Header

Igår var det partytime!!

Nu när man går sista året så får man ju festa lite på vardagarna ibland med. Igår var det dags för studentfest nummer två och denna gången var det halloweentema! Haft stora problem med att bestämma utklädnad till denna kväll men det slutande med en kvinnlig Joker. Hade inte pengarna sprungit iväg denna månaden så hade jag satsat på en rosa enhörning men tyvärr fick jag ta det billigaste alternativet jag hade.

Började med att jag och Ebba tryckte i oss varsin pizza och åkte till Sandra och Matilda där vi förvandlades till nya människor. Drog senare till Dennis för lite klassförfest sen var det bara köra all in. Riktigt go' kväll och blev succé inne på Grace! Eller ja för mig iaf.

Den där hemska gröna sprayfärgen jag hade i håret var inte det roligaste att tvätta ur sen kan jag säga! Har fortfarande lite kvar i nacken och hårbotten idag.. Tur man bara skulle till skolan.

Ursäkta sämsta bildkvalitén någonsin men det är inte lätt att ta mycket bättre med snapchat i ett mörkt rum på fyllan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeeelllooo

Tisdagar är ju till för träning för lilla mig så idag fick jag ta tag i att. Tyvärr blev fotbollsträningen inställd pga för lite folk så jag fick hänga med mamma till gymmet istället och plåga mig igenom ett spinningpass. För er som inte vet vad spinning är så kan jag säga er att det är att cykla som en idiot i helvetet. Nej skämt åsido, man cyklar på en ful cykel till musik och har en instruktör som skriker åt en vad man ska göra, till exempel höja motståndet, trampa snabbare eller köra intervaller mellan sitta och stå. Riktigt bra träning faktiskt men jag föredrar att styrketräna ute i gymmet, mycket roligare enligt mig men tråkigare enligt mamma. Det är ju en smaksak!

Nu har jag lyckats få i mig en proteinshake och en persimon iaf och ska hoppa in i duschen så man blir lite fräsch till imorgon.

Ha d gott !

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Nu när man ser sina kompisar starta upp lite bloggar och så blev jag sugen på att starta igång igen och nu blir det förmodligen lite nytt här because things har ändrats i mitt liv. Lilla jag har fyllt 18 och lever nu livet ute på nattklubben nästan varje fredag. Har skaffat mig ett socialt umgänge i form av människor och inte bara fotbollar och hundar (trots att dessa fortfarande är bäst). Börjat sista året så ibland hittar jag ut till nattklubben även på vardagar men då inte lika vacker som på fredagarna och dagen efter i skolan ska vi inte ens prata om.
Gråhårig, tatuerad och alkoholglad har jag blivit, nästan som en 40-årskris.  

Hade det bra mina vänner!

Likes

Comments