Mitt namn är Alice Ekblom. Jag är en 15-åring och snart börjar bli mogen, mogen som ett päron :-) Jag bor med min kära familj i en liten stad som ligger ca 40 minuter ifrån Stockholm. Många beskriver mig som en människa med mycket energi och "driven" att alltid vilja utvecklas.

Mina största intressen i livet är att spela tennis men även träning isig. Jag spelar mycket tennis i veckorna och kör fys pass på helgerna med kompisar eller min mamma. Tennisen har alltid funnits där, då jag började spela redan när jag var 4 år. Det var pappa som startade intressent till tennis då vi spelade uppe i tennishallen hela tiden, som vi gör än idag. Tennisen har gett min många erfarenheter som jag kommer skriva mycket om framöver i bloggen.

Kompisar är viktigt, dem stöttar och hjälper. Jag spenderar mycket mer tid med kompisar än vad jag gjorde förr då jag tävlade hela tiden. Tävlandet blev så stor del då jag uteslute allt annat som också är viktigt i livet som vänner och familj. Mina kompisar är dem bästa, dem får mig att skratta och tar fram det bästa i mig. Om ni fortsätter följa min blogg kommer ni få lära känna mig ännu bättre, på djupet och vad jag gör i vardagen. Snart ska jag åt på ett äventyr, missa inte det ;-)

Hoppas ni fortsätter läsa mig blogg :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments