Tiden flyr og livet er rimelig hektisk om dagen.
I løpet av November skal jeg jobbe masse, pakke ned hele leiligheten, flytte og delta på julemarkeder. I tillegg til at jeg skal ta en pause og slappe av mellom slaga. Heldigvis har jeg så utrolig snille venner som hjelper meg å få alt på plass, herregud! Hva skulle jeg gjort uten dem?

Lillegutt spreller godt i magen. På sist besøk hos legen holdt jeg på å le meg ihjel når legen skulle høre på hjerterytmen.. Han bare sparket, det var nesten umulig å høre, i tillegg til meg som lå på benken og gråt i latter. Jeg kjenner jeg er så forelsket i den lille allerede. Er ingen tvil om at man knytter bånd til den lille krabaten i magen. Jeg har funnet et navn jeg elsker - som virkelig betyr mer enn bare et navn. Føler det egentlig beskriver alt! Det er veldig fint, og litt uvanlig. Jeg kjenner ingen som heter det, i og med at det er et dobbeltnavn. Men jeg holder det hemmelig for alle lesere en stund til.

Jeg kjenner allerede i dag, 1. november, at jeg gleder meg veldig til denne måneden er over.
Da har jeg fått kommet meg inn i ny leilighet, vasket meg ut her ifra, vært på messer og jobb, og kan ta Desember i et roligere og mer behagelig tempo. Jeg har foresten også julestemning alt.. Haha, jeg vet! Fikk det vel i begynnelsen av Oktober.... (altfor tidlig..) Men så er jeg jo, og har alltid vært, ekstremt julete av meg.

Gleder meg bare veldig til fremtiden. Til jeg holder min lille skatt i armkroken. Livet er jo så mye mer givende nå, det er ikke bare meg lenger. Det er tidløs kjærlighet, og jeg kjenner meg overlykkelig.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg elsker å være gravid, haha! Jeg føler jeg knytter bånd til den lille gutten min i magen for hver dag som går. Akkurat nå er han svært aktiv i magen, spreller, sparker og beveger seg fritt. Jeg er over halvveis, og må si jeg syntes tiden går rimelig fort. Jeg har en veldig god venninne som er lenger gravid enn meg, hun får ei skjønn Desember prinsesse. Og jeg husker en stund etter jeg hadde funnet ut at jeg var gravid, så gledet jeg meg utrolig mye til å komme like langt som henne. Over alle disse skumle periodene, komme seg dit at man kjenner den lille hver eneste dag, føle sparkene på magen, og nå er jeg der selv. De neste månedene vil vel gå like raskt, plutselig har jeg lille elsklingen min i armene.

Jeg kjente jo aktivitet relativt tidlig, men nå begynner den lille å få et lite mønster. I hvert fall være aktiv når jeg er avslappet / skal sove og når jeg står opp. Jeg føler meg utrolig heldig, og er veldig klar til å ta denne rollen som mamma med storm! I Desember flytter jeg (vi) inn i en ny leilighet - større, mer plass, og lille får sitt eget rom etter hvert også. Det blir helt nydelig, og jeg gleder meg veldig til å få inn tingene jeg har fått og fikset til han. Gjøre klart værelset hans. Jeg liker jo litt jordfarger, mørkeblått/kongeblått. Er ikke sånn super fan av lyseblå og lyserosa. Men så er det likevel noen stiler med disse tonene som er veldig fine. Og behagelige, ikke minst.

Det blir spennende å se hvordan værelset hans blir seende ut. Jeg gleder meg veldig til å gjøre ting klart. Det skal bli godt, både for han og meg.

Hvordan er din stil?
Jeg har en mammagruppe på FB, du kan bli medlem der og dele litt inspirasjon hvis du vil:
Forever Mothers - velkommen til en koselig mammagruppe <3

Likes

Comments

Herregud, dagen i går toppet virkelig livet mitt helt sykt. Aldri før har jeg kjent en sånn lykke over å se og lytte til det lille mirakelet i magen min. Jeg møtte min største kjærlighet noensinne i går. En liten prins som jeg allerede elsker så høyt! Det falt en tåre ned kinnet mitt når jeg så han for første gang. Så fin, litt beskjeden (lik sin far) og veldig, veldig vakker. Frisk på alle mulige måter sålangt. Han er veldig lik pappan sin, helt herlig å se. Gleder meg ekstremt til neste gang jeg får sett prinsen vår. Hvordan utviklingen blir og hvor stor han blir. En dag av gangen, sier dem? Vel, det er lettere sagt en gjort når man er så lykkelig som det jeg er nå.

