Hejsan!
Nu har det gått tre veckor sen jag kom hit. Jag kan inte förstå hur tiden har gått så fort eftersom det samtidigt känns som tiden har gått långsamt... konstigt det där.
Dagarna ser nästan likadana ut här och vi har kommit in i en vardag vilket är skönt. Vi åker skidor, har Yogapass med alla grannarna, super kul och mysigt, äter middag, umgås och går sen går vi och lägger oss. Alla är såå himla mysiga och roliga och alla bor med öppna dörrar och man springer mellan lägenheterna.
I helgen ska jag och 5 till gå på en lavinkurs som är på två dagar så idag ska vi plugga på vår hemläxa som vi har fått och gå ut och äta middag!
Här kommer 4 svartvita närbilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En bildbomb från dagen.

Likes

Comments

Hej! Här rullar allt bara på och vi har haft några slappa dagar nu. Därför har det även blivit dålig uppdatering.
Har inte så mycket mer att berätta än att det fortsätter att snöa och snart har vi inte sett solen på en vecka.
Hoppas allt är bra med er alla!

Likes

Comments

Nu har det snöat i flera dagar här och vi har åkt sjukt mycket. Våra ben är helt döda och det börjar nog bli dags för en vilodag snart men eftersom snön fortsätter falla blir den framskjuten hela tiden. De senaste har vi hängt mycket med våra grannar, druckit öl, ätit middag i korridoren och spelat kort. Idag kom Sofia så nu är vi fullt rum också!

Likes

Comments

Hej vänner och familj! Nu sitter jag och äter frukost, vi tog lite sovmorgon idag eftersom vi var ute igår. De senaste dagarna har varit ganska lugna. Mina byxor sprack i grenen för några dagar sen så jag fick ta en vilodag medans dem lagades. Snart ska vi ut i backen och köra, idag snöar det så vi valde inte helt rätt dag att ta sovmorgon på men men... Här är lite bilder från de senaste dagarna!

Likes

Comments

Idag var vi uppe mycket tidigare och tog bussen 8.10 för att hinna till backöppning 8.30. På schemat stod boothike, ca en timmas svettandes för att ta oss till ett offpist åk i en couloir. Jag avbröt och tog ett annat åk eftersom jag inte kände mig säker. Jag får vänta med den utmaningen och öva lite mer på offpiståkningen tyvärr. Men jag är nöjd med mitt val, de andra är mycket mer erfarna åkare och även dem tyckte det var brant. Resten av min dag spenderades i pisten men det är inte helt fel heller!

Kolla första bilden, det var i liften imorse, såååå fint!!!

Likes

Comments

2018 har inte direkt tagit oss med storm här i Revelstoke. Nyårs firandet var, ja va ska man säga, rätt trist. Vi såg inte en ända raket och när vi skulle gå ut hade jag glömt mitt leg så jag fick traska hem till en trött nästan sovandes Johanna. Idag har vi tagit det lugnt och kom ut i backen rätt sent. Därför blev det teknikträning som alltid är behövligt och väldigt roligt!
Idag glittrade det mellan träden, jag tänker att det är våra fyrverkerier här borta. Det är även rätt mycket mer fantastiskt än några kemiska konstgjorda saker som ändå bara förstör miljön. Nu kan 2018 bara bli bättre och innehålla ännu mer glitter✨✨✨

Likes

Comments

Eftersom tidsskillnaden är på nio timmar har inte vi firat nyår här än. Just nu ligger jag och Johanna och vilar i sängen efter en heldag av turande, en tacomiddag och en iskall hockeymatch. Bilderna idag består av min första tur någonsin som blev 3-4 timmar, svin jobbit men så jäkla kul. Naturen är helt fantastisk hur kan det bli såhär fint?? GOTT NYTT ÅR❤️

Likes

Comments

Från gårdagen, kom bort från Johanna och Jacob så fick spendera dagen med två andra svenskar på berget!

Likes

Comments

Hej familj och vänner! Nu har vi hunnit landa här i Revelstoke och vi har två skiddagar i ryggen. Just nu ligger vi och vilar på motellet där vi bor och det är väl så våra dagar har sett ut, åka skidor, fixa och komma i ordning och sova. Jetlagen är mer påtaglig än vi hade trott men utmatningen beror nog även på den friska luften och på skidåkningen. Systemet är ändå relativt stort med tanke på de fyra liftar som tar sig upp på berget och det kommer definitivt bli två månader av utmaningar, tror semestern får kallas träningsläger istället. Bilden längst ner till vänster visar hur man sitter i bussen där dem spelar musik från radiokanalen "Stoke FM". Hur härligt? "Only in Canada" ;)

Likes

Comments

Instagram@alicehakansson