Header

​I fredags och torsdags uppträde jag med estetiska programmet på kurorten, var helt två underbar kvällar med mycket musik och dans. Att få uppträdda där var helt underbart och jättekul, musik är det jag brinner för är det ända som kan få mig må bra. Det har vart lite stressigt och kronligt men allt löste sig och showen blev helt lyckat, vill bara tacka alla som va med som gjorde denna två kvällarna helt fantastiskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I dag känner jag mig tom, vet inte varför men mina känslor går upp och ner. Hela jag känns konstigt på sista tiden, vissa saker har känts jobbigare än vad det brukar vara vet inte varför, jag är längre ingen aning vart jag ska ta vägen. Har hänt saker som jag inte ens vet att de kommer att lösa sig hela livet är som en gåta man har ingen aning vart man är på väg i livet men ibland så fastnar man. Nu känns det som jag sitter fast och kommer loss med små steg som jag inte märker av, allt är så förvirrande och oförståeligt vad har jag gjort för fel? men jag blickar framåt och hoppas på ett lyckligt slut som kanske inte ens inkommer vem vet ? har kanske tur.

Likes

Comments

Har inte alltid varit stolt över mot mitt utseende eller kropp, har vart otrygg i mig själv som lett till osäkerhet. Ville ändra allt med mig själv vissa perioder. Det låter säker jätte dumt varför jag? jag som ser bra ut och har tydligen en bra kropp men så känner inte jag. När jag ser mig själv i spegeln ser jag allt dåliga, är blind mot mig själv men vet inte varför. Men jag vet att jag inte är ensam om det problemet vi människor är experter på att lägga ner energi på saker vi inte är bra på eller inte är nöjda med. Det är nog på dem sitta åren jag har känt mig trygg i mig själv tack vare underbara personer som har hjälpt mig. Dem har höjt mig till en ribba som jag inte trodde fanns men såklart så faller jag tillbaka ibland med så är livet. Ni som inte vet så går jag musik-estet på gymnasiet det var nog min räddning, de accepterade mig och gjorde att jag kände mig älskad som gjorde hela mig glad igen. Till och med folk omkring mig märkte att jag var gladare människa när jag började gymnasiet det är bara ett tecken att jag trivs och har valt rätt.

Likes

Comments

Smink som jag nästan använder dagligen, tre borstar från Real Techniques, en CC cream, en bronser bahama mamma och läppstift vivid matte liqud.

Likes

Comments

Visa dagar känner man att ens ork börjar ta slut, känns som ens kropp slutar fungera på vissa ställen men ändå så kämpar man för folk inte ska tro att det är nåt fel på en. Vissa fal känner jag att jag har förlorat allt och jag vet inte vad jag ska göra, men som kommer dagar som gör mig starkare som gör att jag kan se ljuset igen i den svarta tunneln. Personer som får mig att må bra och finns för mig är guld värda, tack vare dem så orkar jag kämpa vidare de ger mig anledning att stanna kvar. Man måste nog börja inse att livet har sina hinderbanor som man måste tackla på olika sätt för att koma ett steg närmre, det går upp och ner för alla ibland men har du fastnat så försök igen för misslyckas är del av livet om du inte vågar chansa hur ska du då kunna ta dig framåt? Man lär av sina misstag och reser sig upp igen, ta nya tag hela tiden för du har inget att förlora på det kommer alltid en nya dagar med nya hinder och andra sorters problem att lösa, ta det som de kommer och se framåt.

Likes

Comments

Här är två klädes plagg som är några mina favoriter, den första bilden har jag en tröja från NA-KD som är nude/brun men snöring som urringning. På andra bilden så är det en odd molly kofta med mönster på med rosa band och rosetter.

Likes

Comments

Alla har haft det svårt nån gång i livet, jag vill dela med vad jag har gått igenom och kanske kan hjälpa eller inspirera er. Mitt liv har aldrig vart enkelt, har haft komplex över min kropp och över mitt utseende som har lett till sämre självförtroende, fick höra mycket skit bakom min rygg som lede till dåliga tankar. Har alltid vart stressad över att bli accepterad för den jag är och kunna prestera bra i skolan, lede till att fick en depression. Har haft det i länge nu, kämpar varje dag mot mitt månde ibland övervinner jag men vissa fal tar den mig ner på botten som gör vissa dagar är inte dem bästa. Men idag är jag runt folk som älskar mig och bryr sig om mig, gör allt de kan för jag ska må bättre och tänka positiva tankar. Nu trivs jag med mig själv och är stolt över denna bild, skäms inte längre hur jag ser ut. Ingen är perfekt det är viktigt att komma ihåg, alla är unika på sina sätt och fast det känns svårt just då så kämpa vidare för de kommer att löna sig, tro mig jag vet det allt dåligt kommer lede till nåt bra för ingen kommer tacka dig när ditt ork inte finns kvar. Stå upp för dig själv och vissa hur fantastisk du är!

Likes

Comments