Den skönaste känslan på dagen är ändå när man kommer ut till fina pollen och kan skritta av till soledgång. Underbart! Motovitationen till att traggla vidare är framgång, framgång får man av att traggla och kämpa. Det ena leder till det andra. Jag har ett mål och jag ska verkligen göra allt för att det ska bli som jag tänkt. 2K17 kommer bli sjukt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 114 readers

Likes

Comments

Vad är det som händer ned vädret?!
Regn, blåst, snö & hagel heeeela tiden. Alla säger att det är typiskt April väder men nej, det är typiskt November väder.
Innan när jag kollade var det 2 grader varmt ute, det borde vara +10 och sol!
Var innan och köpte jordgubbar, asså jag älskar jordgubbar mer än allt annat!! Jordgubbar känns som en typisk sommarfrukt och det känns som ett typiskt vårtecken när det finns i mataffärerna, tänkte att kanske våren pushas på lite om jag äter jordgubbar haha.

Kram Alice❤️❤️

  • 133 readers

Likes

Comments

Sitter i sadelkamaren och försöker samla kraft till att gå ut o rida. Är helt slut i både hjärna och kropp. Jag och Alice har spelat in en video idag som förhåppningsvis kommer ut på min kanal imorgon. Har en del plugg som behövs göras i skolan men orkar faktiskt inte. Och ja det är sim ni alla säker tror, "är du lat" . Och ja jag är lat och min passion i livet är att äta.

Är lite gnällig och trött idag faktiskt. Men vi har beställt en träningsgrej som förhåppningsvis kommer inom snar framtid så att jag är fit för sommaren!

  • 134 readers

Likes

Comments

Sitter påväg hem på bussen, känns som jag gjort mycket roligt i helgen, varit i Lund och badat. Shoppat i Malmö, varit ute med kompisar & kollat på bio!!

Likes

Comments

Äta: laktosfri yoghurt med granola på!
Dricka: råsaft, mynta ananas apelsin

Ett tips till dig som söker ett nyttigt men enkelt mellanmål efter en lång skoldag eller ett liltet träningspass!

  • 139 readers

Likes

Comments

Mina "must have" inför våren!

  • 144 readers

Likes

Comments

Hahaha, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det står tydligt på förpackningen "tvätta händerna noga efter du smörjt in dig" , men det gjorde visst inte jag igår så nu är jag helt orange på händerna🙈

Utöver händerna känns det inte som att jag fått så mycket färg, men det kanske kommer efter några gånger.

  • 144 readers

Likes

Comments

Det har varit en sjukt bra dag idag! Nu drömmer jag mig bort i hopphästvärlden. Godnatt!!

  • 145 readers

Likes

Comments

Att vara ute i naturen är bra för själen😝🍒

  • 147 readers

Likes

Comments

Nu är det bara jag hemma! Mamma och pappa är på Landskrona galan och Saga ska sova hos en kompis så jag blir helt ensam ikväll men det är ganska skönt faktiskt. Har varit i stan och handlat present och brun utan sol idag. Det var cece som rekommenderade den till mig men jag vet inte om den funkar. Jag ser faktiskt ingen skillnad tyvärr. Om någon av er har den så får ni jättegärna skriva vad jag ska göra för att det ska bli skillnad. Men jag tyckte iallafall att den var lite rolig att prova. Som sagt är jag ensam hemma idag (vilket jag faktiskt tycker är mysigt) och ska bara chilla framför TV en med massa godis. Jag har även redigerat och publicerat en video på youtube så checka in den och prenumerera gärna på kanalen!
http://youtu.be/r3duShzJLqk .
Puss på er så hörs vi!

  • 149 readers

Likes

Comments