Jeg feiret selvfølgelig alt ved å handle inn de første klærne til han. En prins fortjener noe flott!
Så følte jeg at jeg fikk ekstremt god connection med han i det jeg så han sprelle i magen min. Gjespet, drakk litt fostervann, klødde seg i ansiktet, beveget hele kroppen. Jeg kjenner bevegelsene hans veldig godt. Faktisk, så har jeg kjent bevegelse fra sent i uke 12 og helt frem til nå. Mulig det er en liten fotballgutt det her, som Pappa'n hans.
Når jeg våknet idag tidlig, tenkte jeg over hvor heldig jeg er - og hvor vakkert det er å være gravid og kjenne seg så knyttet til den lille. Jeg har hatt den følelsen fra jeg ble gravid - men når jeg så han i går forsterket det seg 10.000 ganger. Jeg smiler fra øre til øre og tenker at livet mitt har fått en helt ny mening. Jeg gleder meg så mye til å bli mamma, og skal gjøre alt jeg kan for at lille prinsen våres skal få det så innmari trygt og godt. 

Livets gave. Ingen tvil! 

Likes

Comments

På Lørdag feiret vi pappas 60-års lag. Og det var fantastisk! For en stemning, så mange kjekke mennesker samlet på ett sted, fra hele landet. Det var nydelig mat, utsøkt dessert og masse godt i glassene. Selv gikk det i vann, brus og eplemost. Pappa fikk utrolig mange kjekke gaver, av hans fru fikk han fly billetter til L.A og konsert der en hel helg med disse fantastiske legendene:

​Altså, hallo! For en heldiggris! Her snakker vi kvalitet altså. Tenker han kommer til å kose seg gløgg ihjel! 
Han fikk også masse vin, cognac, bøker, flotte blomster, kunstverk, mat, og mye div og fint. Heldig, det er helt sikkert. Men så har han også fortjent det. Kvelden bød på sang, musikk, dans, linedance faktisk, morsomme leker og annet stas. Veldig mange holdt flotte taler, jeg desverre, begynte bare å gråte når jeg skulle snakke. (Herregud) Så alt jeg egentlig skulle si ble jo glemt. Nå skal det ikke så mye til før jeg kjenner at tårene presser på, kan jo faktisk gråte av ingenting helt plutselig! Sånn er det. 

Idag feirer vi bonusmamma og mine bonus-søsken :) Merete, Pappas kone, og hennes barn Marte og Matias fyller året i dag (PÅ samme dag. det er litt morsomt) Så jeg har støvsugd og er klar til å bake eplekake. Deilig Mandag, rett og slett. Det kommer fint besøk i dag også, så det er koselig! 

Ha en god uke!

Likes

Comments

Jeg har ikke fått blogget som jeg ville de siste dagene, det har rett og slett gått i ett.
Kjøpte Fredag i forrige uke en barnevogn for kun 500,- kr - snakk om å spare mange tusen kr.
En gammel Simo Classic Exclusive - skikkelig god kvalitet og kjempefin! Stor plass, og virkelig god å trille.
Det er fremdeles en stund til lille kommer til verden, men jeg kunne bare ikke gå glipp av dette tilbudet.
Så var jeg også innom legen en tur i går, og da fikk jeg høre lille babyen min sitt hjerte dunke 142 ganger i minuttet. Herlighet, for en deilig og betryggende følelse. Jeg kjente jeg ble så lykkelig og rolig i kroppen, og jeg hadde bare lyst til å gråte og le på samme tid. Det var en veldig deilig følelse! Tenk at det er et lite magisk kjærlighetsbarn inni magen min, som jeg skal få lov til å gi all min kjærlighet til.

Alt står bra til, og min helse er på topp.
For dere som har vært gravide og fått barn, har dere kjent barnet tidlig?
Jeg tror jeg begynte å kjenne noen rare og merksnodige bevegelser allerede i 12 uke, akkurat som om en vann-ballong sprakk i magen min. Helt merkelig, og nå kan jeg føle noe som kiler inni magehuset. Mamma sier det er følelsen når babyen leker med navlestrengen! Så kult, hvis det stemmer!

