Hej! tänkte blogga lite :)

Som ni kanske ser så har jag försökt att designa min blogg men jag är inte helt nöjd än men jag kommer hålla på att ändra ganska så mycket.

Nu tänkte jag berätta lite om min vecka som är lite speciell eftersom att typ hela min familj är bort rest. Min mamma är i Grekland med sina vänner. Mina syrror är borta en på (praktik) och en (utomlands) Min pappa jobbar natt hela veckan så jag kan typ inte sova hemma eller jag kan men vill inte är lite skrajj av mig.

Men visst att det är tråkigt att typ hela min familj är borta men jag tycker det ändå är ganska nice för då får jag sova hos min bästa vän i 2 dagar! Jag har dock sovit en natt redan men jag ska sova en till. Och imorgon så kommer mamma hem. Vet att det är lite oklart att jag pratar om typ olika saker men hoppas att ni förstår. Restaen av veckan kommer nog vara normal alltså så kommer jag nog inte sova över hos någon mer resten av veckan.

Vad kommer jag se? Ni kanske undrar vad ni kommer att se på min blogg och det är lite olika bland annat mycket bilder på mat,vänner,mode mm. helt enkelt min vardag och sånt jag tycker om.

Det var allt för idag jag ska försöka att hålla mig uppdaterad framöver! :) HejdåLikes

Comments

Hej hej! Ville bara uppdatera lite.

I fredags åt vi glass och det var ca 21 grader ute!!
Och nu tre dagar senare snö & jättekallt!

Hoppas i alla fall att detta var den sista snön jag ser på lång tid..
Och att jag får lite d-vitamin snart!

Aja måndag idag och skolan har börjat,vi har nu hål i ca 2 timmar eftersom vår spanska lärare har brutit båda händerna (otur..)  Men de sista veckorna är faktiskt inte så jobbiga eftersom att alla nationella är över & det är så skööönt!


Likes

Comments

Första inlägget på bloggen!
Bilden var i från i onsdags då jag och mina vänner hade en riktigt bra kväll!

Likes

Comments