Min løve!

Hvorfor Tattovering?
- Jeg har alltid hatt lyst på tattovering. Har bare aldri vist hva jeg ville ha. Jeg ser på det som kunst, og denne kommer jeg ikke til å angre på at jeg tok.. Den har for mye mening for meg!

Betydning?
- Leon Nathaniel betyr Løve og Gave fra Gud.
Løva er såklart et tegn på Leon, i nøkkelen finner man klokkeslettet på når Leon Ble født.
Hjertet er mitt hjerte. Det er et tegn på styrke og kjærlighet. Ser på Løve som noe majestetisk, som viser vei, som er til for en grunn. Og denne løva her kom til verden for å bevise hvor sterk kjærlighet faktisk kan være. Og jeg har alltid ønsket noe jeg alltid kan elske ubetinget. Så Leon var virkelig en gave fra gud.

Vil jeg ha flere tattoveringer?
- Kommer jeg til å få flere barn? Da blir det nok flere tattoveringer, må jo adde til nøkler!


Hva syntes du?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Helse helse helse. Jeg er glad i å holde meg i form. Etter graviditeten har jeg følt et lite hastverk på å komme i gang. Jeg ville at ting skulle skje på et knips. Men ting tar tid, og med en liten baby må trening planlegges. Så hvorfor ikke starte med Yoga hjemmefra - det er utrolig hvor effektiv trening det faktisk er, i tillegg til at man blir mer flexibel.

I utgangspunktet vil jeg trene crossfit. Men da trenger jeg barnevakt hver dag omtrent (og det går ikke nå)
Så jeg har funnet ut at jeg ønsker å starte treningen hjemme, og på Sats Elexia hvor dem har barnevakt. For så å begynne på crossfit når lillegutt er litt større og evt går i barnehage. Fint for meg som jobber hjemmefra, som ihvertfall kan planlegge å trene på morgenen! En av godene det.

Jeg har fått skikkelig sansen for yoga, fordi jeg har vært gjennom et tanke-kjør de siste ukene og yogaen har hjulpet meg med avslapning og avkobling. Jeg har satt meg noen mål på hva jeg ønsker å klare, også. Jeg ser det for meg i hodet mitt hver dag - hekta - rett og slett. Hvem vet, kanskje jeg endelig har funnet en treningsform som passer meg bra? Jeg er fremdeles veldig fersk, men et sted må man jo starte.

På instagram følger jeg mange flotte og flinke Yogadamer, og mammaer som praktiserer yoga hver eneste dag. Sykt inspirerende og motiverende. Jeg vil bli SÅ flink!
Her er noen av kontoene;

Melisfit

Nwoi

Yovadalife

Cyogalab

Bare noen kule eksempler! Er utrolig mange Yoga profiler på instagram fant jeg ut! ;)


Jeg gleder meg til å se etterbilder om noen måneder. Hvor stor forskjell får jeg til å skape?
Spennende. Følg med!

Likes

Comments

Månedene flyr avgårde. Onsdag som var (14.Juni) ble lillegutt 3 mnd. Han vokser utrolig raskt, er 66 cm lang og over 6 kg. Jeg elsker den lille skatten min høyere enn livet selv.

Dagene går utrolig fort, min nye rolle som mamma har gått veldig bra syntes jeg. Det er heller ikke noe problem å være alenemamma, jeg kjenner jo ikke til noe annet - sånn sett! Men - det er klart - jeg sover lite, jeg er en oppegående Zombie. Det er mange ting jeg ikke får gjort - og planelegging har blitt en helt ny greie for meg. (Det er litt av grunnen til at jeg ikke har fått blogget, jeg har måtte prioritert andre ting)
Jeg er oppe på et blinkskudd om natta - enda jeg er det værste B-mennesket ever (egentlig). Det er bare utrolig hvor fort morsinstinktet kicker inn. Den beste følelsen er å våkne opp til en aktiv, sprellende liten gutt, som ser på meg med verdens snilleste øyne og smiler. Da gjør det liksom ikke så forferdelig mye at jeg ikke har fått sovet 3-4 sammenhengende timer engang. Jeg tar dag for dag, og føler jeg mestrer rollen som mamma bra. Jeg storkoser meg, det er det ingen tvil om! Jeg ønsker å være best mulig mamma for Leon og vet at jeg er det når jeg er 100% meg selv. Så jeg prøver å gjøre ting jeg gjorde før jeg ble mamma - jobbe litt, synge, danse, være kreativ, trene, være med venner, smile og le masse. Det smitter helt klart over på lillegutt, og han blir mye påvirket av hvordan jeg er daglig.

