Skrev ut lite bilder från Pinterest förut och satte upp på mina speglar. Liten och inspirerande inredningsdetalj, tips tips!!

Gn (goodnight :p) alla fina, sov sött imorgon är det fredag!!

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Sitter just nu och chillar med Kajsa och Lois, vi inväntar lektion då vi ska skriva ett prov. Ska bli så himla skönt när det är gjort. Efter skolan ska jag på aku, längtar. Sedan blir det ett gympass <3

Hoppas ni har haft en bra onsdag än så länge!!

Likes

Comments

BATHROOM

Älskar verkligen "moroccan tiles", alltså sånt mönstrat kakel som på bilderna. Speciellt i grått, asså ja ja och ja. Så det är något mitt drömbadrum har i framtiden. En till inredningsdetalj är runda speglar, tycker det är så sjukt nice, även i garderober och sovrum. Så mitt drömbadrum går i färgerna grått/vitt och med gröna växter, har en glasdusch och med en massa fina inredningsdetaljer!!

Likes

Comments

Fick sluta efter lunch idag vilket var så skönt. Åkte hem till vovvisarna och sen dess har vi bara legat i sängen och chillat. Har ju som sagt vilodag idag så har ingen stress med att börja med pluggandet riktigt än!! Hittade precis en ny serie som jag tycker om jättemycket, den heter "Riverdale" och finns på Netflix. Helt ny så det kommer avsnitt efterhand liksom, så jäkla bra måste ses!!

Hoppas ni får en superbra tisdagkväll, snart helg!!

Likes

Comments

DJUPARE FRÅGOR


Vad är din filosofi i livet?

Som jag sagt tusentals gånger här på bloggen, ta inte livet så himla seriöst. Det är inte värt det även fast det känns så i stunden. Lev efter den här filosofin och känn hur livet bara blir enklare och enklare.


Skulle du kunna flytta för kärleken?

Absolut något jag skulle kunna göra. Är öppen för det mesta, och om det inte fungerar är det väl bara att flytta tillbaka igen. Det kanske blir hur bra som helst!! Hellre "an oops then a what if". Också en filosofi jag lever efter.


Vad har dina tidigare lektioner lärt dig?

Oj, massor verkligen. Har lärt mig väldigt mycket om mig själv och om förhållanden i sig. I ett förhållande är det inte värt att stanna med någon det inte känns hundra med för trygghetens skull, det är inte snällt mot varken din partner eller dig. Situationen skapar bara problem och ångest i slutändan, mitt råd till er är att break up eftersom det är det bästa du kan göra av situationen du hamnat i. Tror väldigt mycket på timing så om det är menat att fungera mellan er senare i livet kommer ni mötas igen, utgå från att du ska må så bra som möjligt nu istället och LEV.


Vad tänker du på när du är själv?

Ibland djupa saker och ibland väldigt ytliga. Men ofta tänker jag på framtiden och vad jag ska göra nu för att nå mina mål som jag har för den tidsperioden.


Om du är på dåligt humör, föredrar du att lämnas ensam eller har någon att muntra upp dig?

Just nu är jag inne i en period där jag int enår dåligt längre än i en timme, för då har jag tänkt klart på allt jag mår dåligt över och låtit det försvinna ut mitt huvudet. Under den första tiden jag mår dåligt då när jag tänker vill jag vara själv, sedan vill jag gärna ha andra personer runt mig och prata prata prata. Men detta är som sagt väldigt individuellt men detta är hur jag brukar göra.


Skulle du kunna ta tillbaka någon som varit otrogen?

Tyvärr redan gjort en gång och det är ett av de val jag gjort som jag ångrar mest i mitt liv. Förstörde mitt självförtroende på djupet och det är något jag inte kommer göra igen oavsett hur läget ser ut, även om jag tror att det är mitt livs kärlek jag har framför mig. Ditt livs kärlek skulle inte göra så mot dig, du är värd så mycket bättre. Aldrig igen, aldrig.


Har du ett bra självförtroende?

Ja det skulle jag säga. Så pass bra att det inte är något som jag tycker är jobbigt i vardagen liksom. Alla är unika och perfekta precis som de är <3

Likes

Comments

Instagram@aliceeepersson