Hej allesammans!
Jag hade ett läkarbesök nu på morgonen som tog 45 minuter snabbare än vad jag trott så just nu sitter jag på Espresso House med en mocka latte <3

Det absolut bästa jag vet är verkligen att bara sitta stilla och se på alla människor går förbi, försöka lista ut deras historia och vart de ska osv. Så fascinerande att försöka sätta sig in i någon annans skor när man egentligen inte har någon aning. För det är väl så de flesta gör?
När vi ser någon på gatan, på bussen eller i en restaurang sätter vi igång direkt med våra fördomar. De där jävla fördomarna.
För hur många gånger passar våra påhittade historier om dessa personer faktiskt in?
Han som ber om pengar utanför Ica, kvinnan med slöja, vi vet ingenting om dem men vi verkar ändå ge oss själva privilegiet att döma dem.

Kom bara att tänka på detta, hur mycket vi styrs av fördomar som samhället printat in i våra hjärnor. Det måste sluta.

Hoppas ni får en bra dag <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammans!

Var i Stockholm i lördags för att hitta en födelsedagspresent till min bästis som fyller år idag, grattis Fredrika <3 Men även för att köpa lite nytt smink till mig själv hehe.

Först och främst behövde jag en ny foundation för min hade tagit slut veckan innan och efter mycket testande efter den perfekta konsistensen, täckningen, färgen m.m. så bestämde jag mig för att köpa Beccas foundation och herre min gud hur GRYM den är!! Den är visserligen lite dyr (450kr) men den är så värd det!! Den ser verkligen ut som din egna hud samtidigt som den täcker som om en gud slickat dig i ansiktet lol.

Köpte även MACs Pro Longwear Concealer då min concealer håller på att ta slut och visste att den var ett säkert kort hehe.

Sedan köpte jag två primers, en från Becca och en från Benefit, har bara testat den från Becca än så länge men den andra ska vara riktigt bra så är nyfiken på att testa den med!

Och till sist så köpte jag en ny mascara från Estée Lauder som ska hålla sig på fransarna och inte under ögonen haha, har ej upplevt svart under ögonen men den smular sig något ?? Vet ej om det är jag som tar mig för mycket i ögonen eller om den ska vara så men utöver detta är den grym.

Köpte endast ett klädesplagg dock då jag ej orkade gå in i svettiga omklädningsrum men lyckades få med mig en jacka från Zara som var supersöt. Den är cremefärgad och har volanger vid armarna och längst ner. Skitfin!!

Likes

Comments

Fyller år om ca 1 månad så har ju självklart gjort en liten smink-önskelista för att vägleda mamma och pappa genom sminkvärlden hahaha, så tänkte att jag lika gärna kunde dela med mig till er? Vissa av dessa har jag självklart testat förut och vissa behöver jag mer än vad jag vill ha, till exempel så håller alla mina basprodukter att ta slut och hur det kunde ske samtidigt har jag ingen aning om :/

H

Vill såå gärna testa Too Faced's nya ögonskuggspalett och highlights! Vad för smink skulle ni gärna vilja testa?

Har självklart råkat skriva fel på nr 8, ska stå powder istället för spray hehe, fort o fel 😝

Likes

Comments

Är otroligt mycket mer aktiv på Instagram så ni får jättegärna följa mig där <3

Heter @aliceeoolsson där med men ni kan trycka på vilken som helst av bilderna om ni vill komma direkt till min Instagram <3

Likes

Comments

Hej allesammans!
Blev en paus till antar jag?? hehe har ingen aning varför är en slö liten råtta lol.

Men är tillbaka nu hoppas jag haha, tänker inte fortsätta med 100dagars grejen för den var nog ett av skälen till att jag ej orkade blogga helt enkelt haha.

Behöver lite inspiration om vad jag ska skriva om men det ska nog gå bra <33

Thank you for your patience <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Våren är här !!! Eller ja inte vädervis men tekniskt sätt så kommer våren när mars börjar eller hur?? Och jag kollar redan efter vårkläder eftersom mitt urval av kläder under vintern består av färgerna grått och svart :) Därför är jag såå glad över att våren kommer och jag kan tvinga mig själv till att använda färg igen!! Våren ska vara glad och vad sprider glädje bättre än lite färg?? Älskar dessa fyra plagg nedanför och tycker de passar perfekt till våris <3 klicka på bilderna för att komma till plaggen och få en bättre titt!!

Likes

Comments