View tracker

Humör idag: Glad, det är ju faktiskt fredag och helg snart!

Dagens planer: Skola hela dagen och ikväll ska jag på släktkalas och sen ska jag faktiskt sova hemma idag med Andreas.

Helgens måste: Fixa mina naglar och köpa min sista julklapp.

Helgens planer: Imorgon så är det 17 års fest för Emilia och Erik som fyllde år i måndags. På söndag är det tredje advent och då kanske jag ska bjuda på lite brunch eller så åker jag till Göteborg med mamma.

Veckans köp: Ett par svarta kostymbyxor ifrån Ginatricot.

Veckans bästa: Att denna veckan har gått fort och jag har fått gjort klart mycket skolarbeten.

Veckans Sämsta: Mitt humör denna veckan, har verkligen gått upp och ner men för det mesta har allt vart jobbigt denna veckan.

Veckans tips: Serien SKAM, något som dock alla sett och tipsat om vid detta laget.


/Alice

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Igår var det veckans längsta dag och efter skolan gick jag och fikade med Emilia, Wilma och Ellen eftersom Emilia fyllde 17 år igår. Idag så var jag hos sjukgymnasten vid 8, och sen kom jag till skolan runt 10. Har endast en kvart kvar i skolan för dagen. SÅ SKÖNT. Har haft en riktigt dålig snart på denna dagen faktiskt, allt har vart allmänt jobbigt och det ska bli skönt att komma hem. Hemma så ska jag plugga, städa och sen bara ta det lugnt faktiskt. Sen laga lite god mat ikväll och bara mysa. Ha en bra tisdag alla fina.

/Alice

Likes

Comments

/Alice

Likes

Comments

Då är det måndag igen då, och endast 2,5 vecka kvar till jullov. Får försöka hålla ut dessa veckor, då vi har massor i skolan. Måste försöka hinna plugga massa i veckan även få köpt de sista julklapparna. Sen så kan jag äntligen slappna av. Nu vill jag bara att denna måndagen ska gå fort så jag kommer hem. Ikväll så ska jag och Andreas fortsätta se på Gåsmamman, vi har blivit som besatta. Ha en bra måndag så hörs vi senare.

/Alice

Likes

Comments

Instagram@alicegoransson