- et lite blikk i hva som har skjedd i livet mitt den siste tiden -

Livet mitt er totalsnudd og jeg er maks lykkelig om dagen. Sammen med verdens fineste person, jeg har rett og slett ikke ord. Han heter Alexander og er virkelig tidenes mest fantastiske mann, venn, kjæreste og ja - alt man kan tenke seg. Saken er vel slik - og her kommer storien - at jeg ikke hadde planer om å møte noen. Jeg hadde jo nettopp blitt gravid, og i tillegg til å bli det, ble jeg også alene! Jeg visste jo jeg skulle klare dette, okke som, selv om jeg ble alenemor! Men å finne meg kjæreste var virkelig ikke en del av planen. Jeg skulle være singel ihvertfall i 2 år til. Får vel bare si det slik at ALT går ikke ALLTID etter planen. Og de mest magiske ting skjer når man MINST venter det.
(Ladies, jeg sier det bare, ikke stress med noe, det kommer når det er ment to be! Og når du virkelig IKKE leter.)
Jeg er head over heels for den mannen, og så sykt takknemlig for at han kom inn i livet mitt på nøyaktig det tidspunktet han gjorde.

Jeg visste godt hvem Alexander var, men lite visste jeg at jeg kom til å falle HELT pladask for han.. Også som gravid! Altså, hvordan i alle dager er det egentlig mulig å møte noen når man er GRAVID?! Det er jo ikke akkurat det man tenker på når man har en baby i magen... Det sier litt om han som person, som tar imot meg med åpne armer og gjør hverdagene mine så utrolig trygge og bra. Det er bare noe helt magisk ved hele opplegget. Alt fra vårt første(andre) møte til den dagen i dag. Og jeg mener... Jenter.. Vårt første kyss, DET var magi det! Og det blir bare bedre og bedre. Selv er han en erfaren pappa, og merkelig er det, men folk rundt oss legger merke til hvordan vi er i lag, og hvor like vi er. Jeg syntes det er litt morsomt, fordi jeg er helt enig i det dem sier. Vi er som knoll og tott, et gammelt ektepar som kjenner hverandre ut og inn! Vi vet ALT om hverandre, og har det virkelig fint i hverandres selskap. Det er kjærlighet ved første (andre) blikk, og jeg gleder meg bare så enormt til fortsettelsen.

En kjærlighetshistorie!

Over er litt bilder de siste ukene. I helgen har jeg bare vært hjemme. Jeg har hatt influensa og vært så dårlig at jeg har måttet ta meg fri. Det er siste innspurt også, så jeg merker at NÅ trenger kroppen max hvile, for at den skal klare en fødsel. Det er faktisk bare 24 dager igjen til Termin. Alt er på plass og jeg er superklar til å møte min lille prins. Jeg er så spent på når han kommer!
Legen min sa han var klar allerede, hodet er festet og alt kan skje! Det er så spennende, dere som enda ikke har opplevd å skulle bli mamma, dere kan glede dere. SÅ mye fint.
Til og med den perioden hvor jeg var helt alene om dette var magisk. Alt som skjer med kvinnekroppen, alle tankene vi får, hvordan man skal være som mamma, alt som skal på plass, de første bevegelsene, sparkene, hikkene. Den første ultralyden, den andre ultralyden, alle legevisitter.. Jeg har satt pris på hver eneste lille forskjell hos meg selv, og hver eneste lille bevegelse i kroppen min. Jeg har rett og slett elsket denne graviditeten av hele mitt hjerte! Og det med god grunn, det kommer en prins til verden, fyllt med liv og kjærlighet!

Jeg er innmari heldig.
Verdens fineste mann i livet, og snart mamma til verdens skjønneste prins. I tillegg til at familien blir på fantastiske 5 istedet for bare meg og lillegutt.  

Her går det unna!
God kveld og god natt,
- Alice


Likes

Comments

Jeg er så overveldet, glad og takknemlig. Jeg føler meg som det rikeste mennesket i verden. Altså, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men skal prøve å starte et eller annet sted. De siste månedene av dette svangerskapet her har vist seg å være de beste månedene i livet mitt. Jeg vet ikke helt hvordan alt har startet, men siden sen-høsten 2016 har livet mitt bare snudd seg helt opp ned.