Leon Nathaniel tar både pupp, flaske og tutt. Jeg gleder meg masse til å begynne å eksprimentere med smaker og mat om noen måneder. I neste måned skal vi begynne med grøt! Det blir spennende! Kan faktisk hende jeg må begynne litt tidligere, for denne karen er sulten om dagen. Han er jo så lang, så det er mye han skal legge på seg.
Han er en storsjarmør - veldig sosial og glad i kontakt med mennesker. Gleder meg til å introdusere han for flere dyr!

Vi har opplevd mye allerede. Vi har reist med flere type fremkomstmidler; Bil, Taxi, Buss, båt og fly!
Vi har vært på andre siden av Norge, omtrent, og skal til Kypros i slutten av Juli. Han vet jo ikke hva vi skal eller hvor, men denne mamman gleder seg fryktelig til å plaske med beina i bassenget. Er så spent på å reise så langt med han, men han sover godt på flyet, så tror det skal gå helt fint.

Jeg håper på å bli flinkere å blogge fremover. Kveldene er liksom Alice tid - så da får jeg gjort litt før jeg skal legge meg. Hender det derfor blir litt sent også.

Håper dere har det fint!

Likes

Comments

...Kom endelig min vakre Leon Nathaniel til verden. Prinsen som ikke ville ut fra mors liv - viste seg å være 53 cm lang, 37 cm rundt hodet og 4240 g. Han var større enn forventet, men en skikkelig vakker baby. Denne frøkna her (meg selv) er rimelig stolt!

Jeg tenkte å fortelle litt kort om fødselen. Det er mange som lurer og jeg syntes selv slikt er interessant.

Termin dato var 2 Mars, men min Leon Nathaniel kom til verden 14 Mars kl 15.47. Når man går så lenge over tiden er det et must å bli satt igang. Det er flere ting å tenke på, men først og fremst helsen til vordrende mor og baby i magen. Så jeg fikk time på Skien Sykehus for igangsettelse Mandag 13 Mars kl 09.00.

Å bli igangsatt setter igang mange følelser. Det er litt skummelt fordi det er nytt, det er interessant, spennende og fantastisk fordi man vet at innen en viss tid vil babyen komme til verden - Endelig.
Igangsetting gjør man på mange forskjellige vis. Vanligste er å ta vannet - hvis alt er modent til det.
Men hos dem som ikke har noe form for åpning i livmorhals, bør man ty til andre alternativer.
Jeg ble satt i gang med ballongkateter. (Jepp, du leste riktig) Ballongkateteret er et tynt rør som føres inn gjennom livmorhalsen, og plasseres rett innenfor, nederst i livmorhulen. Den fylles opp med vann, ca 50-60 ml. Hele poenget er at denne skal av seg selv, skli ut, og skape en åpning / skape rier som trigger. Å sette den inn er ikke vondt, men ubehagelig. Viktig å slappe av i alle muskler.

Det gjorde den hos meg i løpet av natta jeg lå over på Barsel. Det gjorde ikke spesielt vondt, og Riene som bygde seg opp hadde jeg god kontroll på. Faktisk, når jeg våknet og skulle sjekkes, var det allerede 5 cm åpning. (Riene hadde 3-4 minutters mellomrom på dette tidspunktet, og de ble sterkere og kraftigere.. De tok vannet mitt - og da eskalerte det kjapt!

Da jeg ankom fikk jeg beskjed om å prøve å bevege meg mest mulig. Dette for å trigge mer!
Så vi tok trappene i stedet for heisen når bekkenet tillot det.

