Header

Av rubriken att döma kanske ni tror att det kommer ett väldigt seriöst och djupt inlägg här nu, där jag har någonting riktigt spännande att berätta. Men så är tyvärr inte fallet. Jag tänker faktiskt bara ge er en inblick i hur mitt liv ser ut just nu.

Den senaste veckan har jag sett flera av mina kompisar som startat upp bloggar och jag kände att jag ville prova på det igen, utan några som helst krav eller måsten. I och med att det enda jag gör är att jobba kommer jag nog mest kika in här när jag faktiskt hittar på någonting annat än just jobb. Vi får se hur det blir helt enkelt. Skulle helst önska att jag faktiskt skrev något varje dag men det tror jag inte kommer hända, så jag tänker en gång i veckan till att börja med. Ja, men det låter bra.

Som jag nämnde så jobbar jag dag ut och dag in som arbetsledare på McDonalds. Jag trivs väldigt bra på jobbet, bra kollegor och alltid bra stämning! Är under utbildning så lär mig nya saker hela tiden vilket gör det mer spännande än om jag bara sprungit runt och kört skift. När jag inte jobbar kollar jag på serier eller umgås med kompisar. Ska försöka få in lite träning ibland också, sånt ska ju också hinnas med....

Det är så läget är just nu, i nästa inlägg tänker jag berätta mer om bilden ovan; då jag var och hälsade på Alexandra i USA. Stay tuned!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments