View tracker
View tracker
View tracker

Igår var det ju Black Friday som det kallas. Jag anser mest att det egentligen bara är ett trick för att lura oss att köpare till att lägga ner alla våra pengar när rean inte ens är speciellt mycket, liksom 20%?? Really?

Meen iallafall, tänker ej vara för negativ, bättre än ingenting <333

Igår köpte jag äntligen Skindinavia Setting Spray, två superfina klänningar från inthestyle.com och Shaaanxo - 18 Color Eyeshadow & Lipstick Palette och en läppenna!! Ska bli superkul att få hem dessa grejor!!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Jag använder mig av, som nämnt tidigare, brun utan sol. Jag anser att jag själv ser fräschare och snyggare på något underligt sätt när jag är en aning brunare, så därför tänkte jag dela med mig lite av min brun utan sol-rutin.

De produkter jag nästan alltid använder förutom när jag känner för att testa nytt, är St. Tropez Bronzing Mousse i färgen dark och deras applikationshandske till applicering.

Jag anser att en applikationshandske är enormt viktigt för att undvika fula orangea händer dagen efter. Man kan självklart få det med en handske med men användning av handske underlättar applikationen något enoormt.

St. Tropez är det märke som jag hittills tycker passar mig bäst, eftersom den inte blir orange och man kan se vart man applicerar mousset så blir det lättare att få en fin färg som inte är ojämn.

Innan applicering är det viktigt att du skrubbat hela kroppen och smörjt in dig noggrant över hela kroppen och lite extra på torra ställen som till exempel knän, armbågar, fötter och allra viktigast händerna.

Jag börjar alltid nerifrån vid fötterna och jobbar mig uppåt eftersom man alltid får lite mousse på handlederna när man applicerar andra ställen som till exempel ryggen. Jag gör armar och händer näst sist och allra sist gör jag ansiktet. Jag gör ALLTID ansiktet eftersom jag ofta går utan smink och då skulle det se rätt roligt ut om jag ej hade brun utan sol i ansiktet. Men så länge man är försiktig och noggrann så kan inte mycket gå fel, ta bara bort det du får på läppar och ögonbryn med en tops.

Efter en noggrann applikation låter jag allt torka ordentligt innan jag sätter på mig lösa kläder för att sedan sova, var beredd att det kommer färga av sig på kläder och lakan. Jag gör alltid denna rutin innan jag ska sova eftersom det ska sitta på i ca 6-8 timmar innan man kan duscha av det. Självklart kan du gå runt med den under dagen men skulle ej tipsa då det luktar rätt illa.

Likes

Comments

Hej allesammans!

Har varit så otroligt inaktiv, dels för att jag varit så upptagen och dels för att när jag inte varit det så har jag sovit haha 😜 men ber om ursäkt för det!

Veckorna går och går och det enda jag egentligen väntar på är december, en av mina favoritmånader. December är nog, trots all eventuell slask, den mysigaste månaden på året med julafton, snö, nyår, jullov och all mys under filtar.

Jag har för det mesta kämpat på med skolan och plugg men även umgåtts mycket med vänner jag tidigare tappade kontakten med. Är så lycklig över att vi börjat ses mer frekvent eftersom jag anser att de är mina närmsta och bästa vänner, de som känner mig bäst helt enkelt.

Sitter just nu med en ansiktsmask smord över ansiktet och vill passa på att tipsa om mina absoluta favoritansiktsmasker. Har testat de förut men nu köpte jag ett kit med alla tre och de kommer från Formula 10.0.6 vilket är enligt mig ett superbra märke för huden!

Likes

Comments