Header

Den här dagen började med att jag vaknade upp med en huvudvärk som höll i sig ända tills mitten av träningen. Inte den bästa starten alltså. Jag har även varit så trött att jag knappt orkat göra något i skolan, kombon huvudvärk och trötthet resulterade därför inte i min bästa insats i skolan. Träningen började dåligt men avslutades bra; hoppen som jag egentligen kan, men tappat lite innan jul, börjar sakta men säkert komma tillbaka. Det känns bra. Nu ska det hålla i sig, för det är faktiskt bara några månader kvar.

Kvällen avslutades med lite spaghetti och köttfärssås, Josse hjälpte mig att handla efter träningen och nu har jag avnjutit pappas recept av denna rätt samt hunnit kolla på alldeles för många fanvideor med Eva och Chris från Skam (no shame heh). Hoppas ni haft en bra måndag!

Likes

Comments

En jätterolig kväll med tänker jag summera med dans, drinkar och underbara vänner. Klockrent nedräkningfirande helt enkelt!

Likes

Comments

Tidigare ikväll åkte jag och Elsa hem till Jara där hon var i full gång med att laga potatisgratäng med stekt kyckling och bea. Så himla gott! Efter den ljuvliga middagen fixade vi oss och snackade om livet, jättemysigt att ses utanför skolans dörrar. Nu sitter vi i en bil påväg till Malmö central för ikväll ska jag, Jara och ett 30-tal personer från skolan åka buss till Köpenhamn och dansa natten lång på klubben HIVE. Det är vår 150 dagars nedräkningfest som elevkåren fixat, det ska bli så kul!

Likes

Comments

God morgon! Idag var första gången någonsin i år (haha) vi hade inställd morgonträning!! Det händer väldigt sällan, max två gånger förra året? Det slutade med att jag sov hos Ella igår, var för trött för att cykla hem och det blev sent. Nu har Ella satt på mysig musik och sitter och sminkar sig så mysfaktorn är på topp!

Likes

Comments

Idag efter träningen och ett varv med Josse på Ica cyklade jag hem till Ella, som var mitt uppe i en garderobsrensning. Jag hjälpte henne lite och fick lite fina grejer själv. Sen sydde hon, som min personliga skräddare, upp två av mina plagg. Bästa Ella.
Till middag lyxade vi till det med laxpasta som blev så himla god! Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran då jag hackade grönsakerna och Ella gjorde smakerna magiska. Efter vår goda middag bestämde vi oss för att baka kladdkaka, vilken också blev utsökt. Nu ligger vi och kollar på Gossip Girl och myser <33

Likes

Comments

Idag blev jag, Moa och Jara utelåsta från lektionen... 30 sekunder försenade och dörren var stängd, 15 minuters policyn gällde. Efter två knack och 30 minuter insåg vi att det inte skulle bli någon lektion, men äh vi roade oss på egen hand ;)

Likes

Comments

... i knappt två timmar. Vid lunch blev det plötsligt snöstorm! Men när jag cyklade till träningen möttes jag av slask och regn, påväg hem efter träningen var det blöta gator och regn. En liten stund fick vi iallafall vara glada över lite snö :)

Likes

Comments

Jag är väldigt dålig på att lägga upp vad jag har på mig om dagarna, men idag får ni ändå se dagens val av tröja och smycken. Hoppas ni alla får en bra dag!

Likes

Comments

Idag är det 150 dagar kvar till studenten!!! Det känns helt sjukt att det är så nära nu, alla säger att våren springer iväg och att vi ska njuta så mycket som möjligt. Jag ska verkligen försöka göra det.

Vad ska bli det bästa med att ta studenten?
Det låter klyschigt men som alla säger, att livet börjar "på riktigt". Jag får mer frihet att välja vad jag vill göra, och det behöver inte vara för alltid utan kan vara bara för stunden. Det ska bli spännande att se vilka jag kommer hålla kontakten med också, för även om vissa kanske känns självklara idag vet en aldrig vad som väntar. Exempelvis bjöd Nina mig på lunch på hennes balkong två veckor innan 9an slutade, hade hon inte gjort det kan jag säga att vi inte hade haft kontakt idag. Därför ska det bli kul att se vilka som stannar kvar i mitt liv och vilka nya människor som väntar där ute.

Vad ska du göra efter studenten?
Då jag är lite kluven om vad jag vill jobba med ska jag inte läsa vidare direkt, utan istället jobba i ett halvår/år och sedan backpacka i Asien. Bianca och jag har pratat om att åka tillsammans, men blir det inte så får jag åka själv. Jag skulle vilja stanna kvar i Malmö åtminstone ett halvår till för jag känner mig inte klar här än. Samtidigt kommer jag nog inte vilja bo här hela mitt liv och jag är rätt säker på att Stockholm kommer locka tillbaka mig igen. Men just nu vill jag stanna i Malmö ett tag till.

Vad kommer du att sakna med skolan?
Eftersom jag inte ska läsa vidare direkt kommer jag att sakna att lära mig saker, via lektioner alltså. Det känns lite som att hjärnan kommer få mindre stimulans, men jag får helt enkelt prata mer med kloka vänner. Sen kommer jag att sakna min klass. Även om jag är trött på många av dem stup i kvarten tycker jag om alla och det kommer bli tomt att inte träffa dem varje dag. Nora sa en gång att det blir "jobbigare" att träffa folk efter studenten, för nu måste du göra en effort för att det ska bli av. Jag vet att det blir så och därför kommer jag sakna att inte bara kunna cykla till skolan och se alla.

Likes

Comments

Jag började sista terminen med att sjuka mig... bra start Alice. Det blev så helt enkelt. Jag somnade sent, hade svårt att somna och när jag vaknade kände jag bara nej. En halvtimme innan alarmet gick ringde jag därför in och sjukade mig. Hela dagen har varit precis som helgen, jag har legat i sängen och gjort ingenting (förutom gyarbete-timmarna med Elsa då), dränkt mig själv i serier och ätit pannkakstårta. Sen åkte jag iväg och tränade, så jag rörde ändå på mig. Det var skönt. Ni får inte tro att jag skolkar varje dag nu, det gör jag inte. Men idag behövde jag bara få vara och då blev det så. Imorgon ska jag vara mer viljestark och ta mig till skolan. Imorgon är en ny dag och då inleder jag officiellt min sista gymnasietermin. Imorgon är det bara 150 dagar kvar.

Jag tror inte direkt på dagliga horoskop, men jag har ändå en app för ibland träffar det rätt och just idag var det så

Likes

Comments