Header

Ukens Opptur;

- Treningsøktene, tiden med Leon, Lørdagen med beste wifey og film! Og ikke minst Fredagen, da møtte jeg på 15-18 stk som gjorde dagen min awesome med smil og klem. Bare på veien til varelevering fra Skien - Porsgrunn. Fantastisk!

Ukens Nedtur;
- Tiden går for fort, har ikke rekt halvparten av alt jeg egentlig skulle fått gjort...

Ukens Must Have;
- Tidenes crawings på sjokolade, atter en gang. Fatter det ikke, trodde jeg skulle bli supersunn igjen. Doh!

Ukens Motivasjon;
- Dagens treningsøkt, faktisk! Og gode telefonsamtaler med Wifey.

Ukens Motto;
- Think of all the good moments of this day, and keep a smile for tomorrow.

Ukens Oppnåelse;
- 70 kg markløft idag!

Ukens Tankevekker;
- Vær tilstedet i nuet. Og vær deg selv!
Jeg er så lei Janteloven, og er så giret på å bare vise verden at det er HELT ok å bare være seg selv. Ikke gidd å bruk fem flate øre for noens meninger om hvor bra du er. For du er god nok - og du er DU. Det er det ingen som kan gjøre noe med.
Jeg synter, danser, ler og sprer glede på snap og insta, og jeg gir så blaffen i hva folk tenker - for jeg er bare meg selv, Og jeg er mer enn god nok!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Herlighet, gårdsdagen gikk virkelig bare sykt fort avgårde. Startet dagen med masse Leon-tid, så litt jobb og leon tid, og så avsluttet jeg dagen med å holde foredrag sammen med denne snuppa.

Jeg og May Hilde har det utrolig kjekt i lag på jobb. Enda vi ikke er i "samme team" så er vi det likevel, og jobber veldig bra sammen. Gleder meg sykt, for til April neste år skal vi to + Leon reise til Dallas - Texas sammen. Vi skal på 40-års feiringen til firmaet vårt. Gurimalla jeg gleder meg! Texas liksom, howdy cowboys :D Here we Come!
haha, neida, men det blir nok en vanvittig opplevelse som jeg gleder meg kjempemasse til. USA for første gang i livet, med de beste menneskene i verden, tror jeg kommer til å kose meg gløgg ihjel altså.


Veldig glad i denne snuppa altså!
Nå skal jeg og Leon Nathaniel ut å handle litt til julegaver i julegavebutikken min. Søstrene grene har mye morsomt.
Etter det er det trening på G.
Følg meg gjerne på Mojomums sin snap i dag - idag er det min tur til å være der!

Likes

Comments

Åh, som jeg har gledet meg til idag!
Det er noe med denne julen, jeg ELSKER julen. (Ja, jeg vet, det er fremdeles 1,5 måned + litt til, til jul) men jeg får julestemning allerede i begynnelsen av oktober!!
Og det er fordi da begynner planleggingen min. Enten julemesse, eller julekalender. I år ble det julekalender!
Ellers hadde det blitt Nissefruenes Julemarked, med eget lokale og masse utstillere. Jeg elsker følelsen jeg får av å stå på julemarked, men i år ble det rett og slett litt mye med tanke på at jeg er alene med en baby og det er mye som skal ordnes, og masse ansvar.
Så da kjører jeg en fantastisk hyggelig julekalender istedet. Og det beste av alt, du kan allerede melde deg på.

Trykk på denne linken, for å melde deg på Alice's Julekalender 2017.

Gleder du deg til jul?
Mer informasjon finner dere på linken over.

Likes

Comments

"If You think You are stuck in a situation: There is no situation, it’s only the past you have been experiencing. You are now! Start now! You will never have this moment back!"

Å være mamma, samt bygge opp en hjemmebasert business på samme tid, er ikke hokus pokus. Det blir ikke gjort på sekundet eller på dagen. Men over tid. Og det er så absolutt verdt det!
Tiden man har nå, er ikke tid man får tilbake. Så tiden er det mest verdifulle vi har. Tid folkens, den tiden som de aller fleste rundt meg sier de har lite av. Har ikke tid, har ikke tid til noe om dagen. Hva bruker man tiden på egentlig? Er det ikke slik at man jobber, så man kan ha tid, eller - har jeg missforstått? For det virker som at jobben tar all tiden... Tiden man skal bruke på det viktigste i livet, kjærlighet, venner, familie, barna våres. Det er jo det vi ønsker, i bunn og grunn?

