Vardag

Godmorgon på er! Har precis ätit frukost efter att knappt ha  sovit någonting alls inatt, och om jag ska vara ärlig så mår jag inte alls bra. Igår hade jag en helt okej dag men den slutade verkligen hemskt. Så idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen och sova ikapp.

 Det är okej att inte vara okej ibland.

PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Listor
GET TO KNOW ME


1. Hur gammal är du?

Sexton, och fyller sjutton i november.

2. Hur gammal känner du dig?

Med tanke på hur de senaste helgerna sett ut, skulle jag nog sägande cirka sextiofem hehe.

3. Var bor du?

I solstaden Karlstad.

4. Vad har du gjort i dag?

Vaknat, ätit frukost och sitter just nu på bussen påväg till skolan.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Sommar alla dagar i veckan!! Allt blir bättre på sommaren, hyn, håret, vädret, musiken, festerna, minnena.

6. Är du beroende av någonting?

Cola Light <3 Och mina hundar förstås, tror också det märks här på bloggen hehe. Mina hundar är mina bebisar, såsåså mycket kärlek.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

1. Jag kom precis hem efter att ha pluggat två månader i London. Kom hem mycket tidigare än planerat.

2. Jag läser ekonomi med inriktning juridik på gymnasiet, och just nu går jag i årskurs två.

3. Jag blir extremt trött mår bara allmänt dåligt om jag inte tränar regelbundet och äter bra. Det räcker att jag fuskar i en halv vecka så är jag ner på bott och har väldigt svårt att komma ur den svackan igen.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

London. Den staden kommer alltid ligga mig extremt nära om hjärtat. Saknar staden, människorna och minnena varje vaken sekund.

9. Vad är du på för humör just nu?

Trött men tacksam.

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Äter faktiskt inte så mycket godis just nu, är i en sådan fas. Något jag äter ganska ofta är dock naturgodis. Favoriterna är kokostopparna med choklad över, so yummy.

11. Vilken är din favoritaffär?

Måste nog säga Bik Bok, basic och bra. Där hittar man alltid något.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Beror helt på. Olika varje dag oftast haha, ibland kan jag flyga upp ur sängen när alarmet ringer och vissas dagar tar jag mig inte ens upp. Men på kvällen är jag alltid mest produktiv och det är då jag får saker gjort. Pluggar till exempel alltid bäst vid elva-tolv på kvällen hehe, dålig vana kanske men men.

13. Har du blivit sydd någon gång?

Oj vet faktiskt inte. Mitt minne är så sjukt himla dåligt och på långsikt finns det nästan inte. En av mina bättre egenskaper :-)

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Mammi <3

15. Hur ofta gråter du?

Innan jag började på min behandling var det väldigt ofta, vissa dagar bara två gånger och andra dagar hela utan stopp. Nu kan jag inte gråta.

16. Vad heter du i andra namn?

Har faktiskt två mellannamn, vilket jag tycker är sjukt ballt hehe. Heter Engla och Maria, alltså är mitt fullständiga namn Alice Engla Maria Persson.

17. Vill du gifta dig?

Ja, ja och JA! Kan inte vänta tills dagen jag gifter mig. Tänk en stor vacker fest med massa blommor och fina klänningar, enbart för att fira kärleken mellan två personer. Kan ärligt inte tänka mig något finare.

Likes

Comments

Vardag

Från imorse när jag pussade på lilla bebis-Belle haha. Sitter just nu i skolan och har en låång dag framför mig, slutar halv fem och då ska gym och plugg hinnas med. 


Hoppas ni får en toppendag!

Likes

Comments

Vardag

Hittills idag har jag ätit lunch och gått runt i affärer med fammo på välsviken. Hjälpte henne att handla lite mat och sånt som hon skulle ha också, mysigt att träffa henne!! Ser henne inte så ofta då hon och farfar bor på en gård långt upp i Värmland. Så det är verkligen så mysigt när dom kommer och hälsar på! Och imorgon fyller hon år så ska fixa en liten present till henne <3 Det och träna ska jag göra i stan, dit jag är påväg nu!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!! Vaknade för en stund sen efter att ha sovit 12 (!!) timmar. Var så himla trött igår så antar att jag behövde det. Idag är jag ledig pga inställda lektioner och att dom andra i klassen gör ett prov som jag ska göra efter lovet, men måste ändå sitta med plugg hela dagen typ, blä. Ska antagligen också träffa farmor en stund sen och klämma in ett gympass någon gång under dagen!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!! Ny dag nya möjligheter, ellerhur? Såhär fin var himlen nyss när jag och Julia gick till bussen, helt rosa och drömmig. Idag väntar en vanlig dag i skolan, och direkt efter ska jag och fylla på fransarna. Ska bli så skönt att känns sig fräsch igen, yayyay.

Likes

Comments

Instagram @aliceeepersson