Idag drar vi till Funäsdalen! Ska bli såå skönt med semester ett litet tag, wihoo. Vi åker ikväll så vi kommer väl fram någonstans sent på kvällen/ natten antar jag. Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta håret, sen ska jag packa med mig allt jag behöver för resan och så ska jag gå och handla lite mat som vi kan äta i bilen. 

Anyway, jag har bestämt mig att jag vill testa att åka snowboard istället för skidor, skulle ju vara kul med en liten förändring ;) Får se hur det går, jag behöver ju inte ha så stora förhoppningar när det gäller att lära sig något nytt hahah. 

När jag kommer hem så är det hästar som ska trimmas, hade väl tänkt mig markarbete och få henne så lösgjord som möjligt etc. Jag kan dock inte bestämma mig om jag ska köra med bommar eller utan. Hmm. Appropå hästar så är jag ​sjuuukt taggad​, tror inte att så många vet om det, ​meeeen.....​jag hade tänkt att ta mig an en hyrponny för 10 månader, får se hur det går ;) Jag har ju ingen egen häst, utan jag rider ponnyer och hästar i stallet där jag  jobbar. 

Hade tänkt att skriva ett inlägg om det senare idag, stay tuned :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu tänker ni säkert faan vad du var bloggsugen idag då, Alice och vet ni vad? Jag ger mig själv en klapp på axeln faktiskt, jag menar två inlägg på en dag? Liksom, kolla på mitt förra inlägg och det innan det. Mer än 1 månad mellan dem, måste verkligen bättra mig på att uppdatera här på bloggen haha.

Jag ska faktiskt dra till Funäsdalen på onsdag, yees! Det ända tråkiga är väl att jag ska sitta i en bil i typ 5 timmar men det kan jag väl lecva med ;)

Ska bli så skönt med en paus, kan verkligen behöva en paus efter allt stallarbete och skolan, haha. Ska iväg med min familj på skidsemester och jag hade faktiskt tänkt mig att jag skulle vilja testa att åka snowboard, hahah. Får se hur det går för jag brukar alltid åka skidor men jag tänkte att det skulle väl vara kul med en förändring ;)

Nu ska jag dricka upp min blåbärs-hallon smoothie och titta på PPL, hörs!

Likes

Comments

Varför just mig? Den tanken tänker jag mer än vad jag egentligen skulle vilja tänka. Men ibland känns det så. Jag funderar ofta på varför just MINA föräldrar skilde sig, varför just MIN pappa lämnade oss eller varför han valde att flytta till andra sidan jorden.

Min mamma är en kämpe och hon kämpar varje dag för mig och mina syskon. Hon vill att vi ska lyckas i livet och jag ska göra allt jag kan för att göra henne stolt. Jag skulle aldrig välja att leva såhär, jag vill ha min pappa hos mig och vill att vi ska vara one happy family liksom.

Men jag vet att det aldrig kommer att bli så igen och att förstå det.....känns som att man river upp sår på sig själv.

Men Jag kan inte ändra på det som har hänt och jag försöker att leva i nuet, njuta av mitt liv och tänka på de positiva och glada stunderna i mitt liv. Tänka på alla de människor som sätter ett leende fastklistrat på mitt ansikte och gör mig till en bättre människa.

Till alla er där ute som känner eller upplever samma sak, ge inte upp. Vi ska klara det här och allt kommer att bli bra i slut ändan, jag lovar <3

Likes

Comments

Som sagt har jag fullspäckat schema idag. Jag ska måla om mitt rum och fixa lite inrednings detaljer. Är verkligen inte nöjd med den limegröna färgen, vill ha vitt! Lyssnar på Justin Bieber's purpose i bakrunden medan jag försöker få ordning på det här. Är inte direkt en beliber men när man målar om sitt rum, då jäklar passar han bra ;). Suck. Väntar på att mamma ska ringa så att jag kan hitta den vita färgen och börja måla. Jag har alltid velat ha vitt där och sen ska jag fixa en stor spegel på sidan också. Jag tror nog att det kommer bli bra. Det känns som om jag vill ha lite ändring på mitt rum, har ändå bott här ett bra tag nu! Kommer tillbaka med ett nytt inlägg om ett tag, då får ni se resultatet :)

Likes

Comments

Suck. Ännu en tråkig dag där jag basiclly har legat i soffan, kollat på netflix med en ben&jerrys och en popcornskål brevid mig. Jag är verkligen onyttig haha. Iallafall så kommer nästa dag bli bättre! Jag har ett fullspäckat schema för imorn men vad jag ska göra får ni se då ;). Detta blir då mitt första inlägg för denna blogg, har haft ett par innan men fastnade inte riktig för det. Får se hur det går nu:) Hoppas ni kommer gilla min blogg och inte tycka att den är allt för tråkig, haha. Nej nu ska jag ner till bastun, vi hörs!

​            HUR HAR ERAN DAG VARIT?

Likes

Comments