Header

​Hej! Jag tänkte bara säga att min dator är HELT full. Därav dålig uppdatering, bilderna kan inte föras över på grund av att mitt minne är helt slut. Första jag ska göra på måndag är att lämna in den hos vaktmästaren för en rejäl rensning, sen kommer uppdateringen att rulla på som vanligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag jobbade jag som vanligt. Senare på kvällen kom Ella, Cissi och Josse hit och vi hade myskväll. BK, kladdkaka och massagestund var givet!

Likes

Comments

Igår kväll var jag och Ellen hemma hos Moa och Thea. Vi åt wok (kass bild nedan haha, men den blev jättegod!), dansade och förkrökade lite. Sen åkte vi Hipp där det var extra stort fredagskalas då klubben firade ettårsdag. Bortsett från några incidenter som jag ska skriva om i ett separat inlägg, så var det en jättebra kväll!

​Kasst fokus hahaha... gott var det iallafall! Lika smaskigt som bilden är oskarp och suddig hehe :)

Likes

Comments

​Ikväll är det lill-lördag och det "firade" jag, Ella och Josse genom att lyxa till det med lax i ugn och potatismos. Mums!

Likes

Comments

​Idag är min längsta skoldag, 10.00-15.35. Nej jag vet att jag verkligen inte ska klaga för den är egentligen inte så lång, men vi har morgonträning innan så det är ingen sovmorgon precis. Sen har jag inte sovit så bra den senaste tiden. Hur som helst verkade alla ha en trött dag idag. På svenskan läste Kajsa för oss och nästan halva klassen (jag fångade bara några på bild), inklusive jag, somnade. Det var helt enkelt en trött dag. För övrigt vaknade jag precis efter en två timmar lång nap som inte alls var meningen. Jag la mig i sängen med datorn och läxor och sen... ja, alla sover visst idag.

Likes

Comments

​... och det var riktigt kul! Vi var en större grupp från början, men splittrades när vi skulle gå dit så kvar med mig var Ellen, Thea och Moa. Det blev ändå en bra första laglig utgång!

Likes

Comments

Detta är vad jag möttes av när jag, dygnsur och iskall, kom in genom dörren! (18 MINUTER TILL MYNDIGHET!!!)

Likes

Comments