Header

Hej fina ni!

Igår gick man i skola till 10 och efter det gick jag och Mikaela till Jensens och åt lunch där. Kom hem och fick en ordentlig powernap på 3 timmar innan det blev att åka till Nässjö med laget för att spela match vilket slutade 3-3. Kom inte hem för ens 11 tiden så gick och la mig direkt.

Idag blev det en skoldag med bara nationella prov i matte, gick verkligen hur dåligt som helst så blir inte förvånad om ett F kommer visas på pappret när man får tillbaka det. Men är ju mer än glad för detta var det sista matteprovet någonsin.

Har iallafall varit hemma sen 1 och har fått i mig mat, en massa plugg, film tittandes och en powernap på det också. Snart väntas fotbollsträning som blir en bra avslut på denna dag och imorgon väntas fotbollsmatch.

Kramar på er allihopa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Oj vad jag är dålig på att uppdatera här.

Gick i skolan bara i tisdag och onsdag. Båda dagarna var väldigt korta då jag bara gick från 8 till 11. De flesta dagarna har jag tränat fotboll och jag älskar det verkligen. I onsdags spenderade jag min kväll med favoriterna, var en bra start på långhelgen. I torsdags innan träningen åkte jag med Ebba och Maja och kollade på när HFF mötte Trelleborg. Igår och idag har jag bara varit med lillkusinen som kommit ner ifrån Stockholm och imorgon väntas jobb hela dagen.

Likes

Comments

Godmorgon!
Var en skön dag igår då man inte var i skolan för att alla lektioner var inställda.
Städade huset lite, var ute på en skön promenad, sov massa & slutade dagen med fotbollsträning.
Idag går jag i skolan till 11, vilket är väldigt skönt & mycket mer än inte planerat än, än att ikväll så är det fotbollsträning som väntas igen.

Likes

Comments

Fantastisk helg i västkusten med mina favoriter.
En massa skratt & prat. En helg med bara dem, kan inte bli bättre.
När jag kom hem igår tog jag en powernap innan jag åkte & kollade på när syster & Wilma spelade match som slutade med vinst för dem.
Denna veckan går jag i skolan endast tisdag & onsdag, underbart verkligen.
Kramar på er!

Likes

Comments

Kommer till skolan för en halvtimma på grund av nationella. Efter det åker jag & tjejerna till västkusten & spenderar helgen med dom.
Kommer bli en galet bra helg!
Kramar på er!

Likes

Comments

Inte så mycket har hänt det senaste. Skola & träning ser mina dagar ut. Spelade första matchen med HFF igår vilket var hur skönt som helst att äntligen få börja spela match igen.
Idag väntas skola till 4, sen till farmor för plugg & sen ikväll väntas träning igen.
Imorgon åker jag till skolan för någon timme & sedan drar jag med tjejerna upp till västkusten där vi har vår stuga över helgen.
Kramar!

Likes

Comments

Började dagen med Uppmassage på första lektionen som min syster fick följa med på. Därefter gick jag, Nina, Linnea & Mikaela till bryggan & fikade & satt där en bra stund. Gick lite på stan innan nästa lektion började. Kom hem vid halv 4, fick i mig mat, sömn & lite plugg innan jag avslutade dagen perfekt med fotbollsträning.
Skön dag i skolan & sitter nu på bussen på väg hem & lite senare väntas fotbollsträning.
Kramar!

Likes

Comments

För idag är det den bästa vännens födelsedag.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw