Startade dagen med lite träning, stack hemifrån vid 7 och var sjukt seg. Tog ett intervallpass i löpning och tränade därefter mage och rumpa. Så jag kom igång rätt bra. Efter gymmet stack vi till skolan för en svensklektion där vi satt och väntade fast läraren aldrig kom. Då hade det tydligen lagts ut på fronter att lektionen var inställd. Så nu sitter jag och försöker lista ut hur jag ska lägga upp min text, har sjukt svårt att komma igång.

Som uppiggning drog vi ner till maxi under den inställda lektionen och köpte celsius samt en kanelbulle. Hade aldrig smakat apelsin och granatäpple förut då jag avskyr apelsinsmak.. Men den var sjukt god och smakade inte alls apelsin på det sättet, en stor rekommendation!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckan har bara börjat och jag är redan fruktansvärt trött. Blir trött av tanken på vad vi har framför oss innan sommarlovet, bara att stå ut.
Tillexempel så har vi en sjukt jobbig argumenterande text som ska vara inne om några få veckor och jag som har så svårt att komma igång med texter tycker ju detta är skitjobbigt. Sedan har vi i företagsekonomi i uppgift att redovisa detaljerade utgifter och inkomster ifall vi skulle starta ett företag/en verksamhet. Där ska lokal och alla andra kostnader inkluderas och... eller strunt samma, inget intressant i allafall.

Börjar i allafall morgondagen på gymmet vid 8, sjukt segt att vara på hugget så tidigt. Efter gymmet så drar vägarna tillbaks till plugget. Har en relativt lång dag framför mig imorgon då vi slutar rätt sent.

Sitter med lite musik just nu, försöker klura på min text. 


Var förresten iväg igår och provade en jacka jag har funderat på sjukt länge. Köpte dock inte den då jag ville vara helt säker. Har nämligen haft blicken på den ett antal gånger i affären men aldrig orkat prova den, så såg jag för inte så längesedan en som faktist köpt jackan på en blogg och den var sjukt snygg på. Så igår åkte jag och provade den och den var verkligen mycket finare på än på galgen. Så får se om jag eventuellt köper den i veckan, blir nog så. Får hoppas att storleken finns kvar då det bara var en kvar i min.

Likes

Comments

Snacka om att detta var återhämtningsveckan of hell. Under lovet har jag verkligen lyckats vända helt upp och ner på dygnet så det är helt sjukt. Lyckades relativt att ta mig upp från sängen i måndags i allafall, även om det tog emot.
Som ett avslut så köpte vi med oss sushi från maxi ikväll faktist. Och jag som var extra hungrig tog även lite pastasallad, supergott verkligen. Köpte även med mig lite godis hem trots att jag inte äter sånt egentligen då jag just nu inte hunnit träna denna veckan, brukar då heller inte äta onyttigheter om jag vet att jag inte rört på mig. Kände dock att jag fick unna mig idag!

Morgondagen har jag inte riktigt planerat än, kanske åker en sväng till hallarna men får se lite vad jag känner för och hinner!

Likes

Comments

Hej på er! Har haft sjukt mycket att göra igår, så har inte varit alls aktiv.

Hursomhelst så var jag på bio idag lite spontant. Mamma och pappa samt min moster och hennes familj, kusiner och allt, hade bokat biljetter förra veckan till solsidan. Kom på spontant idag att jag kunde ta en utav de platserna som var lediga, vilket jag även gjorde. Satt mellan folk jag inte kände, men vad gör det.

Likes

Comments


Plockmat idag, förhoppningsvis sushi imorgon om jag inte ändrar mina önskemål. Man får ju njuta av det sista av lovet nu ju, när det snart är över. Min favoritplockmat är serranoskinka och vitlöksphiladelphia. Så ska man helst rulla in en klick Philadelphia i serranoskinkan, mums!​

Likes

Comments