Jeg føler meg veldig heldig, rett og slett.
Til Lørdag skal jeg feire min kjære Pappas 60-årsdag - det blir stas!

Hvordan har deres uke vært?

Likes

Comments

God kveld i stugo !

I går lagde jeg meg et nytt Dreamboard. Det er min bakgrunn på Pc-en og det er noe jeg skal se på hver eneste dag, og minne meg selv på hvorfor jeg gjør det jeg gjør hver eneste dag. En viktig påminner! Rett og slett. Hva er dine drømmer? Har du sluttet å drømme? Lagt drømmene dine litt på hylla?
Da er det bare en ting å gjøre; Ta dem frem igjen :)

​Drømmer er til for å jaktes! Go Get Them! 

Likes

Comments

Kjære lille skatt inni magehuset til mamma. Nå er du 12 uker og jeg er 14 uker gravid. Det syntes allerede at du vokser inni der, og jeg vet at du er litt større enn en stor kiwi. Jeg er spent kjære skatt, er du jente eller gutt?
Det får jeg vite om nøyaktig 4 uker. Og jeg gleder meg kjære deg, for da skal det feires med å handle inn den første lille tingen. Jeg har en liten bamse som venter spent på en ny eier. En liten kanin som jeg hadde da jeg var lita. Det er en jentekanin som heter Trampe og hun har alltid passet på meg. Jeg gleder meg sååå til hun skal passe på deg også, gjennom søvnløse netter, og gledelige dager. Det er så magisk å tenke på at du begynte som et lite frø - og allerede har utviklet deg så fint. Jeg tenker tilbake på de ukene hvor jeg ikke ante at det var liv i magen min. Det har vært en helt spesiell reise, og jeg velger å huske på alle de gode og fantastiske tingene på veien.

Du ble laget i og av den sterkeste kjærlighet, for meg er du fortsettelsen på den kjærligheten. Og jeg elsker deg fra jorden til månen og tilbake igjen.
Kjærlig hilsen din mamma!

Likes

Comments

Vet dere hva som er viktigst hos oss mennesker i Norge?
Statistisk sentralbyrå har tatt en test som viser at Penger, TID og Helse er det viktigste for et menneske. Så kommer det felleskap og det å bety noe for andre på 4. og 5. plass.

Men..... Hvis man jobber mye for å få inn nok penger, hvordan er det da med helsen og tiden våres? Og hvis man er syke, jo- da har man jo mye tid. Men hva med penger?
Det er ikke så lett å vinne i Lotto, og det er ikke så lett å finne en jobb hvor TID, HELSE og PENGER går 100% overens.

Så er det jo litt morsomt å tenke på at i gjennomsnittet jobber og streber et mennesket halve livet sitt, og de fleste jobber med noe de IKKE trives med... Da kan man stryke Tid og helse, og muligens et godt felleskap også.
Her er en dame som hadde mye penger, men ekstremt liten tid - nå har nå mye penger og mye tid? Hvordan er det mulig? Og på bare noen få år?

Svaret er: Selvstendig, jobbe hjemmefra, bruke fantastiske verktøy og hjelpe andre mennesker UTEN økonomiske risikoer. Ulrika hadde et fantastisk foredrag i Oslo Spektrum i helgen, denne dama kan! Og kan hun, så kan både jeg og du!

Hadde det ikke vært litt deilig med mer tid til barna, mer penger på kontoen (Trenger jo ikke nødvendigvis å være 100.000,- kr) En god helse, et godt felleskap og føle at man betyr noe mer for andre mennesker?
Hadde det ikke vært deilig å jobbe 20-30 timer i uken, hjemmefra, være mer fleksibel i hverdagen, konstant være motivert, få mer energi og bestemme selv over egen tid?

Det er ikke sikkert det er noe for deg, men hvis DU kunne tenke deg en forandring i hverdagen - da kan du faktisk bare ta kontakt med meg på mail og jeg vil veilede deg! Jeg søker akkurat nå 2 kollegaer som kunne tenke seg en annerledes frihet i hverdagen. La meg vise deg hvordan du kan forandre din livsstil mot et mål og en drøm som du har! 

Kontakt; ​​
Mail: alice.terapeut@live.no
FB: Alice Hamran

Hørte på Ulrika i Oslo Spektrum sammen med 1400 kollegaer i helgen. Det var utrolig inspirerende!

Likes

Comments

God morgen, eller, rettere sagt; God dag!
Jeg elsker Mandager! Veldig fort fordi jeg gjerne kan starte dagen litt slik jeg ønsker. I dag ble det en rolig start etter en superkjekk og hektisk helg i Oslo med 1400 kollegaer i Oslo Spektrum. Vi koste oss gløgg ihjel på årets firmafest, med show og recognitions fra ende til annen. Elsket sangerne som showet for oss på Lørdagskvelden - Wallmans i Oslo!

De kunne lage show, for å si det sånn! Og stemmene på dem var helt fabelaktige! Jeg måtte faktisk lage direktevideoer på FB bare for at alle mine venner skulle få oppleve dem sammen med oss. Så hvis du vil se noen filmer av Wallmans, så er det bare å adde meg på FB.

Jeg syntes det var utrolig deilig å komme meg vekk litt, være med mennesker som jeg digger, og bare kose meg! Velvære for sjelen.

Jeg og mini i magen delte rom med min kjære venninne May-Hilde og vi bodde på Scandic Byporten. Like ved Oslo Spektrum, og med Egon som frokostresturant. Kan vel ikke bli stort bedre da?

Merker at magen vokser. Men det er spesielt etter jeg har spist - så er nok også litt oppblåst. Det er uansett deilig å se at det skjer forandringer på kroppen, når alle gravidsymptomer sakte, men sikkert, forsvinner litt etter litt.

Det er deilig å f.eks ikke være så himla trøtt som jeg var i Sommer. Herregud! Så sliten, hver eneste dag!
Akkurat nå er det jo bare en fryd, men - denne utviklingen her kommer jo til å snu seg drastisk straks. Så i slutten av svangerskapet kan jeg regne med at det blir tøffere enn i sommer.

Ja, selv om dagen starter Rolig og jeg har tid til å blogge, så blir den straks hektisk.
Jeg skal øvelseskjøre og jobbe ikveld - så det blir bra!
Denne uken her blir en spennende og givende uke, det er jeg sikker på!

Ha en fin dag alle sammen!
-Alice

Likes

Comments

Det er deilig å komme seg litt vekk, og ikke minst flytte inn på hotell for en helg! Beste som fins!
Jeg har bodd på dette hotellet (Scandic Byporten) et par ganger før. Denne gangen deler jeg rom med min flotte venninne og kollega, May-Hilde. Imorgen er det business og pleasure med kollegaer fra hele Norge i Oslo Spektrum. Jeg gleder meg skikkelig til å kjenne på stemning, høre suksesshistorier, få masse motivasjon og kunnskap! Det er utvikling på høyt nivå, og ikke minst veldig gøy å møte kollegaer som man snakker med hele tiden, men ikke møter så ofte. Veldig mange er jo blitt gode venner også. Elsker denne jobben, givende og kjekk!


Noen bilder fra Snap'en min; FrkAlice - Følg meg gjerne mer om du vil se mer i løpet av helgen!

​Det var tidlig på'an i dag, og jeg kan ikke unngå å fortelle den Hysteriske fortellingen om Mr Thorsberg som kjører Totalt feil og vi blir beglodd av 200 buss-pasasjerer på vei inn til hotellet... Ja, Frk Alice i baksetet dukket så godt hun kunne, for det var rimelig flaut! Dette var da altså etter vi nesten kræsjet i en u-sving med en annen idiot.. Syntes ikke det var så skummelt egentlig, var skumlere å kjøre inn på Trikk og bussfeltet rett utenfor Oslo S. Et ganske så ulovlig kjørefelt for oss. (Altså, jeg skjønner faktisk ikke hvordan vi skulle kommet oss til hotellet om vi ikke tok en liten spansk en..)  Men, det var uten tvil dagens Lattis, jeg lo ihvertfall godt og var helt tomat i ansiktet! 

God start på en sprek helg! 
Nå skal jeg stelle meg og komme meg ut i solen som plutselig tittet frem. 
Ha en deilig dag dere! 

Likes

Comments