På samme tid (haha) så er det et utrykk som sier; Penger kan ikke kjøpe lykke.
Men.. Jeg tror faktisk jeg må si meg uenig i det. For er det noe penger kan kjøpe, så er det tid. Tid er lykke.
Og dette gjelder kun hvis man jobber for seg selv og styrer sin egen hverdag. Da kan man bygge opp en business, som kan gjøre deg økonomisk uavhengig, slik at du kan bestemme over din egen tid - med familie, barna dine, venner. Slik at Du kan reise jorden rundt, og være mer fleksibel.

Så vil Du være en av dem som følger det du drømmer om? Vil du, så kan du - ingenting er umulig.

Jeg jobber hjemmefra, jeg styrer min egen tid. Bestemmer selv om jeg skal ha hjemmekontor dag, slik at jeg kan være fleksibel og nyte tiden med babyen min - det aller viktigste i livet mitt. Han som ligger å spreller med beina og tygger på matta si. Han er verdens fineste og jeg elsker hvert sekund jeg får tilbringe med han, nå mens jeg jobber, og ellers! <3

www.alicehamran.no
For inspirasjon til å jobbe hjemmefra.

Likes

Comments

Ukens Opptur;
- Wow, er vi allerede på Søndag :o Shitt, denne uken her har gått rasende fort! Opptur var nok Jentekveld med taco og goddis hos May-Hilde - my work bestis. Var såklart på en rundtur på brotorvet først for å shoppe puter til sofaen hennes! Og JEG fikk være med å plukke ut! haha, loved it!

Ukens Nedtur;
- Det har vært litt stressende mtp søk av barnehage osv. Jeg jobber også som deltidsresepsjonist og alt skal gå opp i opp. Men siden det blir å jobbe annenhver helg fra Januar - så tror jeg alt er ordnet, Leon skal begynne å sove hos Pappan sin annenhver helg fra Januar, utrolig spennende.

Ukens Must Have;
- Tja, denne uka har jeg sjessa så sykt på sjokolade.. ehm, må nok si sjokolade jeg altså!

Ukens Motivasjon;
- Møtet jeg var på - på Mandag. Sykt inspirerende og motiverende, gav meg et skikkelig realt kick bak (and you know where). Vært i litt dvalemodus, men jaggu kjente jeg det var godt med litt fresh jobbinspo. OG j

Ukens Motto;
- If You think You are stuck in a situation: There is no situation, it’s only the past you have been experiencing. You are now! Start now! You will never have this moment back!

Ukens Oppnåelse;
- Til å være i dvalemodus har jeg kanskje hatt min beste måned i business hittil i år! Det er deilig det.

Ukens Tankevekker;
- NYT NUET.. Tiden går så altfor fort.. Plutselig er jula her, så er permisjonen min over og da er det liksom "back to reality".. Heldigvis er det ikke store forskjellen, jeg jobber fremdeles hjemmefra, kan styre tiden min så og si selv (bortsett fra annenhver helg) og har masse tid med Leon. Sånnsett så har jeg det som plomma i egget. Men likevel, viktig å leve i nuet og nyte tiden <3

Kan foresten virkelig anbefale det serumet der. SKIKKELIG anti-aging og ekstremt bra under makeup! Love every drop of it <3

Har dere hatt en bra uke?
Vi blogges, xx

Likes

Comments

Tidenes skjønneste skatter, alle på èn matte.
Denne uken har vært super, og den har gått så vanvittig fort. Med jobb, møter, tacokveld, barseltreff, trening, trening, trening, og i dag var vi til og med i badeland sammen med bestekameraten og datteren hans!
For en flott uke det har vært, og den er enda ikke slutt - vi har jo Søndagen også gitt!

Akkurat nå koser jeg meg med stjernekamp, julebrus og goodies <3
Ha en deilig helg folkens!

Likes

Comments

Den funket utrolig bra!

1 SS honning (Forever bee honey)
1 SS Aloe Vera Gelly (Forever aloe vera gelly)
1 Egg.

Dette var nok dose for hele håret, and then some.

Likes

Comments

Jeg sitter å drikker en god kopp full med kjærlighet mens jeg går igjennom ukens to-do-list!
Det skal jobbes og jeg kickstarter uken med møte i Skien ikveld. Det er et event hvor man går igjennom hva jeg jobber med til daglig, samt produkt informasjon om skikkelig gode helse & hudpleie produkter. Gleder meg veldig til å se mange kollegaer igjen nå.

Så uken min ser slik ut;
Mandag;
Businessbreef, møte og oppfølging

Tirsdag;
Idag er jeg på Teamfitmom sin snap. Det skal trenes og jobbes.

Onsdag;
En dag fullspekket med møter og online presentasjoner. I tillegg til at jeg er på Mojomums sin snap: Snappen med mødre som er i et skikkelig awesome mojo mood!

Torsdag;
Trening og kafétur! Planlegging av Sandnestur for å besøke brødrene mine. I tillegg er det en happening nede i byen. Er så klar for at det skjer mer i Skien by om dagen. Jobber mellom slagene.

Fredag;
Ordre-dag. Idag settes det stor ordre på produkter som skal ut til kunder og på lager. Oppfølging på team.

Lørdag;
Trening! Ellers ganske åpen dag.

Søndag;
Planlegging av hele uke 44.

Det ser ut som en ganske rolig uke, men med en baby skal jeg love deg at det ikke er mye rolig.
Tid med Leon Nathaniel kommer først, og jeg gjør det jeg rekker - spesielt når han sover, som nå.

Håper dere får en like fin uke, som meg!

Likes

Comments

God Mandagsmorgen folkens! For en fin dag det er: Selv om det kanskje er litt grått ute. Kanskje jeg har en ekstra god morgen fordi jeg faktisk har fått sovet litt i natt? Tja, man kan undres.

Ukens Opptur;
- Denne uken har vært proppet full av oppturer. Men det må ha vært å knytte nytt bekjentskap, og ha en sinnsykt awesome Lørdag! Middag ute + boksekamp - kan det bli bedre?

Ukens Nedtur;
- Kan ikke akkurat si at jeg har opplevd nedtur denne uka, bortsett fra at jeg glemte å kjøpe grøt til Leon Nathaniel i går! (Jeg har vært ekstremt trøtt..)

Ukens Must Have;
- Argi+, rettetang og krølltang! Haha!
Jeg har hatt en skikkelig behov for å føle meg stelt denne uka!

Ukens Motivasjon;
- Opplevelsen jeg hadde på Lørdag! Fullstendig skjemt bort, deilig var det!

Ukens Motto;
- If you need energy, then shake your booty!

Ukens Oppnåelse;
- Har fått skikkelig teken på knebøy, endelig!

Ukens Tankevekker;

- Uansett hvor mye fint som skjer i livet, er det ekstremt viktig å ta en dag av gangen og ikke ta forhastede beslutninger. Lev i nuet, vær i kontakt med følelser, hodet, hjertet og magefølelsen. Ha beina plantet på bakken, selv om du har lyst å sveve litt. Tja.. Så jeg har det egentlig ganske bra!

Meg og min elskede lille skatt <3

Likes

Comments

Idag skal jeg ut å ha det superkjekt, bl.a på boksekamp i Skien fritidspark!
Gleder meg sinnsykt, tror dette kan bli rimelig gøy.
Mamma er barnevakt fra kl 13 til 24 - så det blir barnefri i noen gode timer.
Jeg har aldri vært på boksekamp før.. Så det blir spennende.
Tror det er veldig mange som skal dit, det er også 6 stk fra VG lista som skal ha konsert der i mellom slaga. (bokstavelig talt.)

Håper dere får en like kickass råbra Lørdag som jeg skal ha.
Vi blogges!

Likes

Comments