Header

Vad händer när den dag som absolut inte får komma plötsligt knackar än på axeln, eller snarare dunkar än hårt i ryggen? Hur går man vidare? Går det någonsin att bli hel igen? Jag är rädd, lever i en ständig rädsla över att allt ska ta slut. Vill inget annat än att lägga mig ner på golvet och gråta, skrika i panik, men ändå sitter jag i soffan, utan tårar, kollar ut genom fönstret och är helt tom på känslor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bra början här på bloggen... Ett inlägg och sen tyst! Aja, så får det bli när livet kommer emellan. Tänkte bara uppdatera er om vad som hänt i mitt liv sen vi hördes av sist och så får jag köra nya tag på måndag. Det är ju en klassiker, haha.

Vistelsen i Arvika var underbar! Bra väder, underbar familj och en fantastiks pojkvän, behövs det sägas något mer?! En helg full av njutning! De långa promenader på kvällarna, tackar pokémon go för det, tillsammans med att jag fick träffa min lilla syssling två dagar av tre bidrar också till helgens toppbetyg. En välförtjänt och skön minisemester.

Jag kom hem lagom till Gothia veckan, en vecka som jag älskar. Spelar ingen roll om jag är spelare eller åskådare, tycker oavsett att det är en av de bästa veckorna i Göteborg! Så mycket folk överallt och från olika nationer, stämningen är ju oslagbar. Nu i skrivandets stund blev jag super nostalgisk och vill mer än allt få delta i Gothia nästa år, synd bara att det tåget har passerat... Tror jag kollade 4 matcher i år vilket är katastrof, men när man har en pojkvän som hatar när det är mycket folk och de kompisar man brukar kolla med inte är i stan så blir det tyvärr inte fler matcher. Jag fick iallafall kollat på Meja som spelade med ett amerikanskt lag samt Lings pojkvän i GAIS. Förhoppningvis spelar han kvar i Gais nästa år med så det blir lite tittande även då. Perfekt med Gais då det även intresserar T!

Annars har jag strosat i affärer och fått med mig några riktigt bra saker, spelat golf med Teo & Hugo, grillat samt jobbat lite på två nya, men ändå ett och samma, jobb! Håller tummarna för att det blir mer av allt det här för just nu mår jag bra, och det har på det senaste inte tillhört vanligheten.

Likes

Comments

Torsdag och första dagen på semestern, woho! Idag till söndag kommer tillbringas hos mormor och morfar i Arvika där jag bland annat ska fira studenten, igen. Lyx kanske vissa tänker, ångest tänker jag. Är inte alls sugen på att sätta på mig klänningen och mössan igen... Hade sån ångest dagen efter studenten, grät nästan konstant den dagen, och vill inte uppleva det igen. Aja, men nog om studenten för nu. Denna gången blir det bara att fira med pojkvän, mamma, mormor, morfar och mormors faster. Det är för sistnämnda jag "firar" studenten uppe i Arvika nu. Hon hade inte ork nog för att ta sig ner till Göteborg den 9 juni, vilket inte är så konstigt vid 91 års ålder, så vi fick köra på en extrastudent uppe i Arvika istället. Blir säkert jättetrevligt, hoppas mammas kusin med barn kommer förbi också. Saknar min lilla syssling!!

Vad jag har semester ifrån, vem jag är och vad jag sysslar med på dagarna kanske är det jag egentligen borde gå igenom i första inlägget men känns så mycket mer personligt att skriva lite om mig själv allteftersom. Blir roligare att läsa och mer naturligt och det är precis så jag vill ha det här, naturligt och personligt!

Det va allt för den här gången. Nu ska jag mysa med familjen resten av kvällen och njuta av lite ledighet!

Kram Alice

Bild från mormors fantastiska trädgård. Känner redan hur lugnet omfamnar mig.

Likes

Comments