Hejsan! Detta inlägg blir mitt första "riktiga" inlägg på bloggen, det ska bli kul. Idag började jag 08:00, därför gick jag upp 06:30. Sedan gjorde jag allt som man brukar göra på morgonen. Därefter tog jag på mig mina skor, min jacka och min väska såklart, sedan gick jag. Vår första lektion var idrott och då hade vi orientering. Men jag tog det lugnt och gick med min kompis eftersom att jag har skadat min arm och får därför inte träna. Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade resten av lektionerna.

När vi slutade kl. 14:40 gick jag hem. För att jag och mamma skulle till stan. Vädret såg redan ostabilt ut när jag gick hem. Det blåste JÄTTEmycket. Men vi gick till stan ändå. På stan köpte jag:

- En ljusgrå myströja från H&M, 199kr, strl XS

- Ett par bootcut jeans från JC, 699kr

- En svart väst från EVEREST, den kostade egentligen 299kr men det var medlemskapsrabatt så den kostade bara 199kr, strl 146-152 (har egentligen 158-164 men den var för stor)

Detta var det jag gjorde idag hoppas du tyckte det var roligt att läsa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag heter Alice Hagdahl och är 13 år. Bor i Stockholm och på fritiden spelar jag fotboll. Just nu är jag dock på mitt landställe i Nynäshamn, inte världens roligaste ställe direkt, men aja. På denna blogg kommer du att få läsa om mitt liv och vad jag gör på dagarna. Om det är något du undrar över så kan du maila mig på alice.hagdahl@gmail.com eller på Instagram där jag heter @alice.hagdahl. Hoppas du tycker att det är roligt och intressant att läsa min blogg! : )

Likes

Comments