View tracker

Här kommer nu den otroligt klyschiga listan om 2016 lol, eftersom att jag tog en bloggpaus så kommer den även lite sent hahaha.

1. Hur har 2016 varit? Jobbigt år med många lärdomar.

2. Tror du att 2017 kommer att bli bättre? Det hoppas jag på!

3. Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma? Förmodligen min födelsedag eftersom det är det enda datumet jag kan i huvudet :P

4. Vad var din största framgång 2016? Tog tuffa beslut

5. Vad spenderade du mest pengar på? Smink lol

6. Vad gjorde dig riktigt glad? Mina underbara vänner

7. Vilka sånger kommer du att minnas från 2016? Do like that, I Feel It Coming, m.m.

8. Vilka har du umgåtts mest med? Gamla och nya vänner <3

9. Bästa minnet från 2016? Rihannakonserten eller cityfestivalen

10. Är det något du saknar från 2016 och vill ha 2017? Näe

11. Vad önskar du att du gjorde mer? Tog fler bilder!!

12. Vad önskar du att du gjorde mindre? Önskar att jag inte var så jävla negativ till allt

13. Årets favorit TV program? Har nog hypat Vänner hela året haha

14. Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Ta hand om dig själv och ha kul

Likes

Comments

Hej allesammans!

Var ca 1 månad sen jag skrev senast, tog en liten paus antar jag lol?

Anledningen att jag inte bloggat har egentligen i grund och botten bara varit att jag inte har haft orken. Har påmint mig ca 100 gånger att jag har en blogg som måste upprätthållas men har ändå totalt struntat i det. MEN nu är det ju ändå nytt år och 100 dagars-utmaningen kan ej avslutas ofärdig?! >>>> Såå jag är tillbaka!

Har ej sagt varken god jul eller gott nytt år så jag passar på att göra det nu lite sent hehe..

Jag har ju haft jullov vilket har varit helt otroligt skönt med sovmorgnar, onyttig kost och fester. Umgicks med underbara vänner men träffa även trevligt nytt folk från olika ställen i landet ;) Firade jul med underbar familj och släkt och firade in det nya året med en trerättersmiddag med mina favorittjejer <3 Men nu är skolan tillbaka :(

Skolan D.Ö.D.A.R mig, det har gått 4 dagar och är redan lika trött och sliten som dagen innan lovet ;( Längtar numera mest till sommarlovet vilket är min motivation till livet just nu, ska kämpa hahaha.. 

Annars är livet på topp, mår bättre nu än vad jag någonsin gjort förut faktiskt, måste bara komma igång med träningen igen så blir livet komplett <3

Hoppas ni har det bra sötisar, puss 

Likes

Comments

Hej allesammans!

Ja som rubriken lyder så känner jag mig hemsk just nu, både för att jag har en hemsk förkylning som förmodligen planerat att följa med mig in i döden och för att jag inte orkat blogga.

Mina vardagar flyter på som vanligt med skola, äta, sova.

Men igår träffa jag min fina vän My! Vi har ju gått på Fryxellska skolan tillsammans sen fyran och varje vinter har vi haft julkonserter, men eftersom att vi växt upp och lämnat grundskolan nu så har vi ju även fått lämna musiken :( Pga saknad och en tradition vi ej vill överge än så bestämde vi oss för att istället titta på konserten och få lyssna och njuta istället! Småtomtarna var så söta och niorna sjöng så vackert, saknar Fryx lite nästan.

I tisdags hade jag nationella prov i Matte 1c och jag måste säga att en sten lättade från mitt bröst, det kändes verkligen bra både under och efter provet och allt jag pluggade på kom med på provet, hade lite flyt kan man säga haha.. Var verkligen nervös inför detta prov men nu kan jag glatt säga att jag är klar med min allra första kurs!! Underbart!!

Nu i helgen har jag inte tänkt göra något särskilt speciellt, imorgon är det ju fredag och festligheter skulle vara kul men just nu känner jag tyvärr att jag nog måste spendera kvällen hemma och ta hand om mig själv, även mysa med mamma och Pluto vilket självklart är supermysigt! Om jag mår bättre på lördag så ska jag nog se till att hitta på något med vänner!

Ha det så bra så hörs vi snart, puss och kram <3

Likes

Comments