Det har vært litt stressende mtp søk av barnehage osv. Jeg jobber også som deltidsresepsjonist og alt skal gå opp i opp. Men siden det blir å jobbe annenhver helg fra Januar - så tror jeg alt er ordnet, Leon skal begynne å sove hos Pappan sin annenhver helg fra Januar, utrolig spennende.

Ukens Must Have;
- Tja, denne uka har jeg sjessa så sykt på sjokolade.. ehm, må nok si sjokolade jeg altså!

Ukens Motivasjon;
- Møtet jeg var på - på Mandag. Sykt inspirerende og motiverende, gav meg et skikkelig realt kick bak (and you know where). Vært i litt dvalemodus, men jaggu kjente jeg det var godt med litt fresh jobbinspo. OG j

Ukens Motto;
- If You think You are stuck in a situation: There is no situation, it’s only the past you have been experiencing. You are now! Start now! You will never have this moment back!

Ukens Oppnåelse;
- Til å være i dvalemodus har jeg kanskje hatt min beste måned i business hittil i år! Det er deilig det.

Ukens Tankevekker;
- NYT NUET.. Tiden går så altfor fort.. Plutselig er jula her, så er permisjonen min over og da er det liksom "back to reality".. Heldigvis er det ikke store forskjellen, jeg jobber fremdeles hjemmefra, kan styre tiden min så og si selv (bortsett fra annenhver helg) og har masse tid med Leon. Sånnsett så har jeg det som plomma i egget. Men likevel, viktig å leve i nuet og nyte tiden <3

Kan foresten virkelig anbefale det serumet der. SKIKKELIG anti-aging og ekstremt bra under makeup! Love every drop of it <3

Har dere hatt en bra uke?
Vi blogges, xx

Likes

Comments

Tidenes skjønneste skatter, alle på èn matte.
Denne uken har vært super, og den har gått så vanvittig fort. Med jobb, møter, tacokveld, barseltreff, trening, trening, trening, og i dag var vi til og med i badeland sammen med bestekameraten og datteren hans!
For en flott uke det har vært, og den er enda ikke slutt - vi har jo Søndagen også gitt!

Akkurat nå koser jeg meg med stjernekamp, julebrus og goodies <3
Ha en deilig helg folkens!

Likes

Comments

Den funket utrolig bra!

1 SS honning (Forever bee honey)
1 SS Aloe Vera Gelly (Forever aloe vera gelly)
1 Egg.

Dette var nok dose for hele håret, and then some.

Likes

Comments