Header
View tracker

Den här jobbdagen började väldigt lugnt, vid lunchtid kom det rusher som ändå var hanterbara och senare på eftermiddagen (när det bara var jag och Ebba) kom det plötsligt en megavåg människor som höll i sig fram till fyra. Jag skar mig, brände mig på kaffemaskien och spillde nykokt kaffe över hela min hand... men förutom det klarade vi det bra. Ebba och Ellenor var så snälla och hjälpte mig träna mer på att skumma mjölk, momentet jag tycker är svårast in the coffe making, och jag vågade till och med servera mitt kaffe. Så nu ska jag träna massor och bli kaffeproffs!

Jag tycker ni ska följa St Jakobs Slottstadens instagram!

Skåda min fina caffe latte! Tycker ni också att det ser ut som ett ansikte i profil?

En liten kokostopptomte hann jag minsann göra under en lugn stund

Min lunch, som jag fick värma på ex antal gånger för att jag bara hann ta enstaka tuggor mellan rusherna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Glad andra advent på er! Idag ska vi även fira att det är 15 månader sedan jag startade den här bloggen. Jag hade en blogg när jag var sådär 10-13 år (med flera pauser) och sedan en annan när jag var 14 år (som uppdaterades i några få månader), vilka båda är väldigt charmiga att läsa. Men det känns som att den här bloggen kommer vara mer bestående. Jag tycker om att blogga, inte för att jag har jättemånga läsare eller för att jag vill att hela världen ska läsa, men för att det är roligt att skriva och kul att se tillbaka på. Redan nu kan jag gå några månader tillbaka och skratta åt det jag skrev då. Bloggen är som min offentliga dagbok.

Idag ska jag med tre timmars sömn jobba mellan 9-18 och försöka överleva. Wish me luck...

Likes

Comments

View tracker

Idag jobbade jag på Emporia mellan 12-17 och sen åkte jag hem och kollade på Wahlgrens värld. Senare mötte jag upp Moa, Thea, Ellen och Saga och kvällen spenderades på Ice. Det var en rolig kväll, trots att jag blev biten i armen haha (berättar i ett annat inlägg).

Inte för att det spelar någon roll men nej mamma, all buddha-öl var absolut inte vår utan vi fick trängas med ett annat sällskap vid samma bord

Likes

Comments

Efter middagen gick jag, Ella och Josse ner mot stan. Det var så mysigt att se hur fint allt var pyntat och upplyst, jag blev alldeles varm inombords. Vi mötte upp Linnea på Gustav och efter tre misslyckade försök att hitta ett fik var vi redo att ge upp... sen gick vi förbi Lilla Kafferosteriet, som jag länge velat äta på. Deras öppettider var perfekta med stängningstid "sent" och det blev en riktig fullträff. Hela atmosfären var jättemysig och jag blev positivt överraskad av att lite St Jakobs kakor fanns på menyn. Detta blev verkligen en bra kväll.

Likes

Comments

14.32 cyklade en nyvaken Alice ikapp med en gammal farbror för att hinna till träningen som började 15.00. Jag hann fram, var på i tid och hade faktiskt en skitbra träning. Det kanske, eller kanske inte, har framkommit lite att den senaste tiden inte varit bra varken på träning eller allmänt. Men idag gick det så jävla bra! Allt kändes bara bra och jag är påväg tillbaka.

Efter träningen tog jag ett varv på Icas fredagssmakprov och avnjöt massa goda ostar. Sen cyklade jag hem och efter en stund kom Ella och Josse till mig. Vi bestämde oss för att göra hamburgare med pommes en fredag som denna, ett mycket bra beslut. Mums!

Likes

Comments

Morgonen inleddes med föreläsning, faktiskt lite skönt att inte ha morgonträning för en gångs skull. Sedan skrev vi samhällsprov... wow vad mycket och stort det var, verkligen tur att jag pluggat men det känns ändå som att jag inte alls kunde allt. Men nu är det äntligen avklarat och jag är tillbaka i min säng. Sista lektionen fick vi vara på valfri plats så jag åkte hem och gjorde god lunch, la mig i sängen och andades ut. Så skönt att ännu en skolvecka är över. Nu kan helgen börja :)

Jag hittade världens största löv i min cykelkorg imorse... trodde det var ett brev först haha

Dagens lyxlunch

Likes

Comments

Hela den här kvällen har spenderats med näsan i samhällsboken och fingrarna frenetiskt knappande på datortangenterna. Imorgon har vi samhällsprov och fastän jag för en gångs skull börjat plugga i tid är jag ändå orolig för att jag inte kommer kunna allt. 

Förutom en rätt bra träning (äntligen) ​​var kvällens höjdpunkt att jag kunde hämta ut två efterlängtade paket! Det ska bli riktigt spännande att testa Nanolash och se om det ger något resultat, hoppas verkligen det är bra. Från apotea hade jag beställt linsvätska, så himla prisvärt för alla er linsbärare där ute, och Salve Quicks Exfoliation Socks. Jag har egentligen inte "hårda" eller oskötta fötter, men jag tänkte att det kunde vara en kul grej att se om det kan göra fötterna lite mjukare. Uppdatering om både Nanolash och Salve Quicks Exfoliation Socks kommer!

Likes

Comments

Tur att det satts upp element på väggarna, för som ni kan se nedan misslyckas vår härliga skola aldrig med att vara kall! Idag var lunchmenyn inte heller särskilt smickrande, och det kommer från mig och Elsa som äter det mesta, så det blev ett Coop-besök. Jag, Matilda och Elsa hade jättesvårt att välja lunch så Matilda och Elsa introducerade "bulle med bulle" för mig, rätt säker på att den är skånsk? Förvånansvärt god, åt dock en yoggi också för att få i mig något mataktigt. Inte den bästa, nyttigaste eller mest näringsrika lunchen, men nån gång ibland kan det få bli så.

Likes

Comments

På eftermiddagsträningen fick jag en panikattack. Det blir så lite då och då, men idag var första gången det hände på isen. Jag vet inte riktigt varför det blev så, men jag antar att det var en kombination av sömnbrist och stress för det är ofta då panikattacker utlöses inom mig. Eftersom det har hänt några gånger förut så visste jag vad som hände och fokuserade på att andas lugnt. En panikattack är inget farligt, det viktigaste är att bara ta det lugnt och andas. Men jag tycker ända att det känns obehagligt och på mig trycker det över bröstet samtidigt som tårarna rinner. Även när jag lugnat mig kändes isträningen hetsig, men baletten gick bra och då var jag tillbaka i mitt lugna tillstånd.

Om ni vill läsa om vad en panikattack är kan ni göra det här.

Likes

Comments

Jag tror att jag har skrivit det förut, men jag och Ella har en liten tradition där vi köper falafel och pommes (givetvis från Stippes) som vi tar med hem till mig och bara myser. Idag blev det falafelmys igen efter alldeles för många veckors uppehåll!

Likes

Comments