På minst tenkelig tidspunkt har jeg møtt verdens mest fantastiske menneske. Han har vært der for meg, stått ved min side og gitt meg råd og tips. Et menneske som er lett å bli glad i, som har tatt hjertet mitt med storm. Jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive det, men magi er kanskje ett av tusen ord. Jeg kommer tilbake med mer spennende informasjon her senere.

Ved siden av dette, har jeg i min graviditet fått ekstremt mye hjelp. Familie som har støttet meg, vært der for meg, hjulpet meg, delt med meg, og motivert meg. Jeg har ikke vært alene, selv om jeg ble alenemamma. Ikke alene et eneste sekund. Jeg har hatt mennesker rundt meg til en hver tid, som har holdt meg oppe og ønsket meg masse lykke videre i livet som en kommende mamma. Det har gjort så jeg selv har følt meg sterk og mer klar for dette enn noen sinne.

Her om dagen fikk jeg besøk av en god kamerat. En av gjengen som kom innom på Kaffe besøk. Det i seg selv er noe jeg setter stor pris på, lite visste jeg at Han og flere av mine fantastiske, gode og enestående venner hadde samlet sammen kapital til et stort gavekort på trafikkskolen i Skien. Jeg ble rørt til tårer, og det ble filmet. Jeg håper alle som deltok der forstår hvor mye jeg satte pris på det gavekortet i en hektisk periode i livet. Jeg kan bare ikke få takket nok.

OG ikke nok med det. Idag ble jeg overrasket igjen, venner som hadde samlet seg for å glede meg med tidenes babyshower. (Altså, jeg lurer meget på hva i alle dager jeg har gjort, som har fått så mye i det siste! Men jeg er virkelig evig takknemlig) Inn kom jeg til min bestevenninne, og frem hoppet alle de fantastiske skattene mine med gledelige surprise rop! Maten var ferdig og gavene stod klart på bordet (nevnte jeg at jeg til og med ble hentet?)
Kakene var laget med kjærlighet, og ja, nei, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Jeg er helt sykt overveldet. Og kvelden var ubeskrivelig koselig, jentekveld med god mat og mye å snakke om! Tusen takk!

Disse fantastiske vennene mine har brukt kjempegod tid på å planlegge, de har brukt tid på å lage en hyggelig kveld for meg og min lille skatt i magen. De har samlet seg for å hjelpe meg med kjøretimer på trafikkskolen. De har hørt meg snakke i følelser og tanker, om både baby-ditt og livet-datt. De har brukt sin dyrebare tid på å gjøre meg lykkelig, og hva annet kan jeg si, enn at jeg føler meg som verdens rikeste menneske? Penger kan ikke måle seg med den kjærligheten jeg har fått overdose av fra senhøst til i dag, og det sykeste av alt - det kommer mer av det når lille skatten kommer! Jeg er virkelig verdens heldigste jente. Og verdens mest takknemlige også!

Tusen hjertlig takk, alle dere som viser meg en så herlig glede i hverdagen, som passer på meg, og er der for meg.
Dere er de beste av de beste! One of a kind <3

Tusen tusen tusen takk! <3

Likes

Comments

Jeg elsker å være gravid. Har vært kjempeheldig gjennom hele graviditeten, og har hatt sunne og aktive hverdager! Jeg gleder meg masse til å bli mamma, uten tvil! Det er noe magisk ved å ha et barn i magen, jeg får oppleve hverdagsmagi hver eneste dag. Det er rett og slett utrolig spennende. Nå er det ikke lenge igjen før han kommer til verden, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg gleder meg også veldig til å få kontroll på kroppen igjen, til å komme i kjempeform og en enda mer aktiv hverdag.

Det blir spennende å se hvor stor forskjell jeg kan klare å skape i 2017, på samme tid som å være mamma, jobbe hjemmefra, og nyte barseltiden. Heldigvis er jeg verdens heldigste som kan kombinere alt og skape en hverdag akkurat slik jeg vil! Jeg gleder meg til å ta tak i hverdagen og gjøre den enda sunnere og sprekere. Takket være gode programmer for hjemmetrening og kostholdsveiledning, samt en kjekkas som skal hjelpe meg og trene sammen med meg!

2017 blir året for hjemmekos, masse kjærlighet, trening, hverdagsglede og hjemmekontordager! Jeg gleder meg, for jeg har nemlig mange gøyale og fine planer dette året, ikke bare for meg selv, men sammen med fine mennesker.

Det er bare å glede seg!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!
Hjelp, jeg er så utrolig lykkelig, stolt, takknemlig og fornøyd.
For 7 måneder siden leste jeg et innlegg, en dame som skrev at hun hadde klart å kjøpe alt hun trengte til babyen sin for 10.000-12.000 kr. Barnevognen kostet litt over 6000,-. Og jeg tenkte med meg selv at jeg skulle klare å slå den rekorden. Hvorfor skal man bruke så vanvittig mye penger, det var det første som slo meg.
Så jeg har vært ekstremt søkende etter ting og tang som jeg trenger til lillegutt kommer.

Jeg har da klart å bruke mindre enn 1500,- og har nesten alt jeg trenger!

Her er listen med ting jeg har ordnet, lånt og fått:
Vogn (En flott retro vogn, Simo Classic Exclusive til 500,-)
Barneseng (Gratis)
Barnestol (Gratis)
Stellebord (Gratis)
Bilstol x 2 (Lånt av familie. En til å ha hjemme og en til å ha hos min pappa på Fagerstrand)
Bæresele x 2 (Lånt av familie. En til å ha hjemme og en til å ha hos min pappa på Fagerstrand)
Klær fra størrelse 50-86 (MYE klær)
Saueskinn (Hadde fra før)
Dyne x 2 (Fra familie)
Pute x 2 (Fra Familie)
Dynetrekk/putetrekk (Fra Familie)
Pleieprodukter til baby (Fra egen butikk)
Baby håndklær (Fra familie)
Leker (Fra familie)
Vognpose x 2 (Fra Familie + gratis)
Gulpekluter (Fra Familie + sverige tur)
Smukker (bare for de første månedene)
Bleiebøtte (Gratis - babypakke.)

Det jeg mangler er:
Stellematte
Badebalje
Flasker
Bleier
Babycall
Stelleveske
AmmeBh-er

Ser for meg at det kanskje kan gå ut 1500,- kr til. Og jeg mener, 3000,- vs 10-12.000,- ?
Hvorfor skal alle ha alt nytt og ubrukt? Det jeg har fått er så og si helt nytt og kjempebra behandlet. Det er noe som går i arv, noe som skal tilbake og noe som går til neste søster eller bror som får barn. Syntes det er både fint og miljøvennlig <3 Og ikke minst, økonomisk!

Må bare takke min kjære familie for alt det fine jeg har fått til lillegutt!


På siste bildet ser dere bare en liten brøkdel av alle klærna jeg har fått og kjøpt! Jeg er så sykt takknemlig <3

Snart kan lillegutt bare komme!

Likes

Comments

Det er ikke lenge igjen, bare noen uker. Tiden flyr avgårde, og det i seg selv er helt ok! For jeg gleder meg virkelig til å møte min lille prins. I dag er jeg 32 uker + 2 dager på vei. Jeg er veldig glad, fordi jeg har vært på Ultralyd i dag for å se lillegutt. Han er helt perfekt, sunn, frisk og sterk. Det var godt å se han på skjermen igjen i dag. Utviklingen er jo enorm, han er snart en helt ferdig baby, skal bare legge på seg litt til, så er han klar for verden.
Akkurat nå veide han 1857 gr. Og han vil ligge på rundt 3400 gr. ved termindato som er rundt 2.Mars.
Jeg elsker det lille, nydelige ansiktet hans. og når jeg ser de skjønne små føttene smelter jeg helt vekk!
Gleder meg stort til å holde han i armene mine når han kommer, men til min kjære lille skatt, husk at du har god tid på deg enda - termindato er trossalt 2.Mars.

Klar for mammarollen? Ja, det vil jeg virkelig si at jeg er! Et steg og en dag av gangen! Gleder meg til å møte deg prinsen min <3

Likes

Comments

2016 var jammen en "rollercoster" av følelser og ting som har skjedd.. Jeg har aldri vært så langt nede som det jeg var sommeren 2016, og jeg har aldri vært så lykkelig som det jeg har vært de siste månedene og fremdeles er.

Høy-gravid, bare to måneder igjen, og superklar for mamma-livet på fulltid. Alenemamma var liksom greia, men alene er ikke noe jeg er lenger og hvis ikke det er en god følelse og et skikkelig vitaminsboost for sjela, så vet ikke jeg. Jeg er så lykkelig om dagen, alt har gått så bra, og jeg har vært så utrolig heldig. Det er faktisk måte på hvor mye godt som kan skje på en gang. Jeg må jo ha gjort noe riktig eller?

