Alltså det är redan söndag?? Veckorna bara flyger förbi och det gör helgerna också tyvärr. Gårdagen bestod av övningskörning och lite shopping i Alingsås. Kom hem, fixade mig för att senare på kvällen agera bartender tillsammans med Emilia. Super kul verkligen och alla på festen var så trevliga. Blev även en hel del dans också. Kom i sängs vid 3 tiden och idag sov jag verkligen ut. Är fortfarande inte pigg och därför ska jag spendera kommande timmar i soffan framför netflix.

Om vi ska spola tillbaka banden ännu lite så blev verkligen fredagen lyckad också. Det var jätte mysigt och vi åt super goda pizzor som vi gjorde själva. Mycket snack blev det också. En bra kväll med andra ord. Men nu ska jag bara ta det lugnt. Kram

/Alice

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG!!! Så skönt! Jag kom hem från gymmet för kanske 15 minuter sen och har precis hunnit duscha. Om ca 30 minuter ska jag träffa Emilia, Stina, Wilma och Ellen. Det ska bli kul att hela gänget är samlat för engångsskull. Vi tänkte laga pizza och bara snacka skit. Imorgon ska jag övningsköra på förmiddagen och på kvällen ska jag hjälpa till och stå i baren på en 40-års fest. Super kul! Denna helgen jobbar jag inte men dock är den fullspäckad iallafall. Skolveckan har vart jobbig men ändå gått fort vilket är skönt. Men vi hörs imorgon!

/Alice

Likes

Comments

Såhär såg en del av min onsdag ut. Kom hem från skolan och pluggade lite företagsekonomi. Sen åt jag en god mellis runt 4, skulle åka och träna kl 18. Gårdagens pass gick bra och det var riktigt roligt. Sen när jag kom hem så åt jag mat och låg i soffan resten av kvällen.

Nu har jag vart vaken i snart en timme och ska om en stund gå till tåget. Ikväll ska jag jobba från 16-20. Hoppas skoldagen går snabbt idag, igår var det en väldigt lång och jobbig dag faktiskt. Men imorgon, alltså fredag, så ska jag gå i skolan, åka och träna och sedan träffa Emilia, Wilma och Ellen som det ser ut nu. Det lär bli en toppen fredag! Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Har haft lite brist på bilder det senaste, och det är därför det inte blivit något inlägg. Idag är det redan söndag och jag har faktiskt inte gjort något denna helgen mer än att jobba och träna. Både igår och i fredags blev det lugna kvällar hemma i soffan med Andreas. Idag har jag än inte gjort något, då jag fortfarande sitter i soffan med morgonrocken på. Ska laga köttbullar till lunch idag och ska snart hoppa in i duschen innan jag ska gå och handla till maten. Börjar jobba kl 14 idag och slutar 19. Det blir nog en ganska lugn dag utöver att jag ska jobba. Behöver greja lite här hemma idag så det är det som jag ska göra. Ha en bra söndag.

Likes

Comments

Contains affiliate links
....DÅ SKULLE JAG ÖNSKA MIG

1an / 2an / 3an / 4an

Om jag skulle fylla år snart skulle detta vara något som stod på min önskelista. Vill verkligen samla på mig mer glas till min Carolina Gynning samling. Vill även ha en egen kamera, nu använder jag mig av familjens och den finns det fler som vill låna. En ny parfym skulle jag inte tacka nej till, har ett litet prov av Black Opium och jag älskar den!! Men här är lite smått och gott som jag skulle vilja ha.

Likes

Comments

Två bilder från i fredags.

Som rubriken lyder så har jag verkligen fullt upp just nu. Har klarat av andra dagen i skolan och jag har insett hur sjukt mycket jag behöver göra... Hade sån panik igår och var jätte stressad då jag insåg att jag har totalt 5 prov och inlämningar som ska bockas av denna veckan. Men idag känns allt bättre och det känns som jag har lite kontroll på saker och ting.

Kom hem vid halv 3 idag och pluggade i ca 1h, hann även men att sova i 30 minuter. Var helt slut efter skoldagen även fast det var en kort dag. När jag började känna att jag hade koll på provet som är imorgon så bokade jag in två pass på gymmet och nu sitter jag i soffan och har precis ätit. Känns så skönt att jag hann träna idag, nu känner jag mig redo för kanske en timmes pluggtid till. Vi får höras av imorgon! Kram

Likes

Comments

Instagram@alicegoransson