Jeg ble trillet inn på fødeavdelingen i Skien og pustet meg gjennom Riene helt alene. Hadde full kontroll frem til jeg nådde 7 cm. Da var riene så intense og nesten uten pause! Jeg brukte så mye pust at jeg ikke hadde mer å gå på - og det endte opp med at jeg lå å plystret. (Ifølge mamma, jeg husker ikke dette selv)

Som dere ser - kald klut i panna, en mamma som passer på og lystgass for å prøve å få kontrollen tilbake på pusten og ha kontroll på smertene.. Desverre ble riene så heftige at det gikk ut over hjerterytmen til lillegutt i magen. Han ble altfor stresset - og jeg var sliten av null mellomrom! Det ser dere på bildet til høyre. Med en gang den ene rien var ferdig, begynte det en ny en. Fyttikatta! Her var det bare å trekke pusten godt og slippe den ut!

Jeg ble anbefalt epidural av jordmor. Hun mente det var lurt mtp at lillegutt var så stressa. Jeg skulle jo ikke ha den epiduralen, skulle jo være "viking kvinne" og gjøre alt uten noe form for smertelindring. Vel, ikke om det går utover prinsen - såklart. Så epidural ble det og alt jeg kan si er; HIMMELEN! Jeg fikk full kontroll igjen. Riene var ikke foran i magen, men bak på sete muskulaturen. Noe som gjorde det hele MYE lettere. Jeg kunne puste meg gjennom en "versting" uten å egentlig bruke lystgass, men tenkte; hvorfor ikke. Trenger jo ikke å gjøre det vanskeligere for meg selv heller akkurat. Så jeg pustet meg gjennom riene med lystgass, kjente såvidt smertene og lillegutt fikk normal puls igjen.

Øverst ser dere hjertelyd til lillegutt i magen. Her på normal 157 ca.

Det høyeste de klarte å måle riene på var 100, på dette apparatet. Og som dere ser nede på den blå grafen, riene var veldig tette og toppet 100 hele tiden. Men med epidural var det ingen problem. De måtte faktisk gi meg drypp for å gi meg mer rier, fordi da jeg hadde 8 cm stoppet det litt opp på samme kjøret, og jeg kom meg ikke videre. Pressriene begynte, men jeg fikk ikke lov å presse. Så et par timer ble det SINNSYKT heftig og jeg begynte å bli sliten.

Når jeg endelig fikk presse var jeg så sliten at det tok hele 40 minutter før lillegutt kom ut. Jeg slet veldig og vi kom til et punkt at jeg kun hadde 10 minutter på meg til å virkelig prøve å få han ut. Ellers måtte det til andre tiltak.
Plutselig gikk det opp for meg at visst pokker skal jeg klare dette også, og presset som om det stod mellom liv og død.

Ut kom han! Og det var HELT fantastisk! og rett opp på brystet mitt ble han lagt.
Min nydelige prins! Jeg var så lykkelig, så følelsesmessig, sliten og alt på en gang. Jeg mistet altfor mye blod, men har fått vanvittig god oppfølging her på barsel. Jeg nyter dagene med lillegutt <3

Virkelig en stor sjarmør, er du ikke enig?

Nå er det kvelden her, men først vil jeg bare si at Skien Sykehus er virkelig stedet man skal føde på! FOR et fantastisk personell - de følger opp til den store gullmedalje!

God natt og sov godt, fra meg og prinsen min <3

Likes

Comments

​God Lørdag godtfolk! 
Jeg føler jeg har hatt helg i en hel evighet allerede etter at jeg gikk ut i permisjon. Jeg har egentlig hatt en del å sette fingra i, men når man er 100% hjemmeværende får man liksom så sinnsykt mye ekstra tid også. 
Bruker tiden for det meste til å slappe av og lade opp. 
Idag er jeg 2 dager over termin, var sikker på at det ville skje noe mer i natt etter gårdsdagen med masse kynnere og mensensmerter, men lillegutt fant ut i løpet av natten at han ville drøye det litt til. 

Jeg merker jeg fort blir utalmodig, for jeg finner frem pc-en googler masse kjærringråd og får masse tips fra alle kanter på hva jeg bør gjøre. Spise kanel, hoppe opp og ned, løpe i trapper, spise krabbe, spise sterk mat, bevege meg masse, gå fjelltopper, altså.. Jeg har fått så mange tips og råd - noen har jeg testet ut. Det er bare det at bekkenet mitt er helt grusomt om dagen og å hoppe opp og ned er ikke særlig behagelig lengre. 
Så jeg har funnet ut at jeg bare må tenke at lillegutt kommer når han kommer. Uansett hva jeg gjør!
Prøve å nyte de siste dagene så godt som overhode mulig :) 

Så, planene mine for denne Lørdagen; 
Pleie meg selv, 
Se film, 
Gå en liten tur om bekkenet tillater, 
Koble meg av internett! 

​Ønsker dere alle en kjempefin Lørdag. Så får det som skjer, skje :D 
xx

Likes

Comments

Jeg er så overveldet, glad og takknemlig. Jeg føler meg som det rikeste mennesket i verden. Altså, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men skal prøve å starte et eller annet sted. De siste månedene av dette svangerskapet her har vist seg å være de beste månedene i livet mitt. Jeg vet ikke helt hvordan alt har startet, men siden sen-høsten 2016 har livet mitt bare snudd seg helt opp ned.

På minst tenkelig tidspunkt har jeg møtt verdens mest fantastiske menneske. Han har vært der for meg, stått ved min side og gitt meg råd og tips. Et menneske som er lett å bli glad i, som har tatt hjertet mitt med storm. Jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive det, men magi er kanskje ett av tusen ord. Jeg kommer tilbake med mer spennende informasjon her senere.

Ved siden av dette, har jeg i min graviditet fått ekstremt mye hjelp. Familie som har støttet meg, vært der for meg, hjulpet meg, delt med meg, og motivert meg. Jeg har ikke vært alene, selv om jeg ble alenemamma. Ikke alene et eneste sekund. Jeg har hatt mennesker rundt meg til en hver tid, som har holdt meg oppe og ønsket meg masse lykke videre i livet som en kommende mamma. Det har gjort så jeg selv har følt meg sterk og mer klar for dette enn noen sinne.

Her om dagen fikk jeg besøk av en god kamerat. En av gjengen som kom innom på Kaffe besøk. Det i seg selv er noe jeg setter stor pris på, lite visste jeg at Han og flere av mine fantastiske, gode og enestående venner hadde samlet sammen kapital til et stort gavekort på trafikkskolen i Skien. Jeg ble rørt til tårer, og det ble filmet. Jeg håper alle som deltok der forstår hvor mye jeg satte pris på det gavekortet i en hektisk periode i livet. Jeg kan bare ikke få takket nok.

OG ikke nok med det. Idag ble jeg overrasket igjen, venner som hadde samlet seg for å glede meg med tidenes babyshower. (Altså, jeg lurer meget på hva i alle dager jeg har gjort, som har fått så mye i det siste! Men jeg er virkelig evig takknemlig) Inn kom jeg til min bestevenninne, og frem hoppet alle de fantastiske skattene mine med gledelige surprise rop! Maten var ferdig og gavene stod klart på bordet (nevnte jeg at jeg til og med ble hentet?)
Kakene var laget med kjærlighet, og ja, nei, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Jeg er helt sykt overveldet. Og kvelden var ubeskrivelig koselig, jentekveld med god mat og mye å snakke om! Tusen takk!

Disse fantastiske vennene mine har brukt kjempegod tid på å planlegge, de har brukt tid på å lage en hyggelig kveld for meg og min lille skatt i magen. De har samlet seg for å hjelpe meg med kjøretimer på trafikkskolen. De har hørt meg snakke i følelser og tanker, om både baby-ditt og livet-datt. De har brukt sin dyrebare tid på å gjøre meg lykkelig, og hva annet kan jeg si, enn at jeg føler meg som verdens rikeste menneske? Penger kan ikke måle seg med den kjærligheten jeg har fått overdose av fra senhøst til i dag, og det sykeste av alt - det kommer mer av det når lille skatten kommer! Jeg er virkelig verdens heldigste jente. Og verdens mest takknemlige også!

Tusen hjertlig takk, alle dere som viser meg en så herlig glede i hverdagen, som passer på meg, og er der for meg.
Dere er de beste av de beste! One of a kind <3

Tusen tusen tusen takk! <3

Likes

Comments

Jeg elsker å være gravid. Har vært kjempeheldig gjennom hele graviditeten, og har hatt sunne og aktive hverdager! Jeg gleder meg masse til å bli mamma, uten tvil! Det er noe magisk ved å ha et barn i magen, jeg får oppleve hverdagsmagi hver eneste dag. Det er rett og slett utrolig spennende. Nå er det ikke lenge igjen før han kommer til verden, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg gleder meg også veldig til å få kontroll på kroppen igjen, til å komme i kjempeform og en enda mer aktiv hverdag.

Det blir spennende å se hvor stor forskjell jeg kan klare å skape i 2017, på samme tid som å være mamma, jobbe hjemmefra, og nyte barseltiden. Heldigvis er jeg verdens heldigste som kan kombinere alt og skape en hverdag akkurat slik jeg vil! Jeg gleder meg til å ta tak i hverdagen og gjøre den enda sunnere og sprekere. Takket være gode programmer for hjemmetrening og kostholdsveiledning, samt en kjekkas som skal hjelpe meg og trene sammen med meg!

2017 blir året for hjemmekos, masse kjærlighet, trening, hverdagsglede og hjemmekontordager! Jeg gleder meg, for jeg har nemlig mange gøyale og fine planer dette året, ikke bare for meg selv, men sammen med fine mennesker.

Det er bare å glede seg!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!
Hjelp, jeg er så utrolig lykkelig, stolt, takknemlig og fornøyd.
For 7 måneder siden leste jeg et innlegg, en dame som skrev at hun hadde klart å kjøpe alt hun trengte til babyen sin for 10.000-12.000 kr. Barnevognen kostet litt over 6000,-. Og jeg tenkte med meg selv at jeg skulle klare å slå den rekorden. Hvorfor skal man bruke så vanvittig mye penger, det var det første som slo meg.
Så jeg har vært ekstremt søkende etter ting og tang som jeg trenger til lillegutt kommer.

Jeg har da klart å bruke mindre enn 1500,- og har nesten alt jeg trenger!

Her er listen med ting jeg har ordnet, lånt og fått:
Vogn (En flott retro vogn, Simo Classic Exclusive til 500,-)
Barneseng (Gratis)
Barnestol (Gratis)
Stellebord (Gratis)
Bilstol x 2 (Lånt av familie. En til å ha hjemme og en til å ha hos min pappa på Fagerstrand)
Bæresele x 2 (Lånt av familie. En til å ha hjemme og en til å ha hos min pappa på Fagerstrand)
Klær fra størrelse 50-86 (MYE klær)
Saueskinn (Hadde fra før)
Dyne x 2 (Fra familie)
Pute x 2 (Fra Familie)
Dynetrekk/putetrekk (Fra Familie)
Pleieprodukter til baby (Fra egen butikk)
Baby håndklær (Fra familie)
Leker (Fra familie)
Vognpose x 2 (Fra Familie + gratis)
Gulpekluter (Fra Familie + sverige tur)
Smukker (bare for de første månedene)
Bleiebøtte (Gratis - babypakke.)

Det jeg mangler er:
Stellematte
Badebalje
Flasker
Bleier
Babycall
Stelleveske
AmmeBh-er

Ser for meg at det kanskje kan gå ut 1500,- kr til. Og jeg mener, 3000,- vs 10-12.000,- ?
Hvorfor skal alle ha alt nytt og ubrukt? Det jeg har fått er så og si helt nytt og kjempebra behandlet. Det er noe som går i arv, noe som skal tilbake og noe som går til neste søster eller bror som får barn. Syntes det er både fint og miljøvennlig <3 Og ikke minst, økonomisk!

Må bare takke min kjære familie for alt det fine jeg har fått til lillegutt!


På siste bildet ser dere bare en liten brøkdel av alle klærna jeg har fått og kjøpt! Jeg er så sykt takknemlig <3

Snart kan lillegutt bare komme!

Likes

Comments

Det er ikke lenge igjen, bare noen uker. Tiden flyr avgårde, og det i seg selv er helt ok! For jeg gleder meg virkelig til å møte min lille prins. I dag er jeg 32 uker + 2 dager på vei. Jeg er veldig glad, fordi jeg har vært på Ultralyd i dag for å se lillegutt. Han er helt perfekt, sunn, frisk og sterk. Det var godt å se han på skjermen igjen i dag. Utviklingen er jo enorm, han er snart en helt ferdig baby, skal bare legge på seg litt til, så er han klar for verden.
Akkurat nå veide han 1857 gr. Og han vil ligge på rundt 3400 gr. ved termindato som er rundt 2.Mars.
Jeg elsker det lille, nydelige ansiktet hans. og når jeg ser de skjønne små føttene smelter jeg helt vekk!
Gleder meg stort til å holde han i armene mine når han kommer, men til min kjære lille skatt, husk at du har god tid på deg enda - termindato er trossalt 2.Mars.

Klar for mammarollen? Ja, det vil jeg virkelig si at jeg er! Et steg og en dag av gangen! Gleder meg til å møte deg prinsen min <3

Likes

Comments

2016 var jammen en "rollercoster" av følelser og ting som har skjedd.. Jeg har aldri vært så langt nede som det jeg var sommeren 2016, og jeg har aldri vært så lykkelig som det jeg har vært de siste månedene og fremdeles er.

Høy-gravid, bare to måneder igjen, og superklar for mamma-livet på fulltid. Alenemamma var liksom greia, men alene er ikke noe jeg er lenger og hvis ikke det er en god følelse og et skikkelig vitaminsboost for sjela, så vet ikke jeg. Jeg er så lykkelig om dagen, alt har gått så bra, og jeg har vært så utrolig heldig. Det er faktisk måte på hvor mye godt som kan skje på en gang. Jeg må jo ha gjort noe riktig eller?

Som jeg har skrevet litt om tidligere, jeg har stor tro på loven om tiltrekning, på å tenke positivt og være den beste man selv kan være for at ting skal gå smooth. Og jeg tror ved å ikke gi opp, legge meg ned å "dø" litt når det stormer som verst, og heller prøve å være et forbilde, ikke bare for alle andre, men også for en selv - jeg tror det gjør noe med utstråling av energi og tiltrekningen på det man får tilbake. Det som har skjedd de siste månedene var virkelig ikke en del av planen, og jeg er fremdeles ganske sjokka over at slike fantastiske ting kan skje! Hverdagsglede og ren Magi.

Med andre ord; 2017 kunne ikke startet bedre. Blanke ark med bare positive ord på de første sidene. Tenk å kunne starte året lykkelig. Takknemlig. Med en indre glede som bare en selv kan kjenne og føle på?
Jeg er heldig og jeg takker universet hver eneste dag for alt det fine jeg får oppleve.

2017 blir året hvor kjærlighet står i fokus. Hvor helse blir pleiet og penger strømmer inn på kontoen. Det blir året for indre lykke, hverdagsglede, romantikk og familietid. For sammarbeid, teamwork, reiser og egenpleie.
Og vet dere hvordan jeg vet det? Fordi jeg velger det helt selv. Jeg bestemmer hvordan jeg vil ha det, tross våken-netter, lite søvn, bleieskift og grining/latter om hverandre, tja, om et par måneder. Jeg vet at hvis jeg vil ha fokus på alt det fantastiske som skjer, så er det også det fantastiske som det vil blomstre mer av. Dette er loven om tiltrekning, og loven om tiltrekning funker for meg.

Idag ble jeg også overrasket med tidenes gave fra tidenes venner <3 Rørt til tårer, og ydmykhet strømmet til alle cellene i kroppen min. Jeg kommer med et nytt innlegg på bloggen, veldig snart.

Ha en god kveld alle sammen!

Likes

Comments