Som jeg har skrevet litt om tidligere, jeg har stor tro på loven om tiltrekning, på å tenke positivt og være den beste man selv kan være for at ting skal gå smooth. Og jeg tror ved å ikke gi opp, legge meg ned å "dø" litt når det stormer som verst, og heller prøve å være et forbilde, ikke bare for alle andre, men også for en selv - jeg tror det gjør noe med utstråling av energi og tiltrekningen på det man får tilbake. Det som har skjedd de siste månedene var virkelig ikke en del av planen, og jeg er fremdeles ganske sjokka over at slike fantastiske ting kan skje! Hverdagsglede og ren Magi.

Med andre ord; 2017 kunne ikke startet bedre. Blanke ark med bare positive ord på de første sidene. Tenk å kunne starte året lykkelig. Takknemlig. Med en indre glede som bare en selv kan kjenne og føle på?
Jeg er heldig og jeg takker universet hver eneste dag for alt det fine jeg får oppleve.

2017 blir året hvor kjærlighet står i fokus. Hvor helse blir pleiet og penger strømmer inn på kontoen. Det blir året for indre lykke, hverdagsglede, romantikk og familietid. For sammarbeid, teamwork, reiser og egenpleie.
Og vet dere hvordan jeg vet det? Fordi jeg velger det helt selv. Jeg bestemmer hvordan jeg vil ha det, tross våken-netter, lite søvn, bleieskift og grining/latter om hverandre, tja, om et par måneder. Jeg vet at hvis jeg vil ha fokus på alt det fantastiske som skjer, så er det også det fantastiske som det vil blomstre mer av. Dette er loven om tiltrekning, og loven om tiltrekning funker for meg.

Idag ble jeg også overrasket med tidenes gave fra tidenes venner <3 Rørt til tårer, og ydmykhet strømmet til alle cellene i kroppen min. Jeg kommer med et nytt innlegg på bloggen, veldig snart.

Ha en god kveld alle sammen!

Likes

Comments

Tiden flyr, jeg er allerede inne i tredje trimester - og har siste innspurt igjen. Snart er jeg mamma på fulltid, en ny og spennende epoke i livet starter. Og jeg tror tiden vil fly enda raskere i 2017 enn 2016. Av flere grunner, det er nemlig utrolig mye spennende på agendaen, ved siden av å bli førstegangsmamma. Jeg gleder meg veldig til å hilse på lillegutt som spreller i magen min. Har liksom en følelse på at han kommer før termin, but you never know... Spennende er det i hvert fall, uansett.

Jeg har kommet meg godt inn i ny leilighet, og jeg stortrives! Bilder kommer - når dagslyset er tilstedet!
Tenkte også å oppdatere dere litt om hvordan svangerskapet har vært til nå. Jeg har vært veldig heldig, og er veldig takknemlig for det!

Jeg er veldig klar for julen, er du?

Likes

Comments

Tiden flyr og livet er rimelig hektisk om dagen.
I løpet av November skal jeg jobbe masse, pakke ned hele leiligheten, flytte og delta på julemarkeder. I tillegg til at jeg skal ta en pause og slappe av mellom slaga. Heldigvis har jeg så utrolig snille venner som hjelper meg å få alt på plass, herregud! Hva skulle jeg gjort uten dem?

Lillegutt spreller godt i magen. På sist besøk hos legen holdt jeg på å le meg ihjel når legen skulle høre på hjerterytmen.. Han bare sparket, det var nesten umulig å høre, i tillegg til meg som lå på benken og gråt i latter. Jeg kjenner jeg er så forelsket i den lille allerede. Er ingen tvil om at man knytter bånd til den lille krabaten i magen. Jeg har funnet et navn jeg elsker - som virkelig betyr mer enn bare et navn. Føler det egentlig beskriver alt! Det er veldig fint, og litt uvanlig. Jeg kjenner ingen som heter det, i og med at det er et dobbeltnavn. Men jeg holder det hemmelig for alle lesere en stund til.

Jeg kjenner allerede i dag, 1. november, at jeg gleder meg veldig til denne måneden er over.
Da har jeg fått kommet meg inn i ny leilighet, vasket meg ut her ifra, vært på messer og jobb, og kan ta Desember i et roligere og mer behagelig tempo. Jeg har foresten også julestemning alt.. Haha, jeg vet! Fikk det vel i begynnelsen av Oktober.... (altfor tidlig..) Men så er jeg jo, og har alltid vært, ekstremt julete av meg.

