Sista "kvalet" till finalen igår. Tävlade på Bratteborg, hade startat min första tävling där för ett tag sedan. Gustav var iallafall lite småtrött men det var nästan bara bra just idag. Tävlingsbanan var mjuk, för mjuk och slirig. Litet utrymme mellan alla hinder dessutom.. Ska inte klaga mer men blev bara så lack..
I L:C som jag tävlade individuellt i var jag nollnolla och slutade på en fjärde plats.
I lagtävlingen gick den i L:C+ och var bara grunden, ett pet på tvåan tyvärr. 4fel. Vi kom precis utanför "placering" för dagen och likaså till Vetlanda.. Riktigt surt men är nöjd med 4de platsen ändå! Laget som vann hade 4 fel nästan alla hade något fel, ryttare flög av, blev uteslutna och gick omkull.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nyklippta ponnyer och vi kör på tävling på söndag. Gustav är i fin form och även klippt/rakad. Sista "kvalet" till allsvenskan. Hoppas på fint väder och en pigg Gustav . Idag blir det skogen efter 3 dressyrpass på raken. Efter varje dressyrpass i paddocken galopperar vi allt vi har på stubbåkern. Fullfart kan man säga 😀 dock inte nyklippt på bilderna, klippte dagen efter (igår)

Likes

Comments

Min mormor och morfar bor i Ljungby, dom hade en fest eftersom dom fyllt 70 år. Åkte ner på kvällen i fredags och sen på lördagen var det en fest men innan den åkte jag och Linnea till Ljungbys ridklubb. Där kollade vi på ponnytävlingarna som va över helgen. Så sjukt mycket starter. Typ 280 stycken på lördagen.
Kunde inte vara där så länge men det var roligt att se, det var från L:B och uppåt. B-ponnyryttarna var helt galna, dom gick verkligen all in. Haha ville också vara med om B-ponnytiden. Hade inte någon B-ponny men alla säger att det var den bästa tiden... :(

Likes

Comments

Dressyrpass innan idag. Det gick helt okej iallafall, spänd men det var en gräsklippare bredvid paddocken som han kollade in heeela tiden. Aja, men bättre pass blir det!

Likes

Comments

Hästtransporten rullade mot Tranås när klockan var åtta. Lastade i samma transport som Florian stod i( klara och Alices ponny ). Kom dit och hoppade en förklass som var 70 cm. Han kändes bra och var framåt, väldigt mycket framåt! Gustav ställdes in i cirka 4 timmar i transporten mellan klasserna. Åt mat och kollade på de andra ryttarna, gick banan och fick reda på lagen. Aneby har 2 olika lag till allsvenskan. Hoppade lagklassen (L:C) och var nolla där med, alla fyra var nollor så vi var ju vidare till omhoppningen.
Där var 3 stycken nollor även jag och Gustav så vi blev delad etta! Nu taggar vi Bratteborg om några veckor med laget. Är väldigt nöjd med Gustav och alla andra från Aneby var riktigt duktiga.

Lite bilder👇🏻

Likes

Comments

Markarbet idag med Mr G. Hur fin som hälsa idag, piggare och gladare idag och det gick därför 100 gånger bättre. Samlad galopp och han var såå fin. Mycket halvhalter och tempoväxlingar resulterade en lydig häst.

Skyndade mig hem och hoppade in i duschen och fixade mig innan vi skulle åka till våran första konfaträff. Verkade sjukt roligt, massa goa människor och roliga aktiviteter tillsammans.
Nu idol med mamma och sen får jag säga godnatt.. Ha det fint, kram!

Likes

Comments

Tyckte att Gustav verkade trött idag, tog tempen den låg på 37 grader så han hade ingen feber. Tog därför beslutet att longera, seg och inte like pigg och kopplade därför det till att hans päls sätts nu och därför drar det mycket energi och samtidigt nu när de går ute. Blir lite orolig nu när jag ska tävla till helgen, har anmält nu. Tack och lov.
Longerade, putsade av allt och släppte ut tillsammans med dom andra ponnyerna. Mormor var här så hon tog med flera täcken för tvättning. Mormor och morfar har en tvätt med tvättmaskiner som kan köra hästtäcken så hon tog med de som var skitigast.

Skola imorgon, ledig på fredag som tur är. Usch onsdagar är hemska så mycket lektioner och slutar sent. Tisdagarna är så mycket bättre, fattar inte varför dom aldrig kan lägga ett jämt och bra schema..

Likes

Comments

Bloggar från min iPhone 6, sån skillnad mot min gamla iPhone fyra. Tack mamma och pappa för nya mobilen som var den bästa födelsedagspresenten! Fick lite mera grejer men den var förstås top 1.

Red för Piven i onsdags tränade över bommar och lydnad, kan säga att den hjälpen jag fick, den finns kvar för varje dressyrpass. Herregud vad jag fick kämpa men åh vilken skillnad. Lugn och samlad galopp över bommarna på mittvolten. Bra känsla att avsluta passet med, ska tävla på lördag med laget, så sjukt taggad. Tdb's banksak fungerar typ inte eller är det datorn som är efterbliven därför kunde jag inte sätta över pengar på kontot och anmäla direkt så jag måste anmäla imorgon.. Inte kul med efteranmälningar men aja..

Höörs!!


Gamla bilder sedan bratteborgs tävling <3

Likes

Comments