Gleder meg bare veldig til fremtiden. Til jeg holder min lille skatt i armkroken. Livet er jo så mye mer givende nå, det er ikke bare meg lenger. Det er tidløs kjærlighet, og jeg kjenner meg overlykkelig.

Likes

Comments

Jeg elsker å være gravid, haha! Jeg føler jeg knytter bånd til den lille gutten min i magen for hver dag som går. Akkurat nå er han svært aktiv i magen, spreller, sparker og beveger seg fritt. Jeg er over halvveis, og må si jeg syntes tiden går rimelig fort. Jeg har en veldig god venninne som er lenger gravid enn meg, hun får ei skjønn Desember prinsesse. Og jeg husker en stund etter jeg hadde funnet ut at jeg var gravid, så gledet jeg meg utrolig mye til å komme like langt som henne. Over alle disse skumle periodene, komme seg dit at man kjenner den lille hver eneste dag, føle sparkene på magen, og nå er jeg der selv. De neste månedene vil vel gå like raskt, plutselig har jeg lille elsklingen min i armene.

Jeg kjente jo aktivitet relativt tidlig, men nå begynner den lille å få et lite mønster. I hvert fall være aktiv når jeg er avslappet / skal sove og når jeg står opp. Jeg føler meg utrolig heldig, og er veldig klar til å ta denne rollen som mamma med storm! I Desember flytter jeg (vi) inn i en ny leilighet - større, mer plass, og lille får sitt eget rom etter hvert også. Det blir helt nydelig, og jeg gleder meg veldig til å få inn tingene jeg har fått og fikset til han. Gjøre klart værelset hans. Jeg liker jo litt jordfarger, mørkeblått/kongeblått. Er ikke sånn super fan av lyseblå og lyserosa. Men så er det likevel noen stiler med disse tonene som er veldig fine. Og behagelige, ikke minst.

Det blir spennende å se hvordan værelset hans blir seende ut. Jeg gleder meg veldig til å gjøre ting klart. Det skal bli godt, både for han og meg.

Hvordan er din stil?
Jeg har en mammagruppe på FB, du kan bli medlem der og dele litt inspirasjon hvis du vil:
Forever Mothers - velkommen til en koselig mammagruppe <3

Likes

Comments

Herregud, dagen i går toppet virkelig livet mitt helt sykt. Aldri før har jeg kjent en sånn lykke over å se og lytte til det lille mirakelet i magen min. Jeg møtte min største kjærlighet noensinne i går. En liten prins som jeg allerede elsker så høyt! Det falt en tåre ned kinnet mitt når jeg så han for første gang. Så fin, litt beskjeden (lik sin far) og veldig, veldig vakker. Frisk på alle mulige måter sålangt. Han er veldig lik pappan sin, helt herlig å se. Gleder meg ekstremt til neste gang jeg får sett prinsen vår. Hvordan utviklingen blir og hvor stor han blir. En dag av gangen, sier dem? Vel, det er lettere sagt en gjort når man er så lykkelig som det jeg er nå.

Jeg feiret selvfølgelig alt ved å handle inn de første klærne til han. En prins fortjener noe flott!
Så følte jeg at jeg fikk ekstremt god connection med han i det jeg så han sprelle i magen min. Gjespet, drakk litt fostervann, klødde seg i ansiktet, beveget hele kroppen. Jeg kjenner bevegelsene hans veldig godt. Faktisk, så har jeg kjent bevegelse fra sent i uke 12 og helt frem til nå. Mulig det er en liten fotballgutt det her, som Pappa'n hans.
Når jeg våknet idag tidlig, tenkte jeg over hvor heldig jeg er - og hvor vakkert det er å være gravid og kjenne seg så knyttet til den lille. Jeg har hatt den følelsen fra jeg ble gravid - men når jeg så han i går forsterket det seg 10.000 ganger. Jeg smiler fra øre til øre og tenker at livet mitt har fått en helt ny mening. Jeg gleder meg så mye til å bli mamma, og skal gjøre alt jeg kan for at lille prinsen våres skal få det så innmari trygt og godt. 

Livets gave. Ingen tvil! 

